Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 53 минути, BANKATA написа:

Защо в гнилия запад?

Можеш да пишеш през прокси отвсякъде - за да се шегуваш с такива като Кокич.  Весело да е.   Каква е тази бандеровска  война в Украйна за областите Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон?   Местното население е като изселено в Русия - 6 милиона души са там, а се воюва за земите им.  И България с НАТО е против донските и запорожките казаци?   Малоумна история.  Гнил ли е Западът?   А ние в ред ли сме с главите си?  

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Невероятно сложен въпрос на които западните медии отговориха преди да се случи

Понеже Южна Корея се забърка в СВО - Северна ще получи семки и бонбонки. Да речем модерни изтребители

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Я...

Е, нема по КУХА ХРАЛУПА

Отричаш написаното в линка ли?!? 

Разбирам че не ти се иска подписа ти да се окаже опорка, измислена от същата Централа на която до преди година и половина се подиграваше и за ваксините и за герберастите, ама т'ва е положението :bubblegum:

Е пламенните пропагандатори

След директната заповед на Зельо имаме ИСТИНСКА атака в Запорожко направление 

от 4 часа сутринта атакуват 

Добро утро, червеноармейци и ти длъжнико на "Зрънчо"

Да не повярва човек - ООН вика че пленените Азовци не били убити в Оленовка от ракета както твърди РуZия. Какъв си ти бре маловажен боклук че ще обвиняваш в лъжа самая справедливая на света. Не ли време да се остъкли това ООН - ако го намерят на картата де.

https://www.reuters.com/world/europe/un-says-ukrainian-pows-donetsk-not-killed-by-rocket-russia-claimed-2023-07-25/

Момчета я му кажете че не е прав че ме нервят нещо. Ще викат че не била права матушката, ще и петни неопетнимия имидж ( и да се смени тази прозападна дума че и тя ме нерви)

преди 2 часа, attj написа:

Можеш да пишеш през прокси отвсякъде - за да се шегуваш с такива като Кокич.  Весело да е.   Каква е тази бандеровска  война в Украйна за областите Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон?   Местното население е като изселено в Русия - 6 милиона души са там, а се воюва за земите им.  И България с НАТО е против донските и запорожките казаци?   Малоумна история.  Гнил ли е Западът?   А ние в ред ли сме с главите си?  

Кажи защо в прогнилия запад?

Не бягай като останалите по тъча. 

Косьо 

след бомбенето на някой градчета с Цезар и Хаймарс направо взеха да измират на 100% 

Може да пееш по тоя въпрос колкото си искаш - но знай че официозите ПИШАТ ЗА ОДЕСА - това ужасно престъпление срещу РУСНАЦИТЕ 

А за християните в Индия - никой не пише 

Ти кръстосай пръсти за запорожките напъни че там Зельо ще затрие 10000 минимум

преди 1 час, attj написа:

Можеш да пишеш през прокси отвсякъде - за да се шегуваш с като Кокич.  Весело да е.   Каква е тази бандеровска  война в Украйна за областите Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон?   Местното население е като изселено в Русия - 6 милиона души са там, а се воюва за земите им.  И България с НАТО е против донските и запорожките казаци?   Малоумна история.  Гнил ли е Западът?   А ние в ред ли сме с главите си?  

Бих могъл да разбера и да се направя (няма да съм съвсем искрен, ма толко мога), че нямаш фиксация а само замяташ... шото сигурно си даваш сметка (тук не съвсем, а изобщо не съм искрен... само учтив), че на Путин му пука за казачеството... бе пука, напрао си го обича... толко колкото педофилите и зоофилите обичат децата и животните.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Кажи защо в прогнилия запад?

Не бягай като останалите по тъча. 

На Запад не всичко е прогнило.   Вятърът го указват във Вашингтон.   Навсякъде се чувствам свободен.  Не съм длъжен и аз да не съм в ред с главата си - като повечето  Евроатлантици в НАТО.   Донските и Запорожските казаци на нас нищо не са ни направили.  Само дето и в България в последните години все е пълно с такива вече бивши украински руснаци.  Тези около Киев напразно погиват за земите им.  

