Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Споко, пристанището ще го построят отново. Този път със западна техника, по-голямо и по-хубаво. За Раzzия ще останат издълбаните от бомби полета да си ги напълнят с външни клозети, че там са царе. Северна и Южна Корея втори номер.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, BANKATA написа:

Зеленскинси е избран на честни избори според конституцията на Украйна.

Каква конституция без югоизточните области и без Крим?   САЩ управляват превратаджиите в Киев.  Финансирали са Майдана.  Ето какво говорят сега те:    

Генерал Марк Мили председател на Обединения комитет на началник-щабовете на армията на САЩ коментира , че продължаващата украинска контраофанзива срещу руските сили е далеч от провал.

"Предстоят още много битки" и Украйна има "значително количество бойна мощ, която все още не е използвана", разкри Мили на пресконференция заедно с американския министър на отбраната Лойд Остин.       Тези хора докладват на Байдън и той явно им вярва.   Някой ги е излъгал, че Русия може да бъде победена на руска земя.   Защото земите на донските и на запорожските казаци от векове са руски.   Там няма бандеровци и няма как тепърва да има.

преди 3 минути, Banesc написа:

Ти човек ли си, или някакъв автоматизиран бот? Гледам само някакви клипчета нонстоп пускаш... Нещо да кажеш със свои думи можеш ли, или не ти плащат за това?

преди 10 минути, attj написа:

Генерал Марк Мили председател на Обединения комитет на началник-щабовете на армията на САЩ коментира , че продължаващата украинска контраофанзива срещу руските сили е далеч от провал.

Е той каза, че не липсата на авиация е проблем, а минните полета.... Такъв генерал бих го уволнил на момента. И директно от армията без преназначаване.

преди 8 минути, attj написа:

Каква конституция без югоизточните области и без Крим?   САЩ управляват превратаджиите в Киев.  Финансирали са Майдана.  Ето какво говорят сега те:    

Да са гласували бре. Казаците защо не не допуснаха провеждането на избори ?

От година и половина мрънкаш че тези територии нямат място в Украйна, пък сега защо не гласували.

Но ми харесва че самият ти осъзнаваш че са украински.

преди 10 минути, Banesc написа:

Не са лоши

craghack_BG

Задници като теб има в изобилие 

И кой ще даде пари за тая Усрайна - вие ли бе ? Великите западни смотаняци ?

преди 30 минути, craghack_BG написа:

Северна и Южна Корея втори номер.

какво и е на северна корея

защо със същата територия като българия са  20 милиона а българите 5 милиона ?

преди 19 минути, Banesc написа:

какво и е на северна корея

защо със същата територия като българия са  20 милиона а българите 5 милиона ?

А, нищо й няма, нищо... Само дето умират от глад (буквално), и в новогодишното си обръщение към поданиците великият комунистически шопар им пожелава през новата година да ядат по-малко, че нема манджа, баце... Иначе са си перфектни...

преди 11 минути, WhiteHart написа:

А, нищо й няма, нищо... Само дето умират от глад (буквално), и в новогодишното си обръщение към поданиците великият комунистически шопар им пожелава през новата година да ядат по-малко, че нема манджа, баце... Иначе са си перфектни...

кой ти каза  че в корея е зле

американците?

ходил ли си в северна корея ?

като ходиш и видиш тогава давай мнение.

ти от вас  не си излизал

най-много до магазина

току-що, Banesc написа:

американците?

ти от вас  не си излизал

Ти ходил ли си на Слънцето, за да знаеш, че там е горещо? Значи всички лъжат и Северна Корея е земен рай? Много сте забавни копейките с вашата невероятна глупост. Обиколил съм половин Европа, само за протокола де, не е като да не съм излизал от вкъщи... 🤗

преди 4 минути, WhiteHart написа:

Ти ходил ли си на Слънцето, за да знаеш, че там е горещо? Значи всички лъжат и Северна Корея е земен рай? Много сте забавни копейките с вашата невероятна глупост. Обиколил съм половин Европа, само за протокола де, не е като да не съм излизал от вкъщи... 🤗

мислиш ли че ние сме били вързани докато ти си обиколил няколко държави

преди 8 минути, питам написа:

Що, и ти ли си ходил в Северна Корея?

преди 13 минути, Киро Н. написа:

А работил ли си с "Йевропейци" тъпак кух

На кой говориш, Ганьо?

преди 1 час, BANKATA написа:

Да са гласували бре. 

Реално те не искат да бъдат в Бандеристан и 6 милиона от тях сега са в Русия.   Заради военните операции.

Успешна украинска контраофанзива може да принуди Русия да седне на масата за преговори, казва американският държавен секретар Антъни Блинкън. 

Американецът твърди, че контранастъплението "може да ни доближи до мира".   Блинкън обаче подчерта, че САЩ все още не виждат готовност от страна на Русия  за установяване на справедлив и траен мир.   Твърде цинична позиция - щом САЩ са финансирали Майдана с преврата и сега подпомагат с пари и с оръжие  безнадеждните бандеровци в Киев.  Условията за мира трябва да ги договорят помежду си те с казаците, а не да им  спускат от НАТО  кое как да се случва.   Продължават глупаво и неразумно да умират - изглежда единствено за интересите на САЩ.

преди 19 минути, WhiteHart написа:

Обиколил съм половин Европа,

видели са ти акъла и са те изгонили отвсякъде 

преди 1 минута, Banesc написа:

видели са ти акъла и са те изгонили отвсякъде 

Кух си като градинска лейка, брат. Не съм ходил като теб да мия чинии и да бера ягоди, а просто ей така, за кеф. Туризъм му се вика.

преди 23 минути, Banesc написа:

американците?

ти от вас  не си излизал

най-много до магазина

Zaщо не те пускат по далеч от магазина за алкохол ? Досега на колко лосион си

преди 18 минути, питам написа:

Защо никога не са те пускали от Мосейково

преди 12 минути, Киро Н. написа:

В Азия бил ли си куха лейко

Бабо извън кокошарника била ли си

С туризъм нищо не разбираш - минаваш и толкова

Търговия трябва да правиш за да разбереш за какво става дума

преди 7 минути, WhiteHart написа:

Кух си като градинска лейка, брат. Не съм ходил като теб да мия чинии и да бера ягоди, а просто ей така, за кеф. Туризъм му се вика.

открий 10-те разлики

преди 15 минути, WhiteHart написа:

Що, и ти ли си ходил в Северна Корея?

На кой говориш, Ганьо?

не е важно дали съм ходил някъде или не съм но съм културен и никога не бих тръгнал да се хваля къде съм ходил и за какво което е признак на ниска култура и възпитание но явно за теб тези неща не са от значение и хората го виждат това. За това без да съм ти чел коментарите мога да си направя извод за теб и за това кого подкрепяш и защо елементарно е

преди 1 минута, питам написа:

не е важно дали съм ходил някъде или не съм но съм културен и никога не бих тръгнал да се хваля къде съм ходил и за какво което е признак на ниска култура и възпитание но явно за теб тези неща не са от значение и хората го виждат това. За това без да съм ти чел коментарите мога да си направя извод за теб и за това кого подкрепяш и защо елементарно е

Не се хваля, просто един ръб по-нагоре предположи, че не съм излизал от вкъщи, затова го споменах. 

преди 1 минута, WhiteHart написа:

Не се хваля, просто един ръб по-нагоре предположи, че не съм излизал от вкъщи, затова го споменах. 

къде си ходил

екскрзовод те е развеждал

ако те пуснат  сам ще ти  вземат парите и органите по европейските улички 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.