Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, ivottoshev написа:

После да не питаш пак къде си пускал фейкове?

Чакай, че някой може да не е видял каква е целта ти тук в тази тема:

Тошев, кое е фейк ?

Аз казах ли ти, че от време на време публикувам някой новина предимно от сайта на НоваТВ ?

Кое е фейк? Покажи да го видим този фейк къде е? "Русия изтегли корабите си от икономическата зона в Черно море"

Това е ФАКТ, изтеглиха корабите си от нашата икономическа зона и от тази на Румъния !!!

Аз какво написах?   "Бягат" не е ли вярно?

Виж кво, уважавам те но ти прекаляваш вече. Хубав ден!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 16 минути, Hristo52 написа:

Съвсем вярно! Украйна в един момент ще бъде изоставена както много страни в миротворните мисии на САЩ в близко и далечно минало, и ще бъде разграбена от Полша, Германия, Русия...Глупакът Зеленски или не може да разбере, че си избива народа, или в своя фанатизиран мозък се надява да победи Русия. И не разбира, че го използват за полигон за проба на нови оръжия в реална обстановка.

Мдаа и миналата зима бяхме "без газ"  Дефектна баба с дефектен Елбрус 

375875292_292532770190600_4405508805915806264_n.jpg

преди 4 часа, miro20 написа:

Въпроса който се питам и отговор не намирам... кога тъпунгелите ще почнете да се учите от историята, а не да повтаряте грешките и ?

Като се заговорихме за история и грешки - в двете световни войни сме били против Русия и двата пъти сме се оказвали на губещата страна. Сега искаш трета серия на този филм ли?

преди 4 часа, kosyo написа:

Добро утро, червеноармейци!

за тва ще  ви спрат парите от щатите и  ЕС

вместо да давате жертви пушечно месо и да напредвате на фронта си хрупате пуканки 

преди 35 минути, free... написа:

Тошев, кое е фейк ?

Аз казах ли ти, че от време на време публикувам някой новина предимно от сайта на НоваТВ ?

Кое е фейк? Покажи да го видим този фейк къде е? "Русия изтегли корабите си от икономическата зона в Черно море"

Това е ФАКТ, изтеглиха корабите си от нашата икономическа зона и от тази на Румъния !!!

Аз какво написах?   "Бягат" не е ли вярно?

Това е било учение, за което се знаеше още от юли и то просто е завършило. Няма "бягат"!

Русия подготвя учение в част от изключителната икономическа зона на България

преди 27 минути, Coco1 написа:

Всичките са по калъп

Тъпунгели - според радиоточката на Киев - Миро Безподобний от Русе... Нищо не разбирате Вие там в Мосейково.  Все Елбруса Ви е блокирал.

преди 56 минути, free... написа:

Тошев, кое е фейк ?

Кое е фейк? Покажи да го видим този фейк къде е? 

Кое е фейк ли?

Вчера, например, напълни темата със спекулации и фейкове за мъртвия Кадиров!

преди 36 минути, чичо Сашо написа:

Я! Агитката се е включила начело с *посерков от мойсейково* :lol6:

И Румен Радев се е включил на форума на ООН:  

В изказването си  държавният глава посочи, че вече са изминали 19 месеца от началото на войната на постоянен член на Съвета за сигурност на ООН срещу неин съсед в нарушение на Устава на ООН.

„От първия ден България заклейми агресията на Русия срещу Украйна. Всеки ден от тази война застрашава международния мир и сигурност и вече се е превърнала във война на изтощение, която изправя пред предизвикателство социалното и икономическото развитие в света“, подчерта Румен Радев.       Нито дума за етническите проблеми   "хохли-казаци"  и за насилствената бандеризация.  Нито за шестте милиона бежанци - украински казаци в Русия.  Още един папагал - за кеф на превратаджиите в Киев и на техните кукловоди в САЩ.  

Дружинката "Козяк-Бандера" разпознавате ли се?! 😜

преди 1 час, Flashback написа:

Кое е фейк ли?

Вчера, например, напълни темата със спекулации и фейкове за мъртвия Кадиров!

Че той Кадиров пукна

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Този фейкомет, ся що го пускаш.

Не са победили, разбраха се по дипломатичен път.

Когато Русия излезе от уравнението, се оказа, че могат да се разберат.

