Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 часа, MZ/X написа:

O, видях поне още 2ма да предремват. Нормално като за тяхната възраст.
Но затова пък не видях в очите на присъстващите в най-продуктивна възраст наличие на насмешка, а видях сериозност и съгласие с чуваното.
А в очите на най-младите - неприкрит възторг за планираното бъдеще на Русия.
Всичко това говори еднозначно - Русия не може да бъде духом сломена, камо ли военно победена.

???

Аз и на пленумите на "БКП" виждах същото дръзновение и плам в очите. И на руската програма "Время" в петък вечер. ЗА КПСС говоря. А като руски възпитаник съм чел и руските вестници, и съм си писал с другарче от Челябинск.

Все не им се получава на "русские".

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Мантрата за Бандера, национален герой на Украйна, който украинците боготворят. Нещо като нашия Ванче Михайлов извършвани са жестокости и от него и от враговете му, но никой не може да каже, че не е горял за свободна и независима Украйна. И как омразата ми към най големия боклук на 21 век, показва ниско ниво на интелигентност. Не ли преклонението, пред боклук като него, не е показател за огромна умствена тъпота?

Безспорен терорист за национален герой е голяма глупост -  можеш и поляците да попиташ.  Ако беше умен -за други неща щеше да критикуваш слабохарактерния Путин.

Изгледах и отговора на Байдан тази вечер в Полша
На Дуда не му разбрах пшишиткането, но на Байдън му изтърпях цялата празнодоумна по същество и в същото време фактологически невярна реч.
Единствено оживление имаше в 43:13, когато и някакъв Alien не издържа на глупостите му и го взе на прицел с триточковия си лазер у изкуфялата му кратуна.

Едно, за съжаление, е пределно ясно от речите на Путин и Байдън - войната тепърва започва.

преди 1 минута, Богатир написа:

Нещо линк? Пешо от горно @йн@, прогнозира до седмица капитулация на Раша.

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Разликата между национал социалисти и болшевики къде виждаш.

Някъде да пише наш Ванче Михайлов да е избил стотици и хиляди хора? За разлика от него Бандера го е сторил и да го сравняваш с Михайлов (не е проблем и с Левски и Ботев да го сравниш като други хора), а да се пробваш да наречеш друг отпадък. Ама ти си този. Миришеш от далече, чак се не трае.

преди 1 минута, attj написа:

Безспорен терорист за национален герой е голяма глупост -  можеш и поляците да попиташ.  Ако беше умен -за други неща щеше да критикуваш слабохарактерния Путин.

Безспорен терорист за теб. Твоето мнение, не важно нито за мен, нито за украинците, които са важни в случая. Путин го критикувам за много други неща, ти вкара Бандера в спора ни. Слабохарактерния, абе путиноиди, ма вие май вярно си вярвате, че е имал по печеливш ход, покрай Майдана?

преди 1 минута, nikssi написа:

Пак ли кълнеш и се заканваш  бре? Спиране имаш ли? 

Ми кЪ. Ти да нямаш нещо против народния съд?

току-що, nikssi написа:

Пак ли кълнеш и се заканваш  бре? Спиране имаш ли? 

Беден и глупав Митко  - най е лесно все  други да са му виновни.   Най-вече е Путин.

преди 5 минути, MZ/X написа:

Единствено оживление имаше в 43:13, когато и някакъв Alien не издържа на глупостите му и го взе на прицел с триточковия си лазер у изкуфялата му кратуна.

Благодаря,ако не беше го написал нямаше да го гледам,макар че Джо си е клоун!

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ми кЪ. Ти да нямаш нещо против народния съд?

Да имам против.Може ли да се държиш поне един ден културно без махленско поведение. 

преди 2 минути, maxthon написа:

Някъде да пише наш Ванче Михайлов да е избил стотици и хиляди хора? За разлика от него Бандера го е сторил и да го сравняваш с Михайлов (не е проблем и с Левски и Ботев да го сравниш като други хора), а да се пробваш да наречеш друг отпадък. Ама ти си този. Миришеш от далече, чак се не трае.

