Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

@ФилиповОт можеш да намериш последните клипове на Подоляка и др. оригинал, че се навъдиха много клонинги, които само ползват снимката им или фрагменти от старите им клипове.

https://podolyaka.ru/

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 25 минути, ivottoshev написа:

И, драги зрители, пак няма отговор. Знаех си

Ти защо държиш да се пращат оръжия на Наркоман, който според собствената ти логика е почти два пъти по-голям лъжец и крадец от лошият Орбан?

Тролотошев чиба.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Знаех си, че няма да отговориш на въпроса

Соррри, не видях въпроса. Би ли го повторил?

ПП: А-а-а-а, аз от въодушевление че пак сме заедно, изобщо не обърнах внимание на първият ред.

Та така. Русия е на 137-мо. Сега, ако позволиш и аз да задам въпрос:

Това че мразиш Путин, повод ли е да парщаме оръжие на Наркоман, който е според тази класация е почти два пъти по-голям лъжец и крадец от лошият Орбан?

преди 3 минути, kosyo написа:

Е имаш повече надежда в теб .... хайде лека нощ че ще се преумориш от напрягане

Е де,колко пъти вече лека та лека,бегай да спиш, така и така номера с заводите в Иран не мина,поне да починеш малко, а утре пак докат ме няма ,можеш да си разпъваш локумите мислейки си че минават,и няма кой да ти пречи 😏😁😎😎

А аз ще намеря още видеа с укропски леш за да задоволя предпочитанията и интересите ти, споко 😏

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Тролотошев чиба.

Оо,плешивец ,как е мозъка,продължава ли да се свива а 😏😁😁

Интелектуалната ми амебка той 😄😄  

Още ли те боли за спина или вече мантрите са други 😏

преди 2 минути, andiay написа:

За което не съм сигурен, винаги го заявявам...

Че си чел Дума, ти го каза, не аз...

Никога не съм отварял този вестник, нито знам, какви рубрики има в него...

Но... според Библията, (нали си спомняш, че ти посочи 10-те Божи заповеди), то наистина всички сме грешни, поне заглавието на рубриката в Дума е вярно, съдържанието и без да съм го чел, предполагам че на 80% е невярно, но винаги има и поне 20% вярна информация, дори и в подобни издания...

Но... "приказката" ни бе за фашизЪма, нидей откланя към други неща...

Ако държиш да четеш история от която да заревеш, накарай някой с талант да опише живота ти....

Да, както предполагах - "мъжка урва", толкова загнила в себе си, че вони непоносимо за околните....

Радвам се, че не съм сред тези околни....

Казах вече - "мъжка урва"...

И ти пак нимой са запреш да се похвалиш, че си точно това...

Благодаря ти, че доказваш правотата ми относно теб...

Прав си. Толкова красота, финес, ум, съвършенство и никога повече това няма да се повтори. Самата мисъл ме разплаква Анди ей.

преди 2 минути, Moriati написа:

Е де,колко пъти вече лека та лека,бегай да спиш, така и така номера с заводите в Иран не мина,поне да починеш малко, а утре пак докат ме няма ,можеш да си разпъваш локумите мислейки си че минават,и няма кой да ти пречи 😏😁😎😎

А аз ще намеря още видеа с укропски леш за да задоволя предпочитанията и интересите ти, споко 😏

Благодаря за чудесното включване в темата с изключително полезна информация.. Надявам се че към 2:00 ще имаш повече данни и по-добър шанс за изява.

преди 4 минути, M.Николов написа:

@ФилиповОт можеш да намериш последните клипове на Подоляка и др. оригинал, че се навъдиха много клонинги, които само ползват снимката им или фрагменти от старите им клипове.

https://podolyaka.ru/

Юри Подоляк поства видеа основно на телеграм канала си,там са всичките му оригинални, заедно с тези на Михаил Унуфриенко.. Саня също вече основно е на телеграм, и много други също...

преди 3 минути, Moriati написа:

Оо,плешивец ,как е мозъка,продължава ли да се свива а 😏😁😁

Интелектуалната ми амебка той 😄😄  

Още ли те боли за спина или вече мантрите са други 😏

Вас да ви боли, ако сте ходили в мама ви Раша и сте се виждали със себеподобните си, може вече да сте статистика. Лошото е, че ще се водите българска а сте си рашистка.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Тролотошев чиба.

На един простичък въпрос нямаш отговор. Басимус Безсиликус Тролопитекус.

