Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, БаалБек написа:

И без това вече му е занижено заплащането, че му се налага да стои на пост 23часа в денонощието.

И без това успя да установиш досега дали има заплащане и сега вече премина и на занижено такова. Миналата седмица беше банковия превод от фирмата, където работя и нямам спомен да съм получавал някакъв друг.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, БаалБек написа:

Защо така силно дразниш макстонката? Ще вземе да си посегне или пропие...:lol6:

И без това вече му е занижено заплащането, че му се налага да стои на пост 23часа в денонощието.

Любов е това, от пръв поглед така да се каже.

преди 1 минута, kosyo написа:

Не ми ли е ясно съждението?

За да е ясно едно нещо първо трябва да съществува такова.

току-що, kosyo написа:

Любов е това, от пръв поглед така да се каже.

Е не случайно ти пускат разни намеци тук и като гледам нямаш и нищо против това.

преди 3 минути, maxthon написа:

За да е ясно едно нещо първо трябва да съществува такова.

Е не случайно ти пускат разни намеци тук и като гледам нямаш и нищо против това.

А то 2-ра страница вече изпълваме с това съждение ама ти не може да го разбереш - но аз нямам нишо против още веднъж за тебе специално .

Преди една година говориш как е прав Медведев като казал че ще последва страшния съд ако украинците ударят Крим. Днес вече Медведев не е фактор и не трябва да го слушамеи с това направо ми провали идеята да гледам страшния съд. Не стига това ами и Скабеева и тя като тебе говори вчера какво е казал Медведев (същия този дето беше президент и от който днес не зависи нищо според тебе) и тя чака деня да страшния съд и да се появи голям кратер на мястото на Киев.

И сега внимание въпроса - тя не знае ли че от този нищо не зависи? Ти вече явно го разбра (преди малко явно- щото очевадно с цитатата минала година си бил на друго мнение) Както казах то си експерт и не очаквам да ми говориш какво е казала продавачката в магазина примерно вчера докато си чакал на опашката за хляб.

преди 12 минути, maxthon написа:

И без това успя да установиш досега дали има заплащане и сега вече премина и на занижено такова. Миналата седмица беше банковия превод от фирмата, където работя и нямам спомен да съм получавал някакъв друг.

Така е бабо платеното тролстване си е работа за тебе

Чат рулетката с РуZнаци е оснобено забавна тия дни:

Нова порция дрончета:

преди 2 минути, kosyo написа:

А то 2-ра страница вече изпълваме с това съждение ама ти не може да го разбереш - но аз нямам нишо против още веднъж за тебе специално .

Не говори в многожествено число. Това, че нещо витае в главата ти не означава, че е съждение. Още повече и да се чудиш как да си наложиш "съждението" някъде другаде на базата на някаква странна логика. И именно това вече правиш 2-ра страница. Обяснявай се колкото си искаш за Скабаева и т.н. Човека е прав, че ще има отговор и такъв ще има. Сега се оказва, че ударите по Одеса и Николаев снощи не е отговор. Ще поседиш още малко на д-то си и ще видиш какъв ще е той. Накрая може и дори и да не го видиш, а той реално да се е случил. Спри да четеш думите дословно и ги тълкувай от камбанарията на автора им. Така може и нещото, което продължава да витае из главата ти да се превърне в истинско съждение и да разбереш какво точно иска да каже той.

Косьо след това репортажче глупавите украински клипове можеш да ги завреш дълбоко 

А министъра на дигитализацията на Крайна от завчера мира не му дават - а какви идеи имаше само...

1689520468_photo_2023-07-16_18-07-24.jpg

преди 9 минути, maxthon написа:

Не говори в многожествено число. Това, че нещо витае в главата ти не означава, че е съждение. Още повече и да се чудиш как да си наложиш "съждението" някъде другаде на базата на някаква странна логика. И именно това вече правиш 2-ра страница. Обяснявай се колкото си искаш за Скабаева и т.н. Човека е прав, че ще има отговор и такъв ще има. Сега се оказва, че ударите по Одеса и Николаев снощи не е отговор. Ще поседиш още малко на д-то си и ще видиш какъв ще е той. Накрая може и дори и да не го видиш, а той реално да се е случил. Спри да четеш думите дословно и ги тълкувай от камбанарията на автора им. Така може и нещото, което продължава да витае из главата ти да се превърне в истинско съждение и да разбереш какво точно иска да каже той.

