Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

https://www.facebook.com/100063479959643/posts/pfbid02pBTiVHCaq6avKzuZVN2JM53iipkCcVu7UshnEdiEKdHAnsYiTaPpzuJdiQuzi9Ppl/ . Скъпи путиноиди, един прост факт, точно като за вас. По времето на Маккартизма в САЩ, да си член на комунистическата партия на САЩ е било много по безопасно, отколкото да си член на комунистическата партия на СССР в СССР. Схващате ли вата, к0ра ще е и за вас, ако вашите дойдат.  Анди ей, този лозунг никъде не съм го чел. Сам ми изникна през годините. Борецо срещу диктатурата,дисиденте, видни интелектуалецо.

Това само много глупав човек може да го напише.

:D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Хубаво и да признаеш загубата си, вместо да отричаш и да твърдиш, че си спечелил.

След като оспорих нещата, които говориш, и ти показах кое е вярно и кое не, способен ли си да промениш мнението си, или искаш да продължиш да бъдеш русофоб, който обвинява Русия за политическите провали на Колективния Запад?

Разбира се приятелю, оставам си нормален. Трябва да има противовес на такива като тебе.

току-що, Митко Вълчев написа:

Че лъже и краде. И двете. Виж къде бяха преди него, ние сме си русоробска мърша от време оно и винаги сме дъното на дъното, но Унгария се вмириса от главата.

Украйна е на 116-то място, следователно по твоята логика, Наркоман е още по-голям лъжец и крадец, нали така?

току-що, M.Николов написа:

Това само много глупав човек може да го напише.

Хайде бе?  Я пак. Питай батко ти Анди ей, той май е единственият от вас който е чел нещо.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ако не беше, нямаше да хвалят русия. 

тролчо центов кажи кога съм хвалил Русия а соросоиде или и ти като колегата ти хвърляте обвинения както ви падне

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Хубаво и да признаеш загубата си, вместо да отричаш и да твърдиш, че си спечелил.

След като оспорих нещата, които говориш, и ти показах кое е вярно и кое не, способен ли си да промениш мнението си, или искаш да продължиш да бъдеш русофоб, който обвинява Русия за политическите провали на Колективния Запад?

А добър вечер - тъкмо се бях отчаял - днес с какво ще ни забавляваш. Някое ново проучване - гледам по чебурашка.net се дискутира как ще умрем без титан. Ти какво мислиш по въпроса, че не съм чел за това - аз съм още на чиповете за перални.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Украйна е на 116-то място

Русия на кое място е ?

Оп, забравих, че съм те блокирал

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Питай батко ти Анди ей

Ей този Анди ей

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Украйна е на 116-то място, следователно по твоята логика, Наркоман е още по-голям лъжец и крадец, нали така?

"Логиката" му е селективна; прилага я за всички държави, но не и за Украйна, САЩ и ЕС.

Няма как да признае каквото и да е за Украйна, тъй като на Украйна, според фалшивата логика на русофобите, задължително трябва да се гледа, като на светилище на демокрация, свобода, щастие, правда...

преди 17 минути, kosyo написа:

@Moriati - дай по същество - стига само си се смял . Кажи сега колко сме глупави ние (ако може мен на първо място), как пляскаме фалшиви новини в несвяст(да не забравиш на 100% - не се задоволявам на 90% - да знаеш) , може още нещо умно и ходи да спиш с чувство за изпълнен дълг? Така стегнато , делово --аз знам че няма да вземеш отношение по темата

https://t.me/boris_rozhin/76871

Ми кат си казал.. 😄✌️

Фърчолета укропски решил че може да лети, и в резултат имаме салорейхаджия на грил и то още цвъртящ, останалите от пасажерите и екипажа или овъглени,или разпръснати по тревата...

Мдаам...

