Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Косенце

Запри се най сетне с твойте любители

https://t.me/lost_armour/1780

Впрочем почнаха да засичат откъде карат дроните

Първите свидни жертви паднаха вече.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 минути, maxthon написа:

Кога съм казал, че е проблем? Казвам, че едните са прокси на другите в постигането на геополитически цели. Няма защита на демокрация и другите използвани клишета.

Не си спрял да го твърдиш!

Все още чакам да ми обясниш каква е разликата между Сирия, Виетнам, СССР и Украйна ?

Добиване на зарязана/повредена техника.. богата работа. Вижда се яка мъгла, дори РЕБ-а се е включил:

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не си спрял да го твърдиш!

Проблем е единствено за тези съгласили се да бъдат прокси. Аз проблем нямам може би до момента в който някой идиот тук реши, че трябва да бъдем прокси (независимо срещу кого).

Порене отзад на БМП. Направо си е за наказание това:

Някакъв слънцепльок и той изпуши... язък значи:

преди 7 минути, maxthon написа:

Проблем е единствено за тези съгласили се да бъдат прокси. Аз проблем нямам може би до момента в който някой идиот тук реши, че трябва да бъдем прокси (независимо срещу кого).

Хайде обясни какво им е проксито на Украйна според теб?

Че до сега само общи приказки говориш без никакви доказателства.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Хайде обясни какво им е проксито на Украйна според теб?

Е прокси е на Сащ и не е според мен. А те самите си признават многократно, че водят прокси война с Русия. Сенаторчета, представители нямат изобщо срама да си го признаят. Ако и ти не си го усетил това за 4700+ страници....

преди 4 минути, maxthon написа:

Е прокси е на Сащ и не е според мен. А те самите си признават многократно, че водят прокси война с Русия. Сенаторчета, представители нямат изобщо срама да си го признаят. Ако и ти не си го усетил това за 4700+ страници....

А да вярно. САЩ ги накара да нападнат Русия.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е прокси е на Сащ. А те самите си признават многократно, че водят прокси война с Русия. Сенаторчета, представители нямат изобщо срама да си го признаят. Ако и ти не си го усетил това за 4700+ страници....

Мда ама Кедми вика че не си прав. Свои хора сте - разберете се

Е тия дни се кара повече със Соловьов ама това е от обетованата земя - посещението му. Аз викам да го цитирам на всеки дето след +47000 страници не го е запомнил. Ако искаш може и от Пригожин има едно цитатче.. Нали знаеш че си ми слабост и гледам да се сдържаш в положение( хоризонтално 😞

току-що, BANKATA написа:

А да вярно. САЩ ги накара да нападнат Русия.

Вече откровено се смея. Явно късно се усетих, че си пуснал пак режима на хуморестките. Сащ ги накараха да направят доста неща. Точно това не.

:Dвчера тръбяхте навсякъде че САЩ спира бомбите за Украйна за да има за Израел

рибета май кълвете на гола кукичка - точно обратното е - май се смее най добре, който се смее последен:D

Байдън би наложил вето на пакета за помощ на Републиканската партия за Израел, казва Белият дом

преди 2 минути, kosyo написа:

Мда ама Кедми вика че не си прав.

В случая ми е по-важното какво казват хамериканските конгресменчета. А те си признават директно какво правят.

преди 1 минута, maxthon написа:

Вече откровено се смея. Явно късно се усетих, че си пуснал пак режима на хуморестките. Сащ ги накараха да направят доста неща. Точно това не.

Кои бе бъди ?

Давай с конкретни неща.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Кои бе бъди ?

Давай с конкретни неща.

Не се прави на луд, че не си чул и един пример от тези конгресменчета. Продължавай с хуморестките. Все тъй ми е смешно. И понеже все пак може и да си приятно незапознат.... Ето запознай се с г-н Сет Моултън.

преди 9 минути, maxthon написа:

В случая ми е по-важното какво казват хамериканските конгресменчета. А те си признават директно какво правят.