преди 1 минута, kosyo написа:

Благодаря за чудесното включване в темата с изключително полезна информация.. Надявам се че към 2:00 ще имаш повече данни и по-добър шанс за изява.

Ахам, ще чакам нда видя още земетресения представяно за взрив уж на завод подземен за боеприпаси в Иран 😎😏😁😁✌️,и да слушам алабализми за радинерии и други заводи унищожени хайли лайкли 😄😄

току-що, Moriati написа:

Ахам, ще чакам нда видя още земетресения представяно за взрив уж на завод подземен за боеприпаси в Иран 😎😏😁😁✌️,и да слушам алабализми за радинерии и други заводи унищожени хайли лайкли 😄😄

Така е като не можеш да търсиш  че чакаш някой друг да ти ги разкаже. Хайде до 2:00 и наздраве

преди 2 минути, ivottoshev написа:

На един простичък въпрос нямаш отговор. Басимус Безсиликус Тролопитекус.

Тролотошев , свободно остави.

преди 2 минути, kosyo написа:

Така е като не можеш да търсиш  че чакаш някой друг да ти ги разкаже. Хайде до 2:00 и наздраве

Ахам, аз съм кат цацата , бълбука,макакс,русата и най вече Уфсъта неграмотен,и вярващ безусловно на разни сороспята мислещи се за върха на черешата костилка на сороспятската торта 😎😏😄

Айде , лягайза  да имаш сили за нощната смяна тролопипеди ...

Ех Косе Босе, не си си дочел приказката още хахах, а се буташ м/у шамарите кат последния Лох,Лос тоест 😏😎😁😁😁

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Хайл Хамерика най най най най,на на най 😄😄😁✌️

Плешич свободно остави,имаш желание,ама възможностите ти са под всяка критика 😏

преди 9 минути, Moriati написа:

Ахам, аз съм кат цацата , бълбука,макакс,русата и най вече Уфсъта неграмотен,и вярващ безусловно на разни сороспята мислещи се за върха на черешата костилка на сороспятската торта 😎😏😄

Айде , лягайза  да имаш сили за нощната смяна тролопипеди ...

Ех Косе Босе, не си си дочел приказката още хахах, а се буташ м/у шамарите кат последния Лох,Лос тоест 😏😎😁😁😁

Хайл Хамерика най най най най,на на най 😄😄😁✌️

Плешич свободно остави,имаш желание,ама възможностите ти са под всяка критика 😏

Утре повечко да се постараеш.. по темата

току-що, kosyo написа:

Утре повечко да се постараеш.. по темата

Как кажеш Косе Босе 😁✌️

Ще се постарая с повече хохлятска леш за да ти е интересно,казах го вече нали,айде да не те задържам повече, свободен си 😎😏✌️ 

Иди учи методичките по сънната система... 😎

https://t.me/iuriipodoliaka/12492

😏

преди 6 часа, Coco1 написа:

Така става от много кълване на евроатлантически бастуни, не трябваше да се снимаш в това селфи. По ми харесваше да си те представям като папагал.

Санкциите не работят,от тях губи само Европа След 5 февруари 2023г. вероятно износът на петролни продукти от Русия ще намалее.

Руска медия съобщи, че според данни от Узбекистан стойността на паричните преводи изпратени през 2022г. от Русия за Узбекистан е била около 14 500 000 000 щатски долара.

Според данни от Росстат
през декември 2022г. производството на битови перални машини в Русия е намаляло с 68,1 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на леки автомобили в Русия е намаляло с 68 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на оптични кабели в Русия е намаляло с 62,9 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на двигатели с вътрешно горене за МПС е намаляло с 60,2 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на телевизори в Русия е намаляло с 59,3 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. сумарното производство на битови хладилници и битови фризери в Русия е намаляло с 46,7 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на шперплат в Русия е намаляло с 40,8 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на еднофазни електродвигатели за променлив ток в Русия е намаляло с 29,9 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на синтетичен каучук в първична форма в Русия е намаляло с 29,2 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на товарни автомобили в Русия е намаляло с 25,5 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на асансьори в Русия е намаляло с 21,8 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на хризотилов азбест в Русия е намаляло с 20,3 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на сеялки в Русия е намаляло с 16,5 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на готов прокат в Русия е намаляло с 15,9 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на амоняк в Русия е намаляло с 13,7 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. сумарното производство на хартия и картон в Русия е намаляло с 12,7 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на пластмаса в първична форма в Русия е намаляло с 12,4 % спрямо декември 2021г.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Така става от много кълване на евроатлантически бастуни, не трябваше да се снимаш в това селфи. По ми харесваше да си те представям като папагал.