Повече след като довърша четенето на сороспийските ви бисери и акотворения ,породени от черепно мозъчни напъни да изкарате центчета 😄😄😄😎

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Русия 137 място, първо. Второ, никога не ми е обяснявано,  как трябва да вземам пример от нея и вечно да съм и благодарен. Трето, че ми е братска, а в същото време, да ми продава най скъпият газ и да ме краде чрез Лукойл. Има и пето и десето и стотно, но на нормален това стига. На русофил путиноид  е безсмислено, умственото развитие е приключило.

преди 4 минути, novaki написа:

тролчо центов кажи кога съм хвалил Русия а соросоиде или и ти като колегата ти хвърляте обвинения както ви падне

Не говоря "другата гледна точка", как му викате там ? 

преди 5 минути, novaki написа:

Ми кое хвалиш? Да няма някой друг с твоя Ник и това да ни обърква?

преди 2 минути, kosyo написа:

А добър вечер - тъкмо се бях отчаял - днес с какво ще ни забавляваш. Някое ново проучване - гледам по чебурашка.net се дискутира как ще умрем без титан. Ти какво мислиш по въпроса, че не съм чел за това - аз съм още на чиповете за перални.

Добър вечер и на теб.

Не, няма нови проучвания към тази момент.

Малко са забавих с идването си в тази тема, тъй като бях в друга тема, в която оспорих лъжите на един русофоб, който лъжеше, че Русия контролира света и има неща, като руска пропаганда и ботове.

Въпросното ресофобче написа доста глупостию които оспорих. Сега ще почакам, на видя какво ще напише като се появи и види какво аз съм му написал.

Искаш ли да ти покажа линк към темата, там има и проучване, отнасящо си до "наличието на руски ботове по социалните мрежи"?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия на кое място е ?

Защо винаги намесваш Русия в дискусии, които нямат общо с Русия. Вместо да опитваш да отклоняваш вниманието, съсредоточи се върху дискусията.

Болгария ошиблась с Байденом, как ранее с Гитлером

Мир » Европа » Евросоюз
Болгария снова находится не на правильной стороне истории. Во Второй мировой войне (ВМВ) она поддерживала немцев, в "войне на Украине" — американцев. Болгарские власти снова поддержали "неправильную сторону"

Об этом пишет болгарский журналист Явор Дачков в Fakti.

По его мнению, отношение "к войне на Украине" создаёт моральный разрыв в болгарском обществе, подобный тому, который был по отношению к Гитлеру и Второй мировой войне.

"Боюсь, что тогда — в начале, официальная линия была идентична сегодняшней", — пишет Дачков.

Он уверен, что у болгар нет оправдания совершению тех же ошибок.

Дачков полагает, что отправка оружия под американским давлением при "бурной поддержке" местной американской клиентуры — это "жуткий цинизм, который граничит с цинизмом сторонников Холокоста".

"Сегодня мы стоим перед тем же нравственным выбором, и официальная (болгарская) власть под диктовку сильных мира сего ведёт себя так же безнравственно, лживо и покорно. И снова не на той стороне истории. Тогда — с немцами, сегодня — с американцами", — подчеркнул журналист.

Он предлагает, вспомнить, что Россия "не только освободила нас, но и создала все наши государственные и общественные институты, а затем оставила их свободно развиваться". Также Россия дала статус независимого государства многим странам Европы, большинство из которых ненавидит её именно за это. Показательна в этом отношении "балтийская патология", подчеркнул Дачков. Европейские политики превращают Украину в армагеддон

Он понимает интересы США, но какие стратегические интересы защищают Европа и Болгария на Украине — для него загадка.

"Украина на наших глазах превращается в самую массовую бойню в Европе после ВМВ из-за США с помощью давно выращенных коррумпированных и зависимых политиков европейской элиты", — пишет журналист.

Дачков не находит оправдания людям, которые защищают Соединённые Штаты в этом конфликте. Эти люди "морально, интеллектуально, эстетически и антропологически являются катастрофой", потому что устраивают или одобряют "армагеддон в виде танков, истребителей, боеприпасов", из-за чего Украина становится "несостоятельной страной с сотнями тысяч жертв, которые могут превысить миллион".

