Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, maxthon написа:

Само едно Волинско клане ти е достатъчно. Но пък и това няма да те спре да говориш глупости.

Пич. Спрете се, няма ли  един да е поне ПОЛУинтелигентен. Писах ПРЕДИ войната.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, parmobil написа:

Ми покажи! Как силната рубла събори долар, евро и де що има валута? Влизал ли си в руски форуми да прочетеш как поскъпват нещата?

Покажи ми ти,не влизам в руски форуми освен в един,но той е за шах! Там никой не пише че му поскъпват нещата!

преди 7 минути, maxthon написа:

Само едно Волинско клане ти е достатъчно. Но пък и това няма да те спре да говориш глупости.

А Катин? Дори и руснаците се извиниха!

току-що, glen написа:

Покажи ми ти,не влизам в руски форуми освен в един,но той е за шах! Там никой не пише че му поскъпват нещата!

Е, претендираш, че си обективен, а четеш само каквото ти харесва.

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Бате , имаш проблем с възприемането на елементарен текст. Много си зле, верно. Какво лошо написах за Тодор Александров? Събери го тоя малко мозък, дръж се адекватно. Както за Степан, ти го вкара в спора, после ме питаш що пиша за него? Пробвай един пост, който да не е глупост. Вярвам в теб.

Малкия,отивай в детската градина и там се учи на събеседване.

преди 13 минути, BANKATA написа:

Днес разбрах че Путин предотвратил войната :wors:

Могъл е,ама се е издънил през 2014 година.

преди 3 минути, attj написа:

Малкия,отивай в детската градина и там се учи на събеседване.

Пак измуча, пиши нещо по същество. И да не е огромна глупост.

току-що, Митко Вълчев написа:

Пак измуча, пиши нещо по същество. И да не е огромна глупост.

Какво да пиша на човек като теб -стоиш си където си и всички те лъжат.   

току-що, attj написа:

Могъл е,ама се е издънил през 2014 година.

Написа анонимната фантазия, още един от големите стратези, които не схващат, че Путин винаги стигаше дотам, до където знаеше, че ще му позволи Запада. Просто този път, не прецени, че настъпва мотиката.

току-що, attj написа:

Какво да пиша на човек като теб -стоиш си където си и всички те лъжат.   

Еми да, споря с путиноидни тролове и те лъжат, та си съдират дъто. Не че сами си вярват.

преди 28 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Ако Колективния Запад не беше провокирал войната, война нямаше да има. И ако Колективния Запад не беше решил да финансира войната, карайки я да продължава колкото се може по-дълго, войната досега да беше спряла.

Това, че наричаш войната "безумна", означава, че не разбираш политическите процеси около тази война и причината за войната, тоест мнението ти относно войната няма значение.

Опа някой плаче за Сибир... Каква война - това е СВО. BTW - знаеш ли къде се намира може би най-голямото необозначено гробище?

току-що, Митко Вълчев написа:

Написа анонимната фантазия, още един от големите стратези, които не схващат, че Путин винаги стигаше дотам, до където знаеше, че ще му позволи Запада. Просто този път, не прецени, че настъпва мотиката.

Я пак?   Католиците при Наполеон и при Хитлер са се пробвали срещу огромната Русия.  Мотиката ги е удряла.   Митко да не е католик?  Или е православен вероотстъпник?  

току-що, attj написа:

Митко да не е католик?  Или е православен вероотстъпник?

Врачански комуняга,съгражданин на Цола Драгойчева! Ама може и да и е роднина,Бяла Слатина е малък град!

преди 7 минути, kosyo написа:

BTW - знаеш ли къде се намира може би най-голямото необозначено гробище?

В момента се проверява,инфото ще дойде след малко!

spacer.png

преди 9 минути, attj написа:

Я пак?   Католиците при Наполеон и при Хитлер са се пробвали срещу огромната Русия.  Мотиката ги е удряла.   Митко да не е католик?  Или е православен вероотстъпник?  

Фен съм на православните Кадировци. Щом ще пишем по твоя малоумен начин. Питах те и днес, руска самостоятелна победа, над страна която не е многократно по малка като население, да ми посочиш?

преди 29 минути, Митко Вълчев написа:

Пич. Спрете се, няма ли  един да е поне ПОЛУинтелигентен. Писах ПРЕДИ войната.

