Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, kirko12 написа:

ма изобщо не ме интересува

Е нали затова си идиот бре. Причина-следствие :laughing4:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Лидерът на мнозинството в Сената на САЩ Чък Шумър, представител на Демократическата партия, насрочи първото процедурно гласуване по искането на президента Джо Байдън за финансиране на стойност 106 млрд. долара, от които 61 млрд. долара за Украйна, за утре, 6 декември. Очаква се гласуването да се провали, тъй като са с различни виждания в Републиканската партия.

400 милиарда

От тях 50 за Натаняху другите за Зеля

И то веднага - че има да купува 17 милиона снаряда - и един дрон.

Та утре ще се разбере кой кум, кой сват а кой е на булката брат.

преди 2 часа, maxthon написа:

Има къде по-силни доказателства за това, че всичко е постановка. Нека възпалението ти започне сега....

Няма нужда да повтарям отдавна известни неща и опроверганирашистки лъжи :

https://www.stopfake.org/ru/fejk-massovye-zhertvy-sredi-mirnogo-naseleniya-kievskoj-oblasti-postanovka/

Няма нужда да повтарям отдавна известни неща и опроверганирашистки лъжи :
https://www.stopfake.org/ru/fejk-massovye-zhertvy-sredi-mirnogo-naseleniya-kievskoj-oblasti-postanovka/

Отдавна известно е, че сайта е финансиран от фонда за малки грантове на Конгреса на САЩ. След като плащаш ще поръчваш и музиката. След като няма нужда тогава защо го правиш? Те поне са получили грант и имат причина да разпространяват лъжи.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 17 минути, kirko12 написа:

хахахаахаха

Бахмут чУек - как е крепостта здрава ли е ?

Колко малоумен трябва да е човек да се хили като идиот на една тотална трагедия върху руините на тотално сринат град от рашистките окупатори ?

Авдеевка и тя натам върви... когато всичко е сринато от бомби, то няма какво да се защитава.

"русский мир" пришел.

току-що, maxthon написа:

Отдавна известно е, че сайта е финансиран от фонда за малки грантове на Конгреса на САЩ. След като плащаш ще поръчваш и музиката.

Очакваш разследвания за рашистки престъпления да се водят и публикуват в рашистки медии ли ?

:)

Иначе пак действаш като по учебник.

СЛед тактиката - "намери ми ти аргументи за моята теза с която се напъвам да оборя неуспешно" ,  мина на следващото познато когато нямаш аргументи да обориш - не по публикуваното по същество , сайта бил такъв онакъв.

:)

Толквоа си стандартна че чак е смешно вече :) 

Колко малоумен трябва да е човек да се хили като идиот на една тотална трагедия върху руините на тотално сринат град от рашистките окупатори ?
Авдеевка и тя натам върви... когато всичко е сринато от бомби, то няма какво да се защитава.
"русский мир" пришел.

Който не иска дипломация получава бомби. Всеизвестен факт от древността (като изключим, че тогава бомбите са били друго).

Очакваш разследвания за рашистки престъпления да се водят и публикуват в рашистки медии ли ?
[emoji4]
Иначе пак действаш като по учебник.
СЛед тактиката - "намери ми ти аргументи за моята теза с която се напъвам да оборя неуспешно" ,  мина на следващото познато когато нямаш аргументи да обориш - не по публикуваното по същество , сайта бил такъв онакъв.
[emoji4]
Толквоа си стандартна че чак е смешно вече [emoji4] 

Очаквам да се случва от независими медии. По дефиниция това е такава, която може сама да се издържа. Стопфейк независима? Ще ми се да видя деня когато ще е такава.

преди 2 минути, maxthon написа:

Който не иска дипломация получава бомби. Всеизвестен факт от древността (като изключим, че тогава бомбите са били друго).

Каква дипломация бре :)  Няколко пъти повтаряш тази смешка. Ако си мислиш че така оправдаваш заерствата на рашистките изроди, много се лъжеш.

Единствената дипломация може да има само след изтегляне на окупационните войски и възстановяване на границата.

И би изглеждало като преговори колко десетилетия рашистан ще плаща репарации , отделно от предоставяне на командването и военните военопрестъпници пред Хага.

:hush:

Миро

"Смъртта на един е трагедия, а на милиони - статистика" (с) Сталин

Той има наследник - казва се Линдзи Греъм - сенатор

Искаш ли отбрана селекция изказвания ?

ПП

Относно Хага - почакай известно време .

