Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, kosyo написа:

Пак си сътворил някакъв турлю-гувеч- един куп теми и нищо съществено...Я си събери мислите най-накрая

Отново получих очакван отговор.

Като видя, че някой се заяжда с мен или обижда написаното от мен, без реално да може да го оспори, знам, че аз съм прав.

Не е вярно, че няма нищо съществено. Факт е, че оспорих нещата, които русофоба, който писа глупости в другата тема, твърдеше.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Доколкото разбрах, "Путлер" е пропаганден термин, използван за правене на фалшиви асоциации между Путин и Хитлер.

Не, Грухи, Путлер е всеукраински термин, който възникна спонтанно след аншлуса на Крим

преди 5 минути, Moriati написа:

А какво ме молиш,да доказвам че нямаме сестра както ти твърдиш ли 😄😄

Чшш,косче, доказах че си лъжец фейкометчик нали,за заавода ирански дето уж беше унищожен, какво още да доказвам,че голословните ти твърдения повечето са кал в ушите и сороспийска пропаганда ли 😁😎😄😄 или да доказвам обработените ти взети от твитове на разни ципсошни стеуктури видеа 

Айде по сериозно...краставичарче начинаещо ✌️😏  

П.С А как е,хареса ли ти хохлятското печено на видеото,нали по това си падаше,не благодари 😎

Е аз чакам сега да се сетиш как се ползваш google ли yandex ли едно видео с горящ завод. Абе верно ти да не би да ползваш yandex и това да е причината... Че онзи ден излезе инфо за филтрите дето ползвали. Забавно четиво за един скафандър се чудеха (визирам линка дето ми даде)

А иначе за можето - до тука единствено показваш че не можеш да търсиш в любимата ти търсачка..

Печеното не е нищо особено... Слаба бира са тия видеа..Дай нещо по сериозно ама сложи поне едно +18 че да не цъкне някоя нежна душа по грешка на него и да го мислим после

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Това пък откъде ти хрумна ?

Пазил ме Бог

Нали точно за това се използва този термин.

Виж това:

"Путлер (на английски: Putler), известен още като Владолф Путлер (от Владимир и Адолф), е унизителен неологизъм, образуван чрез сливане на малките имена на Владимир Путин и Адолф Хитлер."

Източник: https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Путлер

Ти не си ли наясно с произхода и значението на термините, които употребяваш?

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Тролотошев , кой беше ти , че да си в позиция да ми задаваш въпроси? Путин кой е? А чакай , то 137 на Русия е предимство. 137 е повече от другите, това е добре. Нали?

И, драги зрители, пак няма отговор. Знаех си

Ти защо държиш да се пращат оръжия на Наркоман, който според собствената ти логика е почти два пъти по-голям лъжец и крадец от лошият Орбан?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Това пък откъде ти хрумна ?

Пазил ме Бог

Абе всичко каквото си измислят, си мислят, че е истина. И след това иска доказателство, че не е така. 

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Отново получих очакван отговор.

Като видя, че някой се заяжда с мен или обижда написаното от мен, без реално да може да го оспори, знам, че аз съм прав.

Не е вярно, че няма нищо съществено. Факт е, че оспорих нещата, които русофоба, който писа глупости в другата тема, твърдеше.

Да ... е какво да я коментирам тая повърня . Ти цитираш едно проучване в което се говори за украинска и руска мрежа и в следващото казваш няма такава. Аз ли нещо не разбирам или ти нещо си се объркал? Не гледам настрани (за сега) - сам това дето ти го дал ..

преди 1 минута, kosyo написа:

Е аз чакам сега да се сетиш как се ползваш google ли yandex ли едно видео с горящ завод. Абе верно ти да не би да ползваш yandex и това да е причината... Че онзи ден излезе инфо за филтрите дето ползвали. Забавно четиво за един скафандър се чудеха (визирам линка дето ми даде)

А иначе за можето - до тука единствено показваш че не можеш да търсиш в любимата ти търсачка..

Печеното не е нищо особено... Слаба бира са тия видеа..Дай нещо по сериозно ама сложи поне едно +18 че да не цъкне някоя нежна душа по грешка на него и да го мислим после

Ха-ха-ха,видео с горящ завод дет бил за масла ли 😄😄 ,и то само една част а не целия 

Чшш,а какво стана с горящата нефтобаза или унищожения завод за амуниции дето ги плямпаше ,и който уж предизвикал земетресение голямо дори 😏😁✌️, айде да оставим настрана уж унищожения завод за дронове ,който се оказа неунищожен, а с малки дупки на покрива и защитната мрежа ...

