Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Това, което твърдиш, че си виждал, не си го вижда. Не си бил в Русия. Не познаваш руснаци.

Ти си бил в Русия точно толкова, колкото онези хора, които твърдят, ме в Русия има диктатура и режими, да били в Русия. Те не са били в Русия. Ако наистина бяха в русияю щяха да знаят, че такива неща няма в Русия. Лъжат, че са били в Русия, за да може да излъчват повече достоверност - да се получи нещо такова: "Хора!!! Слушайте мен!!! Аз съм бил в Русия!!! Имам личен опит!!! Това което казвам е вярно!!!"

Твърдят, че са били в Русия, да изглежда така, че имат личен опит и знаят повече от останалите.

За какво говорят във видеото?

Нищо особено, извадени от цялостния контекст на дебата откъс където либералния говори че заплатите растели навсякъде като цяло, а го питат къде растели,и той дояснява че в света като цяло ...

И с такива откъси сороспятат се опитват да внушават че видите ли в цял свят растели заплатите,само в Русия не 😄😄😏

Долнопробни пропагандни похвати сороспийски...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Това го копира от някъде, нали? Когато копираш и поставяш текстове, научи се да правиш така, че цифрите, обозначаващи изброяване, да са на отделен ред, а не всичко да е слято.

Това, което написа, не е продукт на "размишляване", а е продукт на политическа и икономическа неграмотност; писано е от човек, който не разбира как работят икономиката и международната отношения, сделки, износ и търговия.

Колко пъти да отговарям на един и същи въпрос...

Да, бил съм в Русия няколко пъти.

А колко пъти само едно и също повтаряш?

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Колко пъти да отговарям на един и същи въпрос...

Да, бил съм в Русия няколко пъти.

Да беше малко от малко научил руски че да не питаш какво говорят в клиповете на руски... Явно си ходил на туризъм,няма лошо..

преди 8 минути, andiay написа:

Е, ако автора е умен, то ще е поставил кавички около тези епитети...

И както обикновено става, когато четеш нещо, ще се радваш и ще плачеш, без да разбереш, какво си прочел/а, Миткото...(политкоректност)

Дай сега за признаците на фашизЪма, та и ние да поциврим малко...

Не пиша за теб, не трябват кавички. Аре, чети си със здраве https://kultura.bg/web/днешният-руски-фашизъм/ . Май изживяващ се за свръх човек, човеченце.

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

И аз съм бил в раша, преди две години имах оферта за работа в Москва. А ти ходил ли си в Русия ?

В някой клуб кат нещо си ли 😏😎😄😄

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Момчета или каквото сте там, когато през годините съм размишлявал за величието на Русия, ми хрумнаха някои интересни неща. 1. В страната с управляваща работническа класа, работниците винаги, ама винаги, ама абсолютно винаги са живеели по зле от работниците в страната стожер на капитализма и несправедливостта. 2. В най тъмните и страшни времена на Маккартизма да си комунист в САЩ е било много по безопасно от комунист в СССР. 3. Страната имаща над двадесет процента от световните ресурси, а има под два процента от световната икономика. 4. Сигурността, която ми дава руското оръжие, след като прочетох за битката при долината Бекаа и съотношението 82 на 0 самолета ми дава спокойствие което е безценно. Спомням си с носталгия и последната дума на техниката, която си купувахме от братския СССР, нищо общо със западните боклуци и ми се насълзяват очите. А пък колите им, направо съвършенство на колела. Ами магазините Кореком, пълни с некачествени стоки, които така и си залежаваха с години. Опашките които се извиваха, когато се чуеше за нещо руско, което е дошло до магазина и всеки търсеше връзки я за самовар, я за, абе за квото и да е ама руско. Там, продължителност на живота, качество на живот, брой криминални престъпления. Все неща които ме карат да мечтая аз и цялото ми семейство да отидем и да живеем там. Казах го ония ден на жената. Добре, че имам друго жилище, та оттам ви пиша тия дни , щот сам ми е скучно. Аре и ако си ме прибере, обещавам да спра писането. Слава Русия. Слава Путин. 

Е, опита да ни разцивриш, ма не успе...

Па и ясно личи, че просто си копирал нечия друга неграмотна полюция...

Най-смешното е в началото - "когато през годините съм размишлявал"...

Почти успях да се разцивря...

Но... да се върнем към фашизЪма и неговите признаци според Миткото (политкоректност)....

Давай, че съм обещал на жената да й го прочета и тя е приготвила пакета с кърпички...

преди 1 минута, Moriati написа:

Да беше малко от малко научил руски че да не питаш какво говорят в клиповете на руски... Явно си ходил на туризъм,няма лошо..

