Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, Moriati написа:

Ко ко коооооо,ко ко шшшшш.. а ти какво кълвеш, лекарства предписани от 4ти километър ли 😏😁

Нещо ми залиосваха дебилните ти картинки, не мож така да отслабваш фронта, я се стегни...😄😄😄

Аз кокомицина отдавна съм го блокнал, ама да не би да се е научил вече да пише? Едно време можеше само картинки да пуска, да напише текст не му беше по силите.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Личи си че си трол-новобранка. Обиграните ти колеги като Лоботомиран20, след като видят че няма на къде да избягат от неудобни въпроси, просто се правят че не са ги видяли. Ти обаче буташ ли буташ напред с рогата. Освен да станеш още по-смешен, друго няма да постигнеш :jeer:

От друга страна, кой съм аз, че да те спирам? Я продължавай в същият дух :wink12:

Ти пък си бил задавал неудобни въпроси, ма верно тролотошев. Абе бате ти си вдлъбнат, висшето щастие в живота ти е да нервираш някой от разстояние и да се кефиш на това. Че тя Кончита пред теб е Алфа мъжкар бе Тошев.

току-що, Moriati написа:

Винаги готов... 😏😎😁✌️

Вагнер звучи добре,супер дори 👍 

По добре от смешните Моцарт 

https://t.me/rybar/43171

П.С 

Като отидеш там да ми докажеш тогава, налЕ съм ти казал. 

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Ухилен трол, не видях разминаване с мойто. Абе да те питам, пред почти всяка цифра гледам знака - , та да те питам какво означава? Нещо свързано с растеж предполагам. Гледам декември резко надолЕ, сигурно засилване преди експлозия?

Ахам,баш баш ,като твоята плешивина 😁

току-що, ivottoshev написа:

Аз кокомицина отдавна съм го блокнал, ама да не би да се е научил вече да пише? Едно време можеше само картинки да пуска, да напише текст не му беше по силите.

Брях имало по досаден от тебе, ни мое да бъде.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Явно се учи и да говори, навярно само за картинки не плащат толкова колкото за написана някаква простотия 😎😏

току-що, Moriati написа:

Ахам,баш баш ,като твоята плешивина 😁

Ти ми търсиш плешивата глава усещам, но не си падам по алтернативни дами. 

току-що, Митко Вълчев написа:

Брях имало по досаден от тебе, ни мое да бъде.

За няколко рубли на ден на какво ли не са готови чугуните

преди 2 минути, Coco1 написа:

Като отидеш там да ми докажеш тогава, налЕ съм ти казал. 

Ко ко кооо си казвал 😁😏 

И показвал нон стоп 😄

току-що, Coco1 написа:

За няколко рубли на ден на какво ли не са готови чугуните

Аз кат гледам сороспятата за няколко цента как кои кои кооокат,направо яйце да беше да са го снесли отдавна 😄😄

Арктически TOР не издържа на жегата в Украйна:

Това не беше ли точно срещу дронове..... Сега кой ще пази севера..

преди 2 минути, kosyo написа:

Арктически TOР не издържа на жегата в Украйна:

Това не беше ли точно срещу дронове..... Сега кой ще пази севера..

Разпукват ги яго.

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Разпукват ги яго.

Пишат че имали само 12 такива арктически на въоръжение. Вече са 11.

P.S.:

@Moriati - да не са му прегрели лампите - все пак не е за тези географски ширини?

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Ти пък си бил задавал неудобни въпроси, ма верно тролотошев.

И пак боц с рогцата :D

Верно е разбира се. Ако не ти беше неудобно въпросчето ми, що не можеш да отговориш на него? 

Хм, това верно ли сме го признали:

Костя сигурно няма да спи тази нощ

преди 4 минути, ivottoshev написа:

И пак боц с рогцата :D

Верно е разбира се. Ако не ти беше неудобно въпросчето ми, що не можеш да отговориш на него? 

Щото тролотошко ти отговор не търсиш а заяждане. Абе, как живееш с тази перманентна диария.

преди 11 минути, kosyo написа:

Пишат че имали само 12 такива арктически на въоръжение. Вече са 11.

P.S.:

@Moriati - да не са му прегрели лампите - все пак не е за тези географски ширини?

Косе Босе,като гледаме е само арктическия вариант който е  боядисан в бяло 😁😏✌️ 

https://www.google.co.uk/search?q=тор+м2дт&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjR_p2woPX8AhUagf0HHYRvAkkQ_AUoAXoECAIQAQ#imgrc=SR2ILOzNhYWpeM 

pervyie_toryi_postupyat_v_zapolyare_v_20

Отделно,видеотоее най вероятно оте началото на СВО,като гледам ландшафта, или малко след това,зеленина по дърветата и храстите,с тревата все още седи и старата пожълтяла наравно с новата зелена...

