Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 29 минути, free... написа:

Тези хора каква вина имат?

Те си искат у тях си в Украйна

Разбираемо е - обаче сега в Киев са на власт превратаджии-бандеровци.    

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, free... написа:

Започваш да изплюваш камъчето, абе ще си кажете вие но защо все със ченгел трябва да ви вадим думите.

Какво да кажем. Тези са врведни и трябва да се терминират методично.

преди 1 час, kosyo написа:

Не знам човек - аз виждам предимно умрели руZнаци..

P.S. днес примерно един се молеше да не го убия - ама не му се угоди на желанието. Този избор се прави ПРЕДИ да отидеш в друга държава не след това.

Смърт на украинци и руснаци е Загуба, Поражение. Стига сме се изтребвали, нека пренесем Болката в Северна Америка !

Също и да помогнем на украинските бежанци у нас. Да им осигурим жилища и да ги направим граждани на Република България. Те са братски народ, нека останат завинаги при нас.

А руските бежанци, какво за тях?

И аз искам да помогнем на всички но не може. Всеки заслужава помощ, но нека се опитаме да задържим тези които са избрали да дойдат при нас. На България и трябват млади хора.

Глупости! Задръжте българите! Аз избягах, нека други не се налага правят Това !!

преди 1 час, Coco1 написа:

Пак ли ли прекали с лосиона и падна на глава бедна копейке

Глупако! , ако ме познаваше , щеше да знаеш!

току-що, attj написа:

Разбираемо е - обаче сега в Киев са на власт превратаджии-бандеровци.    

Напротив, на власт са хората които искат да освободят Украйна от режима на Хутин. Той затова ги нападна

преди 59 минути, attj написа:

Почти всички са украински руснаци - казаци, които са избягали от насилственото бандеризиране на хохлите.   Маруся от Донецк е също такава, но тя от 20 години е омъжена за мой братовчед от Варна, а двете им деца растат като български граждани.    Почти няма хохли в България и повечето от тях са бегълци към Полша и Германия.  Крайно време е за преговори - защото не е задължително в бъдеще да има държава Хохлия-Бандеристан.  Зеленски съвсем не е в ред.

Трябва да има Украйна, но независима от основните влияния, буферна зона, без НАТО и без Русия.

преди 15 минути, laplandetza написа:

А руските бежанци, какво за тях?

Глупости! Задръжте българите! Аз избягах, нека други не се налага правят Това !!

Въздържай се от подобни обиди , ще те накажат.

Аз също искам да задържим българите и тези които избягаха да се завърнат и бежанците да останат. 

И руските и другите бежанци, щом са избрали България нямам нищо против.

На България и трябват хора

преди 14 минути, laplandetza написа:

Разбира се че те познавам копейко. Ето ти един стотак от мене да си имаш

363299617_6639935456027019_6104618464085355353_n.jpg

преди 1 минута, laplandetza написа:

Трябва да има Украйна, но независима от основните влияния, буферна зона, без НАТО и без Русия.

Без Русия е немислимо - повечето казаци са в РФ.   В Украйна са само донските и запорожските казаци.  Вече няма Украйна.  Хохлия не е задължителна.  Допреди век е била поделена между Полша, Австро-Унгария и Руската империя.  Лично Ленин е решил да се създаде  УССР   в  СССР.  Сталин е добавил 5 полски области, а хохълът Хрушчов е прибавил и Крим.   Сега бандеровците всичко развалят.  И напразно умират. 

преди 1 минута, free... написа:

Въздържай се от подобни обиди , ще те накажат.

Аз също искам да задържим българите и тези които избягаха да се завърнат и бежанците да останат. 

И руските и другите бежанци, щом са избрали България нямам нищо против.

Подкрепям. Как да се оттървем от <инсталиран> политически <елит>>?

преди 23 минути, laplandetza написа:

Смърт на украинци и руснаци е Загуба, Поражение. Стига сме се изтребвали, нека пренесем Болката в Северна Америка !

Ба - за мен е мехлем за душата ми  и трябва да се смазва редовно

преди 1 минута, Coco1 написа:

Разбира се че те познавам копейко. Ето ти един стотак от мене да си имаш

363299617_6639935456027019_6104618464085355353_n.jpg

Не съм копейка, както казах , аз съм трън в очите на руските<служби> в Европа.