Повечето важни клипове или имат субтитри, или има статия, където казаното в клиповете е обяснено.

Бил съм в Русия по работа, но не и на туризъм.

току-що, Moriati написа:

В някой клуб кат нещо си ли 😏😎😄😄

Да, от къде знаеш?

преди 4 минути, Moriati написа:

Брей, в цвят пясъчен, явно не е за Арктика а за някоя пясъчна южна страна,износен вариант навярно  😏😄✌️

Втората снимка може да я спестиш,варианти на Тор много,и на разни шасита и в разни комбинации,от 2 машини до 4 и повече дори..

Подсказка , Абе нали укрите се хвалеха че са пленили няколко тора пролетта ли беше,лятото ли ммммм....

А за униформата на тичкащите войничета да кажеш нещо,и за това кога е събитието приблизително 😏 

Едно V може да се постави лесно при видео обработка... Но по сложно ще е да се примени нещо като фирмата на движещите се обекти,войници.. Да не споменавам че самото водео е слепка от кадри с малка продъшжителност, а не цялостно непрекъснато видео... Навярно за фасон да... Да не говоря че Тора седи много странно,ни развърнат,ни да се работи около него... Взрив само, пламъци, и отново взрив... Малко тичкане, опити за гасене,бягане назад на уж екипажа.... Мдаам, странно не ами направо като  на филм....

Случайно да не са го заебали и когато укрите идват да се радват на плячката да го взривяват 😁😏 

Та такива ми нещица Косе Босе, достоверност Франция,или хайли лайкли... Коментари поне да слагаха , с показалка да показВаха на екрана на лаптопа 😄😄😎😎

Тц тц тц...,Заяц,свободно,отдъхми си 😏😎😄😄

П.С Виж печеното хохлятско от сваления Ми8 фърчолет, е това е видео без обработка,достоеерност 100 процента...

Аха повярвах ти , тия с бадънарката са го замазали украинското знаме , мацнали са едно V, добавили са това ремарке за достоверност и са го фраснали със снаряда викаш. Добра логика. То да ти кажа и аз си падам  по фантастиката...Ще видим утре дали ще цъфне това при Oryx , оф той май единия писа че го няма утре.. е значи по-нататък :) Пък ти ще му пишеш да му обясниш как нищо не разбира , как пуска фалшиви видеа . Ти си оправен в тази част - ще се разберете..

За играта с бойците - не струват викаш. Ще им пиша на едни другия път да се стараят повече.. Колко оценка за актьорска игра да им пишем спред теб?

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Повечето важни клипове или имат субтитри, или има статия, където казаното в клиповете е обяснено.

Бил съм в Русия по работа, но не и на туризъм.

По работа? Без бъкел руски да знаеш?

Мдаам,не похоже на правду извини...

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Да, от къде знаеш?

Не знам, бъзиках те 😇😎😄

Не знам, бъзиках те 😇😎😄

:lol6:И аз се бъзикам

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Не пиша за теб, не трябват кавички. Аре, чети си със здраве https://kultura.bg/web/днешният-руски-фашизъм/ . Май изживяващ се за свръх човек, човеченце.

Отново пускаш лъжливи статии. Ако беше видял официалното изявление на Русия, щеше да знаеш, че причината за инвазията, спомената в статията, е лъжа, целяща умишлено подвеждане на читателите.

Отново повтарям, че в Русия няма фашизъм. Единствените хора, които вярват, че в Русия има фашизъм, са хората, които никога не са били в Русия и получават информация от фалшиви медии, като Радио Свободна Европа, примерно.

преди 2 минути, kosyo написа:

Аха повярвах ти , тия с бадънарката са го замазали украинското знаме , мацнали са едно V, добавили са това ремарке за достоверност и са го фраснали със снаряда викаш. Добра логика. То да ти кажа и аз си падам  по фантастиката...Ще видим утре дали ще цъфне това при Oryx , оф той май единия писа че го няма утре.. е значи по-нататък :) Пък ти ще му пишеш да му обясниш как нищо не разбира , как пуска фалшиви видеа . Ти си оправен в тази част - ще се разберете..

За играта с бойците - не струват викаш. Ще им пиша на едни другия път да се стараят повече.. Колко оценка за актьорска игра да им пишем спред теб?

За твоята садис 2, за фотомонтажистите среден 3 ,или добър 3.5 от мен да мине 😎😏✌️😄😄

В Буча се бяха постарали доста по добре,но пак сценаристите и режисьора плюс някои статисти оклепаха цялостното шоу 😏

преди 2 минути, Moriati написа:

Нали затова има преводачи... имах човек, който ми превеждаше.

