Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, BANKATA написа:

Я ни сподели как се стигна до това заключение и къде в момента са инспекторите от МААЕ

Баш шефа на МААЕ каза, че няма и помен от мини в централата. Инспектори има по всяко време в централата.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

Баш шефа на МААЕ каза, че няма и помен от мини в централата. Инспектори има по всяко време в централата.

След колко време ги пуснаха бе умнико ?

Кажи сега какво ще правите с радиацията във водата? Отидохте да спасявате руснаци, а ще ги тровите с радиационна вода.

''Икономист'': Украинците не воюват като американците. И това може да е лошата новина за Русия

:lipstick:

току-що, BANKATA написа:

Защо му обръщаш внимание на глупостите. Нарочно пише така да генерира отговори, че да си вземе надницата.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Цонке защо не можеш да четеш, като всяка соц баба !? Линка говори за пияниците в руската помия а не за общи статистики.  :giggle1:

преди 1 минута, БаалБек написа:

''Икономист'': Украинците не воюват като американците. И това може да е лошата новина за Русия

:lipstick:

Защо му обръщаш внимание на глупостите. Нарочно пише така да генерира отговори, че да си вземе надницата.

Ще вземе таратанци. И ватенките не биха плащали за подобни глупости.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Аз никой не съм пускал. Ако е имало забавяне търси някаква вина там от където дойдоха. Инспектори в централата има от миналата година. Твърденията за миниране знаеш от кога са и разбира се са фалшиви. Иначе Еленски не забрави да го каже и когато беше тук. Само къде нямаше кой да му затвори плювалника въпреки, че вече Гроси каза, че няма и помен от каквото и да е миниране.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Кажи сега какво ще правите с радиацията във водата?

Коя радиация във водата? Дано само нямаш в предвид тази от теча в статията.....

преди 5 минути, Coco1 написа:

Цонке защо не можеш да четеш, като всяка соц баба !?

Е това е несъвместимо - четящ "соц-възрожденец"...:basketball3:

току-що, maxthon написа:

Аз никой не съм пускал. Ако е имало забавяне търси някаква вина там от където дойдоха. Инспектори в централата има от миналата година. Твърденията за миниране знаеш от кога са и разбира се са фалшиви. Иначе Еленски не забрави да го каже и когато беше тук. Само къде нямаше кой да му затвори плювалника въпреки, че вече Гроси каза, че няма и помен от каквото и да е миниране.

Пак лъжеш. Не ми отговаряш колко време инспекторите не бяха допускани до покривите? От 2 дни отидоха към месец. А МААЕ потвърдиха за наличието на мини (но не на покрива). 

https://www.investor.bg/a/518-energetika/379128-inspektorite-na-maae-byaha-dopusnati-do-pokrivite-na-dva-ot-blokovete-na-zaporozhkata-aets

Но ще вярвам на теб че инспекторите лъжат, а не ти :wors:

Ти си уникален :yanim:

преди 2 минути, БаалБек написа:

Е това е несъвместимо - четящ "соц-възрожденец"...:basketball3:

Ей сега само да оправят летящата чиния от Бузлуджа и ше видиме ния :giggle1:

преди 6 минути, maxthon написа:

image.png.fa5e9f4ea68f82703036343914de5619.png

Убеден съм че за тази става въпрос. И на този сложен въпрос не може да отговориш преди време "експерте". Викам ти експерт щото не ти знам името ако ме разбираш...

преди 3 минути, Coco1 написа:

Ей сега само да оправят летящата чиния от Бузлуджа и ше видиме ния :giggle1:

Ще помогнат и "руските" милиардери. Вече започват да се отричат от Русия.

Руски милиардери масово трият от биографиите си Русия

Милиардери от руския списък на Forbes масово пренаписват биографиите си, за да избегнат споменаването на връзките си с Русия, станала токсична след началото на нахлуването в Украйна

Съсобственикът и председател на надзорния съвет на "Алфа груп" Михаил Фридман, който е в списъка на западните санкции, се представя като "роден в Украйна руско-израелски бизнесмен".  

Вл.Пу се ослушва от къде първи ще го атакуват...

:goahead:

Свалени руски хиперзвукови ракети над Киев

Военната администрация на украинската столица съобщи, че украинските системи за противовъздушна отбрана са свалили руски хиперзвукови ракети "Кинжал", които са летели към Киев, предаде ДПА.

Системите за ПВО са се активирали и в западните области Виница и Хмелницки.

Сирените за въздушна тревога бяха задействани днес из цяла Украйна заради прелитащите над страната руски бойни самолети МиГ-31К.

"Противникът изстреля 4 аеробалистични ракети Х-47 "Кинжал“ от четири самолета МиГ-31К. Пусковете бяха извършени от въздушното пространство на Тулска и Липецка област на Русия. Ракетите навлязоха във въздушното пространство на Украйна от север, насочвайки се на югозапад към Летище Коломия, Ивано-Франковска област“, се казва в съобщение на украинските ВВС.

Отбелязва се, че една ракета Х-47 е унищожена в района на Киев. Останалите паднали недалеч от летището.

"Поразени са обекти на гражданската инфраструктура, една от ракетите е поразила жилищния сектор. Според Ивано-Франковския областен военен окръг в резултат на ракетна атака на руски терористи е загинало дете, има ранени“, съобщиха съобщиха от въоръжените сили на Украйна.

Повече от 17 месеца Украйна отблъсква руските сили с военна помощ от Запада. Небето над Киев се защитава с модерни противовъздушни системи, отбелязва ДПА.

