Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 21 минути, attj написа:

Те и събитията в профсъюзния дом в Одеса са нагласени от руснаците - според Вас с Миро.    Вие не сте в ред с главите си, не ставате и за папагали, а за тролове-хептен...

Разбира се, че са свързани с провокация на руските служби. Я кажи нещо за "българина" Иван Милев,  нещо спряхте да пишете за него дебилните БГ мурзилки? Да не ставаме за тролове, щото нямаме желание, има достатъчно малоумници фенове на Ватата които се справят чудесно като тролове.

преди 16 минути, attj написа:

Кокич, ти защо припяваш на Миро и на Митко?   Забрави....    Мосейково.

Унгария и Турция са неутрални, а останалите от НАТО плюят по Русия.  Бъди точна.

Унгария за първа година ни подмина по корупция, Турция на Ердоган щом ти е за пример дерзай, дъно няма за вас.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 20 минути, miro20 написа:

това видео се завъртя отдавна и това са руски трупове бре. Не украински !

Как позна, че са руски? Някой бот в Туитър ли го подшушна?

преди 1 минута, maxthon написа:

Как позна, че са руски? Някой бот в Туитър ли го подшушна?

Търсят снимки как се предават трупове в тази война. Има една особеност ... не го правят в ковчези а в торби

И преди да пуснаш видео с Пригожин с един камион - се замисли... не е сложно

преди 19 минути, vpvelev написа:

Направиха младите функционално неграмотни.

Като тази, на която майка ѝ е учителка. Те това сте вашето поколние. ;)

loraussr.png

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Разбира се, че са свързани с провокация на руските служби.

А как са свързани с Руските служби нямаш и помен защо е така? Може би с хората на покрива хвърлящи Молотов и с отличителни белези на Десен сектор?

преди 5 минути, kosyo написа:

Търсят снимки как се предават трупове в тази война. Има една особеност ... не го правят в ковчези а в торби

Е и торби има, ама кой да гледа.

преди 3 минути, maxthon написа:

А как са свързани с Руските служби нямаш и помен защо е така? Може би с хората на покрива хвърлящи Молотов и с отличителни белези на Десен сектор?

A кофчези има ли ? Добре де човек ти усещаш ли се или трябва аз да ти го кажа  - сериозен съм като питам..

преди 33 минути, vpvelev написа:

Защо заекваш бе мекере? Прост папагал като тебе не може да разбере отговора. Но Банката ме разбра.

Почнаха илюзиите мекере

преди 31 минути, attj написа:

Забрави....    Мосейково.

Защо забравяш

преди 37 минути, miro20 написа:

Да, загиват цивилни от обстрелите, а вината е единствено и само на тези които вкараха войната там.

Демек на Г-жа Сникерс и шефовете ѝ, които предизвикаха гражданската война и на управниците в Киев, които не дадоха широката автономия на Донбас, както бяха гласували.

преди 41 минути, miro20 написа:

Като не можете да напреднете на фронта си го изкарвате на най лесните цели - по жилищни райони далеч от фронта.

Или по мостове, докато по тях преминават влакове с цивилни и телевизионни кули?

Ма чакай, т'ва с мостовете и ТВ кулите е патент на Карвария. Моя грешка :doh:

преди 1 минута, kosyo написа:

A кофчези има ли ? Добре де човек ти усещаш ли се или трябва аз да ти го кажа  - сериозен съм като питам..

Само ми припомни, кога @maxthon е бил адекватен по някакъв въпрос?

---------------------

Ето как москалите-кацапи са се продавали, то не че и сега не го правят.

Роби, сър! Просто руски роби-крепостници!

А се опитват и да ни вменят на нас, че сме били такива. Само русофилите и про-Путин им се връзват.

prodazhba.png

преди 8 минути, kosyo написа:

И по това съдиш, че са руснаци?

преди 2 минути, БаалБек написа:

Ето как москалите-кацапи са се продавали, то не че и сега не го правят.

Е не е нещо, което не се случва и навсякъде другаде по познатия свят по това време.

преди 1 минута, maxthon написа:

И по това съдиш, че са руснаци?

Ако не можеш да прочетеш какво съм написал до сега - не мисля че мога да ти помогна. Не съм го казал аз - а други хора

преди 7 минути, Coco1 написа:

Защо забравяш

Я да ти проверим мисловната дейност - кажи защо почти всички страни в ООН искат бандеровците да си довършат военната антитерористична   операция в Донбас?       В петък Общото събрание на ООН прие резолюция, която призова Русия да прекрати военните си действия в Украйна и да изтегли войските си.   Москва гласува против, а Китай се въздържа.

преди 14 минути, kosyo написа:

Реалността е смущаващи снимки на действително убити хора...Цялата ситуация е болна - и от двете страни. Нищо чудно, че войниците имат проблеми с посттравматичното стресово разстройство.Пресни убийства? Що за перверзия става тук?

