Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Не че защитавам грухчо ама аре вземи се спри малко с тия глупости които драскаш. Та даже се опитваш и да обиждаш съфорумци

:Dяя почети още малко - само той ли го прави:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6266

• miro20

3545

• Coco1

3333

• ivottoshev

3030

току-що, maxthon написа:

Всъщност ти и аз дали считаме това за нормално или не няма значение. Има кой да се притеснява за това. В крайна сметка има ли насочени дула или това е само предположение, че може би се е случило?

Вижте, искате да ви приемат за нормални и за хора. Избор направен в присъствието на въоръжени лица на чужда окупационна армия, не се приема за легитимен от никой . Държава, организация за честни избори, човек. Тези които го приемат за нормално, се именуват незаслужено човек. Има ли страна обявила, че приема резултатите та било и Северна Корея?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, attj написа:

Отивай в казарма да тренираш защити против химическо и ядрено оръжие.  Знаеш ли за какво иде реч?

Землянка направи ли си вече с провизии? Има ли свободно място?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, vlado1985 написа:

Не че защитавам грухчо ама аре вземи се спри малко с тия глупости които драскаш. Та даже се опитваш и да обиждаш съфорумци то бива бива ама образи като теб ептем си позволяват да се правят на многооборотни и то виртуално.

Не е красиво, което му пиша. Но или трябва да премълча и да говори как е спечелил спора, или да затъна в безкрайни глупави спорове и да късам нерви или да прекратя разговора по този начин. Грухи извинявай, но съм прав.

преди 34 минути, vlado1985 написа:

Не че защитавам грухчо ама аре вземи се спри малко с тия глупости които драскаш. Та даже се опитваш и да обиждаш съфорумци то бива бива ама образи като теб ептем си позволяват да се правят на многооборотни и то виртуално.

Мисля, че съм единственият поне откакто съм във форума, който си е дал тел номер и точен адрес. Пълно е с БОКЛУЦИ в този форум, които съзнателно тролят, обиждат и провокират и отправят закани, а са тотални аномници. Извинявай съфорумецо , но не съм от тях. Заставам зад всяка своя дума, включително и зад обидите към безобидният иначе, но тотално неадекватен в споровете Грухчо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Митко Вълчев написа:

Избор направен в присъствието на въоръжени лица на чужда окупационна армия, не се приема за легитимен от никой .

Хайде пак да повторим. Къде видяхте някой да си упражнява правото да гласува в присъствието на въоръжено лице?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, maxthon написа:

Хайде пак да повторим. Къде видяхте някой да си упражнява правото да гласува в присъствието на въоръжено лице?

Хайде пак. Еритрея, Северна Корея, Беларус или Иран поне те признаха ли референдумите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Хайде пак. Еритрея, Северна Корея, Беларус или Иран поне те признаха ли референдумите?

Тези референдуми са чисто с политическа цел и когато му дойде времето ще се наложи да бъдат признати. Поне такава е идеята на руснаците. И все пак се въртиш като чеверме и не казваш имало ли е избори с наврени дула срещу гласуващите или не?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, maxthon написа:

Всъщност ти и аз дали считаме това за нормално или не няма значение. Има кой да се притеснява за това. В крайна сметка има ли насочени дула или това е само предположение, че може би се е случило?

Ами да те светна, НЕ Е предположение а ФАКТ.

Имаше примери как рашистите с избирателните кутии направо обикалят домовете заедно с няколко войници с автомати :

Цитат

Самым запоминающимся образом нынешних референдумов стали автоматчики, в сопровождении которых сотрудники избиркомов обходят квартиры.

https://www.svoboda.org/a/progolosovatj-mogli-ne-bolee-10-procentov-zhitelj-donetska-o-referendume/32052675.html

В коя държава някой въобще провежда такива 'референдуми' ???

И как нормален човекможе да приеме това безумие за "легитимно" ??

Според теб нужно ли е физически насочен автомат  или  е достатъчно ФАКТА на окупация ?

Местните хора прекрасно знаят какво бе в Буча, Ирпень, и т.н. където несъгласни с рашисткта власт просто няма как да има. Физически ги няма. Намериха някои с вързани ръце, застеляни по улиците и измъчвани в мазетата,както и закопани в масови гробове на групи .

