Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Добър вечер и на теб.

Не, няма нови проучвания към тази момент.

Малко са забавих с идването си в тази тема, тъй като бях в друга тема, в която оспорих лъжите на един русофоб, който лъжеше, че Русия контролира света и има неща, като руска пропаганда и ботове.

Въпросното ресофобче написа доста глупостию които оспорих. Сега ще почакам, на видя какво ще напише като се появи и види какво аз съм му написал.

Искаш ли да ти покажа линк към темата, там има и проучване, отнасящо си до "наличието на руски ботове по социалните мрежи"?

Защо винаги намесваш Русия в дискусии, които нямат общо с Русия. Вместо да опитваш да отклоняваш вниманието, съсредоточи се върху дискусията.

Аз за ботовете знам - онова проучване вече го знам . Аз самия ползвам 2 бота за мои цели... Не виждам още какво се дискутира - аз само четя и после поправям..

преди 6 минути, Moriati написа:

https://t.me/boris_rozhin/76871

Ми кат си казал.. 😄✌️

Фърчолета укропски решил че може да лети, и в резултат имаме салорейхаджия на грил и то още цвъртящ, останалите от пасажерите и екипажа или овъглени,или разпръснати по тревата...

Мдаам...

Повече след като довърша четенето на сороспийските ви бисери и акотворения ,породени от черепно мозъчни напъни да изкарате центчета 😄😄😄😎

Брях маа му , магучая и непабедимая успява да унищожи три пъти и мъничко, по малко техника от украинците. Това документирани загуби, твърденията на двете страни са пропаганда. 

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Русия 137 място, първо. Второ, никога не ми е обяснявано,  как трябва да вземам пример от нея и вечно да съм и благодарен. Трето, че ми е братска, а в същото време, да ми продава най скъпият газ и да ме краде чрез Лукойл. Има и пето и десето и стотно, но на нормален това стига. На русофил путиноид  е безсмислено, умственото развитие е приключило.

Аз зададох съвсем простичък въпрос: След като Орбан е лъжец и крадец (заключение, което вадиш от 77-мата позиция на страната му), Наркоман какъв е с неговата 116-та позиция?

Конкретен отговор няма...

преди 1 минута, novaki написа:

нищо не хвала покажи ми къде хвала някой

Ми хвали бе човек. Ние хвалим който го заслужава, хвали го и ти.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Бате, не ти е сила мисленето. Повярвай. Не е заяждане.

Не е ли заяждане. Ако не е заяждане, защо винаги пускаш някакви опити за заяждане и псевдо-обиди, след като видиш, че те критикувам и оспорвам? Вместо да пишеш такива безсмиснели заяждания, не може ли да напишеш нещо конструктивно? В случая, вместо да пишеш, че "мисленето не ми е силната страна", дай смислен отговор на това, което написах. Ако мислиш, че това, което написах, не е вярно, обясни защо мислиш, че не е вярно.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Твърдиш, че не са нападнали Полша...

Чакай, че ми стана интересно, сегашната война в Украйна, кой я започна ?

твърдя че не са виновни за започването на СВ 

а войната я започна Русия но вземи да прочетеш минското спорозумение

преди 7 минути, gagodrago написа:

Об этом пишет болгарский журналист Явор Дачков в Fakti.

Един върял по пазара. Гледа един дедо продава сливи.

– Дедо, тези сливи какви са ?

– Сини.

– Ми що са червени.

– Щот са зелени.

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Русия никога не е имала "дружки" в Европа. Няма как да останеш без нещо, ако никога не си го имал. Днешното състояние на Европа е изкуствено създадена неолиберална структура, която е собственост на САЩ, които са врагове на Русия.

Сериозно? 32 години някой нещо заяде ли я или прецака. Преди глупостите на жужи беше "стратегически партньор" на НАТО. Сега ще прави вятър с уста, но след няколко десетилетия пак ще и подадат ръка и като се наяде пак ще се заяде с някой. Рашистки кръговрат.

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

Русия остана без дружки в Европа:yanim:

Франция е шега. Имаше жени министри на отбраната, които трябваше да подадат оставка.
„В момента Франция е лишена от геополитически съюзници. . . .”

И тогава има Германия, която няма приятели, камо ли съюзници. Последният им „приятел“ и „съюзник“ току-що взриви 20 милиарда долара в критична гражданска инфраструктура. И кой може да е бил това? Никога няма да разберем. Някой помни ли Северен поток 1 и 2?

Какво трябва да е чувството да ти бъде обявена война и никой все още не е признал това?

