Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, vpvelev написа:

Забравих, че не четете и не гледате, а тиражирате само спуснатите ви лъжи и опорки.

:Dа на теб какво ти спуснаха - чичо връщам се в запада

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, vpvelev написа:

Забравих, че не четете и не гледате, а тиражирате само спуснатите ви лъжи и опорки.

Не. И четене и гледаме, лимита за гледане на тоя ми е изчерпан. Аз твърдя, че той и ТИ лъжете. Напиши до пет изречения и ще оспоря всяка негова (твоя) лъжа.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Напиши до пет изречения и ще оспоря всяка негова (твоя) лъжа.

Не се и съмнявам.

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Нито ти, нито аз може да докажем, че противниковата страна взема пари. Прав си. Но пак , от хиляди журналисти, анализатори и специалисти някакви, сбираме под 20 споделящи руската гледна точка. Същите бяха специалисти антиваксъри в повечето случаи, та за мен нещата са очевидни.

Язък им на хамериканските служби, че все още не са открили къде тези журналисти и други лица техни граждани си кътат руските мръсни пари. Язък и на нашите и на тези из ЕС, че не са открили все още и един журналист с банкова сметка някъде захранвана редовно по руски.

преди 3 минути, vpvelev написа:

Не се и съмнявам.

и аз не се съмнявам, че нямаш думи че родата ти не остана - както ти се искаше - казах ли ти чче и месец няма да изтраят тук:D

преди 3 минути, Филипов написа:

ннали онзи ден даде клип, че Германия се е отказала да даде танкове - изобщо гледаш ли си фейковете:D

преди 16 минути, maxthon написа:

Язък им на хамериканските служби, че все още не са открили къде тези журналисти и други лица техни граждани си кътат руските мръсни пари. Язък и на нашите и на тези из ЕС, че не са открили все още и един журналист с банкова сметка някъде захранвана редовно по руски.

Когато ги хванат ще ти цитирам това. Да не се окаже обаче че това тогава ще е "удар срещу свободното слово"?

преди 13 минути, vpvelev написа:

Четем, но четем и различни гледни точки. Аз чета и Андрей Иларионов, бивш съветник на Путин, който пише много интересни неща. И за сега, и за атентата в "Света Неделя" в София, и за "Струма" и т.н. Има си търсачка - https://aillarionov.livejournal.com

Критично мислене.

преди 31 минути, Митко Вълчев написа:

Какви цитирани от теб неща бе човек, кой ненормалник смята за приемливо използване на ядрено оръжие

Ми след като одобряваш нещата за които говоря, значи одобряваш и евентуалните последствия. 

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ми след като одобряваш нещата за които говоря, значи одобряваш и евентуалните последствия. 

Само ненормалник, може с нещата които говориш (име на улица, знаме, спиране преминаване на министър, дори ремонт на танкове) да оправдае ядрен удар и евентуално унищожение на човечеството. Само абсолютно завършен тотален ненормалник, с пълната тежест на всяко написано определение. Ти бе, Иво Тошев, оправдаваш ли ядрен удар за тези действия? Хайде, бъди мъж, кажи дали одобряваш.

преди 39 минути, Митко Вълчев написа:

Нито ти, нито аз може да докажем, че противниковата страна взема пари. Прав си. Но пак , от хиляди журналисти, анализатори и специалисти някакви, сбираме под 20 споделящи руската гледна точка. Същите бяха специалисти антиваксъри в повечето случаи, та за мен нещата са очевидни.

А тези 18 конгресмени? Те взели ли са пари от руснаците, или просто гледат реално на нещата?

Резолюция за спиране на помощта за Украйна внесе конгресмен в САЩ

Цитат

.......

Съвносители на резолюцията са още 17 конгресмени от Републиканската партия

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Само ненормалник, може с нещата които говориш (име на улица, знаме, спиране преминаване на министър, дори ремонт на танкове) да оправдае ядрен удар и евентуално унищожение на човечеството. Само абсолютно завършен тотален ненормалник, с пълната тежест на всяко написано определение. Ти бе, Иво Тошев, оправдаваш ли ядрен удар за тези действия? Хайде, бъди мъж, кажи дали одобряваш.

Ядрената гъба я намеси ти. Аз само те попитах дали очакваш след изброените от мен неща руснаците да ни милват по главичките.

току-що, ivottoshev написа:

А тези 18 конгресмени? Те взели ли са пари от руснаците, или просто гледат реално на нещата?

Има шанс да са и да не са. И тази резолюция приета ли е в конгреса? Твоят номер е да намериш един процент основание на твоята теза и да го представиш за равностоен на другите 99. И това всеки път. А става с натрупване 0.01*0.01*0.01=0.000001

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ядрената гъба я намеси ти. Аз само те попитах дали очакваш след изброените от мен неща руснаците да ни милват по главичките.

