Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 9 минути, gagodrago написа:

Какво е това рузЗия?

гРузЗия ли е?

Познай страната по видеото:

Линка също е интересен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4297

• miro20

4196

• maxthon

3942

преди 57 минути, kosyo написа:

"The US is preparing a $2.2 billion arms package for Ukraine that includes longer-range missiles for the first time" - Reuters.

Започва гадаене какво се разбира под longer-range missiles. Аз залагам на чертежи на GLSDB , а Вие?

https://www.saab.com/products/ground-launched-small-diameter-bomb-glsdb

Може и малко anime да им пуснат дори.

Никой няма представа какви съветници има джуджето "П" , но са "много добри". Успяха да събудят всички позаспали мислещи хора в Европа и демократичния свят. А как ще се противопостави "императорчето" на обединения интелект на много учени по света - скоро ще разберем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, kosyo написа:

"The US is preparing a $2.2 billion arms package for Ukraine that includes longer-range missiles for the first time" - Reuters.

Започва гадаене какво се разбира под longer-range missiles. Аз залагам на чертежи на GLSDB , а Вие?

https://www.saab.com/products/ground-launched-small-diameter-bomb-glsdb

Може и малко anime да им пуснат дори.

Давай по-кратко. Поредния game changer е това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, maxthon написа:

Давай по-кратко. Поредния game changer е това.

Е хайде сега, 400 км (линиите за C-300/400) срещу 150 км на това франкенщайнче- не го вярвам човек. Ще го свалят още над украинска територия. Или ти имаш някакви съмнения?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, kosyo написа:

Е хайде сега, 400 км (линиите за C-300/400) срещу 150 км на това франкенщайнче- не го вярвам човек. Ще го свалят още над украинска територия. Или ти имаш някакви съмнения?

Е аз нещо друго ли казах? Твърде много game changer-и станаха вече, но в " ".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, maxthon написа:

Е аз нещо друго ли казах? Твърде много game changer-и станаха вече, но в " ".

То от толкова много гейм-чейнджъри, Зеленски и западните му спонсори и господари превърнаха Украина в лунен пейзаж и в масово гробище...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Твърдиш, че ако Путин не беше дошъл да ги освобождава, украинските руснаци щяха да живеят по зле от това, което им причини явно за десетилетия? Би ли ми показал, къде е конкурса на който ви избират.

Я не му обръщай внимание на attj. Нещо му се е бъгнал грамофона по който му спускат опорките и повтаря едно и също от 9 месеца.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Близо до Куркс изчезнал цял мост:

https://chr.mk.ru/social/2023/02/01/v-kurskoy-oblasti-rastvorilsya-metallicheskiy-most.html

Залагам на укро-фашистките партизани - да използват метала за танкове..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

Тролче. Кога ще звъннеш от Москва да се похвалиш.

Та какво казваше че правиш когато загубиш спор?  Нямал си проблем да се извиниш и то категорично? Дрън - дрън 

Цялото стадо тролололове сте един дол дренки. Лъжец до лъжеца, мила моя майнольо :getout:

преди 7 часа, ДзВяРа! написа:

Въй, въй, отбор групи, тошеф и кафявия пай срещу всичка останали. Ужас.:speak:

Нали ТИ даде идея за среща на стадиона? Аз само предложих алтернатива. Не трябваше ли?

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

А може ли да си премерим здравината на митралните клапи ?

Може, ама ще загубиш  :wub:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тошев, аз се шегувам, като чета темата друго не остана. Отбор русалка и мармарот се заяждат със всички, които подкрепяме Украйна и чат пат някой влиза с коментар за войната. Но след това съжалява когато го нападнат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чудех се къде да попитам, но понеже те са навсякъде. Дали увеличиха грантовете достатъчно да компенсират поне официалният процент инфлация в България, че е осезателно по-голям от този в сащ?  :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, БаалБек написа:

Никой няма представа какви съветници има джуджето "П" , но са "много добри". Успяха да събудят всички позаспали мислещи хора в Европа и демократичния свят. А как ще се противопостави "императорчето" на обединения интелект на много учени по света - скоро ще разберем.