Ами просто не ти изнася - затова ги плещиш така. Вземи го научете това негово изказване вече де. Колко пъти да го пускам тука.. Ако искаш и Пригожин и си спомням за някакъв немски генерал дето някой от вашата клика се беше изцепил на пресконференция да го питат защо с немско оръжие пуцат. И той вика не наше оръжие а доставени от нас украински оръжие.

Сега понеже гледам много ги разбираш нещата ще те питам:

"Защо РуZия се навива да участва на прокси войната на Северна Корея и Иран с Украйна?"

Може да се опиташ да разводниш темата ,друже. Ще в забавно определено.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Кои бе бъди ?

Давай с конкретни неща.

Е той даде едни конкретно видео което бележи върха в кариерата му и изчезна за около месец. От мойто бъди конкретика на килограм да искаш.

преди 2 минути, maxthon написа:

Не се прави на луд, че не си чул и един пример от тези конгресменчета. Продължавай с хуморестките. Все тъй ми е смешно.

Бъди! Аз пия теб те хваща!

По-голяма хумореска от теб няма.

Зеленски е суверенно избран президент според конституцията на Украйна. За разлика от путьо нито е променял конституцията в своя полза, ното е подправял изборите (за путьо има не малко доказателства)

все още чакам доказателства че Зеленски е наркома. Ако не ги представиш си е един долнопробен лъжец. Все още чакам да ми обясниш защо Украйна е прокси а Сирия или Виетнам не ?

току-що, BANKATA написа:

Зеленски е суверенно избран президент според конституцията на Украйна.

Суверенно е назначен. Суверена обаче не се намира в Украйна.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Бъди! Аз пия теб те хваща!

По-голяма хумореска от теб няма.

Зеленски е суверенно избран президент според конституцията на Украйна. За разлика от путьо нито е променял конституцията в своя полза, ното е подправял изборите (за путьо има не малко доказателства)

все още чакам доказателства че Зеленски е наркома. Ако не ги представиш си е един долнопробен лъжец. Все още чакам да ми обясниш защо Украйна е прокси а Сирия или Виетнам не ?

Той не помни толкова далече. Да си стиснем ръцете на проксито между Северна Корея и Иран срещу Украйна. По темата е все пак?

преди 1 минута, BANKATA написа:

все още чакам доказателства че Зеленски е наркома.

Гледай го внимателно и ще ти покаже всички признаци, че е такъв. Търси доказателствата, че е наркоман от някой, който твърди това. Ако ти смяташ, че да кажеш Някой показва признаци на наркоман означава, че той е наркоман е едно и също, съжалявам, но не е.

току-що, maxthon написа:

Гледай го внимателно и ще ти покаже всички признаци, че е такъв. Търси доказателствата, че е наркоман от някой, който твърди това. Ако ти смяташ, че да кажеш Някой показва признаци на наркоман означава, че той е наркоман е едно и също, съжалявам, но не е.

Ок. Дай да ги видим тези признаци ?

Иначе си оставаш един лъжец.

преди 4 минути, BANKATA написа:

А! А къде се намира ?

Е за кой път да ти кажа да питаш Нюланд? Тя каза fu.. EU  и се наложи да се извини за това. Според теб това легитимира ли и останалата част от разговора? Там попита ли кого да сложим да управлява Украйна? Оня боксьора рязко му изсъхна мястото за президент тогава.

току-що, maxthon написа:

Тук ми напомня на един дето е на същото мнение като един лъжец ,ама същия не е лъжец... Доста си близко с това мислене.. Мен си ме кефи дори и като наркоман как ви мачка  повече от година. Особено последните дни.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Ок. Дай да ги видим тези признаци ?

Дай, дай..... Приличаш точно на Еленски.... Гледай го..... Колко пъти да ти го кажа? Той си показва всички признаци на такъв.

преди 2 минути, maxthon написа:

Дай, дай..... Приличаш точно на Еленски.... Гледай го..... Колко пъти да ти го кажа?

Рязко не ти се говори за войната между Северна Корея и Иран срещу Украйна и като прокси - Русия,а. Викам ще стане моабет ама ти избяга...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.