Цитат

Нереальные результаты голосования

По словам главаря т.н. “ДНР” Дениса Пушилина, “за присоединение к РФ” проголосовали 2 млн 116 тысяч 800 избирателей оккупированных районов Донетчины. Из этого следует, что их в т.н. “ДНР” всего должно быть 2 млн 133 тысяч 226 человек.

Впрочем, по данным самих оккупантов, накануне референдума в списках избирателей было всего 1,5 млн человек. То есть откуда-то взялись еще полмиллиона голосов “за”.

К тому же, даже по данным Госстата боевиков, по состоянию на 1 марта общая численность населения т.н. “ДНР” составила не более 2,2 млн.

https://freeradio.com.ua/ru/ytohy-psevdoreferendumov-iavka-koe-hde-prevysyla-chyslennost-naselenyia/

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Вече на няколко пъти му оспорих подвеждащата информация относно продължителността на живота в Русия, но той продължава да повторя едно и също, едни и същи грешни, лъжливи неща.

Освен лъжи и "бисери" от теб с които да се посмеее човек, друго не съм видял от теб :)

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Вместо да дадеш ясен отговор, говориш безсмислици и увърташ.

Като казваш "рашизъм", имаш предвид "фашизъм". Работата е там, че никоя държава, в днешно време, не е фашистка; фашизъм и нацизъм няма в днешно време.

Ти изобщо знаеш ли какво е фашизъм?

Специално за теб отново признаците на фашизма :

https://www.psychologies.ru/wellbeing/14-priznakov-fashizma/?fbclid=IwAR3mAr9XCUzBC5cPEKAWZkGUJ6ciC8cG6wr_uMl4GBoYjwF03Hae-m1QKYY

Коя държава най добре съвпада с тях ?

Естествено Рашистан с режима на Путлер , войната и провеждания геноцид в чужда държава

преди 2 минути, maxthon написа:

И все пак се въртиш като чеверме и не казваш имало ли е избори с наврени дула срещу гласуващите или не?

Можеш да не ми благодариш че дадох такива примери по горе и те наврях в ...г'з

преди 11 минути, maxthon написа:

:) :) :)

Нагла до безочие.

Отново :

https://www.svoboda.org/a/progolosovatj-mogli-ne-bolee-10-procentov-zhitelj-donetska-o-referendume/32052675.html

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Мани ме мен. Важното е, че ти най-накрая достигна до правилният отговор.

леле тошефффф как е осрал навсякъде... :) :) :)

Ще влезеш в учебниците по тролене бре. Класика в безсмислените заяжданици, безсмислени офтопици, овене и ваднее на реплики пак с цел заяжданици,  класика как всеки който не те е хванал те затапва  и унижава :)  ит.н.

преди 8 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 8 часа, ivottoshev написа:

Да, предпочитат да са в България.

Тогава, защо го клеветиш, че лъже, а Лъжецо ?

Ти лъжеш. Цитираш постове, които еднозначно те опровергават. Твърдиш обаче тъпо и упорито, че потвърждават гнусните ти и долни лъжи и клевети.

Признавам си че понякога и аз му се връзвам, ама не бива да "храним трола". Тоя телкаджия очевидно няма другизабавления, и има някакъв фетиш и комплекс да сере независимо каква е темата,независимо колко страници с офтопици ще наблъска, само и само да поспекулира и излъже на принципа " ти аквариум имаш ли " - значи "доказал че си п...раст" :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, miro20 написа:

Нещо конкретно ли видя там? Въоръжен човек чука по вратите и заповядва на хората да гласуват като им е насочил оръжието си. Ако си видял нещо такова си за сериозен офталмологичен преглед. Не е като да те моГилизират с насочено оръжие срещу теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Митко Вълчев написа:

Не е красиво, което му пиша. Но или трябва да премълча и да говори как е спечелил спора, или да затъна в безкрайни глупави спорове и да късам нерви или да прекратя разговора по този начин. Грухи извинявай, но съм прав.

Мисля, че съм единственият поне откакто съм във форума, който си е дал тел номер и точен адрес. Пълно е с БОКЛУЦИ в този форум, които съзнателно тролят, обиждат и провокират и отправят закани, а са тотални аномници. Извинявай съфорумецо , но не съм от тях. Заставам зад всяка своя дума, включително и зад обидите към безобидният иначе, но тотално неадекватен в споровете Грухчо.

