Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, miro20 написа:

За скараните с хронологията отново :

Колко пъти ви питам, и отговор няма - посочете ми поне ЕДНА рускоезична жертва в Крим или Донбас, ПРЕДИ рашисткото нахлуване там февруари - март 2014 г ?

Ма ти верно не помниш. Пий си гинкобилобата бре:hit:

Чакай аз ще ти припомня хронологията. Ако не вярваш на мен, питай автора на този пост:

на 22.09.2023 г. в 12:35, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, miro20 написа:

И още веднъж... защо при самото нахлуване, Игор Стрелков, който ръководеше войските там, не може да намери дузина доброволци от 4.5 млн население ?

Смешно, смешно, ама вече взе да се изтърква да ставаш за смях с този репертоар от отдавна пробити две-три годишни опорки и вече не си толкоз актуален. Не че някой в момента може да ти вземе титлата "главен клоун на форума", ама знам ли? Има вече няколко обещаващи нови звезди в лицето на дзверчето и КУХАТА ХРАЛУПА, които като нищо ще те катурнат от върха  :topsecret2:

А относно тази опорка, още вчера ти предложих:

Дай да прескочим хилядите пъти, в които пльоскаш тук всякакви алабализми по тази тема и да стигнем направо до въпросът, след който млъкваш заврян в под на кучето опашката:

на 28.07.2023 г. в 23:03, ivottoshev написа:

Я кажи след като нямало никаква подкрепа от местното население, как така една шепа хора са се изправили срещу цял народ и собствената му армия на собствената му територия... пък цели осем години да не могат да бъдат изгонени :popcorn2:

преди 11 минути, ivottoshev написа:

За скараните с хронологията отново :

Колко пъти ви питам, и отговор няма - посочете ми поне ЕДНА рускоезична жертва в Крим или Донбас, ПРЕДИ рашисткото нахлуване там февруари - март 2014 г ?

Ма ти верно не помниш. Пий си гинкобилобата бре:hit:

Чакай аз ще ти припомня хронологията. Ако не вярваш на мен, питай автора на този пост:

на 22.09.2023 г. в 12:35, miro20 написа:

Да, благодаря ти отново че ме цитираш че  Крим и Донбас и вкараната война от рашистите там , нямат нищо общо  с процесите на Майдана.

Само че идея си нямам защо не цитираш целия ми пост  :)

ПРоблема и войната започна СЛЕД като рашистите започнаха операцията си с разстрела от беркутовците 20 февруари, а после превзеха Крим и нахлуха в Донбас.

Преди това нямаше НИТО ЕДНА жертва, нито военна, нито цивилна, нито едно убито дете.

По вереме на ЦЕЛИЯ МАЙДАН от 2013 г до края когато Рашистан започна военната си операция.

Нали и това питам постоянно, а отговор нямате - посочете ми за целия МАйдан в Киев да е имало каквито и да е намерения или планове за Крим и рускоезичните в Донбас ?

Поне една жертва, едно убито дете  ми посочете ПРЕДИ рашисткото нахлуване ? Което да оправдае това нахлуване ?

Нямате примери , защото исканията на Майдана нямаха никакви  етнически мотиви, а икономически , евроинтеграция, борба с олигархията икорупцията. Нищо общо с рашистката дезинформационна  пропаганда която повтаряте.

:hush:

Това е хронологията. Никой от никаква Кравария не е спонсорирал нищо, и това си е ваша пропагандна рашистка лъжа и нищо повече.

Както и да въртиш и сучиш, освен да се излагаш с лъжите си за кравари и др  , истината не можеш да замажеш :)

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Абе ти ще спреш ли да се правиш на малоумен. Това сега в каква връзка го написа а ???

Месеци ви повтарям да не бъдете малоумни.

Като съм се събрал с малоумници като тебе какъв да стана? Зная за риска, ама дано оправдае целта.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

И още веднъж... защо при самото нахлуване, Игор Стрелков, който ръководеше войските там, не може да намери дузина доброволци от 4.5 млн население ?

Смешно, смешно, ама вече взе да се изтърква да ставаш за смях с този репертоар от отдавна пробити две-три годишни опорки и вече не си толкоз актуален. Не че някой в момента може да ти вземе титлата "главен клоун на форума", ама знам ли? Има вече няколко обещаващи нови звезди в лицето на дзверчето и КУХАТА ХРАЛУПА, които като нищо ще те катурнат от върха  :topsecret2:

А относно тази опорка, още вчера ти предложих:

Дай да прескочим хилядите пъти, в които пльоскаш тук всякакви алабализми по тази тема и да стигнем направо до въпросът, след който млъкваш заврян в под на кучето опашката:

на 28.07.2023 г. в 23:03, ivottoshev написа:

Я кажи след като нямало никаква подкрепа от местното население, как така една шепа хора са се изправили срещу цял народ и собствената му армия на собствената му територия... пък цели осем години да не могат да бъдат изгонени :popcorn2:

Простичко и ясно - Защото няма никаква "шепа хора" , а има рашистко военно нахлуване от Рашистан .