Не става от Мухосранск нито миротворец, нито освободител, нито чеп за зеле

Иска ти се Реджепчо

Цялата работа е руската база която искат да махнат

Я да пусна една снимка да изясним работата 

IMG_20230920_124933_656.jpg

преди 2 часа, attj написа:

Тъпунгели - според радиоточката на Киев - Миро Безподобний от Русе... Нищо не разбирате Вие там в Мосейково.  Все Елбруса Ви е блокирал.

Mного бедна и необразована копейка си, по цял ден заработваш   

преди 49 минути, Реджеп Иведик написа:

ти на коя страна си на азерската или  арменската ?

аз казах ли ви че ще зарежат  украйна 

казах ви 

К'о стана?

преди 1 час, attj написа:

И Румен Радев се е включил на форума на ООН:  

В изказването си  държавният глава посочи, че вече са изминали 19 месеца от началото на войната на постоянен член на Съвета за сигурност на ООН срещу неин съсед в нарушение на Устава на ООН.

„От първия ден България заклейми агресията на Русия срещу Украйна. Всеки ден от тази война застрашава международния мир и сигурност и вече се е превърнала във война на изтощение, която изправя пред предизвикателство социалното и икономическото развитие в света“, подчерта Румен Радев.       Нито дума за етническите проблеми   "хохли-казаци"  и за насилствената бандеризация.  Нито за шестте милиона бежанци - украински казаци в Русия.  Още един папагал - за кеф на превратаджиите в Киев и на техните кукловоди в САЩ.  

Щом и ватнешкият президент не го споменава, то значи този "проблем" е само в твоята кюторица.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Щом и ватнешкият президент не го споменава, то значи този "проблем" е само в твоята кюторица.

И той е НАТОВЕЦ  като Вас с Кокончо Кокич...

преди 36 минути, BANKATA написа:

а може и да е пропаганда

всичко се отказва  от украйна  само вие още вярвате в дедо мраз

режеп вчера завладя роботино и клищеевка 

почнаха да дават на зеленски  награди и тиквени медали

очакваме скоро да се премести в щатите

щото след военната операция  ще бъде ликвидиран от подведените азовци

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Този фейкомет, ся що го пускаш.

Не е фейкомет! Не сравнявай всички със себе си! Ако беше пуснал клипа, а не за пореден път да гледаш само заглавия, щеше да чуеш точно как и с ЧИЯ помощ са се "разбрали".

Тая тема расте ли , расте!  Опитвам се да имам емпатия към украинското население, за мен основни са българите там, които официално наближават 180-200 хиляди, неофициално са поне 450 хиляди. 

Като изключим безсъвестните тролове от тролчарниците, нека се опитаме да създадем Българска устойчива позиция в този Въпрос. 

Какъв е интереса на населението в БГ, какъв е националния интерес и какъв е Държавния интерес. Кое е по важно, имтереса на населението в територията на БГ , Националният интерес?, ясно е че държавния интерес, ако не следва Националния , не е важен.

Искам да добавя. Дон тук много от членовете на форума, могат да помислят , че съм путинист. Това не е вярно, аз съм русофил по мой си начин, но............ съм давал, изпращал средства на украинци в БГ-бежанци и то на етнически българи, както и семейство с полски корени. Отделно във Финландия подпомагам украинци, например утре ще лекувам млада булка , която получи бързо лечение, като финландците чакат около 3 месеца при мен, тази персона чака около 4 дни и ще и излезе поне наполовина по-евтино- тя няма статуд на бежанец и семейството плаща процент от разходите. Аз работя и за нашите украински братя.

Въпроса е , Какава да бъде българската позиция, Национална или Държавна?

преди 13 минути, attj написа:

Зельо явно  смята още  дълго да воюва     https://dnes.dir.bg/na-fokus/si-en-en-vsichko-koeto-udalzhava-voynata-v-ukrayna-e-v-polza-na-rusiya-i-sreshtu-zapada

Остави го зелйо, , остави и пътйо, Кои сме ние и какво трябва да правим?

Лично аз изпитва огромна омраза към путкин, но гледам да се здържам, защото , за добро или зло , нашия Български Национален Интерес, не съвпада с проЗападната позиция. 

Ти как би го формулирал, Националния интерес?

апример, това е глупаво! Отказ от руски петрол до края на 2024 г., нещата се променят конфликта ще се замрази, нали го усешате, Зашо се прострлваме така идиотски?, освен това , защо не правим планове да купуваме Тойк, ел. енергия от Украйна в тени ТЕЦ с въглища от Полша и Германия, Да от Полша и Германия.

Извинете ме, машината на форума обединява постовете, а аз съм Динозавър...................... но родил се поне 200 години преди това време🙂

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.