Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

91.149.202.254 например е в Лондон  - ама Митко защо въобще  нещо да знае и да разбира?   По е лесно да е като Кокич!   Къде изчезна пак нашият Кокончо???

Глей ся, плиткоум. Изброяването на градове, не променя факта, че си дебилна Вата бълваща рашистки опорки. Но на тъпите тролове какво друго ви остава, освен да се правите на по прости отколкото сте в действителност.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Дай, дай..... Приличаш точно на Еленски.... Гледай го..... Колко пъти да ти го кажа?

За Еленски не знам, може и да е наркоман, но за Зеленски няма такива признаци. Щото ако имаше, ти, компания и Кремъл щяхте да ги споделяте постоянно.

И в момента освен лъжец си и престъпник като отпрвяваш фалшиви обвинения.

В този ред на мисли харесва лити да си лъжец и прстъпник ?

преди 12 минути, maxthon написа:

Суверенно е назначен. Суверена обаче не се намира в Украйна.

Викаш като нямаш дори имитация на факти, ще повтаряш лъжата всяко второ мнение и ще си получиш заработеното? 

преди 11 минути, maxthon написа:

Гледай го внимателно и ще ти покаже всички признаци, че е такъв. Търси доказателствата, че е наркоман от някой, който твърди това. Ако ти смяташ, че да кажеш Някой показва признаци на наркоман означава, че той е наркоман е едно и също, съжалявам, но не е.

Ми аз като ви чета, даже без да ви виждам, съм сигурен, че тези които не са природно завършени дебили гарантирано вземат забранени субстанции, дори да тролят срещу заплащане.

преди 5 минути, BANKATA написа:

За Еленски не знам, може и да е наркоман, но за Зеленски няма такива признаци.

Е тук говорим за едно и също лице. Просто спазвам директивата за буквата З. Забранена буква е все пак.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Оплачи се на главния прокурор. Ако не ти хареса какво ти отговори може да се пробваш и с арменския поп.

току-що, maxthon написа:

Е тук говорим за едно и също лице. Просто спазвам директивата за буквата З. Забранена буква е все пак.

Ба говорим - ти бягаш от говоренето. Ей на много ми стана интересна темата за проксито ама ти ...избяга и сега не останаха експерти с която да я разнищим.   Пълна скука.

преди 10 минути, maxthon написа:

Дай, дай..... Приличаш точно на Еленски.... Гледай го..... Колко пъти да ти го кажа?

Начи, част от обучението ви като тролове е да ви учат да разпознавате наркомани. Аре стига. Учат ви само, как да сте нагли безскрупулни гьонсурати .

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Ми аз като ви чета, даже без да ви виждам, съм сигурен, че тези които не са природно завършени дебили гарантирано вземат забранени субстанции

От личен опит ли го казваш това?

преди 1 минута, maxthon написа:

В България се спазват българските правила за правопис и граматика. Та към лъжец и престъпник да добавим че си неграмотен. Не че не ти е извеастно.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Погрижих се кокончо да излезе в почивка за един месец

И все така си тъпа смотана кирка. Евтина при това.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Начи, част от обучението ви като тролове е да ви учат да разпознавате наркомани.

Начи, виждам признаци на зависимост и казвам какво съм видял. И 1001 пъти да ти го напиша, пак ще твърдиш, че говоря за наркоман (с пълна сигурност), а не само за признаци за такава. Да не ходите с Ваньо на една учителка на уроци за четене с разбиране? Той имаше там някаква. Гледам, че е свършила добра работа и си е заслужила заплатата.

преди 3 минути, BANKATA написа:

В България се спазват българските правила за правопис и граматика.

Е следват се де. Само, че има и свобода да правиш както намериш за добре. В случая се подигравам с езиковата "реформа" приета на друго място, но пък и това не успя да се усетиш.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Не че не ти е извеастно.

Не употребявай повече такива неща след като си написал (правилно) думата неграмотен.

преди 13 минути, BANKATA написа:

Нещата не са ти много ясни, нали?!