С единия могъщ и безаналогов мозък, ползван от всички ватници включително и нашите. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, ДзВяРа! написа:

Тошев, аз се шегувам, като чета темата друго не остана. Отбор русалка и мармарот се заяждат със всички, които подкрепяме Украйна и чат пат някой влиза с коментар за войната. Но след това съжалява когато го нападнат.

То е ясно, че никой няма да си промени мнението заради нещо от написаното тук. Аз влизам главно за забавление, а ако някой се вживява чаааак толкоз от темата за войната - остава си за негова сметка  :beer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, gagodrago написа:

Какво е това рузЗия?

Расссияяя

Изговаря се с благоговение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, gagodrago написа:

То от толкова много гейм-чейнджъри, Зеленски и западните му спонсори и господари превърнаха Украина в лунен пейзаж и в масово гробище...

Който е превърнал Украйна в лунен пейзаж и е отговорен за войната, бел ден да не види и той и подкрепящите го малоумници  по ц елото кълбе.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, БаалБек написа:

Успяха да събудят всички позаспали мислещи хора

А те що са спали докато сащ правеха всички други войни и финансови кризи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

А те що са спали докато сащ правеха всички други войни и финансови кризи

Отиди да пуснеш в разход некоя и друга млади жени и после се оправдавай, че нямат право да те опандизят, щото навремето са проспали деянията на Джак Изкормвача

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, BANKATA написа:

Я не му обръщай внимание на attj. Нещо му се е бъгнал грамофона по който му спускат опорките и повтаря едно и също от 9 месеца.

Бе те всичките са с дефицити някакви у мисленето, дай сега все да ги оставяме, после да тръбят, че са прави. Троловете си мислят, че нарочно се правят на луди, а всъщност досега не съм срещал путинофил който да няма няма някаква степен на когнитивен дисонанс. Определено в един момент спират да възприемат очевадни факти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, ivottoshev написа:

Та какво казваше че правиш когато загубиш спор?  Нямал си проблем да се извиниш и то категорично? Дрън - дрън 

Цялото стадо тролололове сте един дол дренки. Лъжец до лъжеца, мила моя майнольо :getout:

Нали ТИ даде идея за среща на стадиона? Аз само предложих алтернатива. Не трябваше ли?

Може, ама ще загубиш  :wub:

Спора който изгубих с тебе? Публикувай какво невярно съм написал? Питах има ли страна която е признала референдума. Има ли, не съм писал, няма. Друг е въпроса, че след като видя кой го е подкрепил, би ме било срам, че съм от същата страна. Но от вас толкова.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Отиди да пуснеш в разход некоя и друга млади жени и после се оправдавай, че нямат право да те опандизят, щото навремето са проспали деянията на Джак Изкормвача

Никой не е проспал деянията на "Джак Изкормвача". Всички са ги виждали и са викали браво. Не им изнася обаче някой друг да изпълнява тази роля и за т'ва искат да опандизят този "някой друг". 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, ДзВяРа! написа:

От времето на болшевиките, винаги се напада на глутница, когато си сам мили очички. Той Коцето да вземе веднъж властта, пък ще видим ние либерастите.

преди 23 минути, Sliderum2 написа:

Чудех се къде да попитам, но понеже те са навсякъде. Дали увеличиха грантовете достатъчно да компенсират поне официалният процент инфлация в България, че е осезателно по-голям от този в сащ?  :)

Има си официална информация на фондация Америка за България, можеш да провериш. По интересно е 4000те увеличиха ли ги, че те винаги са били под масата и от предатели на България. Утайката на българският народ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Спора който изгубих с тебе? Публикувай какво невярно съм написал? Питах има ли страна която е признала референдума. Има ли, не съм писал, няма. Друг е въпроса, че след като видя кой го е подкрепил, би ме било срам, че съм от същата страна. Но от вас толкова.

Какъв референдум? Какви парашутисти? Какви пет лева? Ти да не обърка форумите в които тролиш в момента?

А иначе относно няшият спор нищо невярно не си написал. Призна че има причина, ама не ти се падаше по гръб и се получи това:

Искаше една причина --> Призна че има причина, но искаш още 299 причини --> Пак искаш причина --> Сам казваш че за един на всеки две хиляди има причина --> Пак искаш причина Е, докога така?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...