Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 29 минути, attj написа:

Войната в Донбас я започнаха бандеровците през 2014 година.  Вчера Путин назова 150 милиарда  за войната в Украйна при само 60 милиарда  общо  за подпомагане на бедните развиващи се страни.   Не ми е известно тези данни дали са достоверни.      

Руснаците колко пари заделиха за такова подпомагане ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, vpvelev написа:

Това ти изречение и заключение показва още веднъж, че си простоват човек. Кон с капаци. Не правиш разлика и не вземаш предвид тоя човек който е нападнат и ти му даваш оръжие от кого е нападнат. Дали нападателя е по-силен или слаб от него. А това има голямо значение, когато ще даваш оръжие, за да помагаш. Това разбираш ли го или е много сложно за теб?

Разбирам, че си путиноиден трол. Другото са разтягане на локуми в подкрепа на лъжите ти. Единствената правилна реакция, беше тази на Запада, след като украинците дадоха ясен знак, че нямат намерение да се отказват. Това, че помощта беше по малко от нужната, тежи на съвестта на пробите политици. Тип Радев и Орбан.

преди 2 минути, vpvelev написа:

Щом САЩ защитават Косово като Украйна, защо сега не хвърлят няколко бомби в Москва?

За да може да спиш по бели гащи.

преди 6 минути, BANKATA написа:

САЩ защитаваха Косово

От кого?

След като я защитиха незнайно от кого САЩ направиха там най-голямата база на Европа – Бондстил за да контролира Средиземно и Черно море, Близкия Изток, Съвета на Федерацията и Кавказ, транзита на енергоносители от Каспийския регион и Централна Азия.

Американците не плащат за арендуване на държавни парцели в Косово.

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Има си много представителна класация.

Правена в или по поръчка от САЩ.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Разбирам, че си путиноиден трол.

А ти си соросоиден. Което е много лошо и долно, и гнусно. 

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Другото са разтягане на локуми в подкрепа на лъжите ти.

Значи ти дойде доста сложно това, което ти написах и не го разбра. И за тебе това са локуми. 

преди 5 минути, vpvelev написа:

И се объркаха, като си мислеха, че Русия е слаба като Югославия.

Щом САЩ защитават Косово като Украйна, защо сега не хвърлят няколко бомби в Москва?

САЩ защитават сега Украйна, защото семейство Байдън има бизнес (нелегален) интереси в Украйна.

Точно така е. Хайде покажи сега факти, за колко милиарден бизнес става въпрос ? Иначе излиза, че си стандартен фейкаджия трол. 

преди 7 минути, BANKATA написа:

За да може да спиш по бели гащи.

Не искаш или не можеш да отговориш? Или не знаеш?

По-лесно е да се измъкнеш от неудобен въпрос по бели гащи :)

преди 6 минути, vpvelev написа:

Правена в или по поръчка от САЩ.

А ти си соросоиден. Което е много лошо и долно, и гнусно. 

Значи ти дойде доста сложно това, което ти написах и не го разбра. И за тебе това са локуми. 

И защо, Раша никога не я оспори. Резултати и технология на изследването. Лошо и гнусно е, какъвто и трол да си. Аз съм добър, честен и справедлив човек. Обратното на путиноидната гняс. Изобщо не ми е сложно. Елементарен си та дрънкаш. Ясно е какво внушаваш, но то си остава лъжа. Бой за путлерастите.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Хайде покажи сега факти, за колко милиарден бизнес става въпрос ?

Интересно е (или пък не е) че винаги искаш да ти се представят факти и то достъпни и описани из нета. Защо аз да ти ги търся и доставям. Не можеш ли да си ги намериш.

И сега има 2 варианта. Имаш сегашната ти позиция, защото не знаеш или не си чел за такива неща за САЩ или ЕС или ги знаеш, но защото си соросоиден трол и си задължен да тиражираш лъжи и да пишеш колко са велики САЩ. САЩ, които майка си ли търсят из целия свят та обикалят и създават войни и проблеми само. 

току-що, Митко Вълчев написа:

Аз съм добър, честен и справедлив човек. Обратното на путиноидната гняс.  Бой за путлерастите.

Но се представяш за простак от писанията си! Бай Ганьо в темата!

преди 10 минути, glen написа:

От кого?

След като я защитиха незнайно от кого САЩ направиха там най-голямата база на Европа – Бондстил за да контролира Средиземно и Черно море, Близкия Изток, Съвета на Федерацията и Кавказ, транзита на енергоносители от Каспийския регион и Централна Азия.

Американците не плащат за арендуване на държавни парцели в Косово.

Някой в Косово да има проблем с това? Що путиноидиотията жали всички и реве на чужди гробища. Вижте руснаците, как живеят при тия ресурси. А как се очертава да живеят, оттук нататък? Тях мислете, щом се идентифицирате с Русия.

преди 1 минута, vpvelev написа:

Интересно е (или пък не е) че винаги искаш да ти се представят факти и то достъпни и описани из нета. Защо аз да ти ги търся и доставям. Не можеш ли да си ги намериш.

И сега има 2 варианта. Имаш сегашната ти позиция, защото не знаеш или не си чел за такива неща за САЩ или ЕС или ги знаеш, но защото си соросоиден трол и си задължен да тиражираш лъжи и да пишеш колко са велики САЩ. САЩ, които майка си ли търсят из целия свят та обикалят и създават войни и проблеми само. 

Не. САЩ за оръжие на Украйна, не е дал повече от 15 милиарда, към този момент. Оборваш ме и ме правиш смешен , както тебе аз постоянно.