преди 14 минути, maxthon написа:

Ще се радвам да ни разясниш, колко е опасен и дали изобщо е опасен този теч. Явно си запознат.

Иначе да, този от статията имам предвид.

ПП: Само внимавай какво отговаряш че техническата ти компетенстост е малко....абе никаква я няма. И ако пак се покриеш от срам ще ми лиспваш.

преди 10 минути, BANKATA написа:

Пак лъжеш. Не ми отговаряш колко време инспекторите не бяха допускани до покривите? От 2 дни отидоха към месец. А МААЕ потвърдиха за наличието на мини (но не на покрива). 

Мини къде? Някъде отвън? Добре преразказват инвеститор, но малко и пропускат да напишат подробностите.

преди 3 минути, БаалБек написа:

Ще помогнат и "руските" милиардери. Вече започват да се отричат от Русия.

Руски милиардери масово трият от биографиите си Русия

Милиардери от руския списък на Forbes масово пренаписват биографиите си, за да избегнат споменаването на връзките си с Русия, станала токсична след началото на нахлуването в Украйна

Съсобственикът и председател на надзорния съвет на "Алфа груп" Михаил Фридман, който е в списъка на западните санкции, се представя като "роден в Украйна руско-израелски бизнесмен".  

Вл.Пу се ослушва от къде първи ще го атакуват...

:goahead:

Значи да очакваме и нови самоубити :giggle1:

преди 3 минути, BANKATA написа:

Ще се радвам да ни разясниш, колко е опасен и дали изобщо е опасен този теч. Явно си запознат.

Иначе да, този от статията имам предвид.

Имай в предвид, че същите, които говорят за минирана централа сега говорят и за теч.

преди 1 минута, maxthon написа:

Имай в предвид, че същите, които говорят за минирана централа сега говорят и за теч.

Инспекторите от МААЕ ?!

Ти съвсем изпляска.

Инспекторите от МААЕ ?!
Ти съвсем изпляска.
Украинците говорят за минирана централа. А инспекторите когато са виждали мина да дойдат да ми се обадят.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 6 минути, maxthon написа:

Украинците говорят за минирана централа. А инспекторите когато са виждали мина да дойдат да ми се обадят.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Чекай малко ся. Дай едно по едно че в главата ти е пълна каша. 

Мините са едно, теча е съвсем друго нещо. 

Трябваше да вземеш по-насериозно съвета ми по-горе.

Има ли теч или не?

https://www.iaea.org/newscenter/pressreleases/update-178-iaea-director-general-statement-on-situation-in-ukraine

Има ли мини в атомната централа или не

https://www.iaea.org/newscenter/pressreleases/update-177-iaea-director-general-statement-on-situation-in-ukraine

Та май....са виждали мина.

Краят на контраофанзивата

Западните медии най-накрая промениха курса. Сега те признават, че така рекламираната украинска контраофанзива се е провалила. Всъщност признанието, че никога не е имало шанс да спечели на първо място.

The Hill , Washington Post и CNN сега са съгласни , че украинската армия никога няма да постигне целите си.

https://edition.cnn.com/2023/08/09/politics/ukrainian-offensive-zelensky-us-politics/index.html

Това затруднява администрацията на Байдън да получи одобрение от Конгреса за 24 милиарда долара допълнителна „помощ“ за Украйна. Няма смисъл да се плаща за кауза, която очевидно е загубена.

Полският президент Дуда също призна, че контраофанзивата се е провалила. Отношенията между Варшава и Киев се влошиха и полските интереси няма да позволят повече подкрепа или активна намеса.

https://www.nakedcapitalism.com/2023/08/the-polish-president-said-kiev-isnt-doing-the-west-any-favors-its-counteroffensive-failed.html

Нищо не дойде от „мирната конференция“, която Саудитска Арабия организира от името на Украйна .

Въпреки нападението от лоши новини, украинската армия все още се опитва да превземе руски позиции в южната и източната част на Украйна. Но просто няма достатъчно хора и материал, за да пробие линиите.

преди 13 минути, BANKATA написа:

Чекай малко ся. Дай едно по едно че в главата ти е пълна каша. 

Мините са едно, теча е съвсем друго нещо. 

Трябваше да вземеш по-насериозно съвета ми по-горе.

Има ли теч или не?

https://www.iaea.org/newscenter/pressreleases/update-178-iaea-director-general-statement-on-situation-in-ukraine

Има ли мини в атомната централа или не

https://www.iaea.org/newscenter/pressreleases/update-177-iaea-director-general-statement-on-situation-in-ukraine

Та май....са виждали мина.

Ти сега на експерта ли ще противоречиш,а? Той колко мини е виждал през живота си...да си гледат там мирния атом и да не закача нашия форумен шут дето разбира от всичко. Кажи му @maxthon - че не е прав. Сигурен съм че ще измислиш нещо. Какво ще кажеш че мините са украински останали от преди там? Просто недоглеждане че и руZнаците не са ги видели . Виновните вече гледат уранови мини в Сибир - отвътре :) Ей на вече си наказват своите хора:

https://www.kommersant.ru/doc/6150045

Така че началото е поставено.

преди 52 минути, BANKATA написа:

Надявам се след като прочете това си отговори на въпроса какво ще се прави радиоактивната вода, която странно защо се оказва, че липсва. Ако имаше може би по-уместно беше да попитам какво ще правим ние с тази вода понеже наскоро се наложи да правим точно такъв ремонт на един от нашите реактори.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.