Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Изтрили ви били модераторите, бе вие сте малоумни.

По-леко с квалификациите, фактът е че се случи и постнах 2-ри път този пасаж вече като скрито съдържание. 

Автоматичната им процедура по цензура явно е недоклатена. :D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, MZ/X написа:

По-леко с квалификациите, фактът е че се случи и го постнах 2-ри път като скрито съдържание. 

279380762_1196326147861965_4884232522216907378_n.jpg.56aad66034ff5be68e62b46ce2736af7.jpg

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Изтрили ви били модераторите, бе вие сте малоумни.

Съветските болни са най най здравите болни на света

преди 3 минути, Coco1 написа:

Съветските болни са най най здравите болни на света

Затова Кокич е докибичил в Мосейково до 71-годишна възраст?!    

Айде болни съветски ватенки взимайте рублите :giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек, пари и текстово съобщение

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Шивиков е ядрена ватенка, Сергеев, не го гледай да ти полира мозъка.

Серж от Перник е произведен без мозък в интерната. Не може да се уплаши

😭😭😭

Бившият съветник на пан Зельо, Алексей Арестович, смята, че Западът ще принуди Украйна да подпише мир без Крим и Донбас - това Арестович заяви в интервю за Дмитрий Гордън.

Арестович смята, че на Украйна ще бъде казано: "Забравете за Крим и Донбас".

"И ако се държите добре, ще говорим сериозно за НАТО и ЕС. Но с корупция като нашата няма да има нито НАТО, нито ЕС", добави той.

Според Арестович, ако Зельо откаже да подпише мирно споразумение, той ще бъде принуден да проведе избори.

"Ще се търси трезвомислещ човек, който може да прецени рационално какво се случва и който ще подпише мир с Русия. Няма друг изход", допълни Арестович.

Зеленски: Путин ще нападне НАТО до 5 години.         Явно това е актуалният начин да се просят още пари и оръжия.

Хахаха отбор Козяк/Микола е бил в акция

Чудесни за правителството на Просто Киро новини.

Невероятно доволен украинец открива че българските мини са без ТНТ вътре- помагамееее

https://t.me/donezkiy/4663

Флашбак

Американците чакат преговорите на Путин с Си след 2 седмици.

След това ще се вземе решение за Украина.

И да - Ермак е сценариста, следя канала на асистентите му - винаги са първи - след това Подоляк, а после и другите изпълняват.

Сегашната команда е - силни сме, преможем - ще атакуват, никакви отстъпки

Attj

За да освежат Запада руснаците проведоха тест с ядрена ракета и се говори че ще думнат няколко заряда на Нова Земя

Говорителя на РФ думата заяви че свикват събрание за деанонсиране на договора за ядрени опити.

Screenshot_2023-10-06-10-47-58-10_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Сега е моментът за покупката. Купувате сега и като стане работата със Северна Корея се събуждате милионери:

https://m.dnevnik.bg/sviat/2023/10/06/4536222_rublata_padna_pod_101_za_dolar_vupreki_merkite_v_moskva/

Не ми благодарете за тази далавера, че знам че и този единствен шанс в живота ще изпуснете.

преди 9 минути, kirko12 написа:

Косе 

Разбрах откъде черпиш идеи

Грешен отговор.Днес получих вдъхновение от един дето погледна иззад ъгъла. Последен поглед ако ме разбираш.

Да благодаря на РЕБ-а за добре свършената работа. Дами и господа - негово величество РЕБ-а:

Другото е съпътстващи жертви.

преди 4 минути, kosyo написа:

Грешен отговор. Днес получих вдъхновение от един дето погледна иззад ъгъла. Последен поглед ако ме разбираш.

А ти Косе с розовите очила, разбираш ли, че и ние това гледаме, само че и от другата страна, където загубите са още по-брутални като количество?!

Spoiler

преди 15 минути, Flashback написа:

А ти Косе с розовите очила, разбираш ли, че и ние това гледаме, само че и от другата страна, където загубите са още по-брутални като количество?!

Знам, знам ама се представяте много слабо. Вчера май беше някакви пикапи само. Абе пълен леш сте. А бре как така Швеция дава помощ и тя ти там не си ли движещ фактор и да я спреш. Вместо да си гледат там бандите ще минават помощ ....ама ха

И докато конфликтът в Украйна е изгоден за САЩ, финансовата подкрепа ще продължи, дори ако сега Белият дом и Конгресът не могат да се споразумеят за продължаване на финансирането.      САЩ са основната причина за този  модел. Но това стана възможно само благодарение на ниското ниво на съвременните европейски политици.

P.S. Чакай бре човек как така загуби. Аз ти пускам само стари видеа неизвестно от къде и CGI са всички до едно.

@Flashback

преди 12 часа, M.Николов написа:

Изгледайте поне първата минута, да видите какво обещаваше Зеленски преди да го изберат за президент.

https://rutube.ru/video/b04170c86cdc1ac63e9d142d87665b47/

Вдъхновяващо !  Браво на Зеленски. Всеки ден се доказва като абсолютно непреклонен мъж, защитаващ семействата и майките от рашистките уроди .

По нататък коментатора не съм гледал разбира се.....

