Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, N1K17Y написа:

Тъй де, дори когато Русия е направила "нещо", то няма нищо лошо, защото краварите ги принудили да го направят. 

Трябва ли изобщо да защитавам Русия заради неща, които Кравария е вършила безнаказано? Според мен няма нужда. Достатъчно е да се посочи карварският "оригинал" и аз точно това правя. Ти ако разбираш това като защитаване на Русия, тогава за себе си си прав. Аз обаче го възприемам като посочване на евроатлантческите двойни стандарти и лицемерие.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 25 минути, Стоимен написа:

image.png.434617db52ae1be6e386f4648990b177.png

Групата, за която се предполага, че е замесена в саботажа на газопроводите "Северен поток", е използвала при наемането на яхтата "Андромеда" в Германия подправен български паспорт, съобщи германското списание "Шпигел", като се позова на данни от разследването.

"Засега остава неясно от колко души е била групата, тъй като не всички от тях са дали свои данни (при наемането)", се отбелязва в статията. "Очевидно е бил използван и поне един подправен български паспорт."

По-рано "Шпигел" съобщи, че саботьорите са наели 15-метровата ветроходна яхта "Андромеда", за да превозят експлозивите до "Северен поток". Уточнява се, че плавателният съд, за който става дума, който е от тип "Бавария Крузър 50" (Bavaria Cruiser 50), е нает чрез чартърна фирма, съобщава БТА.

Според източници на изданието корабът е напуснал пристанището Рощок-Варнемюнде на 6 септември, след което е акостирал за известно време в пристанището Вик на остров Рюген. 

Във вторник "Ню Йорк Таймс", позовавайки се на американски официални лица, съобщи, че „проукраинска група“, която е действала без знанието на американските власти, може да е извършила саботаж на газопроводите. Според "Ди Цайт" германски следователи са открили плавателния съд, използван от диверсантите. Твърди се, че фирмата, която го е наела, е на украински граждани и е регистрирана в Полша. Ден по-късно германската генерална прокуратура каза пред ТАСС, че на 18 и 20 януари е обискиран кораб, който може да е замесен в експлозиите. 

Екслузивно само за тебе и видеото от яхата:

Петоъгалника бие АЛАРМА┃

Десетки руски подводници обкръжиха САЩ

Това не се наблюдавало дори по време на Студената война. По този начин Москва дава да се разбере на Вашингтон, че в случай на ескалация САЩ няма да могат да избягат от наказание.

Изглежда чичко Путин даде ясен сигнал на Запада. Дали Западът се вслушва в сигнала на Путин – предстои да разберем скоро.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Тогава що го превзехте и го записахте в руската конституция ?

Путин ненапразно използва термина СВО. Операция, а не война. Ако беше война, досега Русия да е на полската граница. Повервай ми.

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Това, е лъжа.

Това не е причината.

Политиците се интересуват от общественото мнение по политически теми, не актьорите.
Ти и Краварското ти списание можете да си викате Хайл Путлер и да лъжете като разпрани.

Ето че стигнахме до същността на въпроса. Ти обявяваш причината заради която Наркоман няма да има изява на Оскарите като лъжа. Що? Щото не ти изнася --> следователно аз лъжа, списанието лъже, организаторите на церемонията лъжат... Ми браво, така се прави когато нещо не ти изнася. Скриваш си главата в пясъка и всичко ти е наред :cool:

преди 3 минути, vpvelev написа:

Путин ненапразно използва термина СВО. Операция, а не война. Ако беше война, досега Русия да е на полската граница. Повервай ми.

Кой ти го каза това?

преди 6 минути, glen написа:

Петоъгалника бие АЛАРМА┃

Това не се наблюдавало дори по време на Студената война. По този начин Москва дава да се разбере на Вашингтон, че в случай на ескалация САЩ няма да могат да избягат от наказание.

Изглежда чичко Путин даде ясен сигнал на Запада. Дали Западът се вслушва в сигнала на Путин – предстои да разберем скоро.

Какъв сигнал? Ставате смешни.

току-що, ДзВяРа! написа:

Кой ти го каза това?

Засега не мога да ти кажа. Тайна-майна.

Иначе сериозно и ти ли се съмняваш, че руската армия когато най-после започне да се сражава, да пуснат ракетите, самолетите и украинците ще издържат?

Реджепа казва че руснаците били слаба армия, защото 1905 година японците ги победили.

преди 2 минути, vpvelev написа:

Засега не мога да ти кажа. Тайна-майна.

Иначе сериозно и ти ли се съмняваш, че руската армия когато най-после започне да се сражава, да пуснат ракетите, самолетите и украинците ще издържат?

Реджепа казва че руснаците били слаба армия, защото 1905 година японците ги победили.

Вече година и нещо камъни ли хвърлят? Със хвърчила ли хвърчат?

преди 2 минути, glen написа:

Кой ти го каза това?

Една луда, а на теб?

преди 14 минути, glen написа:

Петоъгалника бие АЛАРМА┃

Изглежда чичко Путин даде ясен сигнал на Запада. Дали Западът се вслушва в сигнала на Путин – предстои да разберем скоро

фейк в саййта на пентагон а , - НЕ ПИШЕ ТАКОВА НЕЩО

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Една луда, а на теб?

Две луди!

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Вече година и нещо камъни ли хвърлят? Със хвърчила ли хвърчат?

Вчера троловете коментираха-с хиперзвукови лопати!

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

фейк в саййта на пентагон а , - НЕ ПИШЕ ТАКОВА НЕЩО

Няма и да пише защото е измислица. Острова им говори а те вярват.

преди 14 минути, vpvelev написа:

то и не е в час Путин - за 3 дена ще ппревземе Украйна - ако си се хванал на думите му разбирам защо племенницата ти, се гаври с теб:)

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Вече година и нещо камъни ли хвърлят?

Хвърлят перални. Опсссс, дали пък не беше само чипове от перални ама вградени в тоалетни чинии?!? Обърках се вече. То секи ден излизат нови и нови данни.

преди 4 минути, glen написа:

Две луди!

знаееш ли че в сайта на пентагона, ила твои голи снимки:)

преди 2 минути, glen написа:

Две луди!

Не се излагай, не ти отива.

преди 35 минути, Без умствен капацитет написа:

мееСеца

Овците блееят, не меекат :)

току-що, glen написа:

Най добре питай миро20 или цоцо1

предпочитам твоя източник - защото знам че си по голям бъзльо и от мен - бягаш по далеч от мен от войната

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.