Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 5 минути, BANKATA написа:

Имаше, ама бързо му се изпариха.

Тцъ, никога не е имал, за да се изпарят...

Но имаш пълното право да вярваш в каквото си искаш....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6376

• miro20

3590

• Coco1

3444

• ivottoshev

3078

току-що, andiay написа:

Тцъ, никога не е имал, за да се изпарят...

Но имаш пълното право да вярваш в каквото си искаш....

Аз не вярвам, а виждам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, andiay написа:

Иванушка...

"Тъгъра, тъгъра, тъгъра - дак, ама нимой са запреш"....

Както обикновено, най-големият кклеветник и лъжец във форума, нарича другите такива...

Когато казвам нещо за някой, то ясно посочвам защо го казвам, цитирайки точните му думи в пълният им контекст, без да махам нищо...

Е, ще можеш ли ти сега да ме цитираш, кога съм "твърдял", че съм гей?

Но... Иванушка си е Иванушка....

Без лъжи и клевети не би успял да превърне желаното в реално...

Знаеш ли планинците обитаващи района на Централен Балкан как наричат такива като теб?

"Мъжка урва"...

Обяснявам, какво означава...

Урвата е подобна на пропастта, но не в скалист район...

Склоновете й са по-полегати от тези на пропастта и обрасли с растителност...

Жените мразят урвите, защото те привличат мъжете им, които така си вдигат адреналина, но понякога загазват...

Има мъже, които точно поради това, обожават да "превземат" урвите...

Но... всички жени и всички мъже, ненавиждат "мъжките урви" - плитки тесни долчета по които се задържа малко вода следствие на снеготопене или дъждове, в резултат в жегите всичко на дъното им започва да гние и вони като, че ли сто самеца са си маркирали територията през размножителния период - от там и името "мъжка урва"...

Такива "мъже" с твоето поведение ги наричат също така, защото от въте сте гнили и смърдите...

Чакам да докажеш, че не си "мъжка урва" и не "смърдиш", като ме цитираш, кога съм твърдял, че съм "гей", цял цитат, а не от "Аз не съм гей" или "Дори и да съм гей", да оставиш "съм гей"...

Не го ли направиш, все едно признаваш, че си "мъжка урва"....

Митко/е, и с 10 000 думи, няма как да изкараш черното бяло...

А именно, че си тотален невежа бъкащ в главата си от кухи лозунги и още по-кухи претенции...

Пак завърташ около диктатурата, а аз никога не съм казал, че при фашизма няма диктатура...

Но само диктатура не означава фашизъм...

А другите ти признаци - "свръх народ (такъв термин няма, има свръхчовек)", "култ към мъртвите ( а е култ към личността, още приживе) и "освобождаване на подтиснати сънародници" не присъстват във фашистката идеология, освен култа култа към личността, но той не е характерен само за фашизма...

Може ли да осъзнаеш, какви глупости пишеш?

Естествено, че не можеш, ако можеше, нямаше да ги пишеш...

"Фашизмът" на Желев съм го чел още в апокрифен вариант, когато ти гордо си носел червената пионерска връзка...

За разлика от теб, който освен заглавието, нищо друго не знае от нея...

Даже, почти съм убеден, че някога ти я посочих в друг наш спор и ти я отхвърли като довод заради личността на Желев...

Но... може и да греша...

"Фашизмът" на Желев, посочва кои са приликите между фашизма, националсоциализма (тук е свръхчовекът, а не "свръх народа") и сталинския комунизъм, като посочва и съответните разлики на тези близки по дух идеологии, които все пак са различни...

В Русия няма нито фашизъм, нито националсоциализъм, нито комунизъм...

И при трите идеологии най-характерният белег е еднопартийната система със пълна забрана на другите партии освен властващата...

При фашизма и националсоциализма няма и парламент...

Не е нужно Желев да е преписал труда си от мен, за да знам тези факти да знам, че и на идея си нямаш, какво коментираш...

Иска се просто образование и начална обща култура, все неща, които доказваш, че ти липсват...

Как казах, ти "нешънъл трежър"...

