Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Искаш ли да ни обясниш какво трябва да видим в Русия, според теб? Защото там няма нищо необичайно, което да направи фрапиращо впечатление.

Основните твърдения, ме в Русия има кървави режими, идват от медии за фалшиви новини, като Радио Свободна Европа, примерно. Единствените хора, които вярват на тези медии, са хората, които се влияят от медиите и хората, които никога не са били в Русия и не са виждали в Русия. Наскоро един форумен русофоб каза, че е бил в Русия и е видял алкохолици навсякъде. Показах му статистика, оспорваща казаното от него. Той повече не се появи и не пожела да говори на тази тема с лъжата, че в Русия е пълно с алкохолици и дисфункционални хора.

И защо повтаряш думата "рашисти"? Такава дума не съществува.

Ей , колко пъти да кажа че съм бил там и съм го виждал с очите си това...Комшийката дето пиеше БГ ракия на екс - водна чаша, беше изгонила мъжа си за алкохолизъм - беше нейде на около 35. Момичето на 18 дето беше взело ловната пушката пияна и беше стреляла в дивана. Един беше влязал пиян с камиона в кенефа на бабата докато тя беше вътре.. Тия хора нямат култура на пиене  -българите ги учеха .За тях беше важно да се нахвърляш за норматив че е по-евтино. Виждал съм пред магазина като минаваш да се почукват по брадичката - търсят някой с който да си делкат пиенето.. Ама ти давай още със статиите

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Момчета, дайте жить дружно! Някой усети дебелия.                                   https://www.actualno.com/europe/kremyl-zagovori-za-gotovnost-za-pregovori-s-ukrajna-bez-predvaritelni-uslovija-news_1896322.html абе, как се прекарах?

Преговори не може да има, тъй като Украйна се управлява от САЩ; Украйна е американска колония от 2014г насам.

САЩ се борят за постигане на геополитически цели, като разширяване на нео-колониалния строй, както и завземане на ресурси. Преди няколко дни ти показах пример с печалбите на частните военни компании в САЩ, сега ти показвам това: https://www.newsweek.com/battle-ukraines-titanium-1777106

Освен това, ти наясно ли си колко пари изпра и открадна Зеленски? Виждал ли си статистиките, показващи забогатяване то му от началото на войната?

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Преговори не може да има, тъй като Украйна се управлява от САЩ; Украйна е американска колония от 2014г насам.

САЩ се борят за постигане на геополитически цели, като разширяване на нео-колониалния строй, както и завземане на ресурси. Преди няколко дни ти показах пример с печалбите на частните военни компании в САЩ, сега ти показвам това: https://www.newsweek.com/battle-ukraines-titanium-1777106

Освен това, ти наясно ли си колко пари изпра и открадна Зеленски? Виждал ли си статистиките, показващи забогатяване то му от началото на войната?

Е кажи поне едно мерси дето те насочих към титана - ако ме слушаш - няма да сбъркаш човек...

Според това което си написал трябва и България, Турция и....... Абе цяла Европа да е САЩ

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Иска ти се да не съществува.

Сега проверих в интернет... Изглежда, че думата е започнала да съществува отскоро. Последния път, когато проверих, нямаше резултати.

Доколкото разбрах, "рашизъм", както и думата "Путлер", се отнася до несъществуващият руски фашизъм, за който неолибералните медии твърдят, че съществува.

Да го кажа по-точно, думата "рашизъм" съществува, но е безсмислена дума, обозначаваща несъществуващи, въображаеми хобгоблини, чието измислено съществуване се пропагандира от евроатлантическата колониална пропаганда...

the-whole-aim-of-practical-politics-is-t

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Според това което си написал трябва и България, Турция и....... Абе цяла Европа да е САЩ

Ама ти не знаеше ли .. Човек от къде падаш ти.. @PigMan9GolqmotoPrase  я му поясни човек

@PigMan9GolqmotoPrase - ти това разбираш ли го :

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Изглежда, че думата е започнала да съществува отскоро

Изглежда никога няма да напуснеш Мосейково

преди 1 минута, kosyo написа:

Ама ти не знаеше ли .. Човек от къде падаш ти.. @PigMan9GolqmotoPrase  я му поясни човек

Той с мен не може да спори. Ние с него се познаваме от доста време.

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

България е под контрола на САЩ, да. Ако провериш какви НПО-та, фондации и организации са замесени във вътрешните неща на България и политическата система, ще видиш, че са американски.

