Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Байдън е ухапал друго бебе!

ВАШИНГТОН, окръг Колумбия — Неочакван период на внезапен преход премина през столицата на нацията днес, след като Белият дом обяви, че президентът Джо Байдън трябва да бъде уволнен след още един инцидент, при който той ухапа бебе. Вицепрезидентът Камала Харис сега ще се изкачи до президентския пост.

„Той просто беше станал твърде опасен и непредвидим“, каза прессекретарят Карин Жан-Пиер, която е черна и също гей.

Трудното решение дойде, след като според съобщенията Байдън е ухапал още едно бебе, последният в дългата история на подобни инциденти.

„Това е точно в съответствие със законите относно опасните ухапвания от животни“, каза друг източник от администрацията.

„Ако има повтарящи се инциденти с ухапване, животното трябва да бъде унищожено. Ръцете ни бяха вързани, но поне можехме да измъкнем президента и страната от колективната им мизерия.“

64c13d99ac20c64c13d99ac20d.jpg

преди 6 минути, BANKATA написа:

Тази новина е само за просветените.

И за тези, които още смятат украинеца за някакъв супер войник, който може при атака да изтрепе противника си в превъзхождащо съотношение.

преди 1 минута, maxthon написа:

И за тези, които още смятат украинеца за някакъв супер войник, който може при атака да изтрепе противника си в превъзхождащо съотношение.

Грам идея си нямаш за какво става въпрос в списъка нали? И бълваш глупости на колограм в опит да не изглеждат глупаво за пореден път.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Грам идея си нямаш за какво става въпрос в списъка нали?

Подскажи, че да видим дали ще се окаже обратното. Списък на какво си показал....

преди 2 минути, maxthon написа:

Подскажи, че да видим дали ще се окаже обратното. Списък на какво си показал....

Ти си този който има винаги отговор на всичко.

Ти си този който има винаги отговор на всичко.
Е кажи списък на какво си дал за да видим дали говорим за едно и също и да станем двама тези, които не знаят...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 4 минути, maxthon написа:

Е кажи списък на какво си дал за да видим дали говорим за едно и също и да станем двама тези, които не знаят...

Няма да ти кажа!

Няма да ти кажа!
Значи явно говорим за едно и също нещо. И понеже още съм в режим на предположение (какво си дал) започвам да изброявам - убити, ранени, възкръснали, дезертирали, наградени. Моля подчертай правилния отговор.

преди 1 минута, maxthon написа:

Значи явно говорим за едно и също нещо. И понеже още съм в режим на предположение (какво си дал) започвам да изброявам - убити, ранени, възкръснали, дезертирали, наградени. Моля подчертай правилния отговор.

Отвлечени от извънземни.

преди 49 минути, Coco1 написа:

Защо го унищожи лосиона като гладна кокошка

10

Редактирано от питам (преглед на промените)

Отвлечени от извънземни.
Три вида ли извънземни има само, че са разпределени в толкова групи? Иначе в правилна насока се усетих, че говорим за едно и също нещо. Списъчето от другата страна с е доста по-дълго. Чакаме следващата вълна мобилизация в Украйна, че да се потвърди. Чакай няма да има нова вълна. Тя мобилизацията там не е спряла. До последен украинец както вече много хора казаха....

преди 29 минути, maxthon написа:

1-пакет Зрънчо.

край на списъка.

P.S ако си забравил за фейково видео -че то минаха дни, а знаем вече че трябва да си се припомня че забравяш.

преди 12 минути, maxthon написа:

Три вида ли извънземни има само, че са разпределени в толкова групи? Иначе в правилна насока се усетих, че говорим за едно и също нещо. Списъчето от другата страна с е доста по-дълго. Чакаме следващата вълна мобилизация в Украйна, че да се потвърди. Чакай няма да има нова вълна. Тя мобилизацията там не е спряла. До последен украинец както вече много хора казаха....

Много искаш да спориш с мен дори когато не знаеш за какво става въпрос в поста ми. 

Харесваш ми. Ще настоявам да получиш награда за ватенка на форума.

ПП: Аз виждам 4 вида, ама кой съм аз да ти казвам на теб какво пише в моя пст.

преди 26 минути, BANKATA написа:

Много искаш да спориш с мен дори когато не знаеш за какво става въпрос в поста ми. 

Харесваш ми. Ще настоявам да получиш награда за ватенка на форума.

ПП: Аз виждам 4 вида, ама кой съм аз да ти казвам на теб какво пише в моя пст.

Е затова и имаше покана да обясниш за какво става въпрос. Щом стигна до извънземни, значи става дума за точно това, което всеки би разбрал като види тези снимки.

П.С. Пий си хапчетата, че бройката извънземни ще расте.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е затова и имаше покана да обясниш за какво става въпрос. Щом стигна до извънземни, значи става дума за точно това, което всеки би разбрал като види тези снимки.

Благодаря за поканата !

преди 6 минути, maxthon написа:

Докторе по философските науки, на мен какво ще препоръчате да пия? Нещо по силно  и да върви за мезе с Зрънчото по възможност че ми е пресъхнала устата.

Някакво складче за ГСМ-и гори прилично от снощи:

Не мога да разбера Шойгу къде е тръгнал да моли - тия го бият само с медалите

F2GsoUkWAAAAmdH?format=jpg&name=medium

преди 32 минути, kosyo написа:

Не мога да разбера Шойгу къде е тръгнал да моли - тия го бият само с медалите

F2GsoUkWAAAAmdH?format=jpg&name=medium

Много жалка физономия е извадил, защо ли?

Интересно ми е руснаците в каква ли валута ще плащат. Новата валута на БРИКС, Вон, Рубли, или може би умиращият си долар ?!

преди 2 часа, BANKATA написа:

Тази новина е само за просветените.

Само за просТСветлени соросятки знаем знаем 😅😅

Ба си измислените списъчета и твърдения 😅😅

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.