За жалост обаче и при теб има галопираща инфлация, броойката ви в обръщение става все повече и покупателната ви стойност, все повече намалява...

Печатат ви на конвейер...

Здравей, душице...

Явно си съгласна с мнението на Миткото за фашизма...

Отговорил съм му, ако смяташ, че това, което съм написал не е така, то моля посочи поне един източник (научен, а не медиен), който да посочва предлаганите от Миткото признаци - "свръх народ", "култ към мъртвите (тук ще влязат почти всички християнски течения)" и най-любимото ми, ""освобождаване на подтиснати сънародници" (тук па що неща отговарят, не знаех, че Гоце Делчев е бил фашист, примерно)...

Ще можеш ли, или пак акцента ще падне върху предполагаемото от теб мое психично състояние?

Иначе се радвам, че ви забавлявам, а вие забавлявате такива като мен - признак за успешна търговия, всяка страна смята, че е прекарала другата и всички са доволни...

Е, поне до някое време...

Разбирам, че съм те наранил при плахия ти опит за сближаване, като заявих, че няма шанс никога да се видим на по бира или вино, както ти бе уверена...

Но това е без лоши чувства, винаги съм прям, особено с жени...

Знаеш, че тук си ми слабост, макар и да не те "глезя" вече с груб език, който призна, че те кефи....

Мога да ти изброя всички възможни корелации между причините довели до всяка една война...

Съответно и за тази в Украйна...

И ще го направя, когато ти отговориш на въпроса, който зададох на Миткото, а ти сама реши да подемеш...

Знаеш, че не лъжа и ще си спазя обещанието...

Няма лозунги, ъъъ лейди...

Не ги харесвам...

Учудва те, че е възможно самите комунисти някога да избият съветската пропаганда от главата ми?

Елементарно е, Баалбек, елементарно...

Когато от дете ставаш свидетел на постоянен психически тормоз над родителите ти от страна на властите, когато посред нощ те посещават и те карат да пишеш обяснение за предмета на телефонен разговор с роднините ти в чужбина, разговор който можеш да проведеш единствено от дома на кварталния председател на ОФ, когато поотраснеш и за всяко мнение, различно от общоприетото за меродавно, биваш привикван да пишеш обяснения, а често и "поучаван" в ареста, тогава не само съветската, а всяка пропаганда бива избита от главата ти...

Апропо, това е единственото, за което съм благодарен на онази власт...

Или се чудиш, че не изпитвам срам никога?

Ами, за да изпитам срам, трябва да има повод - да съм излъгал, да съм откраднал, да съм наклеветил, убил и т.н...

При условие, че не върша тези неща, то няма как да изпитам срам...

За изказано мое лично мнение, пък съвсем няма как...

Последния ти пасаж, го пропускам в по-голямата му част, защото отново нищо не оспорваш по същество, а за пореден път бля, бля, бля за моята скромна особа...

Ще ти отговоря какво ме касае пряко - живота и здравето на мен и моите близки...

Косвено - живота в държавата в която живея...

За да съумявам да се грижа за това, което ме касае пряко, то трябва правилно да "разчитам" това, което ме касае косвено и да реагирам, според възможностите си...

Чао и с нетърпение очаквам новата ни "среща"....

Путин никога не е имал, нито сега има "вликоруски" амбиции, безпросветний троле...

Лозунги, лозунги, лозунгар....

"Дума" никога и не ми е минавало и през ум да чета, ако се не лъжа, някога бе споменал, че ти я четеш и ето, че сега го доказа, фейслифнато комплексирано тролче...

Много неща се лъжеш, не само за Дума. Но иначе ти признавам, добър си. По едно време почти се разплаках. Кога ще излезе пълната версия на историята?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Радвам се, че ти не ползваш обиди. Иначе засега в темата съм много повече обиждан, отколкото аз съм го правил, но мисля да наваксам. Специално Грухчо съм го молил да ме блокира, питай го. Като му казах, че после може да пише как е спечелил спора ни. Нямам време за него, пълно е с по интересни тролове.

