Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Вмирисали сте всичко на олово :rolleyes:

Утепахте ли гущера :indoorplants:

Оф много са зле... Ама добре че бяха те да ми отворят очите за неща дето не съм ги преживявал и не съм ги виждал.... Мъка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6317

• miro20

3574

• Coco1

3390

• ivottoshev

3060

току-що, Без умствен капацитет написа:

психоложке - накарай пациентите ти, да направят картонено ПВО на покрива на болницата, че Путин на дава истинско:D

ходи да четеш най-новият любовен роман на идола ти :lipstick:

326995858_598666808739746_4584687257456188524_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, _sirena_ написа:

Тролорептила , да :D

Никъде го няма и във фейса , сигурно си е изтрил и профило и все и е драснал по скъсани шорти в неизвестна посока :biggrin:

знаеш ли че премиера на Беликобритания е убедил САЩ да даде ракети с голям обсег на Украйна - да благодарим на ефендито - не е важно какво говори , а какво върши - ефенди благодарности от Зелински:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Никъде го няма и във фейса , сигурно си е изтрил и профило и все и е драснал по скъсани шорти в неизвестна посока :biggrin:

Ми толкоз красив, умен, фърфежен, навярно от скромност че да не му досаждат хилядите поклоннички 😏😅😅

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, kosyo написа:

Оф много са зле... Ама добре че бяха те да ми отворят очите за неща дето не съм ги преживявал и не съм ги виждал.... Мъка

Злато кво правиш бре  ..ся ли да бия или после :mad:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Митко Вълчев написа:

Не пиша за теб, не трябват кавички. Аре, чети си със здраве https://kultura.bg/web/днешният-руски-фашизъм/ . Май изживяващ се за свръх човек, човеченце.

Е, то и за мен ще трябват кавички, но поне го осъзнавам...

Не ми давай да чета пропагандата, която си си набил в главата...

Иначе и аз ще ти постна линк към противоположна пропаганда, която също толкова "аргументирано" ще доказва, че днешния Запад е на практика не неолиберализъм, а неофашизъм...

Дай ми твое личнно мнение - Кои са признаците харектеризиращи фашизЪма?

Ако не знаеш кои са, то наистина няма и как да схванеш, дали в тази статия изопачават нещата...

И... като гледам ти имаш претенции за "свръхчовек" с тези "най-най-най"...

Аз за себе си знам, че съм човеченце....

Въпросът е ти дали ще осъзнаеш колко си специален - представител на липсващото звено, днес... тук... сред нас...

А учените те издирват от век поне...

Както казах - "нешънал трежар"...

Осребри стойностт си докато е време, казах ти, множите се и инфлацията е неизбежна...

Научно и емпирично е доказано, че глупостта е заразна, а ти сееш ли сееш, несхващайки, че така само подбиваш своята "цена"....

Е, то па ако схващаше, немаше да има ко да сееш...

Параграф 22...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

знаеш ли че премиера на Беликобритания е убедил САЩ да даде ракети с голям обсег на Украйна - да благодарим на ефендито - не е важно какво говори , а какво върши - ефенди благодарности от Зелински:D

Беееее,къде бееее, ръка ли ще целуваш или нещо друго 😅😅 

Уфсо уфсо, с тия жълти новини си направо бетон и силаж 😏😎😄😄

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, _sirena_ написа:

недей така - че после трябва да ходим при колежките ти (русата психоложка):D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Е ти оставяш разни аматьори тука за вечеря @Moriati - нищо лично ама много слабо човек.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Иначе и аз ще ти постна линк към противоположна пропаганда, която също толкова "аргументирано" ще доказва, че днешния Запад е на практика не неолиберализъм, а неофашизъм...

Ако не знаеш кои са, то наистина няма и как да схванеш, дали в тази статия изопачават нещата...

Въпросът е ти дали ще осъзнаеш колко си специален - представител на липсващото звено, днес... тук... сред нас...

Осребри стойностт си докато е време, казах ти, множите се и инфлацията е неизбежна...

Научно и емпирично е доказано, че глупостта е заразна, а ти сееш ли сееш, несхващайки, че така само подбиваш своята "цена"....

Параграф 22...

Кът ми покажеш 22 години несменяем лидер, започнал да "освобождава" изконни територии и на който му трябва враг за да консолидира народа си и това е перманентно състояние в тази страна. Сред държавите които давам за пример, обади се. Анди ей

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Moriati написа:

Беееее,къде бееее, ръка ли ще целуваш или нещо друго 😅😅 

Уфсо уфсо, с тия жълти новини си направо бетон и силаж 😏😎😄😄

ага - незнам дали е фейк, но ракетите са факт

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=украйна+ракети+с+голям+обсег

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, kosyo написа:

Е ти оставяш разни аматьори тука за вечеря @Moriati - нищо лично ама много слабо човек.

Вай вай,що така бе Босе Косе, и аз ли трябва да почна да те бия като Сирена 😏😄😄😎✌️

Ти ще излезеш скрита мазохистка лимонка значи ,тц тц тц....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Това го копира от някъде, нали? Когато копираш и поставяш текстове, научи се да правиш така, че цифрите, обозначаващи изброяване, да са на отделен ред, а не всичко да е слято.

Това, което написа, не е продукт на "размишляване", а е продукт на политическа и икономическа неграмотност; писано е от човек, който не разбира как работят икономиката и международната отношения, сделки, износ и търговия.

Колко пъти да отговарям на един и същи въпрос...