Що путиноидиотията жали всички и реве на чужди гробища

Ако имаш предвид Бандера,вие циврите там и го сравнявате с Ботев,който според вас е терорист!

преди 21 минути, BANKATA написа:

От една година не спираш да оправдаваш оркската война и ще ми говориш за неутралитет.

ПП: САЩ защитаваха Косово като Украйна

Нима Косово против Сърбия и Донбас против Украйна е неща различно - все си е сепаратизъм на националистична основа.  Гражданската война в Донбас е от 2014 година и   не  съм я одобрявал - заради провалените надежди за мир с автономия на Донбас.   

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Оборваш ме и ме правиш смешен , както тебе аз постоянно.

Нямаш нужда от това някой да те прави смешен! За какво да се затормозява?

преди 23 минути, BANKATA написа:

Руснаците колко пари заделиха за такова подпомагане ?

Никъде не са оповестили или аз не съм попадал на такива данни.  

преди 4 минути, glen написа:

Но се представяш за простак от писанията си! Бай Ганьо в темата!

Ами защитавате най големия сатрап на съвремието ни, правите го нагло и арогантно при това. Без да се свените да лъжете, за очевадни неща. Как очаквате, да реагира човек. Да не говорим, че вие също си използвате обиди и то с цел провокация. Докато не доказах във форума, че руските хомосексуални не са по малко от тези на Запад, си умирахте да дразните и обиждате нормалните хора на тая тема. Та леко с бай Ганьо, на вас ви приляга много повече.

Ако имаш предвид Бандера,вие циврите там и го сравнявате с Ботев,който според вас е терорист!

Смятам, че украинците имат право да си го уважават и обичат. Много повече отколкото рашистите безскрупулният масов убиец Сталин.

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Оборваш ме и ме правиш смешен , както тебе аз постоянно.

Аз само ти помагам - ти сам се правиш смешен. С незнанието си и най-вече с липсата ти на логическо мислене. С липсата ти на съпоставяне на факти и правилния им анализ и т.н.

Ти още не знаеш в момента срещу кого воюва Русия. Мислиш, че е срещу Украйна. Също като Реджепа за теб война и воюване е само, ако няколко танка или ракети, или автомати от една страна се бият с подобните от другата. И се радваш като малко дете колко села превзели или изгубили.

П.П. Следи долара и икономическата война. Там е истинската война.

преди 7 минути, attj написа:

Нима Косово против Сърбия и Донбас против Украйна е неща различно - все си е сепаратизъм на националистична основа.  Гражданската война в Донбас е от 2014 година и   не  съм я одобрявал - заради провалените надежди за мир с автономия на Донбас.   

Пич, от къде ги ровиш тези бисери ?

Ккаво ми сравняваш Домбас с Косово?

току-що, BANKATA написа:

Пич, от къде ги ровиш тези бисери ?

Майна, ти не си ли разбрал истините досега?   Бандера какво е направил лично за независимостта на Украйна?   Заради такъв "национален герой"   поляците настръхват дори повече от руснаците.

преди 6 минути, vpvelev написа:

Аз само ти помагам - ти сам се правиш смешен. С незнанието си и най-вече с липсата ти на логическо мислене. С липсата ти на съпоставяне на факти и правилния им анализ и т.н.

Ти още не знаеш в момента срещу кого воюва Русия. Мислиш, че е срещу Украйна. Също като Реджепа за теб бойна и воюване е ако няколко танка или ракети, или автомати от една страна се бият с подобните от другата. И се радваш като малко дете колко села превзели или изгубили.

А ти, като кой разсъждаваш велики стратезе? И защо вечно бягате на общи приказки. Всичките ми твърдения са били с факти. Не може всеки пост, да ги изброявам всичките. САЩ от създаването си винаги е бил по добро място за живеене от Раша. От царска Русия, през СССР до путиновата днес. Целокупния Запад има многократно по голям военен потенциал, от на злото жуЖе от бункера. Раша може да бъде само пример, за какво не трябва да е едно общество.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Да не говорим, че вие също си използвате обиди и то с цел провокация.

Приятел,спри за 5 минути да патрулираш във форума и да го превръщаш в чат,разгледай си старите писания и ако прецениш че не се срамуваш от тях продължи да си тропаш глупости!

При теб всичко е -отрицание,лъжа,обиди,агресия,провокация,арогантност!

преди 1 минута, attj написа:

Майна, ти не си ли разбрал истините досега?   Бандера какво е направил лично за независимостта на Украйна?   Заради такъв "национален герой"   поляците настръхват дори повече от руснаците.

Украинците, украинците настръхват ли кажи? Поляците що нямат проблем, с тези неща и не се мешат и определят живота на хората в Украйна?

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Смятам, че украинците имат право да си го уважават и обичат. Много повече отколкото рашистите безскрупулният масов убиец Сталин.

А Ботев е терорист?

Поляците що нямат проблем, с тези неща и не се мешат и определят живота на хората в Украйна?

Полските плъхове искат да вземат Галиция,но обезлюдена! Там не трябва да има нито украинци,нито бандеристи,които те мразят по исторически причини!

А Ботев е терорист?

Полските плъхове искат да вземат Галиция,но обезлюдена! Там не трябва да има нито украинци,нито бандеристи,които те мразят по исторически причини!

Ботев е светиня. За нас. Това за полските плъхове, освен в руски пропагандни парцали, другаде да ми покажеш да се твърди?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.