Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 часа, Гражданин написа:

Вярно ли е, че си любимката на казаците?

Тук в Лондон Камерън още ни убеждава,  че тези в Киев трябва да победят.   Не ти ли отговорих, че и трите сме фенки на казаците.   Аз съм Роузи.   Маруся не се интересува и може пак да е наказала Реджеп и Кокич.    Не слуша да не прави така.  Казачка си е.    

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Затова само руZки медии. Примерно gazeta.ru

Белгород признали одним из лучших городов России с «условно комфортным климатом». Такую статистику привел Минстрой РФ.

Для расчета индекса эксперты оценивают 36 различных индикаторов качества городской среды, которые характеризуют шесть самых востребованных типов городских пространств. При этом каждый из них анализируют по шести показателям — безопасности, комфорту, экологичности, идентичности и разнообразию, современности среды и эффективности органов власти.

https://m.gazeta.ru/social/news/2024/04/03/22698157.shtml

В последно време с това ПВО направо убиват със сигурност, ама това са подробности. Друго си е разнообразието от скривалища, ефективност на органите на реда(сигурно за чеченците дето пазят говорят след 2-рия набег).

Не знам защо, но мисля че Ростов се нарежда веднага след Белгород.

Зърнената сделка е под въпрос -вече се съгласих с моите любими герои тук( и 2-мата)

преди 9 часа, M.Николов написа:

Точно така . Кви дронове ,кви измислици на украинците ,НЕ е възможно това,нали руски троле? Тор с чука ги е ударил ,/сМех/

Баба Яга с картечница вече вместо коса

GKQP9_rW8AAlxTM?format=png&name=small

За авиацията мълчим че неудобно вече.

преди 10 часа, Joss Bomon написа:

А на другия бряг:

image.thumb.png.fb9e34492a9e2465811637bcd3b612a3.png

По вероятно  е ,че ще се пропият още повече и ще разлагат  и без това разпасаната  втора в света армия на тъпаците!

преди 8 часа, attj написа:

Митко да го обяснява на правилните хора  -  в една от последните си предизборни речи дядо Байдън каза следното:

„Ако Русия победи Украйна, тя неизбежно ще нахлуе в Европа. И тогава ще изпратя там американски войници. Те ще бранят там  нашата обща свобода“.   Напълно е забравил за ядрените куфарчета!?   

Тъпаците ще бъдат доволно изстискани  от украинците ,че ще им бъде по-лесно да отидат на гости при главния ТЪПАК  като "Вагнер".

Джиджи, що не пробваш да разнообразиш репертоара?!

Всеки ден копи-пействаш едно и също, утре пак ще напишеш дословно същото!

Не че ми пречиш, но много олекваш с подобни повторения и никой не те бръсне за слива, че чак ми става жал за теб!

преди 9 минути, bigiadri написа:

Тъпаците 

Тези не са ли в Киев и в НАТО?    Редовно правят смях на свободното човечество.   

преди 6 часа, Киро Н. написа:

Вълчев

трябва да си доволен. 

Значи според западната пропаганда капитала винаги печели.

https://www.dw.com/bg/как-капиталът-винаги-печели/a-18336256

Путин отчете капитала и спечели. Оказа се че Русия също има капитал.

И така капитализма победи. Че победи USA на Байдън даже.

Блумбърг днеска ги разглобява от бой.

Сега чакам да виеш на умряло :)

Кирчо Н-то пак се захласваш ,то бива  ентусиазъм ама твоето граничи с  някакво  мозъчно отклонение. Почини малко  ,излез навънка ,дърветата вече се раззеленяват  ,птичките пеят ,живот се задава ,а ти войната ,та войната така 24 часа . Патология някаква.

Горките енергетици..

Лека компилацийка от САУ-та

За всекиго по нещо има..

преди 5 часа, Гражданин написа:

Каква ви е далаверата на копейките, ако Украйна загуби войната? Или просто ще се радвате, ако истинската ви родина спечели?

Просто патологично отклонение.Те биха се радвали дори ако тъпаците нападнат и нас , а може и някакви мизерни копейки или роднински връзки ,малко ли рускини избягаха от руския мир чрез женитба  с българи.

Не ме кефите определено вече. Никой не величае чушкопека вече. Защо аз трябва да ви показвам неговото славно военно участие?

преди 2 минути, bigiadri написа:

Просто патологично отклонение.Те биха се радвали дори ако тъпаците нападнат и нас , а може и някакви мизерни копейки или роднински връзки ,малко ли рускини избягаха от руския мир чрез женитба  с българи.

На 72 години като Кокич се правиш на умен.  Маруся ще те санкционира и теб.

Само за вас - нещо уникално . Създаване на нов музей на танковата бойна слава на 2-рата армия в света!