Ако твърдиш, че България не е под контрола на САЩ, трябва да обясниш защо България подарява пари на САЩ (пример: дадоха се милиарди левове за някакви самолети, които не съществуват. По време на финансовата криза, България изпрати воиници и пари за подкрепа на военните интервенции на САЩ в Афганистан), подарява пари на грантомотивираните американски и либерални НПО-та, фондации и организации, както ш да обясниш защо във всичките си действия, българското правителство се ръководи от интересите на САЩ и ЕС, което е частна корпорация на САЩ.

България е под контрола на сащ, да. Ако провериш какви НПО-та, фондации и организации са замесени във вътрешните неща на България и политическата система, ще видиш, че са американски.

Ако твърдиш, че България не е под контрола на САЩ, трябва да обясниш защо България подарява пари на САЩ (пример: дадоха се милиарди левове за някакви самолети, които не съществуват. По време на финансовата криза, България изпрати воиници и пари за подкрепа на военните интервенции на САЩ в Афганистан), подарява пари на грантомотивираните американски и либерални НПО-та, фондации и организации, както ш да обясниш защо във всичките си действия, българското правителство се ръководи от интересите на САЩ и ЕС, което е частна корпорация на САЩ.

А ти под чий контрол си?

преди 9 минути, БаалБек написа:

Ехаа. ГолЕма "личност" си...

Дай сега за някой друг политик където си го провокирал в някой форум...па той взел, че всичко си споделил....

Нямам претенции за "голЕма личност"...

Потърси някой твой познат, който е регистриран в https://bgaudioclub.org/... и може и да се сети...

Беше преди 5-6 години някъде, темата имаше някакво дълго тъпо заглавие, нещо от сорта "Работници, работодатели, пенсии, терористи и т.н"...

В нея се коментираха политически теми....

Николай Милков е регистриран в този аудио форум от поне десет години със собственото си име...

Имаше двугодишен бан заради ползване на два профила, което там е забранено, другия му е Айсмен...

Изтече му наказанието и той влетя с гръм и трясък в политическата тема...

Умираше да се фука...

А на мен ми правеше кеф да се заяждам с него, въпреки че по повечето въпроси имахме сходни мнения и щеше да го разбере, ако си бе направил труда да прочете мненията преди да се появи

Провокацията ми към него се състоеше в това, че му казах, че като дипломат (по това време бе посланик в Канада) е длъжен да защитава интересите на народа си...

На което той избухна и в типичния си мегаломански стил отвърна, че работата му не е да се грижи за интересите на "мухльовците и дебилите (израза е  негов)", а да се грижи за интересите на политиката на управляващите, защото те му плащат заплатата и с тях е сключен договора му...

Което по същество е така, но някак не върви дипломат да се изразява по този начин, дори и в дома си....

Затова го зачекнах още повече на тази тема и както предполагах, егото му взе превес, не издържа и заяви, че българите са най-голямата сган, най-неграмотната, най-мързеливата и все едни подобни епитети, целящи да покажат, колко много не заслужаваме такива като него да ги свързват с нас....

Нееднократно заяви, че презира болшинството българи и се радва, че не е принуден да живее с тях...

И това в голяма степен е вярно, но можем да си позволим да го кажем ти, аз и всички останали в тая тема....

Доста подобни щуротии изръси в споровете си с мен, докато се усети да ме блокира...

Но тогава го емнаха други, накрая нервите му не издържаха, заплашил е модератор, че ако не изтрие определени постове и не накаже определени потребители, ще се погрижи да му стъжни живота, онзи споделил заплахата с тогавашните администратори и го баннаха за пореден път...

Края на 2020-а, собственикът на форума, който живее в Германия и е собственик на марката за аудиотехника "Analog Domain", Ангел Деспотов, реши да изтрие всички теми свързани с политика и забрани отварянето на нови такива...

Но Николай Милков има постове в други теми, които са свързани с предмета на форума и дори от тях си личи що за човек е и какво му е мнението за България...

И преди да предположиш, че всеки може да се е представял за него, там има доста хора, които са се виждали с него и го познават лично, самият той нееднократно е публикувал свои снимки със семейството си, или от посещенията си с делегации, въобще доста лични архиви...

Просто човека си е такъв...

По форуми единственият политик, който съм засичал е той, е и проф. Чорбанов, но тогава още не бе влязъл в политиката...

За лични срещи с бивши и действащи политици съвсем няма да повярваш, ако споделя, нали?

Прави ли ме това "гоУема личност"?

Абсолютно не!