Съединените щати към Германия: „Ще получите вашия природен газ от нас на цена четири (4) пъти по-висока от пазарната. И ще ви хареса. Или друго."

преди 16 минути, M.Николов написа:

Това само много глупав човек може да го напише.

:D

Без да съм проверявал изобщо, колко осъдени комуниста има в САЩ (и какви присъди) и колко има в СССР ? 

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Аз зададох съвсем простичък въпрос: След като Орбан е лъжец и крадец (заключение, което вадиш от 77-мата позиция на страната му), Наркоман какъв е с неговата 116-та позиция?

Тролотошев , кой беше ти , че да си в позиция да ми задаваш въпроси? Путин кой е? А чакай , то 137 на Русия е предимство. 137 е повече от другите, това е добре. Нали?

преди 6 минути, kosyo написа:

Аз за ботовете знам - онова проучване вече го знам . Аз самия ползвам 2 бота за мои цели... Не виждам още какво се дискутира - аз само четя и после поправям..

Всеки може да използва ботове. Онова проучване се отнасяше до това, че няма "голяма ботска кампания на световно ниво, изпълнявана от Русия", както си твърдеше от страна на Демократичната партия в САЩ.

Иначе ти за какво използваш ботове?

Ако те интересува написаното от мен, можеш да го видиш тук (проучването е друго и не е същото проучване, което бях сподели преди):

преди 2 минути, glen написа:

Франция е шега. Имаше жени министри на отбраната, които трябваше да подадат оставка.
„В момента Франция е лишена от геополитически съюзници. . . .”

Да, шега е. Стигна се до там, че в момента искат да вдигат пенсионната възраст и да принудят вече изморените хора да работят още. Има масови протести и стачки във Франция, според новините, които четох преди два дена. Протестите са срещу пенсионната реформа, предназначена за усигорявани на работна ръка, която да робува на капиталистическия елит.

преди 15 минути, kosyo написа:

Добре ама виж какво те моля и ти какво ми даваш . Или викаш толкова за днес - аз доказах , показах и хайде лека нощ?

А какво ме молиш,да доказвам че нямаме сестра както ти твърдиш ли 😄😄

Чшш,косче, доказах че си лъжец фейкометчик нали,за заавода ирански дето уж беше унищожен, какво още да доказвам,че голословните ти твърдения повечето са кал в ушите и сороспийска пропаганда ли 😁😎😄😄 или да доказвам обработените ти взети от твитове на разни ципсошни стеуктури видеа 

Айде по сериозно...краставичарче начинаещо ✌️😏  

П.С А как е,хареса ли ти хохлятското печено на видеото,нали по това си падаше,не благодари 😎

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Без да съм проверявал изобщо, колко осъдени комуниста има в САЩ (и какви присъди) и колко има в СССР ? 

Ония ден, един путиноиден идиот, ми размахваше за двама екзекутирани с италиански имена.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Остави човека, той вече си призна, че Путлер е гхз

Двама са.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Сериозно? 32 години някой нещо заяде ли я или прецака. Преди глупостите на жужи беше "стратегически партньор" на НАТО. Сега ще прави вятър с уста, но след няколко десетилетия пак ще и подадат ръка и като се наяде пак ще се заяде с някой. Рашистки кръговрат.

Какви са тези измислици, които говориш? Кога Русия е била стратегически партньор на НАТО? Русия няколко пъти е отправяла заявка за присъединяване към НАТО, но винаги от САЩ са отказвали приемането на Русия в НАТО. В крайна сметка, руското управление реши държавата до поеме по свой път и на не се занимава с глупостите на Колективния Запад.

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Всеки може да използва ботове. Онова проучване се отнасяше до това, че няма "голяма ботска кампания на световно ниво, изпълнявана от Русия", както си твърдеше от страна на Демократичната партия в САЩ.

Иначе ти за какво използваш ботове?

Ако те интересува написаното от мен, можеш да го видиш тук (проучването е друго и не е същото проучване, което бях сподели преди):

Пак си сътворил някакъв турлю-гувеч- един куп теми и нищо съществено...Я си събери мислите най-накрая

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Защото е цар на Мухосранск

Може ли да дадеш сериозен отговор?

Вероятно го наричаш "Путлер", за да правиш фалшива асоциация с Хитлер. Така представяш нещата така, все едно Путин е фашист, какъвто всъщност не е.

Доколкото разбрах, "Путлер" е пропаганден термин, използван за правене на фалшиви асоциации между Путин и Хитлер.

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Вероятно го наричаш "Путлер", за да правиш фалшива асоциация с Хитлер.

Това пък откъде ти хрумна ?

Пазил ме Бог

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.