Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Този сценарии е достоен за филм ,но нищо повече. В България е нормално да имаме повечето топли чувства към руснаците , с тях имаме обща история ,споделяме обща азбука ,помагали сме си взаимно в миналото и не само, САЩ са на другия край на света от нас ,нямаме обща култура с тях ,въпреки опитите за налагането на това ,все процеси които няма как да бъдат променени.

Тъпо, много тъпо. Америка е има отношения с руZия , май 3 пъти ги е спасявала от глад, помагала е зверски през WW2. И сега пък не се обичат.. Чудя се кой ли налага опити да не се обичат повече?

Убеден съм че е заради културата. Имаше едни песни за сарматушка нещо си.. За едни сарматмобили дето все на Вашингтон също се сещам . Абе тия стигнаха ли до там най накрая , последно единия катастрофира нейде на едно кръгово.

Най-обичам някой да ми казва кой и какво да обичам. Това по партийна линия ли ви ги набиват в главата тия небивалици или сам си ги измисляш?

Никой не те спира да си ги обичаш, както и никой не може да ме спре да ти се подигравам за тези твоя обич. Make Love , not war с тях - все ние тази. Но на тях ще им хареса повече.

Хуманитарка:

Въздушни битки . Скайнет нервно пуши в ъгъла:

@Киро Н. Кажи нещо бре човек, чо се умълча така? Знам че нямаш срама- отпусни си фантазиите на воля.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, kosyo написа:

Тъпо, много тъпо. Америка е има отношения с руZия , май 3 пъти ги е спасявала от глад, помагала е зверски през WW2. И сега пък не се обичат.. Чудя се кой ли налага опити да не се обичат повече?

Не е тъпо ,а факт, но има решение и то е ако Русия стане член в НАТО (това не е нова идея) ,ако пък и станат член на ЕС или друг общ такъв дружбата ще бъде непробиваема ,ама пък партиите захранващи се с елекорат на база омраза ще потънат безвъзвратно в историята.

преди 8 минути, kosyo написа:

Никой не те спира да си ги обичаш, както и никой не може да ме спре да ти се подигравам за тези твоя обич. Make Love , not war с тях - все ние тази. Но на тях ще им хареса повече.

Ти защо мразиш? Прави любов ,а не война.

преди 10 часа, Profruit написа:

Да бият по Геленджик, по "Рубльовка", по моргата на ленин, по моста и по Валдай. Това са знакови цели и да лупят, докато деди Кабай не пръкне от бункера с бялото знаме. Против гопника само на неговия език може да се разговаря.

mzPoTYv.png

Шансът РФ да отстъпи в тази война е такъв, какъвто е шанса Израел да отстъпят пред "Хамас", даже още по-малък.

преди 22 минути, AAUUXX написа:

Не е тъпо ,а факт, но има решение и то е ако Русия стане член в НАТО (това не е нова идея) ,ако пък и станат член на ЕС или друг общ такъв дружбата ще бъде непробиваема ,ама пък партиите захранващи се с елекорат на база омраза ще потънат безвъзвратно в историята.

Ти защо мразиш? Прави любов ,а не война.

Е не нали БРИКС, Китай , ракети на Вашингтон.. как така ще са в НАТО?

Ами аз мразя щото ми набиваха в главата колко е хубаво и как с по-напред от нас. И отиваш там излизаш извън Москва и се оказва една яка лъжа- мизерия и бедни хора. Знаеш ли как отрезвява едно просто ходене. В същото време последното забутано село на запад изглежда на светлинни години. А запада лош и умират от глад както знаеш.

А и мразя всички дето имат повече от мен-най вече с допълнителна хромозома.

Всичко е точно по ПЛАНА:

На Кримки всичко е спокойно +1 бройка.

преди 10 часа, Profruit написа:

Ти изригна в форума някъде 2015г. Някакъв льольо монтьор ти сваляше звезди до време. Той пък изцепи фотки от спалята ти  и на мига те изчислих, че си пизданута 😎.  Малкия принц, галактики и прочие кукумицинщина а.ка Алфред Хичкок.

Та бля-бля си го спести, защото от години съм те блокирал заедно с Белгиеца, Талибанчето от Шумен, прасето с корупциите, всичката бузлуджанска орда и дегенератите от Плоската земя.  Какво да четеш от хора, които са като надиплени листи от вестник "Работническо дело", забити на пирон в селския сортир.

Минаха годините, когато се сецах от клетвите на разни стрини и завехващи тьотки - че за да усетя силата на тока мене ще ме джасали, когато кацна на летището в София. Мий си краката и сваляй ролките от косата, щото се е видяло, че и монтьорчето не задържа ... 🤣

Ти си бил абсолютна чалга бе , Якоруда !

Това ли ти беше отговора на въпроса ми ? 

