Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 13 минути, glen написа:

ПЕРЕХВАТ (Z)
https://t.me/s/dvesti22/20207
   Всички вече разбраха, че украинската ПВО е нещо "неочаквано", тъй като не се знае къде точно ще лети. Проблемът е в лошото качество на ракетите, които отдавна са "отписани".
    Министерството на отбраната на Беларус публикува снимка на останките от ракетата (С-300), паднала в района на Брест, на 25 км от границата с Украйна.
    Предишните пъти ракетата прелетя до Полша, където удари трактор и уби поляк, и два пъти до Молдова, където президентът Санду премълча чия е ракетата.
    Писахме също, че кабинетът на президента пусна фалшива следа, обвиняваща руснаците, че са изстреляли ракети С-300 по градове. Въпреки че всички експерти посочиха, че това са ракети на ВСУ, които просто са се "заблудили" и са поразили грешната цел, а властите обвиняват за всичко руснаците, за да свалят от себе си отговорност.

като стелят от беларуска територия нормално да летят ПВО ракети в тази посока.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Путин подписал закон позволяващ използването,превоз, съхранение на наркотични средства и психотропни вещества за медицински цели във военните структури  без лиценз.

https://tass.ru/obschestvo/16717503

Ще има още по-безумни зерг атаки...

преди 18 минути, Banesc написа:

може да се сложи равенство  между ковит - грозев и сашко изчезналия  от перник и глобалното затопляне

Нали ти казах - ако сега научаваш за Грозев,и то от рашистката дезинформационна машина ,  тъп си.

Кое не е ясно ??

преди 7 минути, kosyo написа:

Путин подписал закон позволяващ използването,превоз, съхранение на наркотични средства и психотропни вещества за медицински цели във военните структури  без лиценз.

Талибаните и ИДИЛ ряпа да ядат. Путлю обединява и наркомрежите , и ислямисткия радикализъм . На държавно ниво .

преди 8 минути, kosyo написа:

апа в холандия и сащ е разрешено навсякъде да си наркоман !

ти против психодесните ценности ли си ?

преди 18 минути, kosyo написа:

Пристигането е явно от бързия влак ама стачките ме озадачи? За какво стачкуват и  кой? :)

Рашистите ползват гугъл преводач. Затова стават грешки.

Дори не си правят усилия някой с руски език като мен, да им превежда. :) 

Знаят че никой разбиращ руски няма да им превежда простотиите. Затова е и машинния превод.

За "русофили" детобъкел руски не разбират. :) 

Класика.... и малоумие...

преди 8 минути, miro20 написа:

И срещу кои ракети и защо тези ракети удрят всякакви цивилни цели из цяла Украйна ?

Като снимката с ракета от S300 паднала в дом в Ивано Франковска област? Е руска ще да е, те са изстреляли. Време ти е да престанеш с тези цивилни цели. И понеже много спореше за обстрела по Херсон ето ти малко снимков материал любезно даден от украинска страна и обяснение от каква посока се стреля.

photo_2022-12-24_14-24-01.thumb.jpg.41455f695ff214a32dc3f3268a0f6636.jpgphoto_2022-12-29_21-42-58.thumb.jpg.9857c9a80274ba7c23a86c97d5c320cc.jpg

photo_2022-12-24_14-23-58.thumb.jpg.b774381d04c1d9674126235bc522b4e1.jpgphoto_2022-12-24_14-23-57.jpg.94b094f2b1ded898f291b127a8a56579.jpg

преди 4 минути, miro20 написа:

Нали ти казах - ако сега научаваш за Грозев,и то от рашистката дезинформационна машина ,  тъп си.

Кое не е ясно ??

всичко е ясно

аз ако напиша някое редче срещу путин ще  ме обяват ли за враг на русия и ще ме разкарват ли по бг медиите като   ром  мечка ?

и да ми назначат нсо да ме защитава на територията в русия нищо че съм холандия 

преди 3 минути, Banesc написа:

всичка е ясно

аз ако напиша някое редче срещу путин ще  му обяват ли за враг на русия и ще ме разкарват ли по бг медиите като   ром  мечка ?

и да ми назначат нсо да ме защитава на територията в русия нищо че съм холандия 

Не.

Щото си тъп.

А Христо Грозев и Белнигкат са уважавана медия и хора  със сериозни разследвания.

преди 3 минути, maxthon написа:

Като снимката с ракета от S300 паднала в дом в Ивано Франковска област? Е руска ще да е, те са изстреляли. Време ти е да престанеш с тези цивилни цели. И понеже много спореше за обстрела по Херсон ето ти малко снимков материал любезно даден от украинска страна и обяснение от каква посока се стреля.

photo_2022-12-24_14-24-01.thumb.jpg.41455f695ff214a32dc3f3268a0f6636.jpgphoto_2022-12-29_21-42-58.thumb.jpg.9857c9a80274ba7c23a86c97d5c320cc.jpg

photo_2022-12-24_14-23-58.thumb.jpg.b774381d04c1d9674126235bc522b4e1.jpgphoto_2022-12-24_14-23-57.jpg.94b094f2b1ded898f291b127a8a56579.jpg

е сега ми стана ясно че като всеки рашистки платен трол, дори не си погледнал същите неща, които цитирах от стопфейк и които опровергават глупостите ти . :) 

А конкретно за рашистките удари, никой няма съмнение от къде са.

Виж по нагоре другаря ти рашистки трол "глен" колко абзаци от ежедневните  рашистки удари е цитирал , че и се кефите на такива.

Никойне спори че са рашистки удари .