И този ще е богат на техника. Така е имат техника - угаждат си. Украинците като нямат снаряди, не могат да си угаждат.

преди 4 минути, bigiadri написа:

Просто патологично отклонение.

Е, добре поне че си знаеш диагнозата!

... ... ...

"Le Monde" пише, че в Украйна расте "гневът на осакатените войници".

70% от осакатените във войната остават без държавна помощ и са принудени сами да плащат медицинските си нужди, които струват много пари.

Нищо не става от тия дрончета..

Пречат на миномета

Пречат на Нона-та

Пречат на БМП-то

И от тия умни ракети нищо не става - само се блъскат в техниката

Това е щото са англо-санконски.Няма какво друго да е.

преди 18 минути, Flashback написа:

70% от осакатените във войната остават без държавна помощ и са принудени сами да плащат медицинските си нужди, които струват много пари.

и с руснаците е така

Много хубаво да си струпаш така мините

Тук има леко повторение ама ще го преживеете(то и без това нищо не става от тия умни работи)

Косе изпълни програмата за тая вечер. Заминавай да копаш на къра.

Аз пък ще разкажа как есента почна обсъждане на закона за мобилизация в Киев. Напълно открито, защото демокрацията е голяма работа.

И така някой предложи на криещите се от мобилизация да блокират сметките. Чудесно имаше бая лайкове и т.н.

Днеска депутата Разумов на интервю.

"Обсъждането на закона нанесе по-големи щети на Украйна от нахлуването на Русия"

Ей това ми стига. Слава Слава !!!

ПП

Да живее демокрацията !

Мъжкото население си изтеглило сметките и сринали великата украинска банкова система :)

преди 59 минути, bigiadri написа:

Всичките тук, които искат това са душвено болни или ботове, които според мен дори не са и българи.

преди 18 минути, Киро Н. написа:

Аз пък ще разкажа как есента почна обсъждане на закона за мобилизация в Киев. Напълно открито, защото демокрацията е голяма работа.

И така някой предложи на криещите се от мобилизация да блокират сметките. Чудесно имаше бая лайкове и т.н.

Днеска депутата Разумов на интервю.

"Обсъждането на закона нанесе по-големи щети на Украйна от нахлуването на Русия"

Ей това ми стига. Слава Слава !!!

ПП

Да живее демокрацията !

Мъжкото население си изтеглило сметките и сринали великата украинска банкова система :)

Ще трябват бая гробокопачи с тия загуби от вчера само.

Борбата да биеш рекорда на предната буханка е жестока. Ще трябва фотофиниш:

https://t.me/wild_hornets/1026

Енергетиците и те си искат своето

А тук се борят с AI( много ясно че нищо не става от него)

Всеки знае че новата лада ще има по-висок клас на самоуправление.

Тия още празнуват Коледа..

Заедно с "Land now"-не ги знам тия ама се срещат често- явно са вървежни.

преди 59 минути, Киро Н. написа:

Ааа...още може, на последната страница от 20 коментара - 12 (словом: дванадесет) са на Косьо! 🤡

Да се чуди човек след тези "перемоги" как укропите все още не са стигнали до Урал!

току-що, Flashback написа:

Ааа...още може, на последната страница от 20 коментара - 11 (словом: единадесет) са на Косьо! 🤡

90 документирани загуби на техника за 1 ден- не всяка армия го може. А и не плачи толкова -предупредих че ще ще са много. Отивам да гледам какво са докарали на военния лекар да се успокоя малко.

преди 1 минута, kosyo написа:

90 документирани загуби на техника за 1 ден- не всяка армия го може. А и не плачи толкова -предупредих че ще ще са много. Отивам да гледам какво са докарали на военния лекар да се успокоя малко.

...и след тези измислени "перемоги" границите от 1991 год. са все по-невъзможни! ;)

И не само че са невъзможни, но западните медии вече са в тиха паника, че с голяма вероятност предстоят нови териториални загуби за УкроРайх!

Та да ти се чуди човек на акъла и ентусиазма!

преди 5 минути, Flashback написа:

...и след тези измислени "перемоги" границите от 1991 год. са все по-невъзможни! ;)

И не само че са невъзможни, но западните медии вече са в тиха паника, че с голяма вероятност предстоят нови териториални загуби за УкроРайх!

Та да ти се чуди човек на акъла и ентусиазма!

Вярвам ти, колкото ти вярвам като каза че тия неща дето съм ги показвал били фейк( така де още чакам да се аргументираш - сигурно с някой западен вестник, щото ти само такива четеше нали)

Тия с раните от мините и дрончетата дали и те ще се жалват пред кой френския вестник беше че  им излиза скъпо лечението? Като гледам дори режат без да свалят униформата ама това щото е напреднала  руZката медицината сигурно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.