Ами както виждаш в форума ги има всякакви и дай сега ептем да уакаме темата която е направил домакина на сайта. А той грухи че си пише понякога несвързано да така си е. Ама сега дай всички да започнем да се обиждаме а що не и на псувни да минем и да е.ем маата на хубавата тема при положение че всеки може да подмине нечий пост като не му харесва а не да си показва капацитета на простащина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, maxthon написа:

Е то никой не е видял дуло по време на референдумите.

Отново :

преди 1 минута, maxthon написа:

Нещо конкретно ли видя там? Въоръжен човек чука по вратите и заповядва на хората да гласуват като им е насочил оръжието си.

:giggle1:

Би било смешно ако не е толкова трагично ... Дори когато ви наврат кадри с аудио и видео материали, продължавате да твърдите как черното е бяло ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, maxthon написа:

и когато му дойде времето ще се наложи да бъдат признати

По този начин, както се е наложило обучението на поколения руснаци:

- Азбуката ни е създадена от един руски селянин. По време на хазарската мисия на Кирил и Методий този селянин им подарил своите разработки и те станали основата на глаголицата.

- Ломоносов е открил кислорода

- Попов - изобретил радиото

- Яблочков - електрическата лампа

- Циолковски - ракетата

- Можайски изобретил самолета

- Ползунов изобретил парната машина

- Боткин - клиничната медицина

- Черепанов - локомотива

Цяла плеяда от гении. Така се зомбират от поколения ватниците, а после нормалните хора се питат, защо като пораснат искат да приобщят всички в "руския свят" сега в частност "света на император путин"

Руския - матерен за всички славяни

zhaba.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, maxthon написа:

Тези референдуми са чисто с политическа цел и когато му дойде времето ще се наложи да бъдат признати. Поне такава е идеята на руснаците. И все пак се въртиш като чеверме и не казваш имало ли е избори с наврени дула срещу гласуващите или не?

Хич не се въртя, чудя се кой от нас двамата има нещо сгрешено във психиката?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, miro20 написа:

Би било смешно ако не е толкова трагично ...

Трагичното е, че виждаш един войник, който си гледа телефона и останалото в твърдението ти е плод на въображение. Не се знае кой чука по вратите, но въображението ти казва: Няма кой друг да е освен другия войник. Май обърках и не си за очен доктор...

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Хич не се въртя, чудя се кой от нас двамата има нещо сгрешено във психиката?

При зададен въпрос се чудиш как да го отклониш. Чевермето продължава да се върти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, miro20 написа:

Ами да те светна, НЕ Е предположение а ФАКТ.

Имаше примери как рашистите с избирателните кутии направо обикалят домовете заедно с няколко войници с автомати :

В коя държава някой въобще провежда такива 'референдуми' ???

И как нормален човекможе да приеме това безумие за "легитимно" ??

Според теб нужно ли е физически насочен автомат  или  е достатъчно ФАКТА на окупация ?

Местните хора прекрасно знаят какво бе в Буча, Ирпень, и т.н. където несъгласни с рашисткта власт просто няма как да има. Физически ги няма. Намериха някои с вързани ръце, застеляни по улиците и измъчвани в мазетата,както и закопани в масови гробове на групи .

https://freeradio.com.ua/ru/ytohy-psevdoreferendumov-iavka-koe-hde-prevysyla-chyslennost-naselenyia/

Освен лъжи и "бисери" от теб с които да се посмеее човек, друго не съм видял от теб :)

Специално за теб отново признаците на фашизма :

https://www.psychologies.ru/wellbeing/14-priznakov-fashizma/?fbclid=IwAR3mAr9XCUzBC5cPEKAWZkGUJ6ciC8cG6wr_uMl4GBoYjwF03Hae-m1QKYY

Коя държава най добре съвпада с тях ?

Естествено Рашистан с режима на Путлер , войната и провеждания геноцид в чужда държава

:) :) :)

Нагла до безочие.

Отново :

леле тошефффф как е осрал навсякъде... :) :) :)

Ще влезеш в учебниците по тролене бре. Класика в безсмислените заяжданици, безсмислени офтопици, овене и ваднее на реплики пак с цел заяжданици,  класика как всеки който не те е хванал те затапва  и унижава :)  ит.н.

