Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Безаналогова бойна глава:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, Inana.. написа:

овчице на изхода ме хвана ,

не искам да те хващам че с много жаден поглед ми гледаш веселата трева

Последни дрончета и повече няма:

Да се възползвам да благодаря на РЕБ-а.

преди 10 часа, N1K17Y написа:

Сега и украинците ли твърдели, че с османците сме "си съжителствали"? Фантазията ти става все по-безгранична :wors:

Ако трябваше да си изкарваш хляба чрез четене с разбиране - щеше да си умрял от глад :topsecret2:

преди 8 часа, lebel написа:

Броим го, че не сме нахлували никъде, а ако некой ни пита шо ги плещим тия глупости, ше казваме - тъй рече Заратустр... пардон, Тошев!

Отзоваването на молба за помощ нахлуване ли е? За едни косовари и едни кравари питам :)

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 

А бре, дéца, прерових набързо новинарските сайтове и никъде не видях статия за украински успехи на бойното поле. Наистина ли не е имало никаква перемога вчера :speak:

Благодарение на киевските соросоиди вече имаме име на започналия войната субект.

Това е депутата на Радата Шевченко (починал вече -стар националист) от партията Свобода.

Този елемент едвам изчаква тълпата да напусне площада на Майдана и пуска законопроект за деанонсиране на Харковските споразумения (за аренда на базата в Крим) с призива "даваме я на НАТО те ще плащат повече.."

Е резултата го знаем.

Айде сега отбор Амеба да ми обясни за мръсния диктатор Путин, рашистката пропаганда и гадното им нападение...

Впрочем припомнят че част от персонала на украинския флот се присъединява към "анексията"

преди 1 час, ivottoshev написа:

Отзоваването на молба за помощ нахлуване ли е?

Ти като невменяем питаш едно и също.

Защо не казваме, че Путлер е нахлул в Сирия, а казваме, че Путлер нахлу в Украйна ?

Не ми отговаряй, въпроса е реторичен. И без това си малоумен и ще изръсиш някоя глупост.

И в двете държави руската нацистка армия разрушаваше градовете до основи, избиваше мирното население и изнасилваше включително и деца.

Несправедливо е, но такива са нормите на международното право.

Аз ви обясних, че Русия е член на Съвета за Сигурност на ООН и като такъв имаше право до 24.02.2022 година да нарушава международното право и да нахлува където си иска, стига да не показва варварската същност на руската армия и да не настройва света срещу себе си и другите велики сили.

Например през 2008 ма година, Русия нахлу в Грузия и никой нищо не и каза. През 2014 година анексира Крим и никой нищо не и каза. През същата година вкара Червената Армия и устрои размирици в Донбас, като първоначално отричаше този факт и за маскировка беше боядисала червеноармейците в зелен цвят. Те така и останаха във фолклора "зелените човечета". Путин отричаше, че има Червена Армия в Донбас, защото я беше боядисал зелена, но продължаваше да награждава зелените човечета за мъжество и храброст.

През 2022 година, с вероломното нахлуване на Путлер в Украйна, поради безпардонното нарушаване на Будапещенския Меморандум едновременно от Русия, Великобритания и САЩ, се образува Нов Световен Ред и Великите Сили никога няма да простят това на Русия като главен виновник за развалянето на рахатлъка им и на правото им да нахлуват където си искат. Затуй преди нахлуването всички водещи западни политици се унижаваха да се молят на Путлер да не нахлува. Ще помагат на Украйна с оръжие до победа на Украйна, каквото и да пишат вестниците им и каквото и да обещават преди избори политиците им. Нали затуй се хващам на бас със секи, който е достатъчно МАЛОУМЕН да твърди обратното.

Най добре се лъже преди избори и след лов, щото има малоумници като вас да се връзват. Дори и аз се връзвам понякога, но понеже имам аналитичен ум и критично мислене, бързо излизам от заблуждение.