преди 2 минути, attj написа:

Без Русия е немислимо - повечето казаци са в РФ.   В Украйна са само донските и запорожските казаци.  Вече няма Украйна.  Хохлия не е задължителна.  Допреди век е била поделена между Полша, Австро-Унгария и Руската империя.  Лично Ленин е решил да се създаде  УССР   в  СССР.  Сталин е добавил 5 полски области, а хохълът Хрушчов е прибавил и Крим.   Сега бандеровците всичко развалят.  И напразно умират. 

Руснаците трябва да отстъпят. Без реуснаци в Бъдеща Украйна !

преди 3 минути, kosyo написа:

Ба - за мен е мехлем за душата ми  и трябва да се смазва редовно

Кое е мехлем, Страданието на Украински и Руски Братя !?

Нещастник !

преди 1 минута, laplandetza написа:

Подкрепям. Как да се оттървем от <инсталиран> политически <елит>>?

Колко време ще живеем, колко още ни остава? Едва ли е много, нека се радваме и обичаме. Защо трябва да се караме и избиваме?

току-що, laplandetza написа:

Кое е мехлем, Страданието на Украински и Руски Братя !?

Нещастник !

Братя бяха преди - сега са само страдалци които обичам да гледам как се мъчат и молят дрона да не им пусне мината

преди 1 минута, free... написа:

Колко време ще живеем, колко още ни остава? Едва ли е много, нека се радваме и обичаме. Защо трябва да се караме и избиваме?

Така е. Защо?

преди 2 минути, laplandetza написа:

Не съм копейка, както казах , аз съм трън в очите на руските<служби> в Европа.

Руснаците трябва да отстъпят. Без руснаци в Бъдеща Украйна !

И какво да правят с 6 милиона бежанци от бившата Украйна в РФ - като те са им  сънародници?   Ще трепят хохли докато не останат или се откажат самите те.   Случвало им се е. Набандеризират се. 

Също и да помогнем на украинските бежанци у нас. Да им осигурим жилища и да ги направим граждани на Република България. Те са братски народ, нека останат завинаги при нас.

Те ще се откажат ли  от украинското самосъзнание и украинско гражданство? Вълк в двора при офцете ( образно казано) ли ще вкарваш? 

преди 2 минути, kosyo написа:

Братя бяха преди - сега са само страдалци които обичам да гледам как се мъчат и молят дрона да не им пусне мината

Не те разбирам. За мен Украинци и Руснаци са като братя. Нека създадем Война в САЩ!, да разберат какво е Страдание !!

току-що, laplandetza написа:

Не те разбирам. За мен Украинци и Руснаци са като братя. Нека създадем Война в САЩ!, да разберат какво е Страдание !!

Ако не си разбрал - не си за тук.

преди 1 минута, attj написа:

И какво да правят с 6 милиона бежанци от бившата Украйна в РФ - като те са им  сънародници?   Ще трепят хохли докато не останат или се откажат самите те.   Случвало им се е. Набандеризират се. 

Стига глупости! Врага е зад Океана и в част от Европа и по Света. Глобалните Сили направили Страданието в Украйна, с участието на продажния руски елит !

преди 1 минута, attj написа:

Ти ако си сред тези, които нарчаш "хохли" дали ще ти е приятно някой да ви убива?

Нямаме предимство: Офицер от "Азов" посочи от какво се нуждае украинската армия ВИДЕО

Цитат

"Колкото по-бързо хората влязат в армията, толкова по-бързо ще се случи желаната победа. Това е аксиома, която сигурно повтаряме хиляди пъти", подчертава военният.

Иля Самойленко също смята, че западните партньори и доброволци могат да осигурят на Украйна „много голямо количество техника“.

"С пари може да се купи техника. Парите не могат да купят отчаян, добре обучен войник", завършва военнослужещият.

Ще се случи желаната победа.!? Ами тия вярно са наркомани! Продължават да бълнуват за победа! Ще ви избият всичките!

"Парите не могат да купят отчаян, добре обучен войник", завършва военнослужещият." 

Ти да видиш! Май кацнахте на моя!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.