Заяц си ти,дори не си Косе Босе 😄

преди 5 минути, kosyo написа:

Има да почакаш. Ще дойде към 02.00ч. българско време след полунощ и ще почне да акотвори...

преди 20 часа, Moriati написа:

Айде, оставям сороспятата да подишат малко, че явно се стресират като се появя и гък не смеят да кажат а само се спотайват

преди 1 минута, Moriati написа:

Ха-ха-ха,видео с горящ завод дет бил за масла ли 😄😄 ,и то само една част а не целия 

Чшш,а какво стана с горящата нефтобаза или унищожения завод за амуниции дето ги плямпаше ,и който уж предизвикал земетресение голямо дори 😏😁✌️, айде да оставим настрана уж унищожения завод за дронове ,който се оказа неунищожен, а с малки дупки на покрива и защитната мрежа ...

Заяц си ти,дори не си Косе Босе 😄

Сиреч нямало такива работи викаш....нищо не се е случило, това дето гори не е това на видеото.? Я сега докажи как ползваш търсачката и намери какво съм казал...

А един моцартаджия ,уж профи се връща в кравария с краката напред.... Гледката е ..... Вдъхновяваща,кат симфония на Вагнер в ми мажор ✌️😁

https://t.me/NeoficialniyBeZsonoV/21850?single

преди 2 минути, БаалБек написа:

Има да почакаш. Ще дойде към 02.00ч. българско време след полунощ и ще почне да акотвори...

Кой той

Ааааа, сетих се, не ми отговаряй

преди 2 минути, БаалБек написа:

Бълбукане ли пак чувам, на малко количество по скоро природа  мозъчни клетки в руса киферица 😎😄😄😄

Бълбук бълбук да кажа нещо умно съм тук ,свободна сииии 😁😁😄😄

А един моцартаджия ,уж профи се връща в кравария с краката напред.... Гледката е ..... Вдъхновяваща,кат симфония на Вагнер в ми мажор ✌️😁

https://t.me/NeoficialniyBeZsonoV/21850?single

Не мога повече уби ма... от смях . Хайде лека нощ - преизпълни плана за днес

преди 2 минути, kosyo написа:

Не мога повече уби ма... от смях . Хайде лека нощ - преизпълни плана за днес

Що бе,не ти харесват видеата и снимките ли ? 😏

Ми не са фейкометни като твоите,с тушировка,с анимации добавени, или с изрязани аудио пътеки.. Сори,ние сме по суровия необработен фактологичен матриал 😎😄😄✌️

преди 40 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия на кое място е ?

Оп, забравих, че съм те блокирал

Ей този Анди ей

Знаех си че лъжеш за това с блокирането :topsecret2: Не можеш без мен :P

преди 1 час, andiay написа:

Тцъ, душице...

Свободния, истински е излишно...

Без свободата да е в главата ти, можеш да получиш само илюзорна "свобода" и да не разбереш, че всъщност не си свободен...

Това е илюзията...

Достатъчно ми е, че близките ми са доволни от мен...

Това е, което ме прави пълноценен, а не "пълноценен"...

И ти имаш пълното право, да приемеш това или да го отхвърлиш...

Всеки от нас двамата ( а и всички останали) живее според собствените си разбирания и възможности и изборите, които прави въз основа на тях...

Ехаа. ГолЕма "личност" си...

Дай сега за някой друг политик където си го провокирал в някой форум...па той взел, че всичко си споделил....

преди 3 минути, Moriati написа:

Бълбукане ли пак чувам, на малко количество по скоро природа  мозъчни клетки в руса киферица 😎😄😄😄

Бълбук бълбук да кажа нещо умно съм тук ,свободна сииии 😁😁😄😄

Как е дрегера? Още ли си със стария или го смени, че си го счупил от ползване? 🤣

https://t.me/sheyhtamir1974/36109

Опаа, Беларус трактор в Укропия тегли позакъсал Хъмви на салорейхаджиите или наемниците.. 

Явно далаверата ще в голяма, към 3 тона метал бате 😏😎😄😄😄

Що бе,не ти харесват видеата и снимките ли ? 😏

Ми не са фейкометни като твоите,с тушировка,с анимации добавени, или с изрязани аудио пътеки.. Сори,ние сме по суровия необработен фактологичен матриал 😎😄😄✌️

Както казах - видеата са слаби...Да наистина съм по суровия материал...Явно минахме на 2-ра точка - само да се уточним на 100% са фалшиви нали - не говорим за някакви половинчати работи (90%) нали . Важно е това уточнение за мен. Ако е на 100 % - може да минеш на 3 точка - да обясниш колко сме прости.... тук искам да се напрегнеш че вече се повтаряш и не ме кефи . Давай силно така и да не забравиш точка последна - лека нощ.