преди 1 минута, lebel написа:

на Путин му пука за казачеството...

Такива са над 30 милиона от руснаците - волжски, кубански, уралски, донски и запорожски казаци. Те са повече от бандеровците около Киев.

преди 3 минути, attj написа:

Тези около Киев напразно погиват за земите им.  

И твоите деди ли са мрели напразно за земите си ? Толкова сте к....

преди 8 минути, attj написа:

... не съм в ред с главата си...

Съжалявам. Наистина.

пп ако ти се струва, че не съм те цитирал коректно, ти почна първи.

току-що, BANKATA написа:

И твоите деди ли са мрели напразно за земите си ? Толкова сте к....

Неадекватен си.  Земите на казаците кога са били на бандеровците?  Властта в Киев е непризната за югоизточна Украйна и за Крим.

преди 4 минути, lebel написа:

Съжалявам. Наистина.

Така съжалявате, че искате да решите украинския конфликт с още оръжия и пари.   Малоумно е.

преди 4 минути, attj написа:

...

Така съжалявате, че искате да решите украинския конфликт с още оръжия и пари.   Малоумно е.

Ни хрена себе... Май ш'се окаже, че горе съм те цитирал съвсем коректно.

преди 13 минути, attj написа:

Неадекватен си.  Земите на казаците кога са били на бандеровците?  Властта в Киев е непризната за югоизточна Украйна и за Крим.

Земите на казаците не са били никога на бадеровците. От 30 година са на Украйна. Колкото и да се опитвате да ги изкарате фашисти са си законно избрани, според конституцията на Украйна.

ПП: Пак не ми отговори. Твоите деди напразно ли са мрели за земите си ?

Дечко

Клещеевка окончателно решава въпроса с нацитата - всичките ще измрат там обилно гарнирани с мобилизирани глупаци от Ивано-Франковск и Лвов

преди 1 час, ivottoshev написа:

Отричаш написаното в линка ли

Я цитирай къде отричам написаното в линка ?

Няма логическа връзка бре, ХРАЛУПО КУХА.

Аргумента ти е малоумен, изобщо не съм вземал отношение по него и няма смисъл.

Ся ако искаш хиляда пъти повтори, че съм ти отрекъл написаното в линка или самия линк, това няма да стане истина.

Ако Иван каже на всеослушание, че Пенчо може да бие Стамат, това не може да бъде опровергано с твърдението, че Стою е казал преди Иван, че Пенчо може да бие Стамат.

Иван каза ли ? каза

Стою що го намесваш ?

Може ли казаното от Стою да промени по някакъв начин казаното от Иван ?

Screenshot2023-07-26113022.png.a6fb9f742a7b5f835e9d40e20097020f.pngScreenshot2023-07-26112648.png.cb85d5d13c73f35af16f5a69bb69f574.png

Рашистите казахте ли, че ще земете Киев за три дена - казахте

Обосрахте ли се - обосрахте се.

Копейкинска работа

преди 11 минути, Киро Н. написа:

всичките ще измрат там

Вие и за Херсон така казвахте...

преди 25 минути, BANKATA написа:

Земите на казаците не са били никога на бадеровците. От 30 година са на Украйна. Колкото и да се опитвате да ги изкарате фашисти са си законно избрани, според конституцията на Украйна.

Украйна са наричали държава на казаците преди около 400 години.   Сега властта на нацистите в Киев не се признава за валидна за Крим и за югоизточна Украйна.   Питай дядо си за други въпроси.

преди 4 минути, attj написа:

Сега властта на нацистите в Киев не се признава за валидна за Крим и за югоизточна Украйна. 

От кого не се признава.

От целия свят се признава.

Само от Касапина Путлер не се признава.

И не са нацисти. Нацист е Касапина Путлер.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.