Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 11 минути, glen написа:

Моцарт груп! Тя ще бъде разпусната и преименувана от НАТО

това има ли си линк - или пак си мятаал боб:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6251

• miro20

3545

• Coco1

3328

• ivottoshev

3026

преди 6 минути, novaki написа:

дай ги тези доказателства де 

Като почнем от 1917, царското им семейство, национализация, унищожаване на църкви и на отци,  Голодомор, ГУЛАГ, чистки много на брой, преселение на цели народи включително таврийските българи, започване на втората световна война с нападението над Полша заедно с нацитата. Продължавай натам сам, знам че ще се затрудниш, но аз вярвам в теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, glen написа:

„Денят, в който беше разрешено танковете „Леопард“ да бъдат изпратени в Украйна, е исторически, защото бетонира това, за което говорихме, че Германия напълно е загубила суверенитета си. А Шолц току-що подписа завинаги загубата на независима германска външна политика.

и аз бих казал същото

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Скот Ритър относно немските танкове
https://consortiumnews.com/2023/01/31/scott-ritter-germany-in-danger-of-forgetting-its-history/
   Захарова се втренчи в камерата, обръщайки се към германския народ:

„Денят, в който беше разрешено танковете „Леопард“ да бъдат изпратени в Украйна, е исторически, защото бетонира това, за което говорихме, че Германия напълно е загубила суверенитета си. А Шолц току-що подписа завинаги загубата на независима германска външна политика.

Ех колко се грижат за другите, тия добри рашисти. А всеки народ трябва да взема пример от тях. Затова как да не прави нещата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Като почнем от 1917, царското им семейство, национализация, унищожаване на църкви и на отци,  Голодомор, ГУЛАГ, чистки много на брой, преселение на цели народи включително таврийските българи, започване на втората световна война с нападението над Полша заедно с нацитата. Продължавай натам сам, знам че ще се затрудниш, но аз вярвам в теб.

а нещо друго няма ли като например ядене на деца или балканската война войната в сърбия в персиския залив в ирак

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дълбоко се учудвам от това, в което се превърна Америка. Там има много добри хора, които са били подведени от корумпирани и зли медии и правителство. Превърнаха тази държава в едно смешно шоу.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, novaki написа:

а нещо друго няма ли като например ядене на деца или балканската война войната в сърбия в персиския залив в ирак

Виж, нахвърлял съм набързо, някои от най големите злини, които са безспорни и света знае за тях. Сега злото в какво се превърнали мозъка на теб и такива като теб в страната ми, е едно от многото които не съм посочил. Ако имаш нещо смислено да напишеш, заповядай ще го обсъдим коректно. Ако ще тролиш, руския кораб си чака компания.

преди 6 минути, novaki написа:

Всъщност ядене на деца е имало през Голодомора, така че и този грях им тежи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дълбоко се учудвам от това, в което се превърна Америка. Там има много добри хора, които са били подведени от корумпирани и зли медии и правителство. Превърнаха тази държава в едно смешно шоу.

Я сподели от кога Америка е държава. Ей, туй ватенките никога не са били хора, наистина

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е, тази сутрин бившият министър на отбраната на Обединеното кралство сега призовава за Ботуши на НАТО на място.
Имат нужда от американска кръв, имат чувалите за трупове,

-изпратете вашите млади американци, мъже и жени да умрат за уконацисткия кока-клоун.
Продавачите на MIC, старите генерали на CNN ще бият бойните барабани по CNN всеки ден.

Трябва да защитим бандеровците в Киев и да спрем чичко Путин.

Дайте ни тела за Месомелачката
https://www.zerohedge.com/geopolitical/former-uk-defense-minister-says-nato-may-need-send-ground-forces-ukraine

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, glen написа:

Написаното са само общи приказки и квалификации. Би ли конкретизирал?

преди 1 минута, glen написа:

Е, тази сутрин бившият министър на отбраната на Обединеното кралство сега призовава за Ботуши на НАТО на място.
Имат нужда от американска кръв, имат чувалите за трупове,

-изпратете вашите млади американци, мъже и жени да умрат за уконацисткия кока-клоун.
Продавачите на MIC, старите генерали на CNN ще бият бойните барабани по CNN всеки ден.

Трябва да защитим бандеровците в Киев и да спрем чичко Путин.

Дайте ни тела за Месомелачката
https://www.zerohedge.com/geopolitical/former-uk-defense-minister-says-nato-may-need-send-ground-forces-ukraine

Виж сега, уточнете опорките . Западняци ще умират заради Зеленски или украинците заради САЩ и Запада? 

