Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Бъдиии не е добре положението щом и снаряди почнаха да ти се привиждат. 
Теб ракети ли ти се привиждат в Донецк? Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш. Какво прави туй зеленото в жилищния район и забито в земята? Търси подземни военни цели?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, maxthon написа:

Теб ракети ли ти се привиждат в Донецк? Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш. Какво прави туй зеленото в жилищния район и забито в земята? Търси подземни военни цели?

OK !

SA-17_Buk-M2_9K37M2_surface_to_air_defen

преди 7 минути, BANKATA написа:

OK !

SA-17_Buk-M2_9K37M2_surface_to_air_defen

Поне да беше показал нещо, което и малко да прилича на това, което си видял на видеото. Отваряш добре полузатворените очи и гледаш според мащабите на това, което виждаш - забит снаряд (не е ракета) и автомобила. Това на снимката е калибър 400мм. На видеото е нещо доста по-малко. А там няма нито снаряд/ракета от артилерия, който да е зеленичък. И напротив западните са точно такива.

преди 27 минути, maxthon написа:

2880px-2K25_Krasnopol.jpg

Прясно боядисан специален снаряд - специално за далтонисти

Бъдии ако не се лъжа си артилерист. Сериозно ли онова нещо в земята ти прилича на снаряд ?

Понеже си ми приятел и много ги разбираш нещата, ето как изглеждат касетъчни снаряди 

Да ти припомня нещо от миналата година, понеже много се възмущаваш от касетъчни снаряди по цивилни, каквито клипове ти не показа разбира се, затова аз ти показвам.

преди 13 минути, BANKATA написа:

Сериозно ли онова нещо в земята ти прилича на снаряд ?

Сериозно трябва да погледнеш и да прецениш дали размера съответства на това, което даде. Вижда се забитото в земята и автомобила до него. Не е това, което показа.

преди 31 минути, kosyo написа:

Прясно боядисан специален снаряд - специално за далтонисти

Покажи нещо, което се използва по Донецк. Краснополь се използва по съвсем друг начин. По Донецк с подобни може да стрелят само украинците.

преди 15 минути, BANKATA написа:

Понеже си ми приятел и много ги разбираш нещата, ето как изглеждат касетъчни снаряди 

Абсолютно същото като в Беглород, което показах, но само един суббоеприпас.

преди 14 минути, maxthon написа:

Сериозно трябва да погледнеш и да прецениш дали размера съответства на това, което даде. Вижда се забитото в земята и автомобила до него. Не е това, което показа.

Покажи нещо, което се използва по Донецк. Краснополь се използва по съвсем друг начин. По Донецк с подобни може да стрелят само украинците.

Абсолютно същото като в Беглород, което показах, но само един суббоеприпас.

Бъдиии, не на мен тези евтини манипулации. От два дни не си спрял да лъжеш. Не съм твърдял че снаряда е от БУК, а че лъжеш като казваш че няма зелени ракети.

преди 13 минути, BANKATA написа:

Бъдиии, не на мен тези евтини манипулации.

E ти си този с манипулацията. Казат ти конкретно да направиш съпоставка между забитото в земята и близкия автомобил. Като те попитат какво е това показваш с ракета три пъти по-голям калибър. По Донецк няма кой друг да стреля освен украинците. Каква ракета е това няма да може да ми отговориш.Търсиш си повода да се заяждаш защото нямаш аргументация.

преди 20 минути, BANKATA написа:

Не съм твърдял че снаряда е от БУК

И това остана да започнеш да твърдиш, че бук използва снаряди.....

преди 20 минути, BANKATA написа:

а че лъжеш като казваш че няма зелени ракети.

Намери такъв и с подходящ калибър, който може да се окаже, че е паднал в Донецк. Няма да намериш нещо различно от 155мм снаряд.

преди 48 минути, maxthon написа:

Ама е зелен - като крокодила Гена. Сиреч ако ме разбираш правилно  пак те хванах в крачка че има такова нещо като мъчничко зеленичко и да е безаналогово. А не както казваш че няма.. Не се ли усещаш че колкото по-конкретен ставаш толкова повече ти олеква "експертната" отценка дето успява да обори дори МО? И все си мисля че разговора ви е за Белгород и няма нищо общо с Донецк - колкото и да ти се иска да го влачиш в тази посока. Не е ли време да се извъртиш и да кажеш сега че и МО лъже ама не знаеш защо?

