Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, attj написа:

Защо да ми е интересно?   И кой се интересува от твоите изводи?   Отивай в САЩ да оцениш постигнатото от тях.    Стига си плюл Русия и Путин.    Посети  Русия и Украйна - ако имаш пари и желание.  После пак пиши -  ама не цитирай мен.   Няма да има какво да ми кажеш.  Аз това  съм го направил.

Тоше,човека е изкукуригал отвсякъде...ако тук е нещо-там е нищо....простичко казано -глупака не го осъзнава.....и Шамара се имаше за нещо тук,като отиде там започна да пее по подлезите и да мие чинии...и до там...Нищо и половина...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Точно с мен. Леле, ти си голяма работа. Не си спомням, да си бил победител в няколкото спора които водехме. Но то не е и трудно да те победи човек, реално имаш неадекватни идеи и виждания по всички въпроси.

Какъв спор може да се води с теб?

Примерно: Искаше една причина --> посочих ти такава --> не ти изнасяше и реши че ти трябват още 299 причини. 

Не ти се иска да се окажеш загубил спор и носиш от девет дерета вода, а всъщност доводи да защитиш мнението си нямаш. Т'ва всеки път...

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Бандера е национален герой за украинците. Ако мислиш, че дори да се опитваше да си обективен, което определено не си личи, можеш. При условие, че си изградил представите си за него от руската пропаганда, в голяма си грешка.

Ами грам не ме интересува какъв за тях. Това по никакъв начин не изчиства това, което е направил. По никакъв начин не изчиства и това, което правят и в момента "наследниците" му в негова чест. Европейският съюз осъжда акта за обявяването му за герой като в реззлюцията е споменат като нацистки колаборационист. Явно резолюцията на ЕП означава руска пропаганда. И в момента на украинските войници трениращи в Германия (за близка среща с Бандера) любезно им е напомнено какво предвижда немското законодателство за използването на нацистки символи, жестове и пропаганда.

324017123_2521798957958960_4708553602010983309_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=e3f864&_nc_ohc=lV6lsD2AWaEAX_Jh2D8&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&oh=00_AfCNzYnP34VnH2l_YUVs0odPEmy00Q8npiQ5i7pIJjDRZg&oe=63F9F8F7

преди 11 минути, Proshark написа:

Тоше,човека е изкукуригал отвсякъде...ако тук е нещо-там е нищо....простичко казано -глупака не го осъзнава.....и Шамара се имаше за нещо тук,като отиде там започна да пее по подлезите и да мие чинии...и до там...Нищо и половина...

Чугуните каква логика имате само :giggle1:

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Какъв спор може да се води с теб?

Примерно: Искаше една причина --> посочих ти такава --> не ти изнасяше и реши че ти трябват още 299 причини. 

Не ти се иска да се окажеш загубил спор и носиш от девет дерета вода, а всъщност доводи да защитиш мнението си нямаш. Т'ва всеки път...

Казах ти, добре, Сибирската мечка е с по дебела козина от тази живееща в Аляска. Но има лоши хора, дето смятат, че посоченото от теб е дебилно, ако сериозно твърдиш, че е някакво реално предимство. И , че по скоро, посочването на такива предимства доказват правотата ми по безспорен начин.

преди 12 минути, maxthon написа:

Ами грам не ме интересува какъв за тях. Това по никакъв начин не изчиства това, което е направил. По никакъв начин не изчиства и това, което правят и в момента "наследниците" му в негова чест. Европейският съюз осъжда акта за обявяването му за герой като в реззлюцията е споменат като нацистки колаборационист. Явно резолюцията на ЕП означава руска пропаганда. И в момента на украинските войници трениращи в Германия (за близка среща с Бандера) любезно им е напомнено какво предвижда немското законодателство за използването на нацистки символи, жестове и пропаганда.

Ами хубаво, ще ритат рашките без нацистки символи. Важно е да ги ритат.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Казах ти, добре, Сибирската мечка е с по дебела козина от тази живееща в Аляска. Но има лоши хора, дето смятат, че посоченото от теб е дебилно, ако сериозно твърдиш, че е някакво реално предимство. И , че по скоро, посочването на такива предимства доказват правотата ми по безспорен начин.

Митенце, ти, дори и когато седиш си прав бре.

:lol6:

Чичко Путин трогна всички в руската сфера с речта си.