От тия хапове дет те хранат съветските учени, какво ли не си представяш. 

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Санкциите не работят,от тях губи само Европа След 5 февруари 2023г. вероятно износът на петролни продукти от Русия ще намалее.

Руска медия съобщи, че според данни от Узбекистан стойността на паричните преводи изпратени през 2022г. от Русия за Узбекистан е била около 14 500 000 000 щатски долара.

Според данни от Росстат
през декември 2022г. производството на битови перални машини в Русия е намаляло с 68,1 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на леки автомобили в Русия е намаляло с 68 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на оптични кабели в Русия е намаляло с 62,9 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на двигатели с вътрешно горене за МПС е намаляло с 60,2 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на телевизори в Русия е намаляло с 59,3 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. сумарното производство на битови хладилници и битови фризери в Русия е намаляло с 46,7 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на шперплат в Русия е намаляло с 40,8 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на еднофазни електродвигатели за променлив ток в Русия е намаляло с 29,9 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на синтетичен каучук в първична форма в Русия е намаляло с 29,2 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на товарни автомобили в Русия е намаляло с 25,5 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на асансьори в Русия е намаляло с 21,8 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на хризотилов азбест в Русия е намаляло с 20,3 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на сеялки в Русия е намаляло с 16,5 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на готов прокат в Русия е намаляло с 15,9 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на амоняк в Русия е намаляло с 13,7 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. сумарното производство на хартия и картон в Русия е намаляло с 12,7 % спрямо декември 2021г.
през декември 2022г. производството на пластмаса в първична форма в Русия е намаляло с 12,4 % спрямо декември 2021г.

Плешич,по добре не цитирай разни актуално и сие бг медии а давай директния линк към росстат ,😏

И ще видиш че в Бг разни прозападни или чисто сороспятски медии обичат да се разминават с официалните източници,понякога доста много 

https://rosstat.gov.ru/folder/313/document/196621 😎✌️

преди 5 минути, Coco1 написа:

От тия хапове дет те хранат съветските учени, какво ли не си представяш. 

Ко ко коооооо,ко ко шшшшш.. а ти какво кълвеш, лекарства предписани от 4ти километър ли 😏😁

Нещо ми залиосваха дебилните ти картинки, не мож така да отслабваш фронта, я се стегни...😄😄😄

преди 39 минути, Митко Вълчев написа:

Личи си че си трол-новобранка. Обиграните ти колеги като Лоботомиран20, след като видят че няма на къде да избягат от неудобни въпроси, просто се правят че не са ги видяли. Ти обаче буташ ли буташ напред с рогата. Освен да станеш още по-смешен, друго няма да постигнеш :jeer:

От друга страна, кой съм аз, че да те спирам? Я продължавай в същият дух :wink12:

преди 3 минути, Moriati написа:

Ко ко коооооо,ко ко шшшшш.. а ти какво кълвеш, лекарства предписани от 4ти километър ли 😏😁

Нещо ми залиосваха дебилните ти картинки, не мож така да отслабваш фронта, я се стегни...😄😄😄

Скоро ще дръпнат от Англия в Расия на фронта да докажеш верноста си !

309435786_5107849552652408_3563153504882637494_n.jpg

преди 4 минути, Moriati написа:

Плешич,по добре не цитирай разни актуално и сие бг медии а давай директния линк към росстат ,😏

И ще видиш че в Бг разни прозападни или чисто сороспятски медии обичат да се разминават с официалните източници,понякога доста много 

https://rosstat.gov.ru/folder/313/document/196621 😎✌️

Ухилен трол, не видях разминаване с мойто. Абе да те питам, пред почти всяка цифра гледам знака - , та да те питам какво означава? Нещо свързано с растеж предполагам. Гледам декември резко надолЕ, сигурно засилване преди експлозия?

току-що, Coco1 написа:

Скоро ще дръпнат от Англия в Расия на фронта да докажеш верноста си !

309435786_5107849552652408_3563153504882637494_n.jpg

Винаги готов... 😏😎😁✌️

Вагнер звучи добре,супер дори 👍 

По добре от смешните Моцарт 

https://t.me/rybar/43171

П.С 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.