Признавам си че понякога и аз му се връзвам, ама не бива да "храним трола". Тоя телкаджия очевидно няма другизабавления, и има някакъв фетиш и комплекс да сере независимо каква е темата,независимо колко страници с офтопици ще наблъска, само и само да поспекулира и излъже на принципа " ти аквариум имаш ли " - значи "доказал че си п...раст" :)

Благодаря Миро. Ти си моя човек в този форум. Слава Украйна. Смърт на рашизма. к0р за съзнателно тролещите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, maxthon написа:

Що да няма ? Ето, примерно като човек прочете, че според теб това е нормално и директно може да те сложи в списъка с игнорираните, защото човек твърдящ нещо подобно, няма как да напише нищо смислено, никога :giggle1:

Сами се прецаквате, но троловете сте си прости, ако имахте акъл да сте качествени тролове, нямаше изобщо да сте тролове. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Сами се прецаквате, но троловете сте си прости, ако имахте акъл да сте качествени тролове, нямаше изобщо да сте тролове. 

Ако вие бяхте много умни, щяхте да имате повече от 70 депутата в бъдещия парламент.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Това е лъжа, и опит за клевета, като на Тошев.

До вчера се хвалеше, че харесваш жени и ти връзват, сега се хвалиш, че си гей.

Последно ?

Кое е вярно, Лъжльо.

Май ще се окажеш Телефонен Измамник, от не много умните.

Бе, не е около. Има все някакъв пол и сексуална принадлежност, ма се опитва да лъже, когато както му оттърва.

Никога не забравяй, че е ватен, а Любовта към Русия затъмнява всичко, дори и пола и сексуалната принадлежност.

Ватенките са тъй, с Расссияяя лягат, с Расссия стават. Расссия им е сексуалната принадлежност.

И Путлер. Е, Тошев, искаше да осъществи сексуален контакт с дъщерята на Путин. Сега отрича да е казал такова нещо.

Както винаги лъже, а като го хванеш, се отмята от думите си.

Иванушка...

"Тъгъра, тъгъра, тъгъра - дак, ама нимой са запреш"....

Както обикновено, най-големият кклеветник и лъжец във форума, нарича другите такива...

Когато казвам нещо за някой, то ясно посочвам защо го казвам, цитирайки точните му думи в пълният им контекст, без да махам нищо...

Е, ще можеш ли ти сега да ме цитираш, кога съм "твърдял", че съм гей?

Но... Иванушка си е Иванушка....

Без лъжи и клевети не би успял да превърне желаното в реално...

Знаеш ли планинците обитаващи района на Централен Балкан как наричат такива като теб?

"Мъжка урва"...

Обяснявам, какво означава...

Урвата е подобна на пропастта, но не в скалист район...

Склоновете й са по-полегати от тези на пропастта и обрасли с растителност...

Жените мразят урвите, защото те привличат мъжете им, които така си вдигат адреналина, но понякога загазват...

Има мъже, които точно поради това, обожават да "превземат" урвите...

Но... всички жени и всички мъже, ненавиждат "мъжките урви" - плитки тесни долчета по които се задържа малко вода следствие на снеготопене или дъждове, в резултат в жегите всичко на дъното им започва да гние и вони като, че ли сто самеца са си маркирали територията през размножителния период - от там и името "мъжка урва"...

Такива "мъже" с твоето поведение ги наричат също така, защото от въте сте гнили и смърдите...

Чакам да докажеш, че не си "мъжка урва" и не "смърдиш", като ме цитираш, кога съм твърдял, че съм "гей", цял цитат, а не от "Аз не съм гей" или "Дори и да съм гей", да оставиш "съм гей"...

Не го ли направиш, все едно признаваш, че си "мъжка урва"....

преди 10 часа, Митко Вълчев написа:

Значи е възможно да имаме фашизъм без диктатура и другите признаци . Прав си, че е по трудно да се научи думата уотабаутизъм, отколкото да разбере човек, че ти си прототипа и.

Браво, браво. Усещам, че Жельо е откраднал труда ти. Освен как да лъжа безскрупулно, ще се уча как да обиждам без да получавам наказания. Висш курс по тролеж, щом е нужно на тия години да научавам как с много думи да казвам , че бялото е черно, а не с няколко, че си е очевадно бяло.