По поръчение на Михайлов, са избити поне колкото по заръка на Бандера в мирното време и сравнено с големината на народите. При нас война с риск да бъдем асимилирани като народ не е имало, та да са напълно идентични нещата. Провери дали смрадта и вонята не са от теб. До преди да пишеш, не се усещаше .

току-що, parmobil написа:

Верно? А как се котира рублата? Ама на световните пазари, а не както я представят руснаците.

Не знам! Как?

току-що, Митко Вълчев написа:

По поръчение на Михайлов, са избити поне колкото по заръка на Бандера в мирното време и сравнено с големината на народите.

Ама то не знаеш колко е избило крилото на Бандера и започваш да пишеш глупости за "поне колкото".  Нямам никакви съмнение от къде е вонята.

преди 4 минути, attj написа:

Беден и глупав Митко  - най е лесно все  други да са му виновни.   Най-вече е Путин.

Дълбоко объркано, нещо си. Всичките му близки избират Запада , а той иска Путин да прати сарматите, та да унищожи всичката тази упадъчна сган. Но ако може, само племенничетата да останат. Къде ви правят такива изначално объркани?

преди 1 минута, maxthon написа:

Ама то не знаеш колко е избило крилото на Бандера и започваш да пишеш глупости за "поне колкото".  Нямам никакви съмнение от къде е вонята.

Ти знаеш ли. Дай статистика преди войната? А в България, гнус, да знаеш за милиони умрели буквално от глад. смЕх, как да не обича рашките?

преди 6 минути, nikssi написа:

Да имам против.Може ли да се държиш поне един ден културно без махленско поведение. 

Мога, стига да не пишете глупости и да провокирате.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

По поръчение на Михайлов, са избити 

Активната му легална дейност свършва с убийството на водача на ВМРО Тодор Александров на 31 август 1924, негов приятел и учител. Къде се сети за този македонски разколник!?   

току-що, glen написа:

Бай Дън ни е правил!

Щяхте да сте по умни. По скоро пути.

току-що, attj написа:

Активната му легална дейност свършва с убийството на водача на ВМРО Тодор Александров на 31 август 1924, негов приятел и учител. Къде се сети за този македонски разколник!?   

Знаеш ли на каква почит е между истинските патриоти в България. Не сред путиноидите, които мислят, че родината ни е Русия и винаги сме и длъжни.

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

С колко се вдигна индекса на московската борса? klen, ако не си разбрал, индексите на всички световни борси ще паднат, щото късият идиот е потвърдил, че няма да спре безумната си и безнадеждна война.

Ако Колективния Запад не беше провокирал войната, война нямаше да има. И ако Колективния Запад не беше решил да финансира войната, карайки я да продължава колкото се може по-дълго, войната досега да беше спряла.

Това, че наричаш войната "безумна", означава, че не разбираш политическите процеси около тази война и причината за войната, тоест мнението ти относно войната няма значение.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Знаеш ли на каква почит е между истинските патриоти в България. 

Тодор Александров се почита и улици и булеварди носят името му.   Митко бил пак на друго мнение...

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Ти знаеш ли. Дай статистика преди войната?

Само едно Волинско клане ти е достатъчно. Но пък и това няма да те спре да говориш глупости.

преди 1 минута, glen написа:

Не знам! Как?

Ми покажи! Как силната рубла събори долар, евро и де що има валута? Влизал ли си в руски форуми да прочетеш как поскъпват нещата?

Чакам 22 март, за да питам някои хора тук как са прекарали зимата. Защото прокобите бяха, че ще ни се е"б"е майката и няма да оцелеем. А същите пишат тук и вдигат назидателно пръст. 

току-що, attj написа:

Тодор Александров се почита и улици и булеварди носят името му.   Митко бил пак на друго мнение...

Бате , имаш проблем с възприемането на елементарен текст. Много си зле, верно. Какво лошо написах за Тодор Александров? Събери го тоя малко мозък, дръж се адекватно. Както за Степан, ти го вкара в спора, после ме питаш що пиша за него? Пробвай един пост, който да не е глупост. Вярвам в теб.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.