Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, kosyo написа:

Дано да е пуснало повечко кръвчица.

Все съм виждал хора с болни мозъци, но имам основателни съмнения, че не са се грижили добре за тебе и всекидневно си падал и си си удрял главата...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, ivottoshev написа:

а защо мислиш че Русия не е убила повече, от повече време хвърля бомби в Украйна

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Все съм виждал хора с болни мозъци, но имам основателни съмнения, че не са се грижили добре за тебе и всекидневно си падал и си си удрял главата...

Ми не - просто съм паднал до вашето ниво. Сложно ми е, но като гледам  се справям . Благодаря за комплимента между другото. Винаги съм доволен когато някой оцени клиповете които показвам. @attj , видя ли още един ги гледа пък ти викаш никой .. сега е момента да се каже аз не ги гледам.

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

а теб нарочно са те били в главата за да си

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Все съм виждал хора с болни мозъци,

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Двойните стандарти на ЕС към Газа и Украйна: 32 000 са убитите палестинци, но Русия е „агресор“, а Израел не

„Основният принцип на международното хуманитарно право е защитата на цивилните. Трябва да се придържаме към принципите в Украйна, както и в Газа, без двойни стандарти“, каза Гутериш пред репортери преди срещата на върха на лидерите на ЕС в Брюксел.

Близо 32 000 палестинци – повечето от които жени и деца – са били убити за пет месеца бомбардировки на Газа. Това е три пъти повече, отколкото загиналите за две години конфликт в Украйна, според данни на ООН и здравното министерство в Газа. Убитите цивилни в Украйна към 15 февруари 2024 г. за 2 г. са 10 582, според ООН.

Тия цивилни палестинци невинни ли са? Къв го дирят там като има война и защо не се противопоставят на Хамас, ако ги задържат насилсвено? Аз бих попитал и украинците, като ограничават мъжете да напускат страната, защо не се бунтуват? Значи им харесва да ги взимат на фронта и там да умират. Руснаците поне могат да напуснат Русия.

преди 26 минути, attj написа:

Мекере =  Подлец, подлизурко.   Още от соца ли си я запомнил тази сложна дума?  Значи хохлите в Киев са платени мекерета, според Кокич.   Плащат им.

Мосейковеца, си превежда с гугъл какъв е. Дядовците ти мекерета те чакат

Буханката за вечеря и малко пълнеж край нея

Малка нишка със загуби.. нищо работа, ще извлачат от гнилищата по-нови модели

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

а теб нарочно са те били в главата за да си

Муцка, пак направи опит да кажеш нещо, но пак нищо не се е получило. Дори и чуждите думички не можеш да подредиш смислово. Тъжна картинка сте отбор Амеба...

преди 18 минути, Joss Bomon написа:

Като свършат аргументите почват обидите.

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

а защо мислиш че Русия не е убила повече, от повече време хвърля бомби в Украйна

Щот е малоумен.

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тия цивилни палестинци невинни ли са? Къв го дирят там като има война...

Много рано си се олюлял. Не трябва да пишеш по форумите когато си пил, щото като нищо може да се озовеш в "бисерите" :)

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Като свършат аргументите почват обидите.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Щот е малоумен.

Реджеп вика - що обиждаш, а Иведик отговаря с обида...

:lol6:Шизофрения до шия! :lol6:

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

ОФчице, не към мен този въпрос. Аз само предавам думите на шеф-диригента на ООН

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Щот е малоумен.

Бре отдавна подозирах че Гутериш не е много в час, ама щом ти го смяташ за малоумен, значи човекът си е съвсем наред :)

пп: Забравих да те питам: Зехте ли си Авдеевка"?

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

Реджеп вика - що обиждаш, а Иведик отговаря с обида...

:lol6:Шизофрения до шия! :lol6:

Цомчо-мекерето пак се мъчиш нещо

преди 24 минути, Joss Bomon написа:

Муцка, пак направи опит да кажеш нещо, но пак нищо не се е получило. Дори и чуждите думички не можеш да подредиш смислово. Тъжна картинка сте отбор Амеба...

а отбор гол охлюв сте горди с това:)

преди 10 минути, ivottoshev написа:

ОФчице, не към мен този въпрос. Аз само предавам думите на шеф-диригента на ООН

я погледни дали са доми на шефа или само на една пешка:)

преди 34 минути, ivottoshev написа:

Много рано си се олюлял. Не трябва да пишеш по форумите когато си пил, щото като нищо може да се озовеш в "бисерите" :)

Да беше прочел и следващото изречение....Аз пия рядко, но и да съм пил мога да аргументирам всяка моя дума...Ти твоите можеш ли?          Какво лошо има да си в бисерите? :)

преди 25 минути, BANKATA написа:

Това трябва да е някаква гадна ирония

Или от 2022г насам са направили доста голям ремонт за залата (включващ сериозно увеличение на размера на сцената, подмяната на всички кресла както и нова облицовка на стените) или великите борци с пропагандата просто лъжат. Лъжат защото това на видеото е съвсем друга зала. Поздрави за подфорума за дървена философия.

преди 1 час, Coco1 написа:

Мосейковеца, си превежда с гугъл какъв е. Дядовците ти мекерета те чакат

Научил си сложна чужда дума и я повтаряш да не я забравиш.     Не каза дали са такива бандеровските хохли?   Според мен не биха скачали на казаци при липсваща западна валута.   Типични мекерета.

Путин каза, че терористите бягали към украйна и имали осигурен коридор на границата. Излезе информация, че са вербувани в Таджикистан от украинския посланник, който е някакъв бивш от украинското разузнаване.

Чакаме фойерверки.

преди 2 минути, Тoни написа:

Путин каза, че терористите бягали към украйна и имали осигурен коридор на границата. Излезе информация, че са вербувани в Таджикистан от украинския посланник, който е някакъв бивш от украинското разузнаване.

Чакаме фойерверки.

Дано изиграят поне полезно мероприятието <атентат>м оправдаят жертвите. 

Анериканците направиха 2 войни с техния циркус морталис - мероприятието 11-септември.

преди 2 минути, Тoни написа:

Чакаме фойерверки.

това е от украинци факт - сторед теб ако избият роднините ти и познатите ти - ще си способен ли да проявиш агресия към този който ги е убил

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.