Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 3 часа, miro20 написа:

Ами да те светна, НЕ Е предположение а ФАКТ.

Имаше примери как рашистите с избирателните кутии направо обикалят домовете заедно с няколко войници с автомати :

https://www.svoboda.org/a/progolosovatj-mogli-ne-bolee-10-procentov-zhitelj-donetska-o-referendume/32052675.html

В коя държава някой въобще провежда такива 'референдуми' ???

И как нормален човекможе да приеме това безумие за "легитимно" ??

Според теб нужно ли е физически насочен автомат  или  е достатъчно ФАКТА на окупация ?

Местните хора прекрасно знаят какво бе в Буча, Ирпень, и т.н. където несъгласни с рашисткта власт просто няма как да има. Физически ги няма. Намериха някои с вързани ръце, застеляни по улиците и измъчвани в мазетата,както и закопани в масови гробове на групи .

https://freeradio.com.ua/ru/ytohy-psevdoreferendumov-iavka-koe-hde-prevysyla-chyslennost-naselenyia/

Освен лъжи и "бисери" от теб с които да се посмеее човек, друго не съм видял от теб :)

Специално за теб отново признаците на фашизма :

https://www.psychologies.ru/wellbeing/14-priznakov-fashizma/?fbclid=IwAR3mAr9XCUzBC5cPEKAWZkGUJ6ciC8cG6wr_uMl4GBoYjwF03Hae-m1QKYY

Коя държава най добре съвпада с тях ?

Естествено Рашистан с режима на Путлер , войната и провеждания геноцид в чужда държава

Можеш да не ми благодариш че дадох такива примери по горе и те наврях в ...г'з

Отново лъжеш с подбрана информация.

Като е във военна зона и има опасности, защо да не се обикаля с военни? Да, обикаля се по домовете, да няма събирания на големи групи от хора на публични места. Ако падне бомба, ще умрат много.

И не се опитвай да създаваш илюзията, че на хората им са били опирани автомати в главите и са били принуждавани да гласуват в полза на Русия. Само не ми казвай, че тези, които са отказали, са били убити. Има такива, които не гласуваха в полза на Русия - тях убиха ли ги? Ако твърдиш, че са ги убили, докажи го.

Отново казваш, че говоря "лъжи и бисери". Ако е така, имаш ли нещо против да ми покажеш кое точно не ми е вярно и кое точно е бисер? Защо постоянно твърдите, че всичко, което казвам, е бисер и лъжа, но така и нищо не успяхте да оспорите. Същото си отнася и за kosyo и Митко Вълчев, който е нов анти-Руски трол във форума. Буквално нищо не успяха да оспорят. Както ти правиш, така и не постоянно твърдят, че греша. Смешното е, че никога не оспориха нещата, които казвам, въпреки призивите ми да го направят.

Не, няма такова нещо, като "признаци на фашизъм". Една държава или е фашистка, или не е фашистка. В Русия няма нито фашизъм, нито "режим на Путин". Единствените хора, които вярват, че там има фашизъм и режими, са хората, които никога не са били в Русия и вярват на евроатлантическата пропаганда, която се състои от лъжи, измислици, измами и илюзии. Същите политически неграмотни хора никога не са били и в Беларус, ако съдим по изказванията, които правят относно Беларус.

преди 4 часа, Митко Вълчев написа:

Не и заяждане. Русия има 12 години по малка средна продължителност на живота от САЩ и никога не го е оспорвала никой неин официален орган или институция това изследване. Но ти, посмешището на форума доказваш друго. Виж, оценявам че си спокоен човек и търпиш на обиди. Но ако това е качество, друго досега не видях в тебе.

Защо постоянно повтаряш едно и също нещо отново, и отново, и отново, и отново и отново?

Какво се опитваш да докажеш, постоянно казвайки, че в Русия има лека изостаналост в продължителността на живота? Обясни кой е виновен, според теб, за това и обясни какво изобщо трябва да значи това, че там има лека изостаналост в продължителността на живота.

Аз моето обяснение съм го дал тук:

Ако си способен да осмислиш това, което казах, ще разбереш, че вината не е нито на Путин, нито на който и да е в Русия. Това означава, че спаменето ти е напълно безсмислено и не доказва това, което си мислиш, че доказва. Но като всеки евроатлантически трол/пропагандист, ти ще игнорираш казаното от мен, ще се престориш, че то не съществуващ и ще продължиш да повтаряш едни и същи неверни и подвеждащи неща.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6301

• miro20

3570

• Coco1

3357

• ivottoshev

3053

преди 7 часа, Митко Вълчев написа:

Щото с бай Пенчо имаме друг спор. Чакам снимка от Раша и ще получиш голямо, извинявай. Ма друг път.Защото има правило посока Запад и изключения, Раша е изключение.

