Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Зеленски убеждава всички, че нещата вървят по-добре от всякога.

Зеленски купува имението Highgrove House, което преди е било собственост на крал Чарлз III, за £20 милиона.

Highgrove House се използва от принц Чарлз от 1980 г. като резиденция в страната, където той и принцеса Даяна отглеждат децата си, принц Уилям и Хари. Според британския вестник London Crier, след 44 години в собствеността на короната, къщата, заедно с околния парк, е продадена на президента на Украйна.

Грант Харолд, бившият иконом на краля, заяви, че според неговата информация сделката за продажба е завършена на 29 февруари 2024 г. по време на посещението на съпругата на Зеленски във Великобритания.

Сделката беше на стойност £20 милиона.

Продажбата на Highgrove House беше потвърдена и от служители, участващи в поддръжката на бившата кралска резиденция.

Повечето от тях са съкратени на 21 март 2024 година.

615517_900.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косе, вЕрвай си, кой съм аз да ти троша хатъра!

Но истината е, че вече никой, дори в НАТО - не вярва в "перемогата". 

Днес клоун Столтенберг пак се е изказал неадекватно, че "Путин трябва да бъде убеден, че не може да победи и трябва да преговаря".

Не да бъде победен Путин, а убеден с пропаганда, че не може да спечели. 

Едни и същи глупости от безсилие!

И как точно ще го убедим, че не може да спечели на бойното поле - с пропаганда, фейкове и дезинформация!

Блажени са верующите!

преди 29 минути, Flashback написа:

Ааа...още може, на последната страница от 20 коментара - 12 (словом: дванадесет) са на Косьо!

Нямам време и отчасти желание за форумната активност, но моралната подкрепа я има. А едва ли съм единственият... ;)

преди 1 минута, Flashback написа:

Косе, вЕрвай си, кой съм аз да ти троша хатъра!

Но истината е, че вече никой, дори в НАТО - не вярва в "перемогата". 

Днес клоун Столтенберг пак се е изказал неадекватно, че "Путин трябва да бъде убеден, че не може да победи и трябва да преговаря".

Не да бъде победен Путин, а убеден с пропаганда, че не може да спечели. 

Едни и същи глупости от безсилие!

И как точно ще го убедим, че не може да спечели на бойното поле - с пропаганда, фейкове и дезинформация!

Блажени са верующите!

Знам, знам -редовно чета Чебурашка.нета и ги научавам нещата преди ти да ги прочетеш в "западната" преса. Те затова тия дето викаш не го вярват правят едни планове.. Това е щото не го вярват, нали.  Гледай тая Швеция как разваля хората значи.

преди 10 часа, attj написа:

Митко да го обяснява на правилните хора  -  в една от последните си предизборни речи дядо Байдън каза следното:

„Ако Русия победи Украйна, тя неизбежно ще нахлуе в Европа. И тогава ще изпратя там американски войници. Те ще бранят там  нашата обща свобода“.   Напълно е забравил за ядрените куфарчета!?   

Всъщност, никога не се е сещал за тях. Защо ocpaната вата е готова да унищожи света, в безсилието си? Нормален ли е някой (не пиша човек) който я подкрепя?

преди 5 часа, Proshark написа:

Пич... казах..нищо не си разбрал...Нещо да кажеш за Гръцко-турската криза!?...Или когато се бием помежду си-проблем няма?..Значи Ако Турция ни присъедини-всички ще ръкопляскат....

И както казах- никой няма шанс...и само един пост по-долу...сам си опонираш:

Всички ще станем на стъкло бе ...оли...И ти си последния отвор на духов инструмент...много популярен сред палавничките по магистралата ....да казваш..кой ,кой е...кой е човек и кой не е.....В твоя случай...май Дарвин е сбъркал само външния вид.......

Та...извода е....ония зад океана...да си стоят там...а не да унищожават,мястото от което са дошли..и не само...Щото и те са от стъкло...

Кога е имало нападната НАТО територия ве, плиткоум? Извода е че само тотална гняс като путинопитеците, може да подкрепят ватнишката измет, която постоянно заплашва да остъклява. Щото е ясно, че е пълна карикатура на военната сила за която се представяше и незасегнатите от еволюцията им вярваше. Дарвинисте. Какъв е опита ти на магистралата, предполагам от оправената страна , не е по темата, та запази информацията за себе си и клиентите ти.