Ами преди войната пък се е занимавал с терористичена дейност. Ако това пак го прави герой в очите ти? Виждам, че по време на войната няма значение за теб какво е правил. Явно тогава е правил съвсем обикновени неща като това да създаде семейство и да копа в градинката си всеки ден. Е вместо това е извършвал античовешка дейност и затова в момента е "награден" с това да му се кланя човешки отпадък.

преди 32 минути, parmobil написа:

А Катин? Дори и руснаците се извиниха!

Като се пробваш да размиеш темата какво ще се получи освен да ти се набие канчето, че го правиш? Да ти напомня, че за Бандера ако имаш нещо да кажеш сега е момента.

преди 13 минути, glen написа:

Врачански комуняга,съгражданин на Цола Драгойчева! Ама може и да и е роднина,Бяла Слатина е малък град!

В момента се проверява,инфото ще дойде след малко!

spacer.png

Виж. Ясно ми е, че путиноидната мърша, няма логически доводи в подкрепа на абсурдните си тези. За някаква сила или предимство на Раша в което и да е отношение. Но пробвайте, с не толкова евтини тролски провокации.

преди 7 минути, maxthon написа:

Ами преди войната пък се е занимавал с терористичена дейност. Ако това пак го прави герой в очите ти? Виждам, че по време на войната няма значение за теб какво е правил. Явно тогава е правил съвсем обикновени неща като това да създаде семейство и да копа в градинката си всеки ден. Е вместо това е извършвал античовешка дейност и затова в момента е "награден" с това да му се кланя човешки отпадък.

Като се пробваш да размиеш темата какво ще се получи освен да ти се набие канчето, че го правиш? Да ти напомня, че за Бандера ако имаш нещо да кажеш сега е момента.

Бандера е национален герой за украинците. Ако мислиш, че дори да се опитваше да си обективен, което определено не си личи, можеш. При условие, че си изградил представите си за него от руската пропаганда, в голяма си грешка.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Фен съм на православните Кадировци. Щом ще пишем по твоя малоумен начин. Питах те и днес, руска самостоятелна победа, над страна която не е многократно по малка като население, да ми посочиш?

Защо да ми е интересно?   И кой се интересува от твоите изводи?   Отивай в САЩ да оцениш постигнатото от тях.    Стига си плюл Русия и Путин.    Посети  Русия и Украйна - ако имаш пари и желание.  После пак пиши -  ама не цитирай мен.   Няма да има какво да ми кажеш.  Аз това  съм го направил.

преди 1 минута, attj написа:

Защо да ми е интересно?   И кой се интересува от твоите изводи?   Отивай в САЩ да оцениш постигнатото от тях.    Стига си плюл Русия и Путин.    Посети  Русия и Украйна - ако имаш пари и желание.  После пак пиши -  ама не цитирай мен.   Няма да има какво да ми кажеш.  Аз това  съм го направил.

Какво "Защо да ми е интересно" откъде дойде тази реплика?  Защо ми губиш времето, като не си способен да водиш смислен адекватен спор.

Знаем, че съюзниците,пуделите на САЩ се контролират от дълбоката държава на САЩ заедно със САЩ, но кой контролира дълбоката държава на САЩ? Ашкеназкият император Ротшилд ли е?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Какво "Защо да ми е интересно" откъде дойде тази реплика?  Защо ми губиш времето, като не си способен да водиш смислен адекватен спор.

Ама ти си мислиш,   че бих спорил точно с теб?  Ти си като папагалите-радиоточки  Коко, Миро и Реджеп.    

току-що, attj написа:

Ама ти си мислиш,   че бих спорил точно с теб?  Ти си като папагалите-радиоточки  Коко, Миро и Реджеп.    

Точно с мен. Леле, ти си голяма работа. Не си спомням, да си бил победител в няколкото спора които водехме. Но то не е и трудно да те победи човек, реално имаш неадекватни идеи и виждания по всички въпроси.

преди 5 минути, glen написа:

Знаем, че съюзниците,пуделите на САЩ се контролират от дълбоката държава на САЩ заедно със САЩ, но кой контролира дълбоката държава на САЩ? Ашкеназкият император Ротшилд ли е?

Рови гений, търси. Ти ще разкриеш, всички заговори и тайни на гнусния империализъм и другите фантасмагории на соца.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.