Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Хубаво бум и още един денацифициран дрон:

Последния беше.

ПВО-то спи вечен сън:

Още заспали..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 38 минути, Flashback написа:

и какво мислят кримчани

Лъжеш като Лъжепрасе.

А кажи да видим, Путлер ако нахлуе в Швеция, ти на чия страна ще си ?

преди 34 минути, BANKATA написа:

Значи загиналите наистина са малко

Пострадалите общо около 1 милион души  (хохли и москали)  в Украйна ти изглеждат малко???    Ами затова 6 милиона души са избягали в Русия, а други 6 милиона са в страните от ЕС.  Докато Зельо си развява въображението с парите и оръжията от НАТО.  За коя и каква нация говори този евреин?   Бил изпратил родителите си в Израел - без да знае какво ще се случва там.    И кому е притрябвала държава Хохлия -  освен на САЩ и за техните световни геоинтереси?   

преди 4 минути, attj написа:

И кому е притрябвала държава Хохлия -  освен на САЩ и за техните световни геоинтереси?   

На мен!

току-що, BANKATA написа:

На мен!

Да не мислиш подобно на мен да ходиш да учиш нещо в Киев!?   Вече свърши хубавото време.  Може да пострадаш заради войната на хохлите с казаците.

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

А кажи да видим, Путлер ако нахлуе в Швеция, ти на чия страна ще си ?

И защо Путин ще иска да нахлува в Швеция?

След разпадането на СССР да не би в Швеция да са останали няколко милиона руснаци, които шведските власти се опитват да бандеризират насила?!

преди 56 минути, BANKATA написа:

В последната офанзива руснаците загубиха повече техника за 5 дни отколкото украинците за 3 месеца.

Източник "Вярвай ми, брато". :giggle1:

BANKATA, много си зле, ама много, надминаваш по идиотия всички от сало-дружинката!

Хавана е само на 140 км от Маями.    Вече 70 години САЩ не успяват да наложат американски ред и демокрация в Куба.   Направо се изсилват за събитията в Украйна.     Пак толкова ще успеят и там.    После тези в Киев ще са виновни - че не са успели да победят и да защитят демокрацията. Това отново  ще е обяснението за пред американските данъкоплатци.

преди 14 минути, Flashback написа:

Защото има навика да нахлува там, където заявява, че няма намерение да нахлуе.

преди 10 минути, Flashback написа:

След разпадането на СССР да не би в Швеция да са останали няколко милиона руснаци, които шведските власти се опитват да бандеризират насила?!

Източник "Вярвай ми, брато". :giggle1:

BANKATA, много си зле, ама много, надминаваш по идиотия всички от сало-дружинката!

Аз ако бях зле щеше да ме опровергаеш, ама понеже знаеш че съм прав, а и Кремъл не ви спускат никакви опорки по тази тема, единствено остана да отричате фактите.

Не ми отговори кое от горното е лъжа? Потопените кораби, загубата на Херсон, това че само луд би започнал война с Украйна? Кое?

При всяка една новина за успехи на Украйна рвагирате по един и същ начин. Отричане, отричане, отричане. И като излязат неопровержими доказателства и от руска страна,....мълчание.

Каква война?  Русия се намеси за да помогне на казаците да се отделят от Бандеристан.

преди 10 минути, BANKATA написа:

Аз ако бях зле щеше да ме опровергаеш, ама понеже знаеш че съм прав, а и Кремъл не ви спускат никакви опорки по тази тема, единствено остана да отричате фактите.

Не ми отговори кое от горното е лъжа? Потопените кораби, загубата на Херсон, това че само луд би започнал война с Украйна? Кое?

При всяка една новина за успехи на Украйна рвагирате по един и същ начин. Отричане, отричане, отричане. И като излязат неопровержими доказателства и от руска страна,....мълчание.

За кое си прав, бре!

Пан Зельо не спира не проси броня, ПВО и боеприпаси, въпреки че НАТО наля милиарди и изпразни натовските складове. Дори запасите с боеприпаси в Израел и Южна Корея изчезнаха.

Къде изчезна това оръжие, всичко е в пепел и за скрап, а прословутата контраофанзива е тотал щета. 

По-късно ще публикувам интервю с истински военен експерт от австрийската армия за текущата ситуация на бойното поле и за разлика от теб (пишман-разбирача), той е на мнение, че "перемога" няма и няма да има. 

преди 18 минути, attj написа:

Хавана е само на 140 км от Маями.    Вече 70 години САЩ не успяват да наложат американски ред и демокрация в Куба.   Направо се изсилват за събитията в Украйна.     Пак толкова ще успеят и там.    После тези в Киев ще са виновни - че не са успели да победят и да защитят демокрацията. Това отново  ще е обяснението за пред американските данъкоплатци.

По-скоро руснаците по примера на САЩ няма да успеят да сложат ред в Украйна която е само на 0 км от тях.

преди 9 минути, Flashback написа:

За кое си прав, бре!

Пан Зельо не спира не проси броня, ПВО и боеприпаси, въпреки че НАТО наля милиарди и изпразни натовските складове. Дори запасите с боеприпаси в Израел и Южна Корея изчезнаха.

Къде изчезна това оръжие, всичко е в пепел и за скрап, а прословутата контраофанзива е тотал щета. 