С цели подразделения спецназ, всякакви военни подразделения и части . Срещу които именно бе реакцията на ВСУ .

Наистина ли не можеш да осмислиш нещо толкова простичко и ясно ?

Неофициално по рано, защото Путлер раздаде медали "за превземането на Крим " с дата 20 февруари 2014 г.

Покажи да видим какви медали е раздавал. Имай предвид това:

на 22.09.2023 г. в 12:49, ivottoshev написа:

Ти знаеш ли заради турнирите по дартс, които на времето организирах, колко медали съм поръчал да ми направят с конкретни дати, местоположения и тн.?!? По спомен цената беше около двайсетина лева за комплекта от три медала и на тях може да пише всичко, което си пожелаеш. За теб ако снимка на която някакъв си човек показва някакъв си медал е доказателство, значи "ептен си изплискал легеня" :giggle1:

Ето ти примерно една монета. И нея някой на който му изнася може да я приеме за истинска и автентична и да я разнася по форуми и социални мрежи като "доказателство":

358154784_301229939128673_692560066835759418_n.thumb.jpg.94eaad0957982fa0244ebaa00acd9764.jpg

преди 6 минути, miro20 написа:

Поне една жертва, едно убито дете  ми посочете ПРЕДИ рашисткото нахлуване ? Което да оправдае това нахлуване ?

Ко каза ?

2014г

Цитат

Над сто души бяха убити, повечето от които от полицейски снайперисти, в Киев по време на демонстрациите на 21 февруари за оставка на президента Виктор Янукович. Ден след тези кървави събития Янукович избяга от Украйна, а после беше отстранен от длъжност от украинския парламент.

https://m.dir.bg/dnes/svyat/ukrina-sniperisti-midan-16730357

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Е? Държава в чиято армия най-официално има/ше цял полк от нацисти, не е ли нацистка държава?

Да не признаваш, че Матушката е нацистка държава? 

преди 6 минути, miro20 написа:

Простичко и ясно - Защото няма никаква "шепа хора" , а има рашистко военно нахлуване от Рашистан .

Там военно нахлуване не е имало. Имало е както руски така и карварски военни съветници. ,

Въпросът ми си остава: Как така шепа хора (дали ще ги наречеш "рашистко военно нахлуване", "извънземни" или каквототамсирешиш е все тая) са успяли без никаква подкрепа от местното население да се задържат там осем години?

преди 3 минути, Flashback написа:

Една интересна статия за Майдана от далечната 2017 год. 

Скрити истини – кой стои зад снайперистите на Майдана?

https://baricada.org/2017/11/24/maidan-snipers/

Да да, старите фейкове на нов глас :)

https://www.stopfake.org/ru/godovshhina-evromajdana-gruzinskie-snajpery-i-drugie-fejki/

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Ко каза ?

2014г

Цитат

Над сто души бяха убити, повечето от които от полицейски снайперисти, в Киев по време на демонстрациите на 21 февруари за оставка на президента Виктор Янукович. Ден след тези кървави събития Янукович избяга от Украйна, а после беше отстранен от длъжност от украинския парламент.

https://m.dir.bg/dnes/svyat/ukrina-sniperisti-midan-16730357

Ами прочети по назад какво казах, и ти благодаря за датата.

Путлер започна операцията с провокациите и раздаде после медали с гравирана дата 20 февруари 2014 г .

:)

Други въпроси имаш ли ?

Че гледам съвсем се оплете :) 

Ах да..  "избягал " не е точна дума, а изведен от рашистките служби  чрез планирана операция за евакуация през Крим и после в Рашистан.

Изведен заедно с беркутовците разстрелващи хората на Майдана, които до ден днешен се крият от правосъдието в Рашистан или са на работа в тамошните военни и служби .

Мрънколенето ви ме развлича неимоверно

Чакам анализа на случката в ИЗРАЕЛ - впрочем президента им каза че ТОВА Е ВОЙНА - ВВС са в въздуха с gps бомби - 6 групи и бомбят ВСИЧКО НАРЕД 

И те ли са рашисти :)

преди 4 минути, N1K17Y написа:

"Четене с разбиране" не е спорт за теб. Насочи се към нещо по-простичко :)

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Там военно нахлуване не е имало

А не бе :) 

Класическо нахлуване със всички възможни военни и специализирани служби .

Гледай "Пътя към родината" , има го в ютюба, не аз, а самия Путлер описва почасово операцията по превземане на Крим от неговите тежковъоръжени уроди .

И не, това не са "шепа хора" .

