Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

Украйна беше победена . Те вече преговаряха за мир. Тогава се намеси западът и провали всичко.

Сега кървят и пращат танкове. Те нямат представа в какво се забъркват. Хиляди наемници от НАТО вече са мъртви. Те наистина се нуждаят от изход тук.
Русия е начело на терена и също мели укитата и НАТО. Каквото и да е направил западът срещу Русия, то се е провалило. Скоро ще трябва да им пратят ядрени бомби. Това е.

Няма как Русия да загуби този конфликт.  Всичко сочи към победа на Русия. Това беше ясно от самото начало.

Планът на НАТО се провали и хвърлянето на пари и оръжия в Украйна не промени нищо. Русия не бърза. Какво AD има Украйна? Те дори не могат да спрат дозвукови ракети.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 76,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6172

• miro20

3515

• Coco1

3270

• ivottoshev

3001

преди 22 минути, glen написа:

Вашингтон беше достатъчно глупав, за да се подчини  и да раздаде всички оръжия точно като тъпия ЕС. Някой идиот си помисли, че би било добра идея да се отърве от всички американски оръжия.
Единственото рационално обяснение за поведението на НАТО е, че това е умишлено разоръжаване.

Това е скрито самоубийство, ръководено от лица, които имат съмнителна лоялност и може би са чуждестранни агенти, действащи тайно, за да постигнат тази цел.

В продължение на десетилетия Европа приема, че армията на САЩ е тяхната защита във всяка въоръжена война и ще ги защитава въпреки собствените им ограничения като подкрепящи бойци. Но американската армия бързо се превръща в хартиен тигър!

Колко процента от оръжията си е дал САЩ. 2, 1 май по малко. Реално Химарс е среден клас оръжие, далеч от най модерно. Над 400 произведени химарса а само двадесет обърнаха войната. Та спокойно, не ги жали. Жали рашките.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, glen написа:

Украйна беше победена . Те вече преговаряха за мир. Тогава се намеси западът и провали всичко.

Сега кървят и пращат танкове. Те нямат представа в какво се забъркват. Хиляди наемници от НАТО вече са мъртви. Те наистина се нуждаят от изход тук.
Русия е начело на терена и също мели укитата и НАТО. Каквото и да е направил западът срещу Русия, то се е провалило. Скоро ще трябва да им пратят ядрени бомби. Това е.

Няма как Русия да загуби този конфликт.  Всичко сочи към победа на Русия. Това беше ясно от самото начало.

Планът на НАТО се провали и хвърлянето на пари и оръжия в Украйна не промени нищо. Русия не бърза. Какво AD има Украйна? Те дори не могат да спрат дозвукови ракети.

Всичко разбрах, но ми убягна какво е AD (Active Directory...?)? Кога ще подписваме договора за капитулация също да кажеш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, glen написа:

Проблема е, че с рассия никой не преговаря!ч Дали ще е Украйна или друг - рассияч ще бъде ликвидирана - ако не от САЩ, то от вътре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Докато се усетя ме омотаха и три пъти гласувах за тях.

Голям срам.

Това трябва да си го запазя някъде.

:giggle1:

Аз казах ли беееееееее?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, M.Николов написа:

Това трябва да си го запазя някъде.

:giggle1:

Аз казах ли беееееееее?

Има хора, способни да се учат от грешките си и да се променят към по добро, пред силата на фактите. А има и фенове на Путин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, novaki написа:

само една лъжа ще коментирам че русия заедно с Германия нападат Полша и започват СВ

Това не е лъжа. Това е истината.

Историята не ти е силната страна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Баба ми ми говореше за някакъв пакт Молотов -Рибентроп. 

А баба ти не ти ли е казала да не вярваш на непознати 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Кое, свързано с мислене е сила на путинофилите? За да си путинофил трябва да си под определен умствен минимум.

