Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Няма как да не е едновременно.

Ти верно си малоумен.

Щом едновременно сте станали гаранти. Можете единствено и само ЕДНОВРЕМЕННО да нарушите договора. Запиши си го на петолъчката.

Гъъъъърч, Мирко Дваесеипървий, гъъъърч :laughing4: 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, kirko12 написа:

Косьо дай морски бой

Нали владеете Черно море - или нещо Старлинка прекъсва?

Момент само да извадя червеите от ръката на един чеченец, дето го ядат жив. Толкова ли няма правилните лекарства?

Няма вариант Русия да нахлуе в Украйна и да наруши териториалната и цялост, без едновременно с това САЩ и Великобритания да станат нарушители, тъй като не са си изпълнили задълженията като гаранти.

Това гласи Будапещенския меморандум.

Затуй нито САЩ, нито Англия ще спрат да дават оръжие докато Украйна има желание да се бие. То ест, доколкото познавам украинския нрав, а аз имам претенциите да го познавам добре, ще се бият докато не изгонят и последния нацистки окупатор от международнопризнатата територия на Украйна.

току-що, ivottoshev написа:

Гъъъъърч, Мирко Дваесеипървий, гъъъърч :laughing4: 

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Няма вариант Русия да нахлуе в Украйна и да наруши териториалната и цялост, без едновременно с това САЩ и Великобритания да станат нарушители, тъй като не са си изпълнили задълженията като гаранти.

Това гласи Будапещенския меморандум.

Този пост го пускам за найсти път... и за найсти път ще се направиш че не го виждаш, щото нямаш логичен отговор на въпросчето в него, който да не противоречи на укропропаганадта с която ти е промито мозъчето. Нищо. Аз пак ще ти го навра:

на 5.09.2023 г. в 14:05, ivottoshev написа:

Какво за Будапещенският меморандум? Там в т.1 пише:

"зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна"

Ха сега ми кажи как точно кравите зачетоха независимостта и суверенитета, след като оказаха явна подкрепа на фракциите, целящи свалянето на законноизбраната власт в Украйна? Така ли зачиташ независимост и суверенитет на дадена държава? Като подпомогнеш преврат в същата? 

току-що, ivottoshev написа:

Именно, Малоумнико.

А сега дай вариант, не е нужно да е истина, тъй като и без това си скаран с нея. Изсмучи си от пръстите вариант, в който една от трите държави да се явява нарушител, а другите две да не са.

Неее, няма втори такъв малоумник във форума, честно.

преди 14 минути, Coco1 написа:

Аве къде отидоха сегашните 

На концерт на Кобзон

току-що, Реджеп Иведик написа:

Именно, Малоумнико.

А сега дай вариант, не е нужно да е истина, тъй като и без това си скаран с нея. Изсмучи си от пръстите вариант, в който една от трите държави да се явява нарушител, а другите две да не са.

Неее, няма втори такъв малоумник във форума, честно.

Ми в случая карвите нарушител ли са? Да. Нарушител са!!!

В този момент какво точно нарушава Русия, и ако карвите не бяха нарушили Меморандума, щеше ли изобщо да се налага на Русия осем години по-късно да се отзовава на молба за помощ от страна на подложените на геноцид ЛДНР?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ми в случая карвите нарушител ли са? Да. Нарушител са!!!

От малоумното ти фъфлене не се разбира за какъв случай говориш.

Ако САЩ са нарушител, Русия и Великобритания също са нарушители.

Ти сам цитира точка 1. от Будапещенския меморандум.

Що си играеш да четеш, ако не разбираш какво четеш.

Няма такъв вариант САЩ да са виновни, а Русия да не е. И обратното, Русия да е виновна, а САЩ да не е.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

От малоумното ти фъфлене не се разбира за какъв случай говориш.

Много добре се разбира, ма не ти изнася. Нищо. Пак ще ти навра случая и пак ще те питам: кой е нарушителя :)

Ха сега ми кажи как точно кравите зачетоха независимостта и суверенитета, след като оказаха явна подкрепа на фракциите, целящи свалянето на законноизбраната власт в Украйна? Така ли зачиташ независимост и суверенитет на дадена държава? Като подпомогнеш преврат в същата? 

кой е нарушителя 

Независимо кой е случая, и трите Гаранта ЕДНОВРЕМЕННО се явяват нарушители.

Питай ако имаш познат юрист и спри малоумщините.

Бандеровците много са повярвали на САЩ.   Зельо ги нарича партньори без да уточнява за какво си партнират.    Превратът си е поръчано и финансирано мероприятие.   Тези в Киев сега се надяват на чудо -за да се избегне и да не се случи агонията им.   Няма вече чудеса.  Трябва да преговарят или пак  самозаличават Украйна.  За кой ли път???    Подкупени и продажни послушковци няма как самостоятелно да съществуват?   Иначе дори побеждават - според пропагандата.