За нахлуването в Донбас пак ще ти припомня ако искаш и ще ти цитирам отново клипа с Игор Стрелков който обяснява всичко много подробно.

Освен че не може да намери местни доброволци , изгледай и това :

преди 3 минути, miro20 написа:

https://www.stopfake.org/ru/godovshhina-evromajdana-gruzinskie-snajpery-i-drugie-fejki/

Ами прочети по назад какво казах, и ти благодаря за датата.

Путлер започна операцията с провокациите и раздаде после медали с гравирана дата 20 февруари 2014 г .

Разбирам, снайпериста е бил на Путин човек :speak:

преди 3 минути, miro20 написа:

Ама пак ли? Та нали само преди малко те помолих да покажеш какво е раздавал? Това видя ли:

на 22.09.2023 г. в 12:49, ivottoshev написа:

Ти знаеш ли заради турнирите по дартс, които на времето организирах, колко медали съм поръчал да ми направят с конкретни дати, местоположения и тн.?!? По спомен цената беше около двайсетина лева за комплекта от три медала и на тях може да пише всичко, което си пожелаеш. За теб ако снимка на която някакъв си човек показва някакъв си медал е доказателство, значи "ептен си изплискал легеня" :giggle1:

Ето ти примерно една монета. И нея някой на който му изнася може да я приеме за истинска и автентична и да я разнася по форуми и социални мрежи като "доказателство":

358154784_301229939128673_692560066835759418_n.thumb.jpg.94eaad0957982fa0244ebaa00acd9764.jpg

преди 20 минути, miro20 написа:

Ама ти наистина си лоботомиран и здраво си презобал с украинската пропаганда, която е ненадмината по лъжи и дезинформация.

Уебсайтът StopFake е проект на украинската медийна неправителствена организация Media Reforms Center.

ПовЕрвахме на някаква украинска НПО, а не на разследващи западни журналисти! 

Критично мислене, Миро20, критично мислене ти липсва! :hit:

преди 15 минути, N1K17Y написа:

386456940_10160109560009007_168586454117

току-що, Flashback написа:

Ама ти наистина си лоботомиран и здраво си презобал с украинската пропаганда, която е ненадмината по лъжи и дезинформация.

Уебсайтът StopFake е проект на украинската медийна неправителствена организация Media Reforms Center.

ПовЕрвахме на StopFake, който разпространява само фейкове и дезинформация ! :hit:

Знам, много ви бъркат в здравето сайтове които разобличават рашистктие ви фейкове :)

вЕрвай си на световно известните медийни мастодони  "барикада" и подобни фейкомети. Сам си избираш да си кон с капаци :) 

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ама пак ли? Та нали само преди малко те помолих да покажеш какво е раздавал? Това видя ли:

Добре де, и преди съм ти казвал - като си копираш старите глупости, те по малко глупости ли стават ?

Много обичаш да се мацаш със старите си излагации.

Вече оспори че Путлер раздавал медали ...

Още някой бисер ще изакаш ли ? :)  :)  

преди 2 минути, miro20 написа:

Гледай "Пътя към родината" ,

изгледай и това :

Отдавна спрях да ти гледам глупостите и да ти чета линковете. Колкото пъти ти се вържа - толкова пъти после почват или мистериозно да изчезват линкове от твои постове, или следва прословутото ти "тези думи не са мои"... Като ги изгледам и почна да ти задавам въпроси по тях, отговори няма да има...

Примерно като с онова клипче с Путин, дето те питах ти като защитаваш Бочко, пред него ли заставаш или зад него 

Просто няма смисъл, г-н Насраний :getout:

преди 10 минути, miro20 написа:

Знам, много ви бъркат в здравето сайтове които разобличават рашистктие ви фейкове :)

вЕрвай си на световно известните медийни мастодони  "барикада" и подобни фейкомети. Сам си избираш да си кон с капаци :) 

В статията на Баридака са цитирани западни журналисти, които са правили разследвания.

А ти вярваш на някакъв долнопробен украински сайт, поддържан от някаква украинска НПО.

Та кой е кон с капаци?

преди 7 минути, miro20 написа:

Вече оспори че Путлер раздавал медали ...

Той медали сигурно е раздавал много. Оспорих това какво пише на тях, а ти както винаги когато си заврян в под на кучето опашката - пльоскаш всякакви небивалици но не и доказателства за думите си.

преди 22 минути, ivottoshev написа:

"Четене с разбиране" не е спорт за теб. Насочи се към нещо по-простичко :)

Е нали търсим нацистки полкове и решаваме коя държава е нацистка според това? Мъча се да ти разбера критериите. 

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Е нали търсим нацистки полкове и решаваме коя държава е нацистка според това? Мъча се да ти разбера критериите. 

Похвално е, че се мъчиш да разбереш, но за твое добро - върни се в първи клас, усвои четене с разбиране и тогава пак се пробвай да водиш дискусия!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.