Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Избори се правят - с пари!

Не може да купите всички...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 50 минути, Митко Вълчев написа:

Има още три часа и 16 минути. Кво го пришпорваш кирката?

Прав си,ама не се сдържам човек. Гледай как се гърчи като му се припомня какви ги е надробил и как упорито не иска да му се припомня. Като истински комунист е и до последно се отрича от думите си. Не ми се мисли какво ще му се случи в 00:00. И бъдито беше така, и фалша и той- една грешка никога не се признава ами се опитват тебе да изкарат виновен.  Много се радвам че съм тук, огромно удоволствие е да им се припомня всичко. Е добре де при военния месар е по-забавно ама то там са полуживи. Ох то и тука е така. Е добре де тука поне говорят.

току-що, Киро Иванов написа:

България може и да е, но българите не са. Ще си проличи като минат изборите.

Излез на улицата и се огледай, говори със хората. Да си измислям и аз мога, тук ме познават и затова не си позволявам да пиша измислици.

Слез на земята и ще се убедиш в думите ми, аз съм постоянно между хората и виждам тяхното мнение по отношение на войната. Това което се казва, че 70% са против Русия не е вярно. Повече са.

преди 7 минути, Киро Иванов написа:

България може и да е, но българите не са. Ще си проличи като минат изборите.

Киро , ти обичаш ли май месец? На мен много ми харесва.

Хахахаха( това е зловещ смях)

Останките от една велика цивилизация ги изнасят:

преди 3 минути, В. Велев написа:

Важното е че Русия ще победи, а САЩ ще загубят. Ако изберат Тръмп може и да ги спаси за известно време, но с Байдън са вече в киреча.

Какво ще победи русия? :giggle1:

Никой не е обявил война или нещо друго за да победи. Русия може да победи собствената си глупост! Нищо друго! 🙂 Осъзнай го!

преди 1 час, AAUUXX написа:

Изгради буферна зона между Украйна и Русия в случай че ги приемат в НАТО ,все пак нали не очакваш че биха позволили бази до своята граница.

не знам, да питаме Финландия? :wub:

Или пък другите 4 натовски държави граничещи с Матушката ти от преди това? 

преди 1 час, Т.Христов написа:

image.thumb.png.47a7b36254d4cca93ce1624180da60e0.png

Когат си толко прост, че си опровергаеш собствената опорка и признаеш, че Украйна в момента е независима :laughing4:

преди 1 час, AAUUXX написа:

И аз това се запитвам ,за какво ги трепаха в ДНР и ЛНР 7-8г?

Толкова години запитване и десетки пъти отговаряне не ти ли стигат да научиш? 

Самозапалване:

След онзи възкръсналия вече нищо не може да ме учуди. Господ е някъде там.

преди 6 минути, Киро Иванов написа:

Слава России, бандеровци...

Кире , май месец не ти се отрази добре, дано юни ти донесе повече акаунти и щастие.

преди 6 минути, Звяра! написа:

Никой не е обявил война или нещо друго за да победи.

И за тебе ли като за Реджепа война е само когато се стрелят от единия и другия окоп?

преди 6 минути, Звяра! написа:

Какво ще победи русия? :giggle1:

Никой не е обявил война или нещо друго за да победи. Русия може да победи собствената си глупост! Нищо друго! 🙂 Осъзнай го!

Не беше ли за хегемонията на САЩ?  И Китай се включиха.     Пред БРИКС и пред целия свят.   САЩ се самосанкционират дори с митата за китайските стоки.    

преди 23 минути, attj написа:

И какво очакваш,  ако избират 80 годишни старци,  които всичко забравят и нищо не помнят...

то и аз съм против 80 годишни деменции да ни управляват - от тях промени няма как да станат

преди 2 минути, В. Велев написа:

И за тебе ли като за Реджепа война е само когато се стрелят от единия и другия окоп?

Това какво общо има с темата? 

преди 1 минута, attj написа:

Не беше ли за хегемонията на САЩ?  И Китай се включиха.     Пред БРИКС и пред целия свят.   САЩ се самосанкционират дори с митата за китайските стоки.    

Не била! Тя е!

преди 18 минути, В. Велев написа:

Важното е че Русия ще победи, а САЩ ще загубят.

точно обратното - взел си грешно хапче

колко рубли има в вас:)

Косе

Прости ми определението ама си се пообъркал нещо. Не се засягам от бот.

Сводката на ВВС на руски - фронта трещи по шевовете, Зеля хвърка по света да търси участници.

"Россияне атакуют на десяти участках фронта — сводка украинского генштаба

Украинский генштаб в сводке на вечер пятницы сообщает, что российские войска в течение дня атаковали — и местами продолжают атаковать — на десяти направлениях по всей протяженности фронта, от Харькова до Херсонской области.

Согласно отчету генштаба, на харьковском направлении на момент составления сводки шли бои в района села Липцы (север-северовосток от Харькова); далее на восток, на купянском направлении в течение дня было семь боев, и четыре из них к вечеру еще продолжались.

С разной степенью интенсивности российские части продолжали атаковать и далее по фронту, на лиманском и северском участках, далее севернее Донецка и западнее Горловки (это направление генштаб называет краматорским).

Наиболее активно российские части, судя по сводке, пытаются продвинуться северо-западнее Авдеевки, на запад в направлении города Покровск: там на момент составления сводки бои продолжались в 11 местах, а всего за день генштаб насчитал 22 боестолкновения.