преди 21 минути, maxthon написа:

E ти си този с манипулацията. Казат ти конкретно да направиш съпоставка между забитото в земята и близкия автомобил. Като те попитат какво е това показваш с ракета три пъти по-голям калибър. По Донецк няма кой друг да стреля освен украинците. Каква ракета е това няма да може да ми отговориш.Търсиш си повода да се заяждаш защото нямаш аргументация.

И това остана да започнеш да твърдиш, че бук използва снаряди.....

Намери такъв и с подходящ калибър, който може да се окаже, че е паднал в Донецк. Няма да намериш нещо различно от 155мм снаряд.

Бъдиии за трети път те питам. Ти снаряд виждал ли си?

Това е всичко друго ама не и снаряд. Не виждаш ли че е кухо като кратуна.

ПП: Ето ти и една "вихла" да видиш как гърми, а не като онова твое клипче.

https://www.facebook.com/watch/?v=511148263044511

преди 4 минути, BANKATA написа:

Това е всичко друго ама не и снаряд.

Затова ти казах и да покажеш какво е. Ракета? Каква ракета? За кратуната виждам, че е куха. Голям принос имаш сам да покажеш защо ти е такава.

преди 1 минута, maxthon написа:

Затова ти казах и да покажеш какво е. Ракета? Каква ракета? За кратуната виждам, че е куха. Голям принос имаш сам да покажеш защо ти е такава.

От къде да знам какво, може и руски чайник да е, но не и снаряд.

току-що, maxthon написа:

Аз виждам само една кратуна тук и тя е зелена. Ама може и да съм далтоност

преди 1 минута, BANKATA написа:

От къде да знам какво, може и руски чайник да е, но не и снаряд.

Ахааа. не е снаряд защото не е снаряд. Някаква аргументация за това да благоволиш да употребиш. Няма нужда. Но като за човек гледал снаряди само на картинка е нормално....

Запалени са коледните светлинки:

И някакви други са дали годишен отчет:

преди 45 минути, BANKATA написа:

Бъдиии, не на мен тези евтини манипулации. От два дни не си спрял да лъжеш.

Всеки който се е хванал да слуша глупостите на рашистката тролка, стига до този извод :)

Това сега докато гледам ми излезе - само да направя проверка за цвета че вече имам съмнения

Оранжево или сиво е?

преди 2 минути, maxthon написа:

Ахааа. не е снаряд защото не е снаряд. Някаква аргументация за това да благоволиш да употребиш. Няма нужда. Но като за човек гледал снаряди само на картинка е нормално....

Не е снаряд.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Не е снаряд.

Явно не е след като можеш да обясниш защо не е.

преди 2 часа, glen написа:

Големи щети понесоха хотелите в Харков, където живееха чуждестранни наемници. Ден преди това украински медии съобщиха, че в града е планирана среща на американски генерали и разузнаване - вчера там са пристигнали генералът от американската армия Кийт Келог и експертът по национална сигурност и разузнаване на САЩ Робърт Маккрийри.

Нищо не се казва за съдбата им към този момент.Под атака попаднаха жп гарите Основа и Левада, както и три бази за военно гориво и смазочни материали.

Друга успешна атака е извършена срещу промишлено предприятие в Одеса - предполага се, че там са произведени военноморски дронове.

Добре че са украинските медии да публикуват срещите на хилядите чуждестранни фашисти наемници ,бандеровци  и генерали от НАТО, за да знаят къде да бомбят рашистите :) 

Не се  ли усещате колко сте смешни с тези наивни детински простотии ??:giggle1:

преди 8 часа, maxthon написа:

ПВО се слага до обекта, който се охранява. Малко ако си разбуташ пипето и ще се усетиш и защо. Както обичаш да пишеш - толкова си можеш.

хахахаха :)

Хайде сега се върни няколко месеца назад какви ги приказваше по повод украинското ПВО . Мед ми капе като гледам как рашистките тролове сами се опровергавате :)

преди 3 минути, maxthon написа:

Нека позная - не е зелен?

преди 2 минути, maxthon написа:

Ти ако ако от един клип не може да различиш снаряд от някакви ламарини не мога да ти помогна.

преди 2 минути, miro20 написа:

Хайде сега се върни няколко месеца назад какви ги приказваше по повод украинското ПВО .

Покажи де какво съм казал......

току-що, maxthon написа:

Покажи де какво съм казал......

Ако трябва да съм честен - ако махнем глупостите с отричането - нищо не си казал.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ти ако ако от един клип не може да различиш снаряд от някакви ламарини не мога да ти помогна.

Аз много добре ги различавам. Ти явно не си наясно какво се случва когато снаряд се забие по такъв начин. Съвсем сериозно те подканям да покажеш с какво са стреляли украинците по Донецк.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.