Просто стечение на обстоятелства...

Но.. така и не отговори на въпроса ми...

Можеш ли, или просто желаеш да коментираш мен?

Ако е така, какво друго те интересува?

Само не казвай после, че аз не говоря по темата...

Възпитан съм и отговарям на това, за което ме питат...

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Той с мен не може да спори. Ние с него се познаваме от доста време.

Видя ли че може да се спори: )

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

България е под контрола на сащ, да. Ако провериш какви НПО-та, фондации и организации са замесени във вътрешните неща на България и политическата система, ще видиш, че са американски.

Не разбрах - приключихме ли темата с алкохолизма или това дето аз съм го виждал - не съм го виждал?

преди 30 минути, Митко Вълчев написа:

Щото тролотошко ти отговор не търсиш а заяждане.

Пак няма отговор и за т'ва извъртане до откат :lol6:

Е-е-е-е-х, новобранка, пИши на Лоботомиран20 да те понаучи на туй-онуй. Той е корифей. Ползва похвати като "тези думи не са мои", "промяна на стари постове", "смяна на линкове"...

Земи да се поочукаш малко, че ми става жал за теб. 

преди 6 минути, kosyo написа:

@PigMan9GolqmotoPrase - ти това разбираш ли го :

Това са още илюзии. Заплатите се вдигат, но това не носи финансова стойност. Не цифрата, а стойността има значение. И 100 милиарда лева да имаш, няма как да си купиш храна, ако тя струва 101 милиарда лева.

Ти изобщо знаеш ли какво е инфлация? Инфлацията обезценява вдигането. И колко е вдигането? Някакви малки проценти, които не носят никаква стойност.

Вдигането на заплатите се състои от празни приказки, които се появяват преди избори и служат за каране на хората да гласуват за лъжците, които лъжат, че ще вдигнат заплатите и ще направят живота на хората по-добър.

Тези глупости с вдигането на заплатите се слуша от 70те години на 20ти век, когато неолибералния модел започна да си налага. Все говорят за вдигане на заплатите и икономически растеж, но никога нищо не направиха.

Работата е там, че заплатите са в стагнация, докато икономиката умишлено се руши и се вдига инфлацията.

Ето ти статистика: https://www.statista.com/chart/23410/inequality-in-productivity-and-compensation/

Ето тук има и по-подробно обяснение относно неолибералния модел:

Икономически неграмотните хора не разбират това и си мислят, че "вдигане на заплатите" означава "ще имаме повече пари". Това са хора, които не знаят как работи икономиката и не могат да разберат, че стойността, а не числото има значение в икономиката.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Прав си. Толкова красота, финес, ум, съвършенство и никога повече това няма да се повтори. Самата мисъл ме разплаква Анди ей.

Е, ако автора е умен, то ще е поставил кавички около тези епитети...

И както обикновено става, когато четеш нещо, ще се радваш и ще плачеш, без да разбереш, какво си прочел/а, Миткото...(политкоректност)

Дай сега за признаците на фашизЪма, та и ние да поциврим малко...

преди 14 минути, kosyo написа:

Браво - виждаш ли като постраеш може да ползваш търсачката... можело значи. Хубава теория имаш ама едно V (на 0:14-0:16) малко обозва нещата. Отделно то че са тъпи твойта хора - тъпи са ама не бъди като тях - едва ли ще си пуснат белия боядисан обект насред калта. Верно и украинците може да имат хайде остави V-то ама прави ли ти впечатление че е от 2 части - познай защо е така. Аз залагам че украинците планират набег към северния полюс. Подсказка:

Fn6Mu9bXoA0EWUZ?format=jpg&name=small

1280px-VDay_Parade_Rehearsal_Moscow04.jp

Брей, в цвят пясъчен, явно не е за Арктика а за някоя пясъчна южна страна,износен вариант навярно  😏😄✌️

Втората снимка може да я спестиш,варианти на Тор много,и на разни шасита и в разни комбинации,от 2 машини до 4 и повече дори..

Подсказка , Абе нали укрите се хвалеха че са пленили няколко тора пролетта ли беше,лятото ли ммммм....

А за униформата на тичкащите войничета да кажеш нещо,и за това кога е събитието приблизително 😏 

Едно V може да се постави лесно при видео обработка... Но по сложно ще е да се примени нещо като фирмата на движещите се обекти,войници.. Да не споменавам че самото водео е слепка от кадри с малка продъшжителност, а не цялостно непрекъснато видео... Навярно за фасон да... Да не говоря че Тора седи много странно,ни развърнат,ни да се работи около него... Взрив само, пламъци, и отново взрив... Малко тичкане, опити за гасене,бягане назад на уж екипажа.... Мдаам, странно не ами направо като  на филм....