Отделно, Укропия също има Тор на въоръжение, а бледата униформа на бягащите войничета мяза по скоро на тяхната а не на зелената руска униформа

Та кое доказва викаш че е арктическта версия на Тор 😎😏😁😁✌️✌️

Ех Косе Босе шаранчик 😄

преди 1 час, Moriati написа:

Е де,колко пъти вече лека та лека,бегай да спиш, така и така номера с заводите в Иран не мина,поне да починеш малко, а утре пак докат ме няма ,можеш да си разпъваш локумите мислейки си че минават,и няма кой да ти пречи 😏😁😎😎

А аз ще намеря още видеа с укропски леш за да задоволя предпочитанията и интересите ти, споко 😏

Оо,плешивец ,как е мозъка,продължава ли да се свива а 😏😁😁

Интелектуалната ми амебка той 😄😄  

Още ли те боли за спина или вече мантрите са други 😏

Вас да ви боли, ако сте ходили в мама ви Раша и сте се виждали със себеподобните си, може вече да сте статистика. Лошото е, че ще се водите българска а сте си рашистка.

преди 1 минута, Moriati написа:

Косе Босе,като гледаме е само арктическия вариант който е  боядисан в бяло 😁😏✌️ 

https://www.google.co.uk/search?q=тор+м2дт&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjR_p2woPX8AhUagf0HHYRvAkkQ_AUoAXoECAIQAQ#imgrc=SR2ILOzNhYWpeM

Отделно,видеотоее най вероятно оте началото на СВО,като гледам ландшафта, или малко след това,зеленина по дърветата и храстите,с тревата все още седи и старата пожълтяла наравно с новата зелена...

Отделно, Укропия също има Тор на въоръжение, а бледата униформа на бягащите войничета мяза по скоро на тяхната а не на зелената руска униформа

Та кое доказва викаш че е арктическта версия на Тор 😎😏😁😁✌️✌️

Ех Косе Босе шаранчик 😄

Браво - виждаш ли като постраеш може да ползваш търсачката... можело значи. Хубава теория имаш ама едно V (на 0:14-0:16) малко обозва нещата. Отделно то че са тъпи твойта хора - тъпи са ама не бъди като тях - едва ли ще си пуснат белия боядисан обект насред калта. Верно и украинците може да имат хайде остави V-то ама прави ли ти впечатление че е от 2 части - познай защо е така. Аз залагам че украинците планират набег към северния полюс. Подсказка:

Fn6Mu9bXoA0EWUZ?format=jpg&name=small

1280px-VDay_Parade_Rehearsal_Moscow04.jp

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Вас да ви боли, ако сте ходили в мама ви Раша и сте се виждали със себеподобните си, може вече да сте статистика. Лошото е, че ще се водите българска а сте си рашистка.

Искаш ли да ни обясниш какво трябва да видим в Русия, според теб? Защото там няма нищо необичайно, което да направи фрапиращо впечатление.

Основните твърдения, ме в Русия има кървави режими, идват от медии за фалшиви новини, като Радио Свободна Европа, примерно. Единствените хора, които вярват на тези медии, са хората, които се влияят от медиите и хората, които никога не са били в Русия и не са виждали в Русия. Наскоро един форумен русофоб каза, че е бил в Русия и е видял алкохолици навсякъде. Показах му статистика, оспорваща казаното от него. Той повече не се появи и не пожела да говори на тази тема с лъжата, че в Русия е пълно с алкохолици и дисфункционални хора.

И защо повтаряш думата "рашисти"? Такава дума не съществува.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Близък на Путин: Русия загуби войната. https://fakti.bg/world/751634-blizak-na-putin-rusia-zagubi-voinata-v-ukraina-vazmojen-e-voenen-prevrat голямата новина на седмицата след малко.

Какви са тези фалшиви и измислени новини? Военен преврат в Русия? Такова нещо няма да има.

Това са типичните фалшиви новини, при които се твърди, че "анонимни източници, запознати със ситуацията" са казали нещо, което задължително трябва да се приеме като истина. Работата е там, че тези "анонимни източници" всъщност не съществуват. Българските фалшиви медии се учат от американските фалшиви медии, като CNN, примерно. Докладите и статиите им са едни и същи; винаги говорят убедително и цитират несъществуващи "източници".

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Близък на Путин: Русия загуби войната. https://fakti.bg/world/751634-blizak-na-putin-rusia-zagubi-voinata-v-ukraina-vazmojen-e-voenen-prevrat голямата новина на седмицата след малко.

Много близък.

Писал речи за Путин преди време.

:giggle1:

Момчета, дайте жить дружно! Някой усети дебелия.                                   https://www.actualno.com/europe/kremyl-zagovori-za-gotovnost-za-pregovori-s-ukrajna-bez-predvaritelni-uslovija-news_1896322.html абе, как се прекарах?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Много близък.

Писал речи за Путин преди време.

:giggle1:

Е, аз Путин незнам да има брат, ма карай. Я виж последното, за котарака Леополд. Някой май почва да се моли или е само усещане.

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

И защо повтаряш думата "рашисти"? Такава дума не съществува.

Иска ти се да не съществува.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.