Някой познати борци за свобода може да се окажат там

Каква дипломация бре [emoji4]  Няколко пъти повтаряш тази смешка. Ако си мислиш че така оправдаваш заерствата на рашистките изроди, много се лъжеш.
Единствената дипломация може да има само след изтегляне на окупационните войски и възстановяване на границата.
И би изглеждало като преговори колко десетилетия рашистан ще плаща репарации , отделно от предоставяне на командването и военните военопрестъпници пред Хага.
default_hush.gif
Онази, която така и нямаха намерение да изпълнят. Автономия и така нататък. Оправдавам с нея само и единствено твоите глупости. Дипломация за теб с смешка? А дипломацията трябва да предшества първия куршум и снаряд. Ех тази Хага... Биваше и юрисдикция да има преди да я споменаваш толкова.

Я един русофоб какво е написал - ах подъл, потаен путинист ! Гадна тъпа вата !

IMG_20231205_134224_092.jpg

току-що, maxthon написа:

Онази, която така и нямаха намерение да изпълнят. Автономия и така нататък. Оправдавам с нея само и единствено твоите глупости. Дипломация за теб с смешка? А дипломацията трябва да предшества първия куршум и снаряд.

Кажи го на путлю и военопрестъпниците ит всякакви  рашистки подразделения, армии и спецназ ,  когато нахлуха  с предварително подготвените сивоенни операции в Крим и после в Донбас и създадоха с война и оръжие недорепубликите ЛДНР

Кажи го на путлю и военопрестъпниците ит всякакви  рашистки подразделения, армии и спецназ ,  когато нахлуха  с предварително подготвените сивоенни операции в Крим и после в Донбас и създадоха с война и оръжие недорепубликите ЛДНР

Не трябва ли да го кажа на този обещал автономия и след това се отметна?

Числеността на руските въоръжени сили трябва да бъде увеличена с 15% до 2,2 млн. души, от които 1,32 млн. военнослужещи, сочи указ на Путин, публикуван на страницата на Кремъл.      Според украински източници, в момента Русия набира по 10-15 хил. души всеки месец за армията си чрез изпращане за повиквателни, а в самите военни комисии им се дават шестмесечни договори за военна служба.  Този подход е без обявена мобилизация и без задължителна наборна служба. А в Украйна проведоха 7 частично успешни уж задължителни мобилизации.   Дезертьорите са над 10 милиона души и те не желаят да се връщат в държавата.   Не им се умира заради  идиотски бандеровски идеи.

преди 50 минути, maxthon написа:

Не не го е направил. Показал е удобен за пропагандата ъгъл. Показал ли е поне още няколко варианта? Траекторията на ракетата е ясна. Спориш за посоката на пристигане. Ъгъл 30°,60°,75° (примерно) и от двете възможни посоки показал ли е? Само 90° ли е възможен ъгъл на падане? Ако е така следва той да покаже това и да докаже, че няма как при друг ъгъл на падане да се получи такова отражение. Факта, че показва само това е израз на желание за манипулация. И на тази манипулация кълвеш много добре. И за да се поддържа кълването се правят предположения за типа ракета. На клипа ясно се чува, че е дозвукова, което разбива предположението ти на пух и прах.

Ти не си съгласният с него, ти му опровергавай опитната постановка.  

Когато ти имаш съмнения относно някой мой пост, аз да съм правил опитна постановка. Когато аз имам съмнения относно някой твой пост пак аз да съм правил опитна постановка. 

Тези КГБ-ейски номера на някой друг, тук не минават.

Ти не си съгласният с него, ти му опровергавай опитната постановка.  
Когато ти имаш съмнения относно някой мой пост, аз да съм правил опитна постановка. Когато аз имам съмнения относно някой твой пост пак аз да съм правил опитна постановка. 
Тези КГБ-ейски номера на някой друг, тук не минават.
Постановката му е вярна само в случай на вертикално падане на ракетата. Тя е дозвукова и няма как да падне под такъв ъгъл. Така, че постановката му е грешна и не отразява реално ситуацията.

преди 1 минута, maxthon написа:

Постановката му е вярна само в случай на вертикално падане на ракетата. Тя е дозвукова и няма как да падне под такъв ъгъл. Така, че постановката му е грешна и не отразява реално ситуацията.

ОК. Докажи го.

ОК. Докажи го.
Дозвукова ракета не може да падне вертикално. Няма такава ракета на света. Пак ли четеш без грам да вникнеш в това, което се пише?

преди 1 минута, maxthon написа:

Дозвукова ракета не може да падне вертикално. Няма такава ракета на света.

Това ли е доказателството?

Това ли е доказателството?
Намираш дозвукова ракета, която може да го направи и няма да е доказателство.

От "Русия губи" до "Русия е силна и нито една държава не може сама да победи Русия в наши дни, освен евентуално САЩ", написано от украинец, който е основател на военен благотворителен фонд и събира помощ за украинската армия:

GAdsDYBbsAATnE7?format=jpg&name=900x900

https://twitter.com/dim0kq/status/1731372811707671008

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.