Искаше една причина --> Призна че има причина, но искаш още 299 причини --> Пак искаш причина --> Сам казваш че за един на всеки две хиляди има причина --> Пак искаш причина

Е, докога така?

Препоръчвам да посетиш психиатър.

преди 4 часа, miro20 написа:

Ще влезеш в учебниците по тролене бре. Класика в безсмислените заяжданици, безсмислени офтопици, овене и ваднее на реплики пак с цел заяжданици

Яд те е че има кой да разбива пробитите ти опорки и да те прави всеки път за смях? Плавай, шампионче, плавай :hit:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Ами съберете и вие еди отбор и на стадиона.

Хммм, на стадиона сега е студено. Има спортове, които се практикуват и в кръчми. Аз например, преди малко се върнах от тренировка по BeerPong. Ако има желание, ще организирам един турнир в Студентски град (играе се в отбори от по двама души)

Схемата ще е "двойна елиминация", демек трябва да паднеш два пъти за да отпаднеш от турнира. Бирата за самите срещи (по един литър на отбор на игра) е от мен.

ПП: Ако искате, може да си мерим пи*ките и на дартс, ма там няма да има безплатна бира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, andiay написа:

кога съм "твърдял", че съм гей?

Абе, ти функционално неграмотен ли си ?

Не ме интересува дали си гей.

Темата е за войната в Украйна, а не за твоята сексуална ориентация.

Написал си пак един километър чаршаф от две страници с офтопици и нищо по темата.

Ако ти е кеф да се хвалиш, че си гей, хвали се, кой съм аз, че да те спра, но за да не дразниш с чаршафите си от офтопици, си намери друга тема да го правиш.

преди 6 часа, BANKATA написа:

Сарказмът никога не е излишен.

Особено в случаите, когато е от сърце, съчетан със здравословна русофобия и антикомунизъм

преди 6 часа, M.Николов написа:

Забележи, източника е украински.

Украинските източници лъжат. Нарочно изкривяват руския език, за да не им се разбира.

Ако не бяха руснаците да им дадат език, щяха да мучат като неми.

преди 6 часа, andiay написа:

за психичното ми състояние и умствените ми "възможности"...

Оня ден се хвалеше, как си излъгал докторите на чорбаджията, че не си луд, сега пак ни занимаваш с психическото си състояние и умствените си възможности.

Не мое се запреш май...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, andiay написа:

Така че, дори когато съм бил в онзи свят

ОТТАМ ли ни пишеш ?

преди 6 часа, Moriati написа:

Според МейкФейк и УкропПравдИнформ ли бе плешо

Вашия Николов твърди, че щом източника е украински, значи е истина.

А седнете се разберете, истината ли казват украинските източници или лъжат.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Препоръчвам да посетиш кардиолог.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Ако искате, може да си мерим пи*ките и на дартс, ма там няма да има безплатна бира.

А може ли да си премерим здравината на митралните клапи ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Според МейкФейк и УкропПравдИнформ ли бе плешо :D :D

Е ба си шаранчето, кълве на голи кукички, а се има за голЕм ЕнтелЕкт някакъв , плешивеца му смешен хахахахах 

П.С Уфсъта сигурно щеше да напише в отговор  - Линк?  :wub:  :biggrin:

Сравнено с тебе всеки е голям интелект. Ухилено нещо.

Искаше една причина --> Призна че има причина, но искаш още 299 причини --> Пак искаш причина --> Сам казваш че за един на всеки две хиляди има причина --> Пак искаш причина

Е, докога така?

Яд те е че има кой да разбива пробитите ти опорки и да те прави всеки път за смях? Плавай, шампионче, плавай :hit:

Тролче. Кога ще звъннеш от Москва да се похвалиш. Или от мухонасранск повече ще ти подхожда.

Уаууу, Бълбук бълбук била истински свободна , да му се не види направо, невероятна развръзка драги зрители , макаци, сороспята и останалите :ph34r:

Мурзилки нисък левъл, с общ мозък за всички и то нисш, обединявайте се.

преди 5 часа, Banesc написа:

Киро сводника искащ си соца, че тогава всички бяха балъци за него. Не само Ватата.

Хммм, на стадиона сега е студено. Има спортове, които се практикуват и в кръчми. Аз например, преди малко се върнах от тренировка по BeerPong. Ако има желание, ще организирам един турнир в Студентски град (играе се в отбори от по двама души)

Схемата ще е "двойна елиминация", демек трябва да паднеш два пъти за да отпаднеш от турнира. Бирата за самите срещи (по един литър на отбор на игра) е от мен.

ПП: Ако искате, може да си мерим пи*ките и на дартс, ма там няма да има безплатна бира.