Ама то е много лесно всеки да обижда който си иска и аз съм бил обиждан от някой си и не съм обръщал внимание на такива неща. А и нямам намерение, да падам, на нивото, на някой си и то виртуално. Това че много потребители си позволяват да прекрачват всякакви граници неозначава че всички трябва да постъпват така. Или както каза ти че мислиш да наваксаш с грухи то вярно че понякога си пише ей така ама какво сега дай да се нахвърлим всички на него  щото е по лесно. И в предишния си пост нямах само предвид грухи че обиждаш а и други потребители в твои предишни постове но както и да е то всичко си е до възпитание а някои май го нямат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, ncl написа:

Верно ли? Не съм съгласен. Та ти обиждаш във почти всеки свой коментар, но иначе си невинен...

Хвърляй око, на какво отговарям, може да ти се сторят нещата различни. Например Анди ей и Сирена вкарват по няколко обиди и то цветни в един пост, Анди по интелигентно, Сирена си е директна простакеса. Знам, че думата е обида. И ми раздава шамари. Айде моля ти се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Хвърляй око, на какво отговарям, може да ти се сторят нещата различни.

Няма да ми се сторят различни. Ти просто не осъзнаваш, че обиждаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, BANKATA написа:

Имаше, ама бързо му се изпариха.

Ти с Анди ей ли си позволяваш да спориш?

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Ама то е много лесно всеки да обижда който си иска и аз съм бил обиждан от някой си и не съм обръщал внимание на такива неща. А и нямам намерение, да падам, на нивото, на някой си и то виртуално. Това че много потребители си позволяват да прекрачват всякакви граници неозначава че всички трябва да постъпват така. Или както каза ти че мислиш да наваксаш с грухи то вярно че понякога си пише ей така ама какво сега дай да се нахвърлим всички на него  щото е по лесно. И в предишния си пост нямах само предвид грухи че обиждаш а и други потребители в твои предишни постове но както и да е то всичко си е до възпитание а някои май го нямат.

Не с Грухи, пробвам да го игнорирам и не обиждам точно, че всички го правят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, ncl написа:

Ако вие бяхте много умни, щяхте да имате повече от 70 депутата в бъдещия парламент.

Ти колко имаш ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, andiay написа:

Ще можеш ли, или пак акцента ще падне върху предполагаемото от теб мое психично състояние?

Иначе се радвам, че ви забавлявам, а вие забавлявате такива като мен - признак за успешна търговия, всяка страна смята, че е прекарала другата и всички са доволни...

Е, поне до някое време...

Разбирам, че съм те наранил при плахия ти опит за сближаване, като заявих, че няма шанс никога да се видим на по бира или вино, както ти бе уверена...

Но това е без лоши чувства, винаги съм прям, особено с жени...

Знаеш, че тук си ми слабост, макар и да не те "глезя" вече с груб език, който призна, че те кефи....

Мога да ти изброя всички възможни корелации между причините довели до всяка една война...

Съответно и за тази в Украйна...

И ще го направя, когато ти отговориш на въпроса, който зададох на Миткото, а ти сама реши да подемеш...

Знаеш, че не лъжа и ще си спазя обещанието...

Няма лозунги, ъъъ лейди...

Не ги харесвам...

Учудва те, че е възможно самите комунисти някога да избият съветската пропаганда от главата ми?

Елементарно е, Баалбек, елементарно...

Когато от дете ставаш свидетел на постоянен психически тормоз над родителите ти от страна на властите, когато посред нощ те посещават и те карат да пишеш обяснение за предмета на телефонен разговор с роднините ти в чужбина, разговор който можеш да проведеш единствено от дома на кварталния председател на ОФ, когато поотраснеш и за всяко мнение, различно от общоприетото за меродавно, биваш привикван да пишеш обяснения, а често и "поучаван" в ареста, тогава не само съветската, а всяка пропаганда бива избита от главата ти...

Апропо, това е единственото, за което съм благодарен на онази власт...

Или се чудиш, че не изпитвам срам никога?

Ами, за да изпитам срам, трябва да има повод - да съм излъгал, да съм откраднал, да съм наклеветил, убил и т.н...

