Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 31 минути, Стоимен написа:

Копейкин е ядрена ватенка.

Докато се усетя ме омотаха и три пъти гласувах за тях.

Голям срам.

Войната ми отвори очите.

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Това болднатото за какво ли е сложено в изречението според теб?!?

Като те хванах за пореден път натясно и пак почна да тълкуваш произволно.

Предното изречение що забрай да го цитираш, щото там се вижда точно какво означава болднатото "би"

По лесно е, ако си признаеш, че си излъгал.

Нямам нерви повече.

Печелиш надтролването.

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Пак голословни обвинения, нагли Лъжецо Тошев

Никога и никъде не съм твърдял такова нещо.

Ма ти да кажеш, че сестра ми е урва нали. Типично по руски

В поста си говореше в множествено число и аз отговорих за групичката ви като цяло. 

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Никаква митрална клапа не ти е износена. Прекалено си енергичен и злобен за жив сърдечно болен.

Вече не е износена бре. Сменена е с чистак-бърсак нова новеничка. Имам още 13 години гаранция и после пак нова

Енергичен съм, щото спортувам. Поне три пъти седмично тренирам дартс или BeerPong :D

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Пак демонстрираш че четенето с разбиране е труден спорт за теб. 

"Кравария не би чакала и осем дни"

Имам "против" двойните станадрти. Щом за едните може, значи че и за другите може. Или не?

Обърка рейса, пич. Не всички, които не възхваляват Карвария и Наркоман са путинофили. 

ПП: Виждам че имаш фобия. Вечер като си лягаш, проверяваш ли дали под леглото ти не се е скрил някой страшен "путинофил"?

Не мамини сладки, заявявам че Ватата е утайката на народа ни и давам телефона и адреса си. Схващаш поне това предполагам. И грешиш , не обичам САЩ. Обичам безмерно, братския ни деградирал, оскотял и обратно селектиран руски народ. Така както  бих обичал някой втори братовчед с шизофрения. Бих го нахранил, бих му купил дрехи и тоалетни принадлежности. Не бих му разрешил да се разпорежда в дома ми и да бъде пример за децата ми. Разбра ли? Русофил.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

В поста си говореше в множествено число и аз отговорих за групичката ви като цяло. 

Вече не е износена бре. Сменена е с чистак-бърсак нова новеничка. Имам още 13 години гаранция и после пак нова

Енергичен съм, щото спортувам. Поне три пъти седмично тренирам дартс или BeerPong :D

Руска е клапата, нали? Нали? Путинофил.

преди 33 минути, Митко Вълчев написа:

Колко хиляди цивилни сърби загинаха, колко загинаха от рак следствие на обеднен уран? Сравни с рускоговорящите украинци загинали заради агресията на късия.

До какъв брой загинали могат да се считат за "загинали от демократични бомби", и какъв трябва да е броят им за да се водят "загинали от терористични бомби"?

Има ли го някъде разписано?

преди 34 минути, Реджеп Иведик написа:

Което е истина, истина е. Не мога да си изкривя душата.

Ето че можем и да сме на едно мнение :wink12:

преди 58 минути, attj написа:

Мненията ми по тези въпроси са вече на 9 години.   Известно време съм живял сред тези хора и няма какво да ми се бъгва.   На Вас лесно Ви промиват мозъците и не умеете да формирате лично мнение.  Млади сте, учете се.  Конфликтът с казаците за повечето украинци не е желан.  Той им е натрапен.   Началото му е свързано с Майдана.  

На теб ти е натрапен че има някакъв конфликт.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

До какъв брой загинали могат да се считат за "загинали от демократични бомби", и какъв трябва да е броят им за да се водят "загинали от терористични бомби"?

Има ли го някъде разписано?

Путинофил. Лесен е отговора, но ти пак няма да схванеш . Обратната селекция беше и в България след 1945. Въпроса е за копейка и е близък до акъла, но ти като убеден трол, дори да ти го напише човек няма да схванеш. И отговора е? Пробвай , докажи че имаш акъл за копейка. Каква е разликата Сърбия -Украйна.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Предното изречение що забрай да го цитираш, щото там се вижда точно какво означава болднатото "би"

По лесно е, ако си признаеш, че си излъгал.

Нямам нерви повече.

Печелиш надтролването.

Ето го цялото. Всеки може да види какво точно означава болднатото:

"Путин е гхз, защото чака цели осем години да се провежда геноцид върху рускоговорящите в ЛДНР?!?

Карвария не би чакала и осем дни..."

Недей така с нервите бре човек. Пази си здравето. 