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Я сподели от кога Америка е държава. Ей, туй ватенките никога не са били хора, наистина

Може да не са хора, но пеят в хор. В един глас и с един мозък.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Стоимен написа:

Чета  от руските сайтове за новите санкции . Има и една българска ,уж де, статус АКТИВНА , U-Stone LTD ЕООД . Може би е касичка за такива като Коцето? Гледам уставния и капитал 100 лв,, е, рублите сигурно не са ги вписали, те са вражески за това навярно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, glen написа:

и аз мисля същото за Русия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Всъщност ядене на деца е имало през Голодомора, така че и този грях им тежи.

знаех че и за това ще ги обвиниш .А сериозни неща се обсъждат с хора които имат поне 3 гънки в мозъка а не с функционално неграмотни соросоидни тролове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, bigiadri написа:

Чета  от руските сайтове за новите санкции . Има и една българска ,уж де, статус АКТИВНА , U-Stone LTD ЕООД . Може би е касичка за такива като Коцето? Гледам уставния и капитал 100 лв,, е, рублите сигурно не са ги вписали, те са вражески за това навярно.

Е при този курс на рублата 100 лева са си пари..

BTW - Прасето ли са поканили тук:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2023/02/01/4444858_netaniahu_obmislia_izprashtane_na_voenna_pomosht_na/?ref=rss лошо Черешка , лошо.

преди 1 минута, novaki написа:

знаех че и за това ще ги обвиниш .А сериозни неща се обсъждат с хора които имат поне 3 гънки в мозъка а не с функционално неграмотни соросоидни тролове

Оспорваш нещо факта? Аз не те обиждам, даваш въпрос който предполага , че аз лъжа. Пиша факти, обори неверните. Щото иначе да говориш за гънки е смешно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2023/02/01/4444858_netaniahu_obmislia_izprashtane_na_voenna_pomosht_na/?ref=rss лошо Черешка , лошо.

Оспорваш нещо факта? Аз не те обиждам, даваш въпрос който предполага , че аз лъжа. Пиша факти, обори неверните. Щото иначе да говориш за гънки е смешно.

само една лъжа ще коментирам че русия заедно с Германия нападат Полша и започват СВ другите ти обвинения са същите

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, novaki написа:

само една лъжа ще коментирам че русия заедно с Германия нападат Полша и започват СВ другите ти обвинения са същите

Да не са би да са разсекретили архивите вече за WW2? Чудя се защо ли още има секретни досиета - минаха толкова години..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вашингтон беше достатъчно глупав, за да се подчини  и да раздаде всички оръжия точно като тъпия ЕС. Някой идиот си помисли, че би било добра идея да се отърве от всички американски оръжия.
Единственото рационално обяснение за поведението на НАТО е, че това е умишлено разоръжаване.

Това е скрито самоубийство, ръководено от лица, които имат съмнителна лоялност и може би са чуждестранни агенти, действащи тайно, за да постигнат тази цел.

В продължение на десетилетия Европа приема, че армията на САЩ е тяхната защита във всяка въоръжена война и ще ги защитава въпреки собствените им ограничения като подкрепящи бойци. Но американската армия бързо се превръща в хартиен тигър!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тези окончателно минаха в нашия отбор:

https://topwar.ru/209703-novejshie-modifikacii-rossijskih-tankov-stali-poluchat-bolee-prostye-pricely.html

Слагат опростени прицели на танковете. Има много добри коментари..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, N1K17Y написа:
преди 6 часа, gagodrago написа:

Действията на Путин в Украина са същите като действията на САЩ и сатаНато навсякъде по света, така че няма какво да пишем.

Кога ще напишете нещо против чичко ви Путин тогава ? :giggle1:

И Тошев питах, ама... и той мълчи кат гхз. И всичките мълчите. 

Е ми, току що са ти написали, но ти отново не можеш да го схванеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, БаалБек написа:

Да уточня - Истински свободния...

При теб е - илюзия...

Ма щом така те устройва и се чувстваш "пълноценен"...

Имаш право да го приемеш или отхвърлиш...

Тцъ, душице...

Свободния, истински е излишно...

Без свободата да е в главата ти, можеш да получиш само илюзорна "свобода" и да не разбереш, че всъщност не си свободен...

Това е илюзията...

Достатъчно ми е, че близките ми са доволни от мен...

Това е, което ме прави пълноценен, а не "пълноценен"...

И ти имаш пълното право, да приемеш това или да го отхвърлиш...

Всеки от нас двамата ( а и всички останали) живее според собствените си разбирания и възможности и изборите, които прави въз основа на тях...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, novaki написа:

Баси иронията. 

преди 7 минути, M.Николов написа:

Е ми, току що са ти написали, но ти отново не можеш да го схванеш.

Пишат, пишат, затова като ги накарам директно да го напишат и се насират. Видях му критиката на Тошев, чичко му путин прекалено дълго търпял и толкова. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, novaki написа:

Баба ми ми говореше за някакъв пакт Молотов -Рибентроп.      https://www.svobodnaevropa.bg/a/30409669.html. Най умерен прочит.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...