При условие, че не върша тези неща, то няма как да изпитам срам...

За изказано мое лично мнение, пък съвсем няма как...

Последния ти пасаж, го пропускам в по-голямата му част, защото отново нищо не оспорваш по същество, а за пореден път бля, бля, бля за моята скромна особа...

Ще ти отговоря какво ме касае пряко - живота и здравето на мен и моите близки...

Косвено - живота в държавата в която живея...

За да съумявам да се грижа за това, което ме касае пряко, то трябва правилно да "разчитам" това, което ме касае косвено и да реагирам, според възможностите си...

Това, което си се напънал да напишеш е само малка част от "света на путин"....

Няма как да излезеш от него...

Друга част от "руския свят а.к.а светът на путин" са останалите полу-човеци, които вярват на руските опорки и манипулации...

Има и още нюанси, но предвид твоето психическо състояние и умствени "възможности" е неразумно да ги пиша...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, ncl написа:

Верно ли? Не съм съгласен. Та ти обиждаш във почти всеки свой коментар, но иначе си невинен...

Божа кравичка съм от малък.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Има ли страна обявила, че приема резултатите та било и Северна Корея?

Северная Корея признала "референдумы" и поддержала аннексию части Украины

Забележи, източника е украински.

И тук ли ще се извъртиш като в случая с Тошев?

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, M.Николов написа:

Северная Корея признала "референдумы" и поддержала аннексию части Украины

И тук ли ще се извъртиш като в случая с Тошев?

:)

Браво. Формира се ново общество на народите. Един по добър и справедлив свят. Аз както обикновено греша, че начина на провеждане на референдума е неприемлив и никога няма да бъде признат от международната общност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, maxthon написа:

Всъщност ти и аз дали считаме това за нормално или не няма значение. Има кой да се притеснява за това. В крайна сметка има ли насочени дула или това е само предположение, че може би се е случило?

"Защо тръбата е цяла? Защо газът тече"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, BANKATA написа:

Сарказмът никога не е излишен.

Проблемът е, че се шегуваш с нещо, което не разбираш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Митко, не пиши глупости, в тази тема само се излагаш.

На алкохолика Медведев ли повярва ?

Дядо-Митко е ватник-комуняга.Той е горд че има чугун.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, M.Николов написа:

всяко правило си има изключение, но при изключенията няма правила...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Аз както обикновено греша

Сам го казваш.

Да изимитирам Реджепов, за да видиш какви хора подкрепяш!

Харесва ли ти?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, БаалБек написа:

Това, което си се напънал да напишеш е само малка част от "света на путин"....

Няма как да излезеш от него...

Друга част от "руския свят а.к.а светът на путин" са останалите полу-човеци, които вярват на руските опорки и манипулации...

Има и още нюанси, но предвид твоето психичното състояние и умствени "възможности" е неразумно да ги пиша...

Ха, не очаквах толкова скорошна среща... приятно ме изненада...

Но... пак греда...

Отново за психичното ми състояние и умствените ми "възможности"...

И отново без грам по въпроса, без грам конкретика...

Опорки, лозунги и т.н....

Пак рупор?

И преди съм ти го казал, свободния човек е свободен, без значение къде се намира....

Свободата е в главата,  никой не може да ти я отнеме без твое съгласие, и никой не може да ти я дари, ако не си я притежавал...

Така че, дори когато съм бил в онзи свят, пак съм бил много по-свободен, отколкото ти би била и в най-съвършения свят...

Това си е твой избор...

Лека, че утре ме чака натоварен ден...

А и много хубаво, не е на хубаво, са казали хората...

Благодаря ти, че спомогна да направиш вечерта ми още по-забавна...

Внимавай само с "фашистите", да не те отведат някъде, че направо ще осиротея...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, andiay написа:

И преди съм ти го казал, свободния човек е свободен, без значение къде се намира....

Да уточня - Истински свободния...

При теб е - илюзия...

Ма щом така те устройва и се чувстваш "пълноценен"...

Имаш право да го приемеш или отхвърлиш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...