току-що, novaki написа:

А баба ти не ти ли е казала да не вярваш на непознати 

Е аз не ти вярвам, не се впрягай. Хич.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Има хора, способни да се учат от грешките си и да се променят към по добро, пред силата на фактите. А има и фенове на Путин.

“Всекиму е присъщо да греши, но само глупавият упорства в грешката.”

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Е аз не ти вярвам, не се впрягай. Хич.

За кое не му вярваш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

на мен историята дали ми силна страна не знам но знам че казвам истината щом лъжеца @Реджеп Иведик ми го казва

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, M.Николов написа:

“Всекиму е присъщо да греши, но само глупавият упорства в грешката.”

Уважавам те, че можеш сам да си поставиш диагнозата. Не и затова, че не си способен да се излекуваш.

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

За кое не му вярваш?

Ооо не. Ти ме победи във всички спорове приятелю, моля те не ме бий повече. Бъди човек, остави ме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Кое, свързано с мислене е сила на путинофилите? За да си путинофил трябва да си под определен умствен минимум.

като не можеш да обориш някого започваш да обиждаш да ти казвам ли пак с колко гънки на мозъка си

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Единствената реална надежда на НАТО е да привлече Турция на страната си. Но не виждам това да се случи дори Ердоган да загуби следващите избори. Съмнявам се, че много турци искат да воюват срещу Русия.
Точно обратното. Турция ще спечели много от успеха на Русия.Те разбраха че е по добре да имаш Русия като търговски партньор отколкото враг!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Над два милиарда отбор Черешка, представяте ли си, над два милиарда. И някакви лоши далекобойни ракети, хей го де е Крим.  https://www.investor.bg/a/516-politika/368554-sasht-se-gotvyat-da-dostavyat-v-ukrayna-dalekoboyni-raketi

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@Moriati - дай по същество - стига само си се смял . Кажи сега колко сме глупави ние (ако може мен на първо място), как пляскаме фалшиви новини в несвяст(да не забравиш на 100% - не се задоволявам на 90% - да знаеш) , може още нещо умно и ходи да спиш с чувство за изпълнен дълг? Така стегнато , делово --аз знам че няма да вземеш отношение по темата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, novaki написа:

като не можеш да обориш някого започваш да обиждаш да ти казвам ли пак с колко гънки на мозъка си

Ти си писал нещо, което не съм оборил?  С безспорни факти. Сериозно? Кога това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ти си писал нещо, което не съм оборил?  С безспорни факти. Сериозно? Кога това?

кое по точно си оборил а че не си спомням

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

България 72 място по корупция, Унгария 77. Най корумпираните в ЕС. Някаква зависимост да ти се набива на очи? Раша са на 137 място, тоест за стандарта на Африка средно корумпирани. Добре е нали?

И? Това какво трябва да означава? Че Орбан лъже ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, glen написа:

Единствената реална надежда на НАТО е да привлече Турция на страната си. Но не виждам това да се случи дори Ердоган да загуби следващите избори. Съмнявам се, че много турци искат да воюват срещу Русия.
Точно обратното. Турция ще спечели много от успеха на Русия.Те разбраха че е по добре да имаш Русия като търговски партньор отколкото враг!

Кога това, кой ти каза? Нещо линк? Сещам се за едни Байрактари, които фирмата производител подаряваше редовно. Мисля, че на Украйна, ако бъркам ме поправи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Ооо не. Ти ме победи във всички спорове приятелю, моля те не ме бий повече. Бъди човек, остави ме.

Хубаво и да признаеш загубата си, вместо да отричаш и да твърдиш, че си спечелил.

След като оспорих нещата, които говориш, и ти показах кое е вярно и кое не, способен ли си да промениш мнението си, или искаш да продължиш да бъдеш русофоб, който обвинява Русия за политическите провали на Колективния Запад?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

И? Това какво трябва да означава? Че Орбан лъже ли?

Че лъже и краде. И двете. Виж къде бяха преди него, ние сме си русоробска мърша от време оно и винаги сме дъното на дъното, но Унгария се вмириса от главата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...