Митко/е, и с 10 000 думи, няма как да изкараш черното бяло...

А именно, че си тотален невежа бъкащ в главата си от кухи лозунги и още по-кухи претенции...

Пак завърташ около диктатурата, а аз никога не съм казал, че при фашизма няма диктатура...

Но само диктатура не означава фашизъм...

А другите ти признаци - "свръх народ (такъв термин няма, има свръхчовек)", "култ към мъртвите ( а е култ към личността, още приживе) и "освобождаване на подтиснати сънародници" не присъстват във фашистката идеология, освен култа култа към личността, но той не е характерен само за фашизма...

Може ли да осъзнаеш, какви глупости пишеш?

Естествено, че не можеш, ако можеше, нямаше да ги пишеш...

"Фашизмът" на Желев съм го чел още в апокрифен вариант, когато ти гордо си носел червената пионерска връзка...

За разлика от теб, който освен заглавието, нищо друго не знае от нея...

Даже, почти съм убеден, че някога ти я посочих в друг наш спор и ти я отхвърли като довод заради личността на Желев...

Но... може и да греша...

"Фашизмът" на Желев, посочва кои са приликите между фашизма, националсоциализма (тук е свръхчовекът, а не "свръх народа") и сталинския комунизъм, като посочва и съответните разлики на тези близки по дух идеологии, които все пак са различни...

В Русия няма нито фашизъм, нито националсоциализъм, нито комунизъм...

И при трите идеологии най-характерният белег е еднопартийната система със пълна забрана на другите партии освен властващата...

При фашизма и националсоциализма няма и парламент...

Не е нужно Желев да е преписал труда си от мен, за да знам тези факти да знам, че и на идея си нямаш, какво коментираш...

Иска се просто образование и начална обща култура, все неща, които доказваш, че ти липсват...

Как казах, ти "нешънъл трежър"...

За жалост обаче и при теб има галопираща инфлация, броойката ви в обръщение става все повече и покупателната ви стойност, все повече намалява...

Печатат ви на конвейер...

преди 10 часа, БаалБек написа:

Митко, човека @andiay се опитва да ни забавлява, но ако така "забавлява" и в реалния свят, то действително се нуждае от психотерапевт. А той учтиво отклони. Няма изплуване от неговото потъване. 

Тук е забавно, че ме развеселява, но ако околните с които контактува не са го изпратили за лечение, значи и те са на неговото "високо интелектуално" ниво.

Това осъзнат зрял човек няма как да го напише:

Прекрасно, но не може да ги изброи и класифицира - лозунги сър

Това е без коментар.

висши "анализаторски" качества

И следва интересната част:

Ма тебе какво лично те касае...нито косвено, нито пряко 

Слава тебе @andiay...

Няма смисъл да ходиш на психотерапевт...

По-често пиши тук, че да ни е забавно....

Имаш още бисери, ма тези са достатъчни...

пускай на воля "мисълта" може пък да успееш да "родиш" някаква идея...

Хайде Анди...чао за сега...

Здравей, душице...

Явно си съгласна с мнението на Миткото за фашизма...

Отговорил съм му, ако смяташ, че това, което съм написал не е така, то моля посочи поне един източник (научен, а не медиен), който да посочва предлаганите от Миткото признаци - "свръх народ", "култ към мъртвите (тук ще влязат почти всички християнски течения)" и най-любимото ми, ""освобождаване на подтиснати сънародници" (тук па що неща отговарят, не знаех, че Гоце Делчев е бил фашист, примерно)...

Ще можеш ли, или пак акцента ще падне върху предполагаемото от теб мое психично състояние?

Иначе се радвам, че ви забавлявам, а вие забавлявате такива като мен - признак за успешна търговия, всяка страна смята, че е прекарала другата и всички са доволни...

Е, поне до някое време...

Разбирам, че съм те наранил при плахия ти опит за сближаване, като заявих, че няма шанс никога да се видим на по бира или вино, както ти бе уверена...

Но това е без лоши чувства, винаги съм прям, особено с жени...

Знаеш, че тук си ми слабост, макар и да не те "глезя" вече с груб език, който призна, че те кефи....