Случайно да не са го заебали и когато укрите идват да се радват на плячката да го взривяват 😁😏 

Та такива ми нещица Косе Босе, достоверност Франция,или хайли лайкли... Коментари поне да слагаха , с показалка да показВаха на екрана на лаптопа 😄😄😎😎

Тц тц тц...,Заяц,свободно,отдъхми си 😏😎😄😄

П.С Виж печеното хохлятско от сваления Ми8 фърчолет, е това е видео без обработка,достоеерност 100 процента...

Това са още илюзии. Заплатите се вдигат, но това не носи финансова стойност. Не цифрата, а стойността има значение. И 100 милиарда лева да имаш, няма как да си купиш храна, ако тя струва 101 милиарда лева.

Ти изобщо знаеш ли какво е инфлация? Инфлацията обезценява вдигането. И колко е вдигането? Някакви малки проценти, които не носят никаква стойност.

Вдигането на заплатите се състои от празни приказки, които се появяват преди избори и служат за каране на хората да гласуват за лъжците, които лъжат, че ще вдигнат заплатите и ще направят живота на хората по-добър.

Тези глупости с вдигането на заплатите се слуша от 70те години на 20ти век, когато неолибералния модел започна да си налага. Все говорят за вдигане на заплатите и икономически растеж, но никога нищо не направиха.

Работата е там, че заплатите са в стагнация, докато икономиката умишлено се руши и се вдига инфлацията.

Ето ти статистика: https://www.statista.com/chart/23410/inequality-in-productivity-and-compensation/

Ето тук има и по-подробно обяснение относно неолибералния модел:

Икономически неграмотните хора не разбират това и си мислят, че "вдигане на заплатите" означава "ще имаме повече пари". Това са хора, които не знаят как работи икономиката и не могат да разберат, че стойността, а не числото има значение в икономиката.

Не във видеото говореха за нещо друго ми се струва - изгледай го още веднъж. Аз го слушай на руско не погледнах как е превода че взеа да вкарват едни автоматични преводи

Момчета или каквото сте там, когато през годините съм размишлявал за величието на Русия, ми хрумнаха някои интересни неща. 1. В страната с управляваща работническа класа, работниците винаги, ама винаги, ама абсолютно винаги са живеели по зле от работниците в страната стожер на капитализма и несправедливостта. 2. В най тъмните и страшни времена на Маккартизма да си комунист в САЩ е било много по безопасно от комунист в СССР. 3. Страната имаща над двадесет процента от световните ресурси, а има под два процента от световната икономика. 4. Сигурността, която ми дава руското оръжие, след като прочетох за битката при долината Бекаа и съотношението 82 на 0 самолета ми дава спокойствие което е безценно. Спомням си с носталгия и последната дума на техниката, която си купувахме от братския СССР, нищо общо със западните боклуци и ми се насълзяват очите. А пък колите им, направо съвършенство на колела. Ами магазините Кореком, пълни с некачествени стоки, които така и си залежаваха с години. Опашките които се извиваха, когато се чуеше за нещо руско, което е дошло до магазина и всеки търсеше връзки я за самовар, я за, абе за квото и да е ама руско. Там, продължителност на живота, качество на живот, брой криминални престъпления. Все неща които ме карат да мечтая аз и цялото ми семейство да отидем и да живеем там. Казах го ония ден на жената. Добре, че имам друго жилище, та оттам ви пиша тия дни , щот сам ми е скучно. Аре и ако си ме прибере, обещавам да спра писането. Слава Русия. Слава Путин. 

преди 17 минути, kosyo написа:

Не разбрах - приключихме ли темата с алкохолизма или това дето аз съм го виждал - не съм го виждал?

Това, което твърдиш, че си виждал, не си го вижда. Не си бил в Русия. Не познаваш руснаци.

Ти си бил в Русия точно толкова, колкото онези хора, които твърдят, че в Русия има диктатура и режими, да били в Русия. Те не са били в Русия. Ако наистина бяха в русия, щяха да знаят, че такива неща няма в Русия. Лъжат, че са били в Русия, за да може да излъчват повече достоверност - да се получи нещо такова: "Хора!!! Слушайте мен!!! Аз съм бил в Русия!!! Имам личен опит!!! Това което казвам е вярно!!!"