.....

О том, где и на сколько российской армии удалось продвинуться вперед, украинский генштаб традиционно не сообщает

ПП

Профруит човек и ти си изкукал тая вечер.

преди 13 минути, Звяра! написа:

Това какво общо има с темата? 

Войната в днешно време е и информационна!! 

Щраус, а ю ъндъстен ми?? 

Или да ти пусна Вивалди??? :) 

преди 16 минути, Киро Н. написа:

Косе

Прости ми определението ама си се пообъркал нещо. Не се засягам от бот.

Сводката на ВВС на руски - фронта трещи по шевовете, Зеля хвърка по света да търси участници.

"Россияне атакуют на десяти участках фронта — сводка украинского генштаба

Украинский генштаб в сводке на вечер пятницы сообщает, что российские войска в течение дня атаковали — и местами продолжают атаковать — на десяти направлениях по всей протяженности фронта, от Харькова до Херсонской области.

Согласно отчету генштаба, на харьковском направлении на момент составления сводки шли бои в района села Липцы (север-северовосток от Харькова); далее на восток, на купянском направлении в течение дня было семь боев, и четыре из них к вечеру еще продолжались.

С разной степенью интенсивности российские части продолжали атаковать и далее по фронту, на лиманском и северском участках, далее севернее Донецка и западнее Горловки (это направление генштаб называет краматорским).

Наиболее активно российские части, судя по сводке, пытаются продвинуться северо-западнее Авдеевки, на запад в направлении города Покровск: там на момент составления сводки бои продолжались в 11 местах, а всего за день генштаб насчитал 22 боестолкновения.

.....

О том, где и на сколько российской армии удалось продвинуться вперед, украинский генштаб традиционно не сообщает

ПП

Профруит човек и ти си изкукал тая вечер.

Кире , прости ми ама още няколко часа и фантазиите ти ще се сгромолясат със страшна сила а ти не искаш данни кажеш новите си за следващия месец. А едно време не беше такъв. Смело и безотговорно плещише какво ще се случи ей сега. Какво се пречупи в тебе човек че сега не искаш да ни забавляваш с предсказанията си. Да не би най-лошото ? Верно ли си счупил кристалната топка човек... това е скандално просто, това е уронване на престижа на 2-рата армия в света. Значи ако сега вземе да възкръсне  и Сталин знаеш ли какво щеше да ти се случи,а? Това Колима ще ти се стори като летен лагер направо.

Вземи се стегни и дай прогноза за юни месец ,че ще изпусна залозите а много искам да спечеля.

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

точно обратното - взел си грешно хапче

колко рубли има в вас:)

Не е като да пасеш на Шилото над Меден рудник.      При тези огромни кредити на режима в Киев - какво да правят малцинствата?     Остави ги украинските казаци - те се дърпат към Русия.     Поляци, унгарци и румънци как да изплащат идиотските  кредити на хохли?   А Зеленски броди да проси и още...

преди 2 минути, Киро Н. написа:

...

Тебе пък който те бръсне за слива. По цял ден като бакладжан рипаш по  абразурата, а тайно мечтаеш за 2000$ заплата.
Много ти е ниска летвата бе Киро. Е, те такива са възможностите ви на вас, червените кърлежи! Понеже знаете малко или почти нищо, си мислите, че всичко знаете и всичко е много просто, и лесно!

Да биеш с 500кг тротил целенасочено в цивилни жилищни комплекси е държавен тероризъм. А Киро Нъ точка от това куфее, защото гопника се е взел за император на света. Коя ма.йка те е родила такъв психар. Обещай преди да си легнеш, да си измиеш краката, че утре пак ще си тук.

Има прости хора. Има и много прости. Най-отгоре им са царете на простотията.
Ленин в екип с Сталин и Путьо открили ГУЛАГ. А преди това и радиото.
Путьо погледнал под леглото на Ленин и извикал: я, открих едно радио!

Да си прост е все едно да си умрял ... не го осъзнаваш , ама си проблем за родните ... за околните ... за форума!

преди 6 минути, attj написа:

При тези огромни кредити на режима в Киев

няма кредити - гарантирани са с парите на разни расснаци. Пък нали и САЩ ше има още няколко звезди на Знамето си

преди 1 час, maxthon написа:

Нещо трябва да давам, което вече е пускано тук? Крайно време е всеки да се научи да следи какво се пуска тук и да се спре с това: Дай това и онова. Видео е. Надълго и нашироко в няколко минути обяснява. Започна с това , че украинските му приятели трябва да си запушат ушите за следващото,което ще каже. Като гледам си изпълнил заръката му

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Като гледам си запушил очи, уши и всички останали осезания, за реално случващото се с Русия от идването на власт на путин. Отворен си само за кеш и оттам за малоумни опорки за величие, могъщество или поне нормалност на путинова Русия.

преди 7 минути, Profruit написа:

Да биеш целенасочено в цивилни жилищни комплекси е държавен тероризъм.

Обърка темата!

За Израел, който срина Газа и не остави една цяла жилищна сграда си има отделна тема!

преди 51 минути, В. Велев написа:

Важното е че Русия ще победи, а САЩ ще загубят. Ако изберат Тръмп може и да ги спаси за известно време, но с Байдън са вече в киреча.

Би ли показал статистически показател подкрепящ дебилното ти твърдение?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.