Първо семействата на загиналите войници и след това ранените и след това смелите войници на полето в момента. Той похвали работата на отбранителната индустрия за производството на нови и по-добри оръжия и снабдяването на руските сили с необходимите консумативи. Той похвали фермерите и производителите на храни, че поддържат страната и части от света с изобилна реколта и храна на такива цени, че да минимизират инфлацията.

Той предизвика банките да продължат да въртят финансовите колела само с много по-малък спад на БВП в сравнение със западните предупреждения за колапс. Той търси да осигури финансови стимули за инвестиции във високи технологии във всички области на страната. Той дори предложи банкови реформи, така че инвестициите да продължат от „приятелски“ страни.

Той е единствен по рода си. Русия е щастливка, че го има.

преди 51 минути, maxthon написа:

Ами преди войната пък се е занимавал с терористичена дейност. Ако това пак го прави герой в очите ти? Виждам, че по време на войната няма значение за теб какво е правил. Явно тогава е правил съвсем обикновени неща като това да създаде семейство и да копа в градинката си всеки ден. Е вместо това е извършвал античовешка дейност и затова в момента е "награден" с това да му се кланя човешки отпадък.

Като се пробваш да размиеш темата какво ще се получи освен да ти се набие канчето, че го правиш? Да ти напомня, че за Бандера ако имаш нещо да кажеш сега е момента.

Аз ли пробвам?  Може би ти се опитваш да омаловажиш клането в Катин, където, забележи, е внушено, че германците са го направили.

Кой се извини след много години закъснение?

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Ами хубаво, ще ритат рашките без нацистки символи. Важно е да ги ритат.

Ехааа нацисти в Украйна. Това май е ново? А какво правим когато свършат украинците? Тебе ли ще пратим там отгоре до долу с шеврони свастики?

току-що, parmobil написа:

Аз ли пробвам?  Може би ти се опитваш да омаловажиш клането в Катин

Не само пробваш, а продължаваш. Ако Бандера участва в Катин моге да коментирам. Все пак за него се говори за кой ли път в темата. След като няма отношение към Катин говоря за там, където има дейно участие,а именно във Волин. Та не аз се чудя как да се размие темата с неща, които не са свързани с Бандера.

преди 3 часа, Banesc написа:

кога ще получим горивото след ф16 блог 70  или  преди

Когато от USA кажат, че може. Нещо против да имаш? А, и първо се плаща, нали знаеш

Този път Фед е решен да пука балони, особено най-големите, които са в пряка конкуренция на техния долар.

Тези времена не са такива, каквито някой жив е виждал преди, има прилики, но много по-очевидни разлики след 45-годишния дългов балон, който също се пука.

Преминаваме от хартия към реални активи, обратно към семейните ценности  и далеч от нелепите лъжи и глобализма. Само глупак може да мисли, че нещата ще продължат както досега.

Ние живеем във време, когато световната резервна валута ще се срине отново заради всичките кражби.И така, коя валута печели този път?

преди 2 минути, glen написа:

Този път Фед е решен да пука балони, особено най-големите, които са в пряка конкуренция на техния долар.

Тези времена не са такива, каквито някой жив е виждал преди, има прилики, но много по-очевидни разлики след 45-годишния дългов балон, който също се пука.

Преминаваме от хартия към реални активи, обратно към семейните ценности  и далеч от нелепите лъжи и глобализма. Само глупак може да мисли, че нещата ще продължат както досега.

Ние живеем във време, когато световната резервна валута ще се срине отново заради всичките кражби.И така, коя валута печели този път?

А после казват че речта на Путин не правела чудеса,а? Цял ден те държи на крака. Гледах руснаците зареждаха бутилки с вода пред телевизора- ти сложи ли няколко че да има енергия и за следващите дни?

преди 5 минути, M.Николов написа:

кажи като е посети

преди 3 минути, kosyo написа:

А после казват че речта на Путин не правела чудеса,а?

Речта на чичко Путин, звучи като модел на рационалност и държавническо мислене, особено в сравнение с очевидните саморазрушителни лъжи на колективно ограбения запад.

преди 4 минути, Филипов написа:

това което казва не е важно, просто се пени -- ако мислиш че е важно - жалко за теб

преди 1 час, attj написа:

Я пак?   Католиците при Наполеон и при Хитлер са се пробвали срещу огромната Русия.  Мотиката ги е удряла.   Митко да не е католик?  Или е православен вероотстъпник?  

Забравяш подробността че срещу Наполеон и Хитлер е била цяла Европа.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.