преди 2 минути, maxthon написа:

Начи, виждам признаци на зависимост и казвам какво съм видял. И 1001 пъти да ти го напиша, пак ще твърдиш, че говоря за наркоман (с пълна сигурност), а не само за признаци за такава. Да не ходите с Ваньо на една учителка на уроци за четене с разбиране? Той имаше там някаква. Гледам, че е свършила добра работа и си е заслужила заплатата.

Това е че не казваш? 

Щото аз като казах че са свалили кинжал предтавих и доказателства, а ти не.

преди 7 минути, maxthon написа:

От личен опит ли го казваш това?

Ти го започна Платени, явно личния ти опит те прави да разпознаваш симптоми в Зеленски. Аз просто пробвах и ти се хвана. Виждаш 1001 признака, при теб поне 3000 сигурно.

Това е че не казваш? 

Е какво да казвам? Предостатъчно записи на Еленски има. Вечерта е млада и има време до утре сутрин да стигнеш до моя извод какво съм видял.

Щото аз като казах че са свалили кинжал предтавих и доказателства, а ти не.

Онази дума с Х да я напиша ли докрай? За да си помислиш, че става въпрос за друга, ще взема пък да я напиша. Хуморестка ли каза току що? Няма нужда да питаме оня боксьорчето. Той знае най-добре каква глупост е показал.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е какво да казвам? Предостатъчно записи на Еленски има. Вечерта е млада и има време до утре сутрин да стигнеш до моя извод какво съм видял.

Онази дума с Х да я напиша ли докрай? За да си помислиш, че става въпрос за друга, ще взема пък да я напиша. Хуморестка ли каза току що?

Бъди, бъди, наивен си като селска мома у големиО град.

Не пиши думата с Х, ще се обидя!

преди 2 минути, BANKATA написа:

Така е! Ти никога не казваш нещо ясно. 

Напротив. Веднъж казах нещо ясно и получих предупреждение...

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не пиши думата с Х, ще се обидя!

Е който за каквото си мисли.... Кажи за хуморестката...  Свалил си кинжал само на сън.

преди 5 минути, maxthon написа:

Бъди ти едно време и за складовете нашите дето нямаше нищо в тях, после нищо за Украйна  нямало там викаше. Ама се оказа че било твое  мнение. Тука да не е пак така.. BTW- още се надявам да ми обясниш за проксито на Иран и Северна Корея срещу Украйна че ми стана любопитно кой ще ме светне на кюфтаците.. хайде де обърни ми внимание най-накрая. Знаеш тук само аз те имам за експерт.

преди 4 минути, maxthon написа:

Е който за каквото си мисли.... Кажи за хуморестката...  Свалил си кинжал само на сън.

И за какво си мисля момоме ?!

преди 5 минути, kosyo написа:

Бъди ти едно време и за складовете нашите дето нямаше нищо в тях, после нищо за Украйна  нямало там викаше.

Винаги е нямало нещо, което да им помогне. Освен да си увеличат размерите на гробищата си.

преди 1 минута, BANKATA написа:

И за какво си мисля ?!

Може би за някакво имагинерно сваляне на кинжал? Да се обърнем към боксьорчето. Той знае най-добре.

преди 7 минути, bioid написа:

Напротив. Веднъж казах нещо ясно и получих предупреждение...

Така е. Правилата са гадно нещо, осбенно ако си ватенка извън Рашистан.

преди 7 минути, maxthon написа:

Винаги е нямало нещо, което да им помогне. Освен да си увеличат размерите на гробищата си.

Може би за някакво имагинерно сваляне на кинжал? Да се обърнем към боксьорчето. Той знае най-добре.

Пак пропусна за проксито и знаеш че ти пазя мнението дето сам се отрече от казаното за складовете нали? Както съм ти казвал и преди - тия работи не минават пред мен. Че за проксито ще си кажеш ли експертното мнение- за това как РуZия е прокси между Северна Корея/Иран и Украйна? Нарочно ти го пиша така че знам че ще искаш да го извъртиш- да не стават грешки викам.

преди 17 часа, Реджеп Иведик написа:

Помощта за Украйна няма да спре.

вие колко пари пратихте  с миро 20 и компания общо ? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.