Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Flashback написа:

Не, благодаря! Като те гледам теб как си презобал с украинската пропаганда и колко си дезинформиран, плюя си в пазвата. 

Руски медии също почти не следя, има достатъчно безпристрастни западни анализатори, експерти и канали, които отразяват доколкото е възможно ситуацията от двете страни и като се има предвид мъглата на войната.

Имаме напредък от аз чета само западна преса до "Руски медии също почти не следя". Чудя се кога ли ще стигнем до чета само тях..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, kosyo написа:

Имаме напредък от аз чета само западна преса до "Руски медии също почти не следя". Чудя се кога ли ще стигнем до чета само тях..

Косьо, вчера те похвалих, но днес си за чиста двойка!

Все още не си усвоил четене с разбиране, завалията...! :hit:

току-що, Flashback написа:

Косьо, вчера те похвалих, но днес си за чиста двойка!

Все още не си усвоил четене с разбиране, завалията...! :hit:

То е ясно за мен , ама аз за твоите източници се притестявам. Няма ли да измислите нещо по умно от четене с разбиране? Цялата ви клика го употребява -аз дори и не мога да чета.

Ама мисля да взема да те питам на всяко едно твое изказване  за западен източник - така че вземи се подготви добре за такива въпроси. Ако вземеш да шикалкавиш - ще ти слагам цитата за това как четеше САМО западна преса. Мисля че ще стане интересно - какво ще кажеш?

Косе не се отваряй много

Нямаш Максар - трай там и пускай бозави туитове

Относно великите украински нападения - Розин обясни схемата - каквото снима американския сателит Топаз - това се преценява за атака.

Ролята на укрите е да мият и лъскат камиона на Хаймарса.

Ванката - да ти покажа какво е геополитика .

Значи Европа ще се оправя сама - цялото количество газ добиван в РФ ще заминава за Китай - а Шанхай ще стане газов хъб и ще продават .

IMG_20231017_163558_340.jpg

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Косе не се отваряй много

Нямаш Максар - трай там и пускай бозави туитове

Относно великите украински нападения - Розин обясни схемата - каквото снима американския сателит Топаз - това се преценява за атака.

Ролята на укрите е да мият и лъскат камиона на Хаймарса.

Ванката - да ти покажа какво е геополитика .

Значи Европа ще се оправя сама - цялото количество газ добиван в РФ ще заминава за Китай - а Шанхай ще стане газов хъб и ще продават .

IMG_20231017_163558_340.jpg

То е ясно че не ти се говори за това и Рибаря и той лъже,а?

image.jpeg.0e76b62952ce7aa2add43b5c1824f26d.jpeg

Има 2 интересни неща на тая графика. Хелоуин ще е интересен тази година - с много вещици

преди 1 минута, kosyo написа:

То е ясно за мен , ама аз за твоите източници се притестявам. Няма ли да измислите нещо по умно от четене с разбиране? Цялата ви клика го употребява -аз дори и не мога да чета.

И за кое по-точно се притесняваш, Косенце?

Ти цитираш повече руски източници от мен.

Притеснявай се за себе си, например, вчера цитира Сладков (не че беше разбрал какво пишеше). :hit:

току-що, Flashback написа:

И за кое по-точно се притесняваш, Косенце?

Притеснявай се за себе си, например, вчера цитира Сладков (не че беше разбрал какво пишеше). :hit:

Сигурно аз съм казал че чета и цитирам само западна преса нали? Сигурно съм забравил...

преди 2 минути, Flashback написа:

Именно!

Вие цитирате само полезни буржоазни идиоти

Батько наш Петлюра

Предполага се, че това видео е от ударите от вчера:

преди 4 минути, rtheh написа:

Предполага се, че това видео е от ударите от вчера:

С 30-годишни ракети :

Това е толкова тъжно..

P.S . 2-та майора е източника - ако някой нещо каже..

За година и половина броят на хората с увреждания в Украйна се е увеличил с 300 000 - Министерство на социалната политика

https://life.pravda.com.ua/society/2023/09/19/256633/

--- --- ---

Орбан и Путин в Пекин:

преди 2 минути, Flashback написа:

За година и половина броят на хората с увреждания в Украйна се е увеличил с 300 000 - Министерство на социалната политика

https://life.pravda.com.ua/society/2023/09/19/256633/

Това стана ли вече западен източник? Гледаш ли как догонваш вече - реагираш на нещо което аз поствам - губиш инициативата вече, няма ли нещо интересно в западната преса вече?

преди 42 минути, kosyo написа:

С 30-годишни ракети :

Това е толкова тъжно..

P.S . 2-та майора е източника - ако някой нещо каже..

Американците почти ги бяха унищожили тия ракети, защото им е дошло времето. САЩ за две години са унищожили страшно много техника, която можеше да предоставят. Едните се давят от липса на техника, а другите я режат, защото не им трябва.

преди 3 минути, rtheh написа:

Американците почти ги бяха унищожили тия ракети, защото им е дошло времето. САЩ за две години са унищожили страшно много техника, която можеше да предоставят. Едните се давят от липса на техника, а другите я режат, защото не им трябва.

Ох някъде бях мернал колко им бяха останали от тия - но не помня колко бяха - достатъчно за да стъжнят живота на руZнаците. За тази специално модификация бяха писали че до Кримския мост няма да стигне, но пък има повече суб-муниции от стандартния модел

Намерих го - с 950 елемента беше:

https://www.thedrive.com/the-war-zone/ukraine-getting-atacms-cluster-variant-would-be-a-big-problem-for-russia

"Първоначално публикувано от gaburko 

Последните няколко дни по социалките гледам шизофренията и откровеното объркване сред русофилите. Мнозина не могат да преглътнат хапката, че путкин, този стожер на пан-славизма и православието, подкрепя мюсулманските главорези от хамас и хизбула. Някой от тях продължават да бълват опорките, но дет' се вика "с отвращением".

"Родните нацита, когато трябва да лапнат и арабския шнур, а устата им е изцяло пълна със съветския:" Oxy

Момчета от отбор Ватенка, някой да направи обзор за безспорните успехи на Русия и персонално на другаря путин, след шестотин дни от тридневната война. 

Станаха толкова дни заради парите и оръжията от НАТО.   Никой никаква победа не е постигал с просене и с продажничество.  Нещо не се сещам. Хохлите са виновни пред казаците и общата им държава приключва.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.