По-късно ще публикувам интервю с истински военен експерт от австрийската армия за текущата ситуация на бойното поле и за разлика от теб (пишман-разбирача), той е на мнение, че "перемога" няма и няма да има. 

Я се върни на зад в темата и виж какви ги бръщолевехте за крайцера Москва!

Ама не ти отърва и няколко часа все се опитваш да изместиш темата.

преди 7 минути, Flashback написа:

По-късно ще публикувам интервю с истински военен експерт от австрийската армия

Още един полезен идиот ли изкопахте.

Война се води между Русия и Украйна. Толкоз ли свършиха руските и украинските експерти, та сте тръгнали да копаете полезни буржоазни идиоти.

Май и руските и украинските експерти твърдят, че настъплението ви към Авдеевка е мега малоумно. И аз като скромен български експерт мога да ви потвърдя това.

По добре не си играй да търсиш, чакай довечера Ромчето да дотътри цял чувал полезни идиоти.

Бандеровците обявиха АТО в югоизточна Украйна и си предизвикаха ответна руска  военна операция.   Цел са земите на казаците.   А на хохлите още им се умира за тях.    Няма да им стигнат силите.

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Още един полезен идиот ли изкопахте.

Полезните идиоти са тук в темата като теб Сало-Реджи, цялата война ще я изкарате предимно на пожелателни мисли и кухи опорки.

А останалите предпочитаме да се информираме от западни експерти и военни анализатори.

Колкото и да не ти харесва, тяхното мнение е с много по-голяма тежест от вашите детински измишльотини. 

преди 18 минути, BANKATA написа:

Я се върни на зад в темата и виж какви ги бръщолевехте за крайцера Москва!

И въпреки, че Москва потъна, това не помогна по никакъв начин на УкроРайх да разбие руската отбрана, а Азовската операция претърпя тотален провал, в която бяха изгубени огромни количества броня и пехота. Сега пан Зельо реве да започнем с обучението и оборудването на поредна трета или вече не знам коя поред армия, след като предишните вече са демилитаризирани и денацифицирани. И това не може да се повтаря вечно, защото украинското пушечно месо не е безкрайно число.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Война се води между Русия и Украйна. 

Няма обявена такава. Хохлия не е Украйна.   Освен това - украинските казаци търсят спасение в Русия.  Те са украинци, поне досега са били.  Вече ще е различно.  Украинските казаци напускат доскорошната Украйна.

преди 23 минути, Flashback написа:

Полезните идиоти са тук в темата като теб Сало-Реджи, цялата война ще я изкарате предимно на пожелателни мисли и кухи опорки.

А останалите предпочитаме да се информираме от западни експерти и военни анализатори.

Колкото и да не ти харесва, тяхното мнение е с много по-голяма тежест от вашите детински измишльотини. 

И въпреки, че Москва потъна, това не помогна по никакъв начин на УкроРайх да разбие руската отбрана, а Азовската операция претърпя тотален провал, в която бяха изгубени огромни количества броня и пехота. Сега пан Зельо реве да започнем с обучението и оборудването на поредна трета или вече не знам коя поред армия, след като предишните вече са демилитаризирани и денацифицирани. И това не може да се повтаря вечно, защото украинското пушечно месо не е безкрайно число.

Не, но показа кой лъже и кой не при поднасянето на информацията. От където запощна и разговора ни.

Руснаците 5 дни мълчаха и лъжеха за Москва.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не, но показа кой лъже и кой не при поднасянето на информацията. От където запощна и разговора ни.

Руснаците 5 дни мълчаха и лъжеха за Москва.

Само пет дни, а УкроРайх лъже от началото на войната. 

Дори не желаят да кажат колко хора пожертваха, за да "освобождават" територии, населени предимно с ватници. От пуст инат пан Зельо затрива цялата държава и я превръща в едно гигантско гробище!

И въобще не знам какво се е писало в темата за потъването на Москва, аз се регистрирах в този форум доста след това.

преди 5 минути, Flashback написа:

И въобще не знам какво се е писало в темата за потъването на Москва, аз се регистрирах в този форум доста след това.

Затова ти казах че ако искаш да се информираш за рвалнаъа ситуация пети украински канали. По-верни са от руските.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Затова ти казах че ако искаш да се информираш за рвалнаъа ситуация пети украински канали. По-верни са от руските.

Абе, Лъжепрасето знае руски и се ориентира, не е малоумен като Ромчето.

Ама лъже комуниста злобен.

Е бива ли такива работи да се случват на руZка територия нощес? Да питам за единственото ешалонирано ПВО в света или да не се повтарям?

P.S.  сигурно горят гумите :)

преди 9 минути, BANKATA написа:

На Бахмутському напрямку наші захисники відбили 3 атаки противника в районі населеного пункту Андріївка Донецької області. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку. Так, протягом доби наші воїни відбили понад 10 атак ворога.    Не пишат нищо за непрекъснатата артилерийска канонада върху ВСУ.  Няма да могат дълго да издържат.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Не, благодаря! Като те гледам теб как си презобал с украинската пропаганда и колко си дезинформиран, плюя си в пазвата. 

Руски медии също почти не следя, има достатъчно безпристрастни западни анализатори, експерти и канали, които отразяват доколкото е възможно ситуацията от двете страни и като се има предвид мъглата на войната.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.