Аз я намесих, ти каза че одобрявам евентуалните последици, което включва и ядрен удар. Та одобряваш ли реториката от руска страна, за такъв ядрен удар, ако не стане на тяхното ? И съответните действия, щото руснаците лъжи не говорят.

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Има шанс да са и да не са.

Значи изяснихме въпроса дали всеки, който критикува карварската гледна точка е платен руски трол, нали?

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Аз я намесих, ти каза че одобрявам евентуалните последици, което включва и ядрен удар. Та одобряваш ли реториката от руска страна, за такъв ядрен удар, ако не стане на тяхното ? И съответните действия, щото руснаците лъжи не говорят.

Ясен ми е стремежът ти да размиеш темата, само защото логичният отговор на въпросите които поставям в поста си не ти изнася. Този номер не минава дори и при врял и кипял трол като Лоботомиран20, що реши че ще мине при новобранка като теб  :topsecret2:

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Значи изяснихме въпроса дали всеки, който критикува карварската гледна точка е платен руски трол, нали?

Ясен ми е стремежът ти да размиеш темата, само защото логичният отговор на въпросите които поставям в поста си не ти изнася. Този номер не минава дори и при врял и кипял трол като Лоботомиран20, що реши че ще мине при новобранка като теб  :topsecret2:

Кое, кога аз размих Тошев. Не ме бъркай с тебе. Пишеш глупости на килограм, основанията които ти посочваш са смешни. Пак пиша, твоя ГРАНДЕ тролски номер е да намериш нещо колкото и да е малко в подкрепа на твойте лъжи и да го сравняваш с нещо несравнимо по стойностно от противниковата теза. Празната туба бензин, дето малко е свързана с граждански размирици и неподчинение, сравнена с празен лист, на празен площад или години затвор за публикация в нета. Сравненията които правиш, показват или тотален неадекватник с отрицателен интелект или изключително морално нечистоплътна личност, безскрупулен трол. Прочети и кажи, размивам ли нещата, как мислиш?

преди 48 минути, ivottoshev написа:

и какво като е внесал, то и възраждане са внесли резолюция да излезем от НАТО - още докато се казваха АТАКА

Украински военни мобилизират насила 16-годишни деца в Херсон

Жителите на Херсон, намиращ се временно под контрола на Украйна, разказват за принудителната мобилизация на шестнадесетгодишните момчета в града.

Уточнява се, че украински бойци се разхождат из дворовете, където живеят здрави младежи и млади момчета, на които незабавно се връчват призовки под заплахата на члена за „държавна измяна“.

Възползвайки се от комендантския час, който започва в 18 часа, войниците нахлуват в частните домове под предлог, че търсят колаборанти на врага, съобщава kherson-news.ru. При опит на жителите на града да заснемат незаконните им действия с мобилен телефон, следват побоища и заплахи.

"Тази практика е незаконна. Трябва да последва съд. Отнемат ни децата", цитират журналистите възмутените думи на очевидец.

По-рано британски наемник призна, че е бил шокиран от силните студове в района на бойните действия в Украйна.

http://www.classa.bg/свят/item/460043-украински-военни-мобилизират-насила-16-годишни-деца-в-херсон

преди 3 минути, Стоимен написа:

Украински военни мобилизират насила 16-годишни деца в Херсон

Жителите на Херсон, намиращ се временно под контрола на Украйна, разказват за принудителната мобилизация на шестнадесетгодишните момчета в града.

Уточнява се, че украински бойци се разхождат из дворовете, където живеят здрави младежи и млади момчета, на които незабавно се връчват призовки под заплахата на члена за „държавна измяна“.

Възползвайки се от комендантския час, който започва в 18 часа, войниците нахлуват в частните домове под предлог, че търсят колаборанти на врага, съобщава kherson-news.ru. При опит на жителите на града да заснемат незаконните им действия с мобилен телефон, следват побоища и заплахи.

"Тази практика е незаконна. Трябва да последва съд. Отнемат ни децата", цитират журналистите възмутените думи на очевидец.

По-рано британски наемник призна, че е бил шокиран от силните студове в района на бойните действия в Украйна.

http://www.classa.bg/свят/item/460043-украински-военни-мобилизират-насила-16-годишни-деца-в-херсон

Понякога си мисля, че ти ги създаваш сайтовете, на които се позоваваш.

преди 3 часа, kosyo написа:

Интересно ми е ти гледа ли го това?

много ясно че не съм го гледал

слушах го

няма да гледам на брейка голата тиква 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.