Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Anneliese написа:

Щом не те е страх от радиация, добре. Малоумник.

То има много видове радиация - от коя точно да ни е страх. Аз ял марули и сирене на един 1 май - колко по-страшно да е

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Колко ти плащат от НПО - тата да се правиш на идиот? Жалък си, излагаш се.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Ако е за мен това - много :)

преди 6 часа, vpvelev написа:

Като ти чета глупавите ти писаници никой от тук не може да те надмине по тъпотия и простотия. Така че по-кротко. 

Пак изхождаш от презумпцията "Русия нападна Украйна". Като Реджепа броиш патроните и кой колко села е превзел. И се радвате като малки деца.

Русия се бори срещу еднополюсния свят на САЩ, и иска да се установи многополюсен. Равноправен. Това че ги мразиш не означава, че трябва да се съобразяват с такива като вас. Русия се бори срещу такива Европейски ценности като Родител1 и Родител2 и други подобни.

Махнете си капаците. Встрани и назад има много повече неща отколкото само отпред.

Що така не ми отговори бе бате ? Шокиран съм. 

Русия ли ти плаща пенсията и социалните ти помощи

преди 3 минути, Anneliese написа:

тата да се правиш на идиот? Жалък си, излагаш се.

току-що, kosyo написа:

То има много видове радиация - от коя точно да ни е страх. Аз ял марули и сирене на един 1 май - колко по-страшно да е

Чернобил е далеч. Ама ако гръмне "Козлодуй", последствията тук ще с по - сериозни. Радиацията не гледа политическите убеждения. Случаите на рак ще скочат. На всякакъв вид рак. Повече погребения, ръст на бебетата, родени с малформации, унищожена природа и кой знае каква зона от Северозападна България няма да става за живот. Заразени почва и вода, мъртви животни като крави..............

Да ти разясня за малформациите - зад думата се крият бебета, родени без една или две ръце или крака, или пък двуглаво бебе..............

Радиацията влия много на ДНК, уврежда я.

преди 12 минути, Anneliese написа:

На кой му пука за лъжеца Грозев? Бях го забравила този, още му чакам бомбастичните разкрития. Ама нещо такива няма. Малки медии едва ли ще посочи. Ама ако тръгне да лъже на едро за БНТ, БТВ, "Нова телевизия", "24 часа", "Труд", "Стандарт", та даже и "Дума" , ще го скъсат от дела и ще има да си плаща като поп за лъжливи твърдения.

Този не съм го чувала, доколкото разбирам, не е журналист, а някакъв, дето търси бърза слава и лесни пари. Поредния мошеник.  Аз на такива грам не вярвам и ги подминавам като пътен знак. Кой нае какви неверни слухове е пускал в Русия и е тормозил хората там. Типичен жълтурник. :getout:

Споко, тепърва ще става все по - зле, само търпение. Като стане голяма авария в АЕЦ заради несъвместимото с нашия реактор американско ядрено гориво, ще видим тогава какво ще си говорим. Ти за западен автомобил не търсиш части от "Лада" или "Форд" модел Т, нали?

Ей това е истински патриот, знае, че ще стане авария и остава тук, да умре геройски, вместо да замине за Майка си Русия. Поклон !

Run Forest , Run!!!

Тук ще си замълча че не виждам смисъл ама щом са го решили...:

FlC25BaXEAELbQc?format=png&name=large

Да ти разясня за малформациите - зад думата се крият бебета, родени без една или две ръце или крака, или пък двуглаво бебе..............

за теб знаем, че си пострадала от руската радиация най много щети има около набори 83,84,85

Чернобил е далеч. Ама ако гръмне "Козлодуй", последствията тук ще с по - сериозни. Радиацията не гледа политическите убеждения. Случаите на рак ще скочат. На всякакъв вид рак. Повече погребения, ръст на бебетата, родени с малформации, унищожена природа и кой знае каква зона от Северозападна България няма да става за живот. Заразени почва и вода, мъртви животни като крави..............