Реджепчо каква талпа си :)

Значи 2008 нищо не им казаха на РФ - верно ли :)

Тука се въртеше един силно демократичен филм за гадните руснаци дето нахлули в Грузия :)

Имаше една дребна подробност тогава - украински комплекси Бук с украински оператори свалиха ту-22 и още няколко самолета.

Това за да покажат колко са хрисими и възпитани.

ПП

Пиши пиши - повечко такива излияния :)

преди 14 минути, kirko12 написа:

Тука се въртеше един силно демократичен филм за гадните руснаци дето нахлули в Грузия :)

Секи филм си има таргет група. Този беше за психодесните малоумници.

Не е за чугуни с петолъчка на челото.

Вас, Кирко, ви баламосват с митове за Червената Армия освободителка

Мижавите санкции за варварското нахлуване в Грузия и руската нацистка анексия на Донбас и Крим са несъществени и за прах в очите.

За съжаление на Западния елит, Путлер не ги разбра правилно и се помисли за Петър Първи.

Никой не може да ме баламоса Реджепчо .

Продължавайте да мрънкате за лошия Путин у красивите демократи.

преди 8 минути, kirko12 написа:

Личи си...

преди 9 минути, kirko12 написа:

Продължавайте да мрънкате за лошия Путин у красивите демократи.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Отзоваването на молба за помощ нахлуване ли е? За едни косовари и едни кравари питам :)

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 

А бре, дéца, прерових набързо новинарските сайтове и никъде не видях статия за украински успехи на бойното поле. Наистина ли не е имало никаква перемога вчера :speak:

Ако има геноцид да

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ти като невменяем питаш едно и също.

Всичките комунисти-русороби са дефектно произведени

358351265_801682661455978_2444449760348587664_n.jpg

преди 52 минути, kirko12 написа:

363433602_1332331917355570_2212361444045757451_n.jpg

преди 1 час, BANKATA написа:

Ако има геноцид да

Някой установил ли е досега дали има геноцид? Съвсем наскоро установиха обратното.

Сръбската армия  е до границата с Косово.  НАТО днес ултимативно искат да се изтелят от там.  Щели да изпратят военен контингент на място.    Тези миролюбци ще опазват мира от сръбски националисти.   Защо не го пазят така и от бандеровските националисти в Донбас???   Това двуличие и лицемерие доказва, че САЩ са подбудители на украинския конфликт.   Заради геополитически свои интереси.   А употребени бандеровци умират и им е трудно да се самоосъзнаят.   

преди 14 минути, attj написа:

Това двуличие и лицемерие доказва, че САЩ са подбудители на украинския конфликт.

Нормалния човек в това никога не се е съмнявал! Реват соросоидите и краварските подлоги.

преди 15 минути, attj написа:

САЩ са подбудители на украинския конфликт

На пръв поглед не са. Втори поглед нямаме.

Но е твърдо установен факт, че Русия е извършител на украинския конфликт.

Аз като ви говоря, че Русия ще си възстанови производството! Огромна страна с хиляди ресурси.

Такива като нас ще ядат дървото - евроатлантиците с евроценностите ако ни спре вноса....мда!

Цитат
🇷🇺💬 История с санкциями окончательно дала понять многим странам, что без собственного технологического задела они легко могут оказаться "за бортом" — буквально на ровном месте испытать дефицит даже важнейших товаров и комплектующих. Поэтому правительство делает особый акцент на развитии внутреннего производства.
Цель всей этой поддержки – не просто заместить импортные технологии, которые стали недоступны в условиях санкций. Важно вывести отечественные компании на уровень, который позволяет быть не только "импортозаместителями", а, главное, конкурентоспособными экспортерами.
©️ Премьер-министр России М.В.Мишустин на Московском финансовом форуме (29 сентября 2023 г.)

преди 9 минути, Hristo52 написа:

Аз като ви говоря, че Русия ще си възстанови производството! Огромна страна с хиляди ресурси.

Такива като нас ще ядат дървото - евроатлантиците с евроценностите ако ни спре вноса....мда!

Ще възстановят таратанци.

https://www.rbc.ru/business/29/09/2023/6515ec7a9a79473e472ae5ec

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.