Виж сега за мене е ясно - не може да очакваш нищо хубаво от мен. Ама за тебе е въпроса. Едната година ще говорим за този човек като фактор, на следващата година  - пълен обрат - този според длъжностната му харектеристика не пее в хора (държа да почертая същата длъжносттна характеристика). И за Скабеева - ясно (не ми пука както казваш ти като те хвана натясно - дано ме разбереш този път) ама виден форумен експерт да се уповава на думите на същата тая безгласна буква - ето това ми е болката. Много си занижил критериите ( или вдигнал - ти ще кажеш) за една година че рязко си смени мнението за този дето беше и президент дори. Че ако трябва да уточним кога не е бил критерии този човек - преди една година или сега?

преди 2 минути, kosyo написа:

Виж сега за мене е ясно - не може да очакваш нищо хубаво от мен.

Виж сега вече за n-ти път пишеш едно и също и виждаш, че няма полза. Няма полза защото само ти си пределно убеден в нещата, които пишеш. Ако беше обратното нямаше да се налага да повтаряш едно и също няколко пъти. А това, че Медведев няма пръст във вземането на такива решения ти е напълно ясно. Какво точно е казал обаче напълно не ти е ясно и започваш да носиш водата от деретата в опита си да обясниш какво е казал той. Може да го каже, иска да го каже и го прави. Не е задължително да му се хванеш на всяка буквичка, но пък гледам попиваш здраво и правиш грешни изводи. Същото нещо правиш и когато използваш търсачката за да намираш уж обратни твърдения от преди месеци. И още десет пъти да повториш същото също десет пъти ще получиш същия отговор.

преди 1 минута, maxthon написа:

Виж сега вече за n-ти път пишеш едно и също и виждаш, че няма полза. Няма полза защото само ти си пределно убеден в нещата, които пишеш. Ако беше обратното нямаше да се налага да повтаряш едно и също няколко пъти. А това, че Медведев няма пръст във вземането на такива решения ти е напълно ясно. Какво точно е казал обаче напълно не ти е ясно и започваш да носиш водата от деретата в опита си да обясниш какво е казал той. Може да го каже, иска да го каже и го прави. Не е задължително да му се хванеш на всяка буквичка, но пък гледам попиваш здраво и правиш грешни изводи. Същото нещо правиш и когато използваш търсачката за да намираш уж обратни твърдения от преди месеци. И още десет пъти да повториш същото също десет пъти ще получиш същия отговор.

Ами да няма полза защото пак се издъни - преди една година едно сега обратното на същото. Сега остава да кажеш и защо Скабеева го цитира този, за тебе е ясно - неизгодно е за тебе нали. Ей какви пропагандисти имаше едно време - а сега  не могат да застанат зад думите си дето са ги казали преди няма и 1 година - само въртиопашки. Сигурно сега аз съм виновен че ти цитирам изказването от тогава,а? Ох извинявай много за причиненото неудобство - ще се повтаря често при тебе.

преди 7 минути, kosyo написа:

Ами да няма полза защото пак се издъни - преди една година едно сега обратното на същото.

Няма полза и обясних защо.

преди 7 минути, kosyo написа:

Сигурно сега аз съм виновен че ти цитирам изказването от тогава,а?

Виновен си, че ти е грешна интерпретацията на това, което си цитирал и сега. Все същото си е. Човека си казва, че ще има отговор, но той не зависи от него. Ако зависеше от него може би щяхме да сме свидетели на това, което говори.

П.С. Смятам да употребя максимата, за която говорех преди малко. Ти може да се почувстваш отново в ролята на доволния глупак. Макар, че ми е съмнително дали при теб става дума за роля или е постоянно състояние.

преди 3 минути, maxthon написа:

Няма полза и обясних защо.