Мога да ти изброя всички възможни корелации между причините довели до всяка една война...

Съответно и за тази в Украйна...

И ще го направя, когато ти отговориш на въпроса, който зададох на Миткото, а ти сама реши да подемеш...

Знаеш, че не лъжа и ще си спазя обещанието...

Няма лозунги, ъъъ лейди...

Не ги харесвам...

Учудва те, че е възможно самите комунисти някога да избият съветската пропаганда от главата ми?

Елементарно е, Баалбек, елементарно...

Когато от дете ставаш свидетел на постоянен психически тормоз над родителите ти от страна на властите, когато посред нощ те посещават и те карат да пишеш обяснение за предмета на телефонен разговор с роднините ти в чужбина, разговор който можеш да проведеш единствено от дома на кварталния председател на ОФ, когато поотраснеш и за всяко мнение, различно от общоприетото за меродавно, биваш привикван да пишеш обяснения, а често и "поучаван" в ареста, тогава не само съветската, а всяка пропаганда бива избита от главата ти...

Апропо, това е единственото, за което съм благодарен на онази власт...

Или се чудиш, че не изпитвам срам никога?

Ами, за да изпитам срам, трябва да има повод - да съм излъгал, да съм откраднал, да съм наклеветил, убил и т.н...

При условие, че не върша тези неща, то няма как да изпитам срам...

За изказано мое лично мнение, пък съвсем няма как...

Последния ти пасаж, го пропускам в по-голямата му част, защото отново нищо не оспорваш по същество, а за пореден път бля, бля, бля за моята скромна особа...

Ще ти отговоря какво ме касае пряко - живота и здравето на мен и моите близки...

Косвено - живота в държавата в която живея...

За да съумявам да се грижа за това, което ме касае пряко, то трябва правилно да "разчитам" това, което ме касае косвено и да реагирам, според възможностите си...

Чао и с нетърпение очаквам новата ни "среща"....

преди 10 часа, Митко Вълчев написа:

"Си в правилната посока. Завърших, че е от най важните причини." Тоест без директна конфронтация, отричаща факта, че без великоруските амбиции на Путин война нямаше да има. Пак тролиш, ли тролиш в стил рубриката на "Дума" всички сме грешни, за да оправдаеш факта , че само и единствено руснаците са причина за тази война. Не няма такава връзка, има такава еднозначна зависимост .

Путин никога не е имал, нито сега има "вликоруски" амбиции, безпросветний троле...

Лозунги, лозунги, лозунгар....

"Дума" никога и не ми е минавало и през ум да чета, ако се не лъжа, някога бе споменал, че ти я четеш и ето, че сега го доказа, фейслифнато комплексирано тролче...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, vlado1985 написа:

Ами както виждаш в форума ги има всякакви и дай сега ептем да уакаме темата която е направил домакина на сайта. А той грухи че си пише понякога несвързано да така си е. Ама сега дай всички да започнем да се обиждаме а що не и на псувни да минем и да е.ем маата на хубавата тема при положение че всеки може да подмине нечий пост като не му харесва а не да си показва капацитета на простащина.

Радвам се, че ти не ползваш обиди. Иначе засега в темата съм много повече обиждан, отколкото аз съм го правил, но мисля да наваксам. Специално Грухчо съм го молил да ме блокира, питай го. Като му казах, че после може да пише как е спечелил спора ни. Нямам време за него, пълно е с по интересни тролове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, andiay написа:

Путин никога не е имал, нито сега има "вликоруски" амбиции, безпросветний троле...

Лозунги, лозунги, лозунгар....

"Дума" никога и не ми е минавало и през ум да чета, ако се не лъжа, някога бе споменал, че ти я четеш и ето, че сега го доказа, фейслифнато комплексирано тролче...

Имаше, ама бързо му се изпариха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Що да няма ? Ето, примерно като човек прочете, че според теб това е нормално и директно може да те сложи в списъка с игнорираните, защото човек твърдящ нещо подобно, няма как да напише нищо смислено, никога :giggle1:

Момчета тоя форум почва да ме кефи яко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Иначе засега в темата съм много повече обиждан, отколкото аз съм го правил, но мисля да наваксам.

Верно ли? Не съм съгласен. Та ти обиждаш във почти всеки свой коментар, но иначе си невинен...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...