Да, бил съм в Русия няколко пъти.

Задача за всички ватничета, ако намерите този текст с по ранна публикация от мен. Напускам форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@Moriati - ей го излезе списъка за вчера - я виж какво пише тука :

https://twitter.com/Rebel44CZ/status/1620907463653605387/photo/2 (2-ра снимка най-горе за неможещите да ползват търсачка)

Бягай да му се оплачеш за лошата игра на човека и да му кажеш че чеп за зеле не става от него

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

ага - незнам дали е фейк, но ракетите са факт

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=украйна+ракети+с+голям+обсег

Беее бееее,какъв факт беееееее 😅😅

Ще дадат още не е никакъв факт,или поискаха също не е факт 😎😅

Беее, по добре си паси тревата Уфсо,и остави фактите намира 😁

преди 6 минути, kosyo написа:

@Moriati - ей го излезе списъка за вчера - я виж какво пише тука :

https://twitter.com/Rebel44CZ/status/1620907463653605387/photo/2 (2-ра снимка най-горе за неможещите да ползват търсачка)

Бягай да му се оплачеш за лошата игра на човека и да му кажеш че чеп за зеле не става от него

Сериозно ли бе Косе Босе 😄

Белингкатаджия,ориксчия, полска труженичка дава инфо за унищожена техника 😅😅

Вервам му, хайли лайкли 😄😏

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Moriati написа:

Досетих се,споко 😋😏😄😄 

По вероятно е да те канят в цирковете 😎😅😅

Ааааа, споко, не искам да ти вземам работата, че после да те търсим по кошовете. Нъли трябва някой да ни весели.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Задача за всички ватничета, ако намерите този текст с по ранна публикация от мен. Напускам форума.

Аз съм сигурен, че си е само твой.

Личи си.

:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, M.Николов написа:

Що бре?

Аз много се смях на това "Момчета или каквото сте там, когато през годините съм размишлявал за величието на Русия".

Определено това е същественото в текста. А на другото смя ли се? Едва ли, щото показва колко безсмислено е било цялото усещане за СССР и вярата, че е най и по. Тоест само тъпак, може да се възхищава на това недоносче и наследството му.

току-що, M.Николов написа:

Аз съм сигурен, че си е само твой.

Личи си.

Обичам когато ме оценяват. Дори да е Ватата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

Леко се надценяваш баце, ма карай. Липсата на самочувствие, не е сред недостатъците ти, определено. А трола има много повече признаци на които ти отговаряш Анди ей.

Мхм, трола има признака, когато го засекат в неграмотност, да атакува опонента си на сексуална основа, това били най-гнусните тролове според кого?

Според Миткото (политкоректност)....

И кой постъпи така?

Миткото (политкоректност)....

Следователно?

Миткото (политкоректност) е от най-гнусните тролове....

Е, когато фактите говорят, боговете мълчат, казват....

Но пък нищо не са казали за "свръхчовека" "нешънал трежър"....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Moriati написа:

Ми толкоз красив, умен, фърфежен, навярно от скромност че да не му досаждат хилядите поклоннички 😏😅😅

Цял ден ходя да го търся с развързана пазва , роклята на дясно съм заметнала , бедрата ми измръзнаха , устните ми пресъхнаха да го търся аз по всички дупки и да го няма ... представяш ли си ????!!!! 

Супичка му сготвих от американски скакалци - фешън и ток !  

Мишка фрикасе забърках , крила от прилеп пуснах , със счукани конски мухи я поръсих - всичко в Духа и традицията на неговото племе направих  ... и тоз рептил  да не ми уважи труда !  

Направо ми е тъжно тази вечер , пренебрегната се чувствам ... меча ми ръжда хвана ..:crying10:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, _sirena_ написа:

Миризма на развалено сирене и тролска мърша ли усещам?

преди 1 минута, andiay написа:

Мхм, трола има признака, когато го засекат в неграмотност, да атакува опонента си на сексуална основа, това били най-гнусните тролове според кого?

Според Миткото (политкоректност)....

И кой постъпи така?

Миткото (политкоректност)....

Следователно?

Миткото (политкоректност) е от най-гнусните тролове....

Е, когато фактите говорят, боговете мълчат, казват....

Но пък нищо не са казали за "свръхчовека" "нешънал трежър"....

Да, атаката ти на сексуална основа при мисля втори пост към мен, ме направи твой голям фен. Анди ей. И не ме притеснява, че си транс. Проблема е , че и характера ти е такъв, неопределен да кажем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

OSINT, Oryx,Belingcat  и сие подобни уж анаЛлитични организации ,базиращи инфото си на намерено по открити източници 😏😎😄😄 

А реално пропагандони и сороспийско хамерикано наглосакски подопечени и бюджетници 

Некста и Ципсо ме падат по долу ...

Интересно ми е в Бг как се казва техния клон или НПО ...😏

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, kosyo написа:

Друго си е Войн да те изпъне , а ... Да ти се отворят яко очите към небето :biggrin:

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Миризма на развалено сирене и тролска мърша ли усещам?

ами подмий се бре , кво ма занимаваш 

хахаахх

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, andiay написа:

Параграф 22...

Стъпка по стъпка, щом осъзнаваш, че си човечец има напредък. Ще те оформиме  но си иска време.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Друго си е Войн да те изпъне , а ... Да ти се отворят яко очите към небето :biggrin:

Е не като е като кадировец руска журналистка - стажантка ... Ама това пале имам още да суче - там каквото суче..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...