преди 25 минути, ivottoshev написа:

Този пост го пускам за найсти път... и за найсти път ще се направиш че не го виждаш, щото нямаш логичен отговор на въпросчето в него, който да не противоречи на укропропаганадта с която ти е промито мозъчето. Нищо. Аз пак ще ти го навра:

Това си е вътрешно държавен проблем?

Ако всяка държава нахлува в съсесна при сваляне на праваителство до къде ще я докараме?

Румъния трябваше ли да нахлуе при падане правителството на Гаврилита в Молдова?

Реджепчо писна ми от празното ти дрънкане

Путин след като изчака 2 месеца деанонсира всички международни споразумения в които участва РФ с изключение на ООН за което има малка надежда че ще изгонят кравите

Спри с твойте тъпни.

РФ иска да почне на чисто в свят без краварски закони и споразумения

Цитат

За незабавно въвеждане на забраната за влизането през границата на България на автомобили с руска регистрация настоя народният представител от ДПС Делян Пеевски.

Министрите на вътрешните работи и финансите да разпоредят на гранична полиция и митниците да приложат изпратената преди повече от две седмици от Европейската комисия забрана, която е част от санкциите срещу Русия заради войната в Украйна. Забраната обхваща леки автомобили и други превозни средства за превоз на до 10 души, като няма значение дали превозното средство се използва за частни или търговски цели, стига да попадат в обхвата на митническите кодове, припомнят от пресцентъра на ДПС.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Това за кой път го цитираш и доказваш, че аз съм прав.

Да, така е.

Това означава, че САЩ също се явяват нарушители на Будапещенския меморандум, заедно с Русия.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Независимо кой е случая, и трите Гаранта ЕДНОВРЕМЕННО се явяват нарушители.

Питай ако имаш познат юрист и спри малоумщините.

Какво точно нарушава Русия в момента в който карвите решават да организират преврат?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Това си е вътрешно държавен проблем?

Ако всяка държава нахлува в съсесна при сваляне на праваителство до къде ще я докараме?

Това е друго.

Когато САЩ бомбардира Сърбия например, виновни бяха само САЩ. Русия не беше виновна за агресията на САЩ срещу Сърбия. Щото приятели мриятели, ама няма черно на бяло, а за Русия отдавна всички знаем, че е по добре да не си и приятел.

Украйна обаче не е Сърбия.  Тук има подписана гаранция, черно на бяло.

Малоумника това не може да загрее с червената си тиква.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

САЩ също се явяват нарушители на Будапещенския меморандум, заедно с Русия.

Там не е предвидено да има преврат.   Новата власт в Киев  не е легитимна за югоизточна Украйна. Меморандумът не е валиден. 

Какво точно нарушава Русия в момента в който карвите решават да организират преврат?

Има ли нарушение на териториалната цялост на Украйна, в смисъл САЩ нахлули ли са в Украйна ?

преди 6 минути, kirko12 написа:

Реджепчо писна ми от празното ти дрънкане

Путин след като изчака 2 месеца деанонсира всички международни споразумения в които участва РФ с изключение на ООН за което има малка надежда че ще изгонят кравите

Спри с твойте тъпни.

РФ иска да почне на чисто в свят без краварски закони и споразумения

Не могат да си оправят собствената кочина ще ми дават съвети на други как да се оправят.

Руснаците са си слабохарактерни по природа и са бита карта отдавна.

В момента гледаме последните стенания от разпада на СССР. Отиват си, свиквайте с този факт.

преди 1 минута, superiority написа:

Всяка вечер хвърля по 200 двеста ракети и 50 педесет дрона върху случайно избрани жилищни райони и градове в Украйна.

Всички знаем че твоята цел в тази тема е да пускаш фейкове. Когато сам си признаеш такова нещо, никой вече не те взима на сериозно:

преди 7 минути, attj написа:

Там не е предвидено да има преврат.

Къде да има и къде да няма преврат, могат да решават само и единствено САЩ!

преди 8 минути, attj написа:

Новата власт в Киев  не е легитимна за югоизточна Украйна. Меморандумът не е валиден. 

Легитимна е тази власт, която е назначена или поне одобрена от САЩ!

преди 12 минути, nikssi написа:

Най големия путлерист, стана най яростния антипутлерист.

Аз откога ти казах, че украинските източници са най верни, ма не ви чуват тиквите.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Има ли нарушение на териториалната цялост на Украйна, в смисъл САЩ нахлули ли са в Украйна ?

В т.1 на Меморандума не пише само "териториална цялост". За пореден път, и ако можеш, направи поне някакъв опит да отговориш на болднатото. Лоботомир го няма и някой друг трябва да поеме неговата роля на Клоун№1 на форума. Дай да видим с твоят отговор дали ще дадеш завяка да катурнеш липсващият лидер от позицията му:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.