преди 12 часа, Flashback написа:

Моите бесарабски българи затова го мразят пан Зельо повече от Путин. Чувстват се излъгани, гласували за него и повярвали, че ще спре гражданската война и ще им донесе мир, а вместо това им натресе пълномащабна война с Русия. 

Пак лъжеш. Никой в Украйна не е говорел за "гржданска война" . Имаше рашистко нахлуване със всички спец части и войскйови подразделения първо в Крим, после в Донбас.

Така че няма как Зеленски да им "натресе " война, която започна февруари-март 2014 г , далеееееч преди той да стане президент.

:hush:

преди 8 минути, kosyo написа:

P.S. Чакай бре човек как така загуби. Аз ти пускам само стари видеа неизвестно от къде и CGI са всички до едно.

@Flashback

Ти па да не мислиш, че ти гледам петте изтърканите еднообразни видеа, които въртиш всеки божи ден като развалена грамофонна плоча?! Даже съм убеден, че и твоят сало-отбор не ги отразява, щото е досада!

На косъм съм да те блокирам като Коко и Вълчев, че си скучен и досаден до безобразие. Знам ви репертоара наизуст, а човек като ви блокира по-лесно се чете темата! Няма смисъл въобще човек да ви чете и да си губи времето, публикувате едно и също до втръсване!

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Добро утро, 

Сирена известно време няма да пише в темата, предавам ви поздрави :)

Що ? Ще има визитация и са я прибрали в психиатрията ли ?

преди 11 часа, Flashback написа:

Путин е на път да срине "международния ред, основан на правила" (измислен и работещ в интерес на САЩ) и цялото НАТО се тресе от нерви, че бъдещото на НАТО е заложено на карта ако Украйна загуби, та Путин си е направо гений. 😁

Да добавя и че населението на РФ ще се увеличи с няколко милиона православни руснаци, пък Западна Европа нека си "подобрява" демографията с афганистански и африкански "лекари" и "инженери".

https://www.moscowtimes.ru/2023/10/06/shantazh-i-drugie-ritoricheskie-priemi-v-rechi-vladimira-putina-a109157

Путлю му се ще нов Рейх , само че мис е струва си прави сметка без кръчмар. :)

А кряка единствено и само от позицията на "обезьяна с гранатой" , размахвайки ядрената карта.

Нищо, абсолютно нищо не може да предложи на нормалните хора, освен война и терор.  Нито на руснаците нито на хората по света.

преди 7 минути, Flashback написа:

Ти па да не мислиш, че ти гледам петте изтърканите еднообразни видеа, които въртиш всеки божи ден като развалена грамофонна плоча?! Даже съм убеден, че и твоят сало-отбор не ги отразява, щото е досада!

На косъм съм да те блокирам като Коко и Вълчев, че си скучен и досаден до безобразие. Знам ви репертоара наизуст, а човек като ви блокира по-лесно се чете темата! Няма смисъл въобще човек да ви чете и да си губи времето, публикувате едно и също до втръсване!

Няма кой да ти чете глупостите после:)  Ще умреш от скука просто.

Дронаджии се пренесоха в един по-добър свят:

Видео от втората половина на WW2-нейде край Берлин.

преди 15 часа, glen написа:

Украйна ще се присъедини към списъка на страните, оставени на произвола на съдбата, след като САЩ вече нямат нужда от тях;

Депутатите в Киев не съжаляват за ненужната смърт на над 400 000 техни съграждани, а само са загрижени, че много повече няма да умрат, ако помощта спре и войната свърши. Невероятно.

...за кой ли път наглия мръсен и подъл америкец ще зареже поредната си васална нему държава...

...с тъквъйзи прЕатели врагове ти не трябват...

...руснаците имат един мого точен лаф за такива случаи...

...,,поматросил и бросил"...

преди 1 час, Flashback написа:

Арестович смята, че на Украйна ще бъде казано: "Забравете за Крим и Донбас".

Няма да бъде казано. Еднозначно. След нарушението на Будапещенския меморандум от страна на Русия, Великобритания и САЩ не са в положение да отказват да помагат на Украйна, освен ако не искат и те като Мухосранск да станат нерукопожати в цивилизования свят.

Ще помагат на Украйна и хоро ще играят.

Аз ви казах, ама червените ви тикви не стоплят. Колко пъти вече се излъгахте и от западната преса и от руската а, а, а, а ???

Колко пъти ви казах да четете украински източници а ? И там лъжат някои, но много малко, повечето казват истината.

преди 20 минути, miro20 написа:

Вдъхновяващо !  Браво на Зеленски. Всеки ден се доказва като абсолютно непреклонен мъж, защитаващ семействата и майките ...

няма как Зеленски да им "натресе " война

Зельо като президент на хохлите точно война им е натресъл.  Уж до победа и до последния руснак, пък каква стана тя?      Вече с 400 000 загинали и с 600 000 осакатени - след 7 вълни на уж  задължителни мобилизации.      Този човек могилизира Украйна и тя е като огромно гробище.  Този терорист е по-зле и от идола им -Степан Бандера.   Надминава го по броя на жертвите.   Може обаче и още.   Руснаците са търпелив народ. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.