"Это моральное унижение для меня. Нет оправдания тем, кто проецирует своё самомнение за счёт жертв на Украине. А с чисто прагматической точки зрения это будет тотальный ущерб и пятая национальная катастрофа для Болгарии, если Россия проиграет", — подчеркнул журналист.

Болгария будет втянута в "горячую войну"

Болгарский писатель Димитар Недков, со своей стороны, на страницах той же газеты Fakti предупреждает, что "существует очень большая опасность, что Болгария вскоре будет втянута в "горячую войну". И не "только из-за России", а из-за "увеличивающейся пропасти в отношениях между народом и элитой, которая подобна каньонам Колорадо".

"Теперь в пределах одного астрономического года 4 раза в год мы "поздравляем" себя с выборами. Весь народ подвергается тому, чем вскоре займутся психиатры", — сказал Недков.

Болгарские политики, по его мнению — это "модернизированное поколение без всякого понятия об ответственности перед отчизной и Родиной, они говорят только штампами и шаблонами" и финансируются иностранцами.

"Бесплатно это никогда не было", — отметил писатель.

В болгарской прессе мало таких материалов, в основном, присутствует антироссийский мэйнстрим, но данные мнения читаются на порядок активнее. Когда Россия победит в СВО, то этим мужественным людям надо воздать должное с российской стороны.

преди 3 минути, Moriati написа:

https://t.me/boris_rozhin/76871

Ми кат си казал.. 😄✌️

Фърчолета укропски решил че може да лети, и в резултат имаме салорейхасжия на грил и то още цвъртящ, останалите от пасажерите и екипажа или овъглени,или тазпръснати по тревата...

Мдаам...

Повече след като довърша четенето на сороспийските ви бисери и акотворения ,породени от черепно мозъчни напъни да изкарате центчета 😄😄😄😎

Добре ама виж какво те моля и ти какво ми даваш . Или викаш толкова за днес - аз доказах , показах и хайде лека нощ?

преди 6 минути, novaki написа:

кажи кога съм хвалил Русия

Твърдиш, че не са нападнали Полша...

Чакай, че ми стана интересно, сегашната война в Украйна, кой я започна ?

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Хайде бе?  Я пак. Питай батко ти Анди ей, той май е единственият от вас който е чел нещо.

И без да питам някой, виждам, че си тотално гол и бос.

Но пък с голямо самочувствие.

току-що, N1K17Y написа:

Не говоря "другата гледна точка", как му викате там ? 

не разбирам за какво говориш соросоиден трол за каква  "другата гледна точка" говориш

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Русия 137 място, първо. Второ, никога не ми е обяснявано,  как трябва да вземам пример от нея и вечно да съм и благодарен. Трето, че ми е братска, а в същото време, да ми продава най скъпият газ и да ме краде чрез Лукойл. Има и пето и десето и стотно, но на нормален това стига. На русофил путиноид  е безсмислено, умственото развитие е приключило.

Никой не те краде чрез Лукойл.. и ти ли започна да лъжеш, че Лукойл краде пари? Това, което Лукойл направи, е напълно легално и е съобразено със закона. Преди малко написах отговор в една друга тема, където оспорвам твърдението, че Лукойл краде пари. Искаш ли да ти покажа линк към този отговор, който написах, че да се образоваш относно политиката, икономиката и законодателството?

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

"Логиката" му е селективна; прилага я за всички държави, но не и за Украйна, САЩ и ЕС.

Няма как да признае каквото и да е за Украйна, тъй като на Украйна, според фалшивата логика на русофобите, задължително трябва да се гледа, като на светилище на демокрация, свобода, щастие, правда...

Бате, не ти е сила мисленето. Повярвай. Не е заяждане.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Ми кое хвалиш? Да няма някой друг с твоя Ник и това да ни обърква?

нищо не хвала покажи ми къде хвала някой

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

Русия остана без дружки в Европа:yanim:

Русия никога не е имала "дружки" в Европа. Няма как да останеш без нещо, ако никога не си го имал. Днешното състояние на Европа е изкуствено създадена неолиберална структура, която е собственост на САЩ, които са врагове на Русия.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.