Бавно отварям битилката с йод и си сипвам. Наздраве !!!

току-що, Без умствен капацитет написа:

за теб знаем, че си пострадала от руската радиация наи много щети има около навои 83,84,85

Тъпчо, аварията става през април 1986, когато съм била на две годинки.

Аз ти говоря, че е НАУЧНО ДОКАЗАНО, че радиацията уврежда ДНК  и увредата се предава на бебето.

Аз ти говоря, че е НАУЧНО ДОКАЗАНО, че радиацията уврежда ДНК  и увредата се предава на бебето.

Кажи някое мезе за йода? С какво върви ?

да фе тогава тези набири са били деца - а това е пориод на интензивно делене на клетките и съответно в новите влиза радиацията - уж си болна, а си зле по медицината

преди 1 минута, kosyo написа:

Бавно отварям битилката с йод и си сипвам. Наздраве !!!

Вие наистина не четете. Знаете ли до какво води предозирането с йод?

Не се учудвам, САЩ наемат неграмотници да им лъскат имиджа.

Йодът не спасява от радиация, само леко намалява симптомите на лъчевата болест. А лъчевата болест е рак по същество.  Започва се с гадене в стомаха, повръщане, постепенно кървене от носа, устата, очите и ушите......... в зависимост от степента на погълната радиция. По кожата се образуват болезнени мехури................ Ако имате близки в района на "Козлодуй", ще трябва да ги отпишете - няма да живеят дълго. Смъртта идва бавно и е отвратителна.

Йодът не спасява от радиация, само леко намалява симптомите на лъчевата болест. А лъчевата болест е рак по същество.  Започва се с гадене в стомаха, повръщане, постепенно кървене от носа, устата, очите и ушите......... в зависимост от степента на погълната радиция. По кожата се образуват болезнени мехури................ Ако имате близки в района на "Козлодуй", ще трябва да ги отпишете - няма да живеят дълго. Смъртта идва бавно и е отвратителна.

така и не  научи че при ядрен зрив - не е опасен зрива а след това на лапетата 1,2,3 годишните

току-що, Anneliese написа:

Аз по принцип мразя Северна България - не може ли нещо да се направи по-глобално, да не е само Козлодуй?

По темата когато си поръчаш "Пряка линия" от Али Експрес:

Аз със необразовани индивиди, едва завършили 8 клас, нямам какво да си кажа повече. Явно не вярвате в науката и смятате, че Земята е кръгла. Ами, добре, вярвайте си в самозаблудите. Вярвайте си, че българите са приритали да крадат цигански деца, и че има национален заговор срещу циганите. При вас е абсолютно същото като при германците и тяхната абсурдна вяра в световен еврейски заговор.

преди 21 минути, N1K17Y написа:

Що така не ми отговори бе бате ? Шокиран съм. 

Ти момиче ли беше или не знаеш още?

току-що, vpvelev написа:

я кажи, защо Русия не иска САЩ еднополюсно да оправлява - а Русия гони НПО-тата от Русия =- еднополюсно ли иска Русия да управлява

преди 4 минути, vpvelev написа:

Не те знам дали си момиче, но със сигурност си нещо, което само момичетата имат :) 

Що така пак не отговори? 

Още един удар върху бедния руZнак - от 01.01.2023 повишат минималните цени на водка, бренди и коняк.

https://www.interfax.ru/business/878913

Това ако не изкара хората на улиците не знам кое ...

преди 1 час, miro20 написа:

Педофилите обиняват детето че е ритнало в топките насилника... и  сте супер възмутени за правата и свободите на насилника педофил ?

"Детето" е изяло едни сникерсчетата дадени му от едни чичковци и лелички, въпреки че е знаело че тези чичковци и лелички не са добри хора и са прецаквали и други деца по целият свят. Е, сега когато го пляскат заради необмислената му постъпка, то орева света. 

Разбита бот ферма разпростряняваща пропаганда:

Кой липсва тоя дни?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.