Твърдят, че са били в Русия, да изглежда така, че имат личен опит и знаят повече от останалите.

преди 10 минути, kosyo написа:

Не във видеото говореха за нещо друго ми се струва - изгледай го още веднъж. Аз го слушай на руско не погледнах как е превода че взеа да вкарват едни автоматични преводи

За какво говорят във видеото?

Мда, ето с какво се занимават в Парламента.

Решиха всички останали задачи и се заеха с най-неотложната.

https://www.actualno.com/politics/bsp-i-vyzrajdane-ne-prieha-gladomora-v-ukrajna-za-genocid-ns-da-news_1895980.html

И като сме подхванали темата, някой ще обясни ли защо се признава геноцид единствено над украинците, при условие, че:

"Големият глад през 1932-1933 година, наричан Гладомор, обхваща "зърнените" райони на бившия СССР - Украйна, Северен Кавказ, Долна и Средна Волга, Казахстан, Западен Сибир и Южен Урал. От глад през този период са загинали над 8 милиона души, от които най-много - близо 4 млн. милиона в Украйна, 2 милиона в Казахстан и Киргизстан и 2-2,5 милиона в Русия."

Някой?
току-що, ivottoshev написа:

Е-е-е-е-х, новобранка, пИши на Лоботомиран20 да те понаучи на туй-онуй. Той е корифей. Ползва похвати като "тези думи не са мои", "промяна на стари постове", "смяна на линкове"...

Е, че този трол си промени абсолютно целия пост бре...

Щом разбере, че си го прочел и там вече е друго...

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Това, което твърдиш, че си виждал, не си го вижда. Не си бил в Русия. Не познаваш руснаци.

Ти си бил в Русия точно толкова, колкото онези хора, които твърдят, ме в Русия има диктатура и режими, да били в Русия. Те не са били в Русия. Ако наистина бяха в русияю щяха да знаят, че такива неща няма в Русия. Лъжат, че са били в Русия, за да може да излъчват повече достоверност - да се получи нещо такова: "Хора!!! Слушайте мен!!! Аз съм бил в Русия!!! Имам личен опит!!! Това което казвам е вярно!!!"

Твърдят, че са били в Русия, да изглежда така, че имат личен опит и знаят повече от останалите.

И аз съм бил в раша, преди две години имах оферта за работа в Москва. А ти ходил ли си в Русия ?

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Тролотоше, имам чувствителен нос. Извинявай.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Момчета или каквото сте там, когато през годините съм размишлявал за величието на Русия, ми хрумнаха някои интересни неща. 1. В страната с управляваща работническа класа, работниците винаги, ама винаги, ама абсолютно винаги са живеели по зле от работниците в страната стожер на капитализма и несправедливостта. 2. В най тъмните и страшни времена на Маккартизма да си комунист в САЩ е било много по безопасно от комунист в СССР. 3. Страната имаща над двадесет процента от световните ресурси, а има под два процента от световната икономика. 4. Сигурността, която ми дава руското оръжие, след като прочетох за битката при долината Бекаа и съотношението 82 на 0 самолета ми дава спокойствие което е безценно. Спомням си с носталгия и последната дума на техниката, която си купувахме от братския СССР, нищо общо със западните боклуци и ми се насълзяват очите. А пък колите им, направо съвършенство на колела. Ами магазините Кореком, пълни с некачествени стоки, които така и си залежаваха с години. Опашките които се извиваха, когато се чуеше за нещо руско, което е дошло до магазина и всеки търсеше връзки я за самовар, я за, абе за квото и да е ама руско. Там, продължителност на живота, качество на живот, брой криминални престъпления. Все неща които ме карат да мечтая аз и цялото ми семейство да отидем и да живеем там. Казах го ония ден на жената. Добре, че имам друго жилище, та оттам ви пиша тия дни , щот сам ми е скучно. Аре и ако си ме прибере, обещавам да спра писането. Слава Русия. Слава Путин. 

Това го копира от някъде, нали? Когато копираш и поставяш текстове, научи се да правиш така, че цифрите, обозначаващи изброяване, да са на отделен ред, а не всичко да е слято.

Това, което написа, не е продукт на "размишляване", а е продукт на политическа и икономическа неграмотност; писано е от човек, който не разбира как работят икономиката и международната отношения, сделки, износ и търговия.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

А ти ходил ли си в Русия ?

Колко пъти да отговарям на един и същи въпрос...

Да, бил съм в Русия няколко пъти.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.