преди 1 минута, kosyo написа:

Както казах - видеата са слаби...Да наистина съм по суровия материал...Явно минахме на 2-ра точка - само да се уточним на 100% са фалшиви нали - не говорим за някакви половинчати работи (90%) нали . Важно е това уточнение за мен. Ако е на 100 % - може да минеш на 3 точка - да обясниш колко сме прости.... тук искам да се напрегнеш че вече се повтаряш и не ме кефи . Давай силно така и да не забравиш точка последна - лека нощ.

Споко де, не се нервирай сега кат хванат в лъжи сороспия 😄😄

Той дебелогъзия така се нервеше още 2014 та като го хващаха в лъжи,и почваше да се извърта като фурнаджийска лопата,също като теб сега..И след някой друг ден отново почваше същата мантра с добавка че нямал никога лъжа казана или пускана 😏😎😄😄

Вас да не са ви тренирали по една и съща методика,или да не работите случайно за едни и същи а 😏✌️😁

преди 31 минути, kosyo написа:

Пак си сътворил някакъв турлю-гувеч- един куп теми и нищо съществено...Я си събери мислите най-накрая

Да събере кое?

Споко де, не се нервирай сега кат хванат в лъжи сороспия 😄😄

Той дебелогъзия така се нервеше още 2014 та като го хващаха в лъжи,и почваше да се извърта като фурнаджийска лопата,също като теб сега..И след някой друг ден отново почваше същата мантра с добавка че нямал никога лъжа казана или пускана 😏😎😄😄

Вас да не са ви тренирали по една и съща методика,или да не работите случайно за едни и същи а 😏✌️😁

Е имаш повече надежда в теб .... хайде лека нощ че ще се преумориш от напрягане

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Знаех си, че няма да отговориш на въпроса

Цацаджиев,ти май и да блокираш кат хората не можеш,на си криворъкия риболовец 😁😄

преди 22 часа, Митко Вълчев написа:

Много неща се лъжеш, не само за Дума. Но иначе ти признавам, добър си. По едно време почти се разплаках. Кога ще излезе пълната версия на историята?

За което не съм сигурен, винаги го заявявам...

Че си чел Дума, ти го каза, не аз...

Никога не съм отварял този вестник, нито знам, какви рубрики има в него...

Но... според Библията, (нали си спомняш, че ти посочи 10-те Божи заповеди), то наистина всички сме грешни, поне заглавието на рубриката в Дума е вярно, съдържанието и без да съм го чел, предполагам че на 80% е невярно, но винаги има и поне 20% вярна информация, дори и в подобни издания...

Но... "приказката" ни бе за фашизЪма, нидей откланя към други неща...

Ако държиш да четеш история от която да заревеш, накарай някой с талант да опише живота ти....

преди 15 часа, Реджеп Иведик написа:

Абе, ти функционално неграмотен ли си ?

Не ме интересува дали си гей.

Темата е за войната в Украйна, а не за твоята сексуална ориентация.

Написал си пак един километър чаршаф от две страници с офтопици и нищо по темата.

Ако ти е кеф да се хвалиш, че си гей, хвали се, кой съм аз, че да те спра, но за да не дразниш с чаршафите си от офтопици, си намери друга тема да го правиш.

Особено в случаите, когато е от сърце, съчетан със здравословна русофобия и антикомунизъм

Украинските източници лъжат. Нарочно изкривяват руския език, за да не им се разбира.

Ако не бяха руснаците да им дадат език, щяха да мучат като неми.

Оня ден се хвалеше, как си излъгал докторите на чорбаджията, че не си луд, сега пак ни занимаваш с психическото си състояние и умствените си възможности.

Не мое се запреш май...

Да, както предполагах - "мъжка урва", толкова загнила в себе си, че вони непоносимо за околните....

Радвам се, че не съм сред тези околни....

преди 15 часа, Реджеп Иведик написа:

ОТТАМ ли ни пишеш ?

Казах вече - "мъжка урва"...

И ти пак нимой са запреш да се похвалиш, че си точно това...

Благодаря ти, че доказваш правотата ми относно теб...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.