преди 14 минути, andiay написа:

Е, че този трол си промени абсолютно целия пост бре...

Щом разбере, че си го прочел и там вече е друго...

Леко се надценяваш баце, ма карай. Липсата на самочувствие, не е сред недостатъците ти, определено. А трола има много повече признаци на които ти отговаряш Анди ей.

току-що, ДзВяРа! написа:

:lol6:И аз се бъзикам

Досетих се,споко 😋😏😄😄 

По вероятно е да те канят в цирковете 😎😅😅

преди 5 минути, andiay написа:

Що бре?

Аз много се смях на това "Момчета или каквото сте там, когато през годините съм размишлявал за величието на Русия".

:D

преди 6 минути, andiay написа:

Па и ясно личи, че просто си копирал нечия друга неграмотна полюция...

Най-смешното е в началото - "когато през годините съм размишлявал"...

Почти успях да се разцивря...

Но... да се върнем към фашизЪма и неговите признаци според Миткото (политкоректност)....

Давай, че съм обещал на жената да й го прочета и тя е приготвила пакета с кърпички...

Ясно личи, че си копирал. Завиждаш а, плевенски селтак. Ако откриеш по ранна версия, на този текст спирам да пиша тук. Ти? Като цяло си доста чела, тъпа пръчка, която няма реализация на "огромния" си потенциал и затова явно обвинява Запада. Няма рашист,  който да няма някакви дефицити в психиката. И баце, като напишеш текст като моя, обади ми се Анди ей.

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Нали затова има преводачи... имах човек, който ми превеждаше.

Ахам,знам че има преводачи...

Въпроса е каква работа толкова важна че да ти дадат и преводач дори 😏

Вмирисали сте всичко на олово :rolleyes:

Утепахте ли гущера :indoorplants:

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Вмирисали сте всичко на олово /cdn-cgi/mirage/ec17c16ba1059d6c5b8482a7f66b859ce33698518c1ca1dcb736f595f5eef9ec/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_rolleyes.gif

Утепахте ли гущера /cdn-cgi/mirage/ec17c16ba1059d6c5b8482a7f66b859ce33698518c1ca1dcb736f595f5eef9ec/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_indoorplants.gif

Плешивия ли визираш 😅😅 

преди 14 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Това, което твърдиш, че си виждал, не си го вижда. Не си бил в Русия. Не познаваш руснаци.

Ти си бил в Русия точно толкова, колкото онези хора, които твърдят, че в Русия има диктатура и режими, да били в Русия. Те не са били в Русия. Ако наистина бяха в русия, щяха да знаят, че такива неща няма в Русия. Лъжат, че са били в Русия, за да може да излъчват повече достоверност - да се получи нещо такова: "Хора!!! Слушайте мен!!! Аз съм бил в Русия!!! Имам личен опит!!! Това което казвам е вярно!!!"

Твърдят, че са били в Русия, да изглежда така, че имат личен опит и знаят повече от останалите.

За какво говорят във видеото?

Стига бе, верно ли не съм бил.... е  колко жалко , значи всичко ми е пред очите като истинско , човек - Москва, Червения площад, мавзолея, Ташкент, после едни кофти гледки, още кофти гледки, жега, мизерия, пустиня, лешояди. После припаднах и се свестих в лазарета (онази с грозната прическа май беше там) - тук вече сигурно са ми затрили спомените или от беше храната - отвратителна .. От тогава не понясям борш. За колко време  (2 седмици) само 2 пъти имаше хубава храна - татарско кюфте и компот от банани. Тия там сервираха  нещо от опашка на овца за довиждане - голяма повърня. Няколкото пъти на гости на леля и свако (на различни места) - явно и тях съм ги пропуснал. Аз сигурно живея в матрица и са ми налели спомените викаш. А да и според леля ми може би съм заченат в Грозни - сигурно и това е налят спомен - че е било преди сума ти години. Ами пуча - ми и от него имам спомени - странно - той не беше чак толкова далече. Утре ще ходя да видя леля ми - ще я питам що така си ги спомням тия неща ясно.

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Вмирисали сте всичко на олово :rolleyes:

Утепахте ли гущера :indoorplants:

психоложке - накарай пациентите ти, да направят картонено ПВО на покрива на болницата, че Путин на дава истинско:D

Плешивия ли визираш 😅😅 

Тролорептила , да :D

Никъде го няма и във фейса , сигурно си е изтрил и профило и все и е драснал по скъсани шорти в неизвестна посока :biggrin:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.