преди 7 минути, Zaza Zaraza написа:

Нямам време и отчасти желание за форумната активност, но моралната подкрепа я има. А едва ли съм единственият... ;)

Тъй като в тази тема по някаква неизвестна за мен причина не се допускат и се санкционират видеа от фронта от другата страна, а такива ежедневно бол, продължавай да вярваш на Косьовите видеа, че "Украйна печели". 

Тези, които следим военната обстановка и от двете страни, имаме доста по-реалистична представа за ситуацията на бойното поле. 

преди 2 минути, Flashback написа:

Тъй като в тази тема по някаква неизвестна за мен причина не се допускат и се санкционират видеа от фронта от другата страна, а такива ежедневно бол, продължавай да вярваш на Косьовите видеа, че "Украйна печели". 

Тези, които следим военната обстановка и от двете страни, имаме доста по-реалистична представа за ситуацията на бойното поле. 

1-ви април мина да ти кажа, ако не си го празнувал тогава - няма нужда да го правиш сега.

преди 1 минута, kosyo написа:

1-ви април мина да ти кажа, ако не си го празнувал тогава - няма нужда да го правиш сега.

Косе, за теб всеки ден е 1-ви април! :D

Продължавай да ни забавляваш!

Хващам се на бас, че дори утре пан Зельо да подпише пълна капитулация, ти още по-настървено ще продължиш да заливаш темата с дрони и "перемоги". :)

преди 3 минути, Flashback написа:

Да... Явно не е само тука. Скоро звънях на мойте доставчици на Интернет, че имах проблем при зареждане на една част руски страници. И разбрах, че се налага цензора от горе... Но това не променя подкрепата... 

Айде последна дрононарезка за днес че утре ще има нови.

https://t.me/fedorenkoys/282

Ама как яко ги денацифират тия дрончета  с танкове и всякаква безаналогова техника, брей. Страшни са тия. Ще четем по западната преса пак как се присмиват на 2-рата армия в света.

За утре ще имаме урок от професора по дронски науки как се прави AI дрон и SBC за около 100 долара(китайска). Ще се изпитваме ( е освен ако ФСБ-то не си свърши работата де)- така че се подгответе с лист и химически молив

НАТО търси схема за "устойчива на Тръмп" помощ за Украйна

Цитат

Обмисля се предложение за петгодишен фонд в размер на 100 милиарда евро и план, разглеждан като начин за " устойчива на Тръмп" помощ за Киев.

Цитат

целящ да предотврати евентуално намаляване на подкрепата на САЩ, в случай че Доналд Тръмп се върне в Белия дом, обясниха дипломати.

преди 59 минути, Zaza Zaraza написа:

Да... Явно не е само тука. Скоро звънях на мойте доставчици на Интернет, че имах проблем при зареждане на една част руски страници. И разбрах, че се налага цензора от горе... Но това не променя подкрепата... 

Аз не мога да подкрепя подобна цензура и двойни стандарти!

Значи ако Косьо качи видео, на което се опушват руски окопи - няма проблем! "Перемога" и "Украйна печели".

Ако аз кача абсолютно идентично видео, но само с разликата, че се опушват украински окопи - получавам едноседмичен бан за нарушаване на правило 2.11. с обяснението, че разпространявам "видеа с насилие". 

Целта на тази дезинформация е европейските данъкоплатци да се държат в неведение и заблуда колко "слаби" са "орките", а вече повече от две години ни лъжат, че "перемогата е точно зад ъгъла", само да дадем още няколко милиарда от нашите данъци и Украйна ще спечели. 

преди 10 минути, Flashback написа:

а поодкрепяш ли цензурата в Русия - знаеш ли например че там са забранени прокситата, да не би случайно да заобиколиш цензурата, която е много преди нашата, ето пример за по големи сайтове

Русия официално спря Facebook и Instagram

Кремъл блокира и YouTube?

Русия отсече: забавянето на "Туитър" остава,

преди 19 минути, Flashback написа:

преди 1 час, Zaza Zaraza написа:

но моралната подкрепа я има

Абсолютно. Но визирах съпричастността със случващото се в момента... Пак трябва да потретим - смърт, руини, ужас, и т. н.  Безмилостното избиване на две братски държави....Лека

преди 20 минути, Flashback написа:

Ако аз кача абсолютно идентично видео, но само с разликата, че се опушват украински окопи - получавам едноседмичен бан за нарушаване на правило 2.11. с обяснението, че разпространявам "видеа с насилие".