Бате ако верно си добър в нещо освен в троленето, що изобщо акаш тука и се излагаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, MZ/X написа:

И на САЩ  им е втръснало от зеления клоун, май ще го сменят:

https://pik.bg/горещ-анализ-сащ-се-измориха-от-зеленски-готвят-залужни-за-президент-news1155440.html

М- да , тежко е наистина да мислите че един човек прави политика....Толкова година минаха и аха да сменят някой и нещата да задобреят за mother RuZZия и накрая -шнур. Дори и  с перчема греда се получи-сложиха му намордника и самая могучая пак тласкат в кереча. Никаки ли изводи не си правите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, kosyo написа:

М- да , тежко е наистина да мислите че един човек прави политика....Толкова година минаха и аха да сменят някой и нещата да задобреят за mother RuZZия и накрая -шнур. Дори и  с перчема греда се получи-сложиха му намордника и самая могучая пак тласкат в кереча. Никаки ли изводи не си правите?

Хех я виж любимото ти  момче Грухи Биоса се затъжил за теб и те споменал хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, vpvelev написа:

че Русия ще спечели войната.

Всички ще загубим.  НО най- много любимите ти руснаци.Обедняването им ще е чувствително, загубата на най-добрия СВЕТОВЕН пазар ,този на ЕС и САЩ  за тях ,ще е за десетилетия, загубата на човешкия материал за русия  ,както на убити и инвалиди ,така и на емигранти  няма да бъде възстановен  също за десетилетия. А скоро русия НЯМА да има "бедуин" на власт. Всичко това заради имперските мераци на един ТЪПАНАР!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, petie1 написа:

Хех я виж любимото ти  момче Грухи Биоса се затъжил за теб и те споменал хихи

Къде ме е споменал че снощи съм го  изпуснал?

Най-новото оръжие - руснаци преминават с бръснещ полет ниско над полето, с превишена скорост: (+21)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, kosyo написа:

Само това ли съумя да измучиш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, MZ/X написа:

Само това ли съумя да измучиш?

Ти май си тръгнал с големи очаквания към мен.....:)  май като към  смяната на еди кой си политик, и изпускаш факта че говорим за държавна политика, не за политиката на поилитика Х.

Има проникване ама слаб заряд беше:

Тук не приникване ами направо го разпраха:

Тракторите пак са излезли на лов, но са останали само огризки

Все по-примамвливи оферти от mother RuZZия:

Fn3P3VqXwAAU-lW?format=jpg&name=large

Унищожи Леопард и получи имот на езерото Байкал. Давайте момчета

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, bigiadri написа:

Всичко това заради имперските мераци на един ТЪПАНАР!

Не зачиташ мнението на местните хора в Досбас и в Крим.     Бандеровците нищо не могат да преброят - пък виж как се хвалят     https://www.bgonair.bg/a/4-world/294049-ukrayna-otchete-920-ubiti-ruski-voenni-za-den-unishtozheni-sa-8-tanka-i-10-artileriyski-sistemi

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"The US is preparing a $2.2 billion arms package for Ukraine that includes longer-range missiles for the first time" - Reuters.

Започва гадаене какво се разбира под longer-range missiles. Аз залагам на чертежи на GLSDB , а Вие?

https://www.saab.com/products/ground-launched-small-diameter-bomb-glsdb

Може и малко anime да им пуснат дори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, attj написа:

Не зачиташ мнението на местните хора в Досбас и в Крим.     Бандеровците нищо не могат да преброят - пък виж как се хвалят     https://www.bgonair.bg/a/4-world/294049-ukrayna-otchete-920-ubiti-ruski-voenni-za-den-unishtozheni-sa-8-tanka-i-10-artileriyski-sistemi

Твърдиш, че ако Путин не беше дошъл да ги освобождава, украинските руснаци щяха да живеят по зле от това, което им причини явно за десетилетия? Би ли ми показал, къде е конкурса на който ви избират.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм фен на Путин.  Никак не търсите причини за конфликта при тези в Киев и това е неадекватно. Сякаш с конкурс избирани.    А на тези управляеми ракети като им заглушат управлението - само господ знае къде ще паднат!  Руснаците това отдавна го могат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На приятелското посещение в Зимбабве Лукашенко подарява на президента им трактор Беларус а те му дават прераран лъв:

FnzRPTGXkAI6UlI?format=jpg&name=900x900

Тук вече започвам да се чудя - аджеба кой е тоя с мънистата ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, MZ/X написа:

И на САЩ  им е втръснало от зеления клоун, май ще го сменят:

https://pik.bg/горещ-анализ-сащ-се-измориха-от-зеленски-готвят-залужни-за-президент-news1155440.html

путлер кога стана зелен ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, kosyo написа:

М- да , тежко е наистина да мислите че един човек прави политика....Толкова година минаха и аха да сменят някой и нещата да задобреят за mother RuZZия и накрая -шнур. Никаки ли изводи не си правите?

Какво е това рузЗия?

гРузЗия ли е?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...