Е, ако пак смяташ че след всеки освободен украински град от рашистка окупация , после украинците сами си го обстрелват и сриват със земята...  :)  толкова по  зле за теб.

Малоумници много .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, miro20 написа:

Не.

Щото си тъп.

А Христо Грозев и Белнигкат са уважавана медия и хора  със сериозни разследвания.

направи една анкета в това сайтче кой е чувал за х грозев и белингкат преди 1 месец или където искаш даже и  някъде със яко психодесна аудитория 

може да направи някаква политическа кариера в бг като следващия спасител срещо руското подтисничество народа е опростачен до такава  степен за да събере поне 20 % тоя човек

преди 2 минути, Banesc написа:

направи една анкета в това сайтче кой е чувал за х грозев и белингкат преди 1 месец или където искаш даже и  някъде със яко психодесна аудитория 

може да направи някаква политическа кариера в бг като следващия спасител срещо руското подтисничество народа е опростачен до такава  степен за да събере поне 20 % тоя човек

Аз съм го цитирал от 2014 г.   Особенно за разследванията за пътя на рашисткия БУК свалил малайзийския Боинг.

Това че си тъп и не си чел форума тогава, не е мой проблем.

Иначе по "анкети'  малоумните тъпи рашисти сте повече. Така е.

преди 11 минути, Banesc написа:

значи и Русия е психо - дясна - а се прави на лява

преди 10 минути, Banesc написа:

аз ако напиша някое редче срещу путин ще  ме обяват ли за враг на русия и ще ме разкарват ли по бг медиите като   ром  мечка ?

ако си в Русия , глоба , затвор

На кой му пука за лъжеца Грозев? Бях го забравила този, още му чакам бомбастичните разкрития. Ама нещо такива няма. Малки медии едва ли ще посочи. Ама ако тръгне да лъже на едро за БНТ, БТВ, "Нова телевизия", "24 часа", "Труд", "Стандарт", та даже и "Дума" , ще го скъсат от дела и ще има да си плаща като поп за лъжливи твърдения.

Този не съм го чувала, доколкото разбирам, не е журналист, а някакъв, дето търси бърза слава и лесни пари. Поредния мошеник.  Аз на такива грам не вярвам и ги подминавам като пътен знак. Кой нае какви неверни слухове е пускал в Русия и е тормозил хората там. Типичен жълтурник. :getout:

Споко, тепърва ще става все по - зле, само търпение. Като стане голяма авария в АЕЦ заради несъвместимото с нашия реактор американско ядрено гориво, ще видим тогава какво ще си говорим. Ти за западен автомобил не търсиш части от "Лада" или "Форд" модел Т, нали?

преди 13 минути, Banesc написа:

Ами ходил съм в Амстердам точно по центъра покрай тези кафета и освен по миризмата няма да разбереш че минаваш покрай тия места -така че не е само до ценности..

И там са позволени леките неща, а в статията не виждам да пише такива неща. Пък и по лични впечатления след като едно време си мажеха боя за обувки върху филия , след това минаха на соли за баня - с тия леки еврогейски заигравки няма да ги хване. Затова директно скачаме на последен левъл - все пак говорим за необяснимата руZka душа

преди 4 минути, miro20 написа:

Никойне спори че са рашистки удари .

Ти спореше конкретно за един специфичен - този в Херсон. И съответно ти показвам снимки показващи посоката на стрелба. В предвид посоката и директното обвинение към руснаците, че са стреляли, допускам за възможно и нарочно да е извършена стрелбата. И няма съмнение разбира се от къде идват руските ракети. Летището се казва Енгелс и там е пълно с повредени самолети и такива прехвърлени на поне 6000 км от него. Това последното е за по-голяма ефективност.

според мен е нов американси проект като кирчо и кокорчо даже и той не е знаел за себе си 2014 г

преди 2 минути, Anneliese написа:

Споко, тепърва ще става все по - зле, само търпение. Като стане голяма авария в АЕЦ заради несъвместимото с нашия реактор американско ядрено гориво, ще видим тогава какво ще си говорим. Ти за западен автомобил не търсиш части от "Лада" или "Форд" модел Т, нали?

то казваха за сценарии на апокалипсис - но нищо от това нестана - но като искаш си вярвай на руската пропаганда:D

преди 2 минути, Anneliese написа:

Бях го забравила този, още му чакам бомбастичните разкрития.

В началото на годината хвърли бомба за българска медия финансирана от Русия. Е както се вижда все още не сме разбрали коя е тя. Класически фейкомет както би се изразил един форумен клоун.

току-що, Без умствен капацитет написа:

то казваха за сценарии на апокалипсис - но нищо от това нестана - но като искаш си вярвай на руската пропаганда:D

Щом не те е страх от радиация, добре. Малоумник.

преди 2 минути, Филипов написа:

ето го и лишения от всякакво мислене - поля, поне се опитва да мисли - но тоз екземпляр явно здравословно е по зле от поля

току-що, maxthon написа:

В началото на годината хвърли бомба за българска медия финансирана от Русия. Е както се вижда все още не сме разбрали коя е тя. Класически фейкомет както би се изразил един форумен клоун.

Няма и да каже, защото малка и неизвестна медия няма как да назове, по простата причина, че малките въобще не са влиятелни. Ако тръгне да лъже за големите, ще го разсипят от дела за лъжесвидетелстване и ще го съсипят финансово. Сега се прави на дисидент, какъвто не е.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Щом не те е страх от радиация, добре. Малоумник.

виж дадоха ти точното описание, на твоята личност:D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.