Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Митко Вълчев написа:

Ся опоркаджийо платен, преди войната украинците ли твърдяха как ще смачкат руснаците или беше обратното? Противна продажна Вата.

Ще изчакаш ли краен резултат преди да говориш за мачкане? Накрая нещата ще заприличат на много ме биха, ама и аз удрях.  Днес вече един генерал (от на реджеп пановете) говори за настъпление в тупик. И той нещо е споменал за четири месеца, Крим, но за кафе не знам да е говорил (но се подразбира).

П.С. Добре, че е форумът да ти позволи да си изливаш натурална особа дори виртуално. Не виртуално нещата щяха да стигнат до там да имаш перманентен бан в който и да е форум. При това без никаква намеса от администрацията на тези форуми.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Вълчев

Къде са неограничените ресурси на обединения Запад :)

Къде е победоносното натовско оръжие?  Къде са гордите бели орли на Украйна ?

Защо им карат Ф16 в тирове ? Не можеха ли да прелетят ?

ЯЖ ЛУК - и плачи

Зеленски и антураж са новината от вчера. Тази карикатура разказва историята!

image-6.png?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_t

Не всичко е загубено. Украинските войници, които все още искат да се бият и искат надеждно заплащане, възможността чука.

Да, Израел ги иска. Не само, че опитен украинец (дори нацист от батальона Азов) може да спечели повече шекели в IDF, но и метеорологичните условия са по-добри. Няма да рият планини от сняг при минусови температури през януари. Освен това Хамас няма танкове, ракети кинжал и щурмова авиация. Това ще бъде леко.

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Вълчев

Къде е победоносното натовско оръжие? 

ЯЖ ЛУК - и плачи

Митко Вълчев не е наясно руските 6000 ядрени бойни глави колко пъти могат да унищожат живота на Земята.  В НАТО това им е известно.  Всичкото им благополучие само за миг може да се превърне в разтопено радиоактивно стъкло.   Затова скоро ще спрат помощта за режима в Киев.

преди 19 минути, maxthon написа:

Ще изчакаш ли краен резултат преди да говориш за мачкане? Накрая нещата ще заприличат на много ме биха, ама и аз удрях.  Днес вече един генерал (от на реджеп пановете) говори за настъпление в тупик. И той нещо е споменал за четири месеца, Крим, но за кафе не знам да е говорил (но се подразбира).

П.С. Добре, че е форумът да ти позволи да си изливаш натурална особа дори виртуално. Не виртуално нещата щяха да стигнат до там да имаш перманентен бан в който и да е форум. При това без никаква намеса от администрацията на тези форуми.

Изчакал съм достатъчно. Още първия месец стана ясно, че Русия от тази война загуби. Независимо колко и каква украинска земя ще заграбят. О, Продажни.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Изчакал съм достатъчно.

Краен резултат чакаш.....

преди 1 час, miro20 написа:

Знаеш и ти мн добре че в момента в който си изтеглят извергите военопрестъпници обратно в Рашистан, войната приключва на момента.

За да могат укронацистите да си продължат с геноцида над донбасци? Ми не!!! Няма такава опция в менюто. Ако укропитеците искаха мир - да бяха дали широката автономия която бяха гласували, вместо да бомбят в продължение на осем години. Сега вече е ''късно либе за китка''

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Още първия месец стана ясно, че Русия от тази война загуби.

Чети още тия стъкмистики, къде ги пускат всеки ден като снимки със загуби. Лъжат като разпрани.....

преди 21 минути, maxthon написа:

Защото? Последния път влязох в разговора на двама русофили, които се възбуждаха от мисълта как путин щял да хвърли атомна бомба върху Западни държави от ЕС. С единия имам служебни отношения и работим с хиляди на доверие, той ми гласува на мене такова. След минута обясняваха , как да , путя бил виновен и правел глупости.  Влизам в такива спорове, само когато има изявени кретеноидни твърдения, като твоите във форума или друг на живо. Ако смяташ, че нещо не бих ти казал на живо, да ти дам координати. Но вие платените, не излизате от анонимност. Иначе да , в другите големи форуми не толерират език като моя, нито ватнишка пропаганда като твоята.

преди 1 час, miro20 написа:

рева че не може да намери дузина доброволци

Я, сменил си опорката? От ''1000'' станаха на ''дузина'' 

От моя гледна точка -  форумният топ клоун е решил да вкара нова смешка в репертоара си, което е похвално. Винаги има нужда от нещо свежо 

Защото? Последния път влязох в разговора на двама русофили, които се възбуждаха от мисълта как путин щял да хвърли атомна бомба върху Западни държави от ЕС. С единия имам служебни отношения и работим с хиляди на доверие, той ми гласува на мене такова. След минута обясняваха , как да , путя бил виновен и правел глупости.  Влизам в такива спорове, само когато има изявени кретеноидни твърдения, като твоите във форума или друг на живо. Ако смяташ, че нещо не бих ти казал на живо, да ти дам координати. Но вие платените, не излизате от анонимност. Иначе да , в другите големи форуми не толерират език като моя, нито ватнишка пропаганда като твоята.
Защото ще изчакаш краен резултат. А тез русофили май малко обърка адресата, на който да ги говориш. Всъщност в един нормален форум не трябва да има изобщо такива дискусии. Освен ако е специализиран за политика. А иначе там, където не се толерира т.н. от теб ватнишка пропаганда нямат нищо против и такива като теб да употребяват език като твоя. Нямат против защото същото се прави и на ниво администрация на форума.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Вълчев

ракетата на Най Великата нация вчера гръмна. Миналия месец им гръмна хипрзвуковата проба.