Не е препоръчително за гледане-

https://halturnerradioshow.com/images/2023/02/26/DeadUkrainians-Bakhmut-02-26-2023.png

преди 8 минути, kosyo написа:

Ако не можеш да прочетеш какво съм написал до сега - не мисля че мога да ти помогна. Не съм го казал аз - а други хора

В предвид кой го казва освен да прочета още 1000 пъти: Това са руснаци защото са руснаци. Може пък тогава да почувствам, че е така.

преди 14 минути, glen написа:

Реалността е смущаващи снимки на действително убити хора...Цялата ситуация е болна - и от двете страни. Нищо чудно, че войниците имат проблеми с посттравматичното стресово разстройство.Пресни убийства? Що за перверзия става тук?

Не е препоръчително за гледане-

https://halturnerradioshow.com/images/2023/02/26/DeadUkrainians-Bakhmut-02-26-2023.png

Нямам абонамент да ги видя но ако ти се гледат такива неща за twitter -  (+21)

https://twitter.com/bigSAC10

Има всякакво месо -  прясно, миналогодишно, наядени от котки, кучета , диви животни и прасета

преди 6 минути, maxthon написа:

В предвид кой го казва освен да прочета още 1000 пъти: Това са руснаци защото са руснаци. Може пък тогава да почувствам, че е така.

Чували срещу кофчези. Хайде намери снимки и видеа как се предават трупове между страните в тази война?

току-що, kosyo написа:

....ако ти се гледат........Има всякакво месо

Не,не искам!

Украинските медии показаха как въоръжените сили на Украйна убиват и осакатяват хора от линейката и спасителните екипи на Министерството на извънредните ситуации. Екипи на линейки пристигнаха на повикване след обстрела на квартал Петровски в столицата на ДНР и попаднаха под нов обстрел. В резултат на обстрела загинаха 4 лекари, 10 спасители бяха ранени. Съществата InoSMI, разбира се, мълчат.

spacer.png

преди 17 минути, attj написа:

Я да ти проверим мисловната дейност - кажи защо почти всички страни в ООН искат бандеровците да си довършат военната антитерористична   операция в Донбас?       В петък Общото събрание на ООН прие резолюция, която призова Русия да прекрати военните си действия в Украйна и да изтегли войските си.   Москва гласува против, а Китай се въздържа.

Zимай копейките 

преди 3 минути, kosyo написа:

Има всякакво месо -  прясно, миналогодишно, наядени от котки, кучета , диви животни и прасета

Нямат работа в Украйна. Надрусали са ги и са им внушили, че отиват и се бият за Отечествена война, а после...

Хайде намери снимки и видеа как се предават трупове между страните в тази война?

Не го карай да виси пред компютъра, че и без това спи на него. Остави го малко да излезе навън, че се е вмирисал на застояло. 

току-що, glen написа:

Не,не искам!

Украинските медии показаха как въоръжените сили на Украйна убиват и осакатяват хора от линейката и спасителните екипи на Министерството на извънредните ситуации. Екипи на линейки пристигнаха на повикване след обстрела на квартал Петровски в столицата на ДНР и попаднаха под нов обстрел. В резултат на обстрела загинаха 4 лекари, 10 спасители бяха ранени. Съществата InoSMI, разбира се, мълчат.

spacer.png

Пак да попитам - имаше ли обявена евакуация от Донбас или не?

преди 1 час, vpvelev написа:

Не си ли досещаш? Или се досещаш, ама не си признаваш.

Защото чрез Украйна САЩ иска да дестабилизира и отслаби Русия.

Пич, аре малко по-сериозно.

Значи на Русия все някой и пречи и това е проблем, ама тя като преч на Украйна е за всеобщото благо. О**ка се с тази си теза, ама...карай.

Къде го Тошев да обясни за двойният аршин.

току-що, kosyo написа:

Не знам,ако ти знаеш казвай направо!

------------

Това е към предишния пост!

преди 5 минути, Coco1 написа:

Zимай копейките 

Аз какво те питам, а на теб копейки са ти в акъла.   Липсваща мисловна дейност?    

преди 2 минути, glen написа:

Не знам,ако ти знаеш казвай направо!

------------

Това е към предишния пост!

Имаше 2 обявени евакуации. Имаше фанфарни видеа как са ги изселили в Русия- преди да се сбият  - как си могъл да го пропуснеш тогава ? След това август месец Украинците казаха  - всички да се евакуират. Сега сме почти март...

преди 40 минути, maxthon написа:

Защо в Донбас нямаше една жертва на етническо противопоставяне, преди Москва да реши че някой бие етнически руснаци. Правете си се на луди, жужи води към кораба цяла Русия. 

Кой я обяви и за коя част от Донбас става дума? Май ставаше дума за тази подконтролна от Киев? Няма извинение, че се стреля по Донецк и околностите. Единственото, което може да очакват разчетите правещи го е да получат я някой снаряд, я някой дрон в отговор и да им осигури бърза среща с Бандера.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.