и аз като кача как украински дрон - пуска бомби над главите на руснаци - го трият или ограничават - с мотив , насилие

а пък в виконтакте слагат ограничение ако сложиш емотикона на радост под клип с как украински дрон пада върху руска рафинерия

Добро утро, второстепенна тълпа!

Лека загряваща закуска:

Мисля че е време да започнат да ги пускат фабрично с коминче.

Low battery 🪫 атакува нещастен самотен танк

Да не забравяме енергетиците

Нарояци.ком

Баба Яга (без картечницата) пак е безчинствала сред 2-рата армия в света

на 11.09.2023 г. в 14:11, Киро Н. написа:

Трябва да обединим Реджепчо с Кокич (ако не са едно)

Нема такъв тъпир.

Ти за зимното руско настъпление чувал ли си ?

Кой не е чувал за руZкото зимно настъпление. След като пуснаха 1-вата (от 2-те) резервни армия и заредиха самолетите с нафта.

Кире нещо подобно четох в пан-а . Ти верно ли от там се информираш?

преди 9 часа, Митко Вълчев написа:

Нормален ли е някой 

Тези в Киев и в НАТО не са реалисти.   

Всички сериозни хора на Запад, по един или друг начин, споделят една друга мисъл, която най-богатият човек на планетата Илон Мъск изказа в социалната си мрежа на 31 март:

"Ако войната продължи достатъчно дълго, Одеса също ще падне. Остава под въпрос дали Украйна ще загуби целия си достъп до Черно море или не. Бих посъветвал да се уреди ситуацията чрез преговори, преди това да се случи."

преди 9 часа, Flashback написа:

Днес клоун Столтенберг пак се е изказал неадекватно

Не ти харесва НАТО нали ФАЛШИВ шведско-руски ТРОЛЕ ,въпреки че НАТО ти пази задника  от любимите ти руснаци/ ТЪПАЦИ. Знам ,че като ги наричам твоите любимци ТЪПАЦИ, ти накърнявам дълбоките ти вътрешни   чувства , за което се извинявам ,троле ама трябва да свикваш.

преди 8 часа, Flashback написа:

Ми ходи троле в русия ,там само велика победа и превземане на Киев за три дни ,няма да има украинска перемога ..,щото там е пълна демокрация .

преди 18 минути, bigiadri написа:

за което се извинявам 

От това никой не се интересува.  По интересно е да разясниш как и защо на твоите години си бандеровец?   

преди 37 минути, bigiadri написа:

Ми ходи троле в русия ,там само велика победа и превземане на Киев за три дни 

Адашче, генерал Мили няма общо с Русия. Трябва да си много зле, за да повтаряш все още тази опорка.

Айде за Реджепчо разбирам - той си я сложи в подписа и сега трябва да я повтаря с надеждата да стане истина. Ти обаче защо продължаваш да се правиш на шут? 

Нещата продължават да се усещат като затишие преди наближаващата буря. Няма много явна активност в бойното пространство, но има различни слухове за голяма задаваща се ескалация.Западната преса и елитните коментатори за първи път започнаха да използват думата табу - "колапс" за Украйна.

b1f4c6e5-cf17-4320-a688-4faa1815698e_722

Високопоставени военни заявиха пред Politico , че: "Няма нищо, което може да помогне на Украйна... Западът не разполага с технологиите в достатъчен брой."

Дори и 60-те милиарда долара да минат, САЩ имат малка действителна стойност, която да изпратят в Украйна, освен боеприпаси за малки оръжия и неща от този характер. Вече няма излишък на Брадли и не може да бъде построен, тъй като фабриката е затворена преди десетилетия.

Вместо това изглежда, че Зеленски просто иска този пакет от помощи като морален тласък, за да продължи да купува повече време за себе си и армията си, предотвратявайки колапса. 

Западни наблюдатели отчитат подкрепата за Русия  от  Северна Корея и Иран, изглежда вече и от  Китай, за да си осигурят  доставки на боеприпаси и оръжия, които далеч надхвърлят количествата, изпращани от всички западни поддръжници на Украйна, взети заедно.  В Русия не са спрели  и  мобилизирането на нови войници продължава. А Зеленски още умува дали да провежда 8-ма вълна на повсеместна мобилизация.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.