Виновен си, че ти е грешна интерпретацията на това, което си цитирал и сега. Все същото си е. Човека си казва, че ще има отговор, но той не зависи от него. Ако зависеше от него може би щяхме да сме свидетели на това, което говори.

Язък пак ли съм се объркал  - тогава  много се извиням че не съм те разбрал тебе. Сега да питам и тази Скабеева и тя ли като мене така - и тя ли да  се извини? Извинявай знам че не ти пука за нейното мнение , но явно доста хора са ненаясно с трудовата му характеристика на този човек и добре че беше ти да го обясниш. За протокола отбелязвам - Медведев е безгласна буква и не трябва да го слушаме какво говори - просто не пее в хора. Правилно ли съм разбрал? Моля потвърди че виждаш грешки стават - хора сме все пак и добре че си ти да ги отбележиш.

преди 6 минути, kosyo написа:

Язък пак ли съм се объркал  - тогава  много се извиням че не съм те разбрал тебе.

Язък така се оказва.

преди 6 минути, kosyo написа:

Правилно ли съм разбрал?

На колко езика да ти напиша "НЕ" за да го разбереш?

Малко късно на новината реагира и Дмитрий Медведев, бивш президент на Русия, който пазеше стола на Владимир Путин преди връщането му в Кремъл за нови мандати. "Трябва да бъдат взривявани техните собствени домове и домовете на роднините им. Да бъдат издирвани и ликвидирани техните съучастници и да се откажем от идеята за съдебен процес срещу тях. Но главното - да бъде унищожавано висшето ръководство на терористичните формирования, в каквито и процепи да се крият тия насекоми. Това е трудно, но не невъзможно", заяви бившият президент - сега  заместник-секретар на съвета за сигурност на Русия.

преди 4 минути, maxthon написа:

Язък така се оказва.

На колко езика да ти напиша "НЕ" за да го разбереш?

Ако може с повечко думички така да обясниш кое е това "Не" че не разбирам сега да спирам ли да го следвам или не? Щото ако от него ако нищо не зависи  - защо ми е да го следвам и защо ти заедно с Скабеева ( и не само)  говорим въобще за него. Ако да - по кои въпроси може да му се вярва - че той последно не знам защо ама все ми се струва само по въпроси по които не е му е работа се изказва ( тук може и да ме поправиш по желание)

преди 3 минути, attj написа:

Малко късно на новината реагира и Дмитрий Медведев, бивш президент на Русия, който пазеше стола на Владимир Путин преди връщането му в Кремъл за нови мандати. "Трябва да бъдат взривявани техните собствени домове и домовете на роднините им. Да бъдат издирвани и ликвидирани техните съучастници и да се откажем от идеята за съдебен процес срещу тях. Но главното - да бъде унищожавано висшето ръководство на терористичните формирования, в каквито и процепи да се крият тия насекоми. Това е трудно, но не невъзможно", заяви бившият президент - сега  заместник-секретар на съвета за сигурност на Русия.

Ето следващия пример за напълно лично мнение на Медведев. Дали има лостовете да извърши това може да оставим на Косьо да се възпалява още повече?

преди 7 минути, attj написа:

Ми не - този човек според @maxthon не може да се слуша защото не му влиза в трудовата характеристика да говори тия работи.

Чакам само да ми каже за какво трябва да се слуша и за какво не, че малко съм объркан

@maxthon обясни моля те че явно има още някой неразбрал  виждаш

Медведев, ако бе президент, щеше да е разпръснал Майдана и нямаше да има преврат на бандеровци.  Путин проспа събитията в Киев.

преди 15 минути, kosyo написа:

Ми не - този човек според @maxthon не може да се слуша защото не му влиза в трудовата характеристика да говори тия работи.

Е никъде не съм казал, че не може да се слуша. Сега може да потърсиш някъде преди няколко месеца по друг случай може и да съм казал да не го слушаш. Не му влиза в характеристиката да взима решения за нещата, които говори. И точно в този контекст и да го слушаш няма значение защото нещата за които говори не зависят от него.  Престани да четеш нещата както ти изнася. Човека изказва лично мнение.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.