току-що, BANKATA написа:

На теб ти е натрапен че има някакъв конфликт.

Превратаджийският Майдан създаде предпоставки за бунт в югоизточна Украйна -те това е конфликт и заради същия Украйна се разпада.  Военните операции са следствие на тази конфликтност.    

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Каква е разликата Сърбия -Украйна.

Когато Александър Вучич постави този въпрос пред общото събрание на ООН - никой не можа да му отговори. Нима ти имаш отговор?!?

Вучич сравни териториалната цялост на Украйна с тази на Сърбия

подчерта, че: „досега не е чул рационален отговор на въпроса каква е разликата между суверенитета и териториалната цялост на Украйна и Сърбия, които са грубо нарушени

и още:

"Сърбия не е стъпвала на чужда територия, нито е застрашавала териториалната цялост на която и да е страна, за да има интервенция срещу нея. Това не попречи на 19-те най-богати страни от НАТО да нападнат суверенна държава без решение на ООН през 1999 г."

преди 17 часа, miro20 написа:

Освен лъжи и "бисери" от теб с които да се посмеее човек, друго не съм видял от теб

@miro20 спри да си преписваш твойте грехове на други тук ти си известен с това че пишеш лъжи и бисери над които се смеят и децат

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Недей така с нервите бре човек. Пази си здравето. 

Излъгах те. Предпочитам да пиша по темата.

Нищо ми няма на нервите.

Даже няма да те блокирам, можеш да си пишеш каквито си искаш гнусотии и да викаш за убийците и изнасилвачите.

Само парите за Крим ще си поискам, като го освободим от руско робство.

https://www.facebook.com/100063479959643/posts/pfbid02pBTiVHCaq6avKzuZVN2JM53iipkCcVu7UshnEdiEKdHAnsYiTaPpzuJdiQuzi9Ppl/ . Скъпи путиноиди, един прост факт, точно като за вас. По времето на Маккартизма в САЩ, да си член на комунистическата партия на САЩ е било много по безопасно, отколкото да си член на комунистическата партия на СССР в СССР. Схващате ли вата, к0ра ще е и за вас, ако вашите дойдат.  Анди ей, този лозунг никъде не съм го чел. Сам ми изникна през годините. Борецо срещу диктатурата,дисиденте, видни интелектуалецо.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Само парите за Крим ще си поискам, като го освободим от руско робство.

Пак това множествено число....

Този път включваш ли се ти лично в кюпа на освободителите?

преди 9 минути, attj написа:

Превратаджийският Майдан създаде предпоставки за бунт в югоизточна Украйна -те това е конфликт и заради същия Украйна се разпада.  Военните операции са следствие на тази конфликтност.    

Дадка изкара ли копейките за днес

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Пак това множествено число....

Този път включваш ли се ти лично в кюпа на освободителите?

Блокиран си. Не виждам какво си написал.

преди 12 минути, novaki написа:

@miro20 спри да си преписваш твойте грехове на други тук ти си известен с това че пишеш лъжи и бисери над които се смеят и децат

Пишеме факти, пишеме и от тях направиме извод. Дойде русотрол и веднага твърди, че извода е грешен. Без факт. Един. 

преди 18 минути, attj написа:

Този Майдан такъв отзвук даде, че може да разпадне Русия.

преди 49 минути, ivottoshev написа:

Пак демонстрираш че четенето с разбиране е труден спорт за теб. 

"Кравария не би чакала и осем дни"

Имам "против" двойните станадрти. Щом за едните може, значи че и за другите може. Или не?

Обърка рейса, пич. Не всички, които не възхваляват Карвария и Наркоман са путинофили. 

ПП: Виждам че имаш фобия. Вечер като си лягаш, проверяваш ли дали под леглото ти не се е скрил някой страшен "путинофил"?

Аз останах с впечатлението, че твърдиш, че Кравария не може да прави същото, греша ли ? Да вадя ли стотиците ти коментари, в които ги критикуваш ? Май, май, двойни стандарти има :giggle1:

преди 21 минути, attj написа:

Някога ще престанеш ли с глупостите ?

преди 10 минути, BANKATA написа:

Някога ще престанеш ли с глупостите ?

Много си млад и още не умееш да си създаваш лична достоверна преценка.  

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

Този Майдан такъв отзвук даде, че може да разпадне Русия.

Напротив.  Увеличава се  РФ с 4 украински области, които са населени с руснаци.   Крим си е реално руски от 2014 година.    Дали някога ще се разпадат си е тяхна работа.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.