Яж ЛУК ти казах - ако беше чел Жирновски щеше да знаеш неговата рецепта за договаряне с Запада.

преди 5 часа, miro20 написа:

Теб трябва ли ти някой да типлаща за да защитаваш семейството и и държавата си от физическо унищожение

държавата  води  психодесен геноцид и е забранила на  народа да  има  оръжие и да се защитава 

я да разреши  како в сащ всеки да има оръжие да видиш шиши и боко как ще си заминат бърже  бърже от тоя свят

преди 28 минути, Киро Н. написа:

Вълчев

Къде е победоносното натовско оръжие?  Къде са гордите бели орли на Украйна ?

Защо им карат Ф16 в тирове ? Не можеха ли да прелетят ?

ЯЖ ЛУК - и плачи

Да, плача за украинците от ден първи.  Ти сигурно се радваш за дълбоко окопаните руснаци, загубили живота си в тази справедлива и освободителна путинова война? Куха кирко 

преди 50 минути, attj написа:

Митко Вълчев не е наясно руските 6000 ядрени бойни глави колко пъти могат да унищожат живота на Земята.  В НАТО това им е известно.  Всичкото им благополучие само за миг може да се превърне в разтопено радиоактивно стъкло.   Затова скоро ще спрат помощта за режима в Киев.

Наясно съм ма малоумна атидже, ти не си наясно, колко шизофренично е това да те радва и да е основния довод за подкрепа на Ватата.

преди 40 минути, maxthon написа:

Чети още тия стъкмистики, къде ги пускат всеки ден като снимки със загуби. Лъжат като разпрани.....

Пич, какви статистики те гонят. Обосрахте се тотално и само най нагли, тъпи или платени, твърдят как всичко е по план и че Русия печели от тази авантюра.

преди 35 минути, maxthon написа:

Защото ще изчакаш краен резултат. А тез русофили май малко обърка адресата, на който да ги говориш. Всъщност в един нормален форум не трябва да има изобщо такива дискусии. Освен ако е специализиран за политика. А иначе там, където не се толерира т.н. от теб ватнишка пропаганда нямат нищо против и такива като теб да употребяват език като твоя. Нямат против защото същото се прави и на ниво администрация на форума.

Къде това, Платени?

преди 32 минути, Киро Н. написа:

Вълчев

ракетата на Най Великата нация вчера гръмна. Миналия месец им гръмна хипрзвуковата проба.

Яж ЛУК ти казах - ако беше чел Жирновски щеше да знаеш неговата рецепта за договаряне с Запада.

Да ве, няма путинофил който да е нормален. Рецептата на която може да се кефят само умствено ощетени кирки, която Запада също може да приложи.

преди 13 часа, maxthon написа:

Добър колаж за хора кълвящи на такива глупости. Клъвна ли?

Като не си клъвнал, кога ще я превземат тази Украйна - или догодина да питам Реджепа все пак? :lol6:

преди 6 часа, miro20 написа:

Когато им се навре думите на путята , ватенките получават когнитивен дисонанс :) 

То в задачата се търси, кога аджеба не са в когнитивен дисонанс.

Като не си клъвнал, кога ще я превземат тази Украйна - или догодина да питам Реджепа все пак? [emoji38]6:
Реджепа когато и да го питаш файда няма. На него му казват, че никой не бърза и той задава след това същия тъп въпрос.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Вълчев

Еми развиват нова технология, не са като русаците, които лъжат, че имат, a да позлзват ракета от 90-те

преди 38 минути, Реджеп Иведик написа:

Путлер облече дървеното пардесю

Чета в едни руски сайтове, че двойниците му били 6 на брой и било държавна  тайна колко от тях са налице все още...   Реджеп докога ще ги брои???

Официално са 6 броя, както писах ще стигнат до 2040

rtheh

каква технология от 90-те те гази ? Става дума за управляема хиперзвукова бойна част на ракета, тоест маневри при километри в секунда,

Пентагона тепърва ще прави такъв боеприпас.

Второ Ф35 е НЕГОДЕН - летят само 50% от самолетите - два самолетоносача на Великобритания са в пристанище докато се реши проблема.

Но набутаха съюзниците си с тая бракма.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.