С какво точно се различаваш от интригантстващите тьотки пред блока , люпещи семки и създаващи тегави сценарии на сиви сериали ?

Иначе изобщо не ме четял , бил ме блокирал , ама спалнята ми видял , че чак и филм си създал за моето Битие ? !

Конфликт на интереси виждам аз , сигурно си се захласвал по автомонтьорчето и ти в онези времена , а ? Питам щото ти от жени не се вълнуваш ?

Това ли успя да върже сивото ти езиче с телешки възторг ? 

Чалга , ама от най-махленската , тази която свири в гетата ! 

Хайде , начеса си крастата да си поупражняваш писалчето с перото на Сирена - Дерзай !

Само не разбирам другите що се сгъват при срещата си с теб , като си просто едно увехнало конте с навирен нос и трогателна нарцистична походка , търсещо 3 реда аплаузи от шепа Невежи  , Асоциални Невестулки !

Търкай лампата на Аладин и шепкай молитви и не ме занимавай с хомофилските си въжделения !

Поне да имаше тестостерон да си поиграем на пясъка , а ти излъчваш само паунски нафталин и се бориш само за мъжки пернати .

Светна и Изгасна .  Айде бегай по надолнището ... 🏳️‍🌈 вземи си и знаменцето

преди 37 минути, kosyo написа:

Ами аз мразя щото ми набиваха в главата колко е хубаво и как с по-напред от нас.

Кой ти е набивал това в главата ? На мен не са. В какво по напред си очаквал да бъде Русия?

преди 12 минути, Inana.. написа:

Ти си бил абсолютна чалга бе , Якоруда !

Това ли ти беше отговора на въпроса ми ? 

С какво точно се различаваш от интригантстващите тьотки пред блока , люпещи семки и създаващи тегави сценарии на сиви сериали ?

Иначе изобщо не ме четял , бил ме блокирал , ама спалнята ми видял , че чак и филм си създал за моето Битие ? !

Конфликт на интереси виждам аз , сигурно си се захласвал по автомонтьорчето и ти в онези времена , а ? Питам щото ти от жени не се вълнуваш ?

Това ли успя да върже сивото ти езиче с телешки възторг ? 

Чалга , ама от най-махленската , тази която свири в гетата ! 

Хайде , начеса си крастата да си поупражняваш писалчето с перото на Сирена - Дерзай !

Само не разбирам другите що се сгъват при срещата си с теб , като си просто едно увехнало конте с навирен нос и трогателна нарцистична походка , търсещо 3 реда аплаузи от шепа Невежи  , Асоциални Невестулки !

Търкай лампата на Аладин и шепкай молитви и не ме занимавай с хомофилските си въжделения !

Поне да имаше тестостерон да си поиграем на пясъка , а ти излъчваш само паунски нафталин и се бориш само за мъжки пернати .

Светна и Изгасна .  Айде бегай по надолнището ... 🏳️‍🌈 вземи си и знаменцето

375898801_7268107569870276_97206479783218761_n.jpg

преди 18 минути, M.Николов написа:

Шансът РФ да отстъпи в тази война е такъв, какъвто е шанса Израел да отстъпят пред "Хамас", даже още по-малък.

Прекарай думите си през огледало и тогава ще се съглася. Не РФ, а джуджето няма да остъпи. Това е негова война, а не на ватенките.
Калининград (анклав, именуван на доказан педофил. Калинин се развел с жена си, за да клати непълнолетни) е репарация към СССР след разгрома на нацитата. На СССР повтарям - на 15-десет съветстки болшевишки образования. Русия го лапва след разпада на "велия и непобедим ссср", а на останалите 14-десет да смучат палец. Тези хора се изживяват като европейци и те първи са се наредили на опашката на разпада на руската империя, наред с Ичкерия, Татарастан, Буратия и т.н.. Открито говорят за Балтийска руска република и нахер Москва.

Аналогията с Израел е класическо студио соловьов на живо. Израел е нападнат на 7 октомври. хуило напада на 22 февруари. Неговото СВО се сгомняса и премина в безсмислена война. хуило е притиснат от санкции. Нашепнаха му го своите икономисти. Превърна рашка в подстилка на жълтите, талибаните, еритрея, иран, кимченирия. Те каквото дадат за бог да прости, защото иначе Байден и Шолц ще му се.рат из руските селски кенефи на воля. Мамаш!

Израел има колосален стратегически съюзник с икономика №1 и армия №1 - жокер ти не трябва. Германия е твърдо зад него. Това са икономики, а не талибанлък, иранска чаршафщина, кимирсенови тръби падащи над Белгород. Газа е 360кв км, Украйна е най-голямата европейска страна. Армията на Израел е пето поколения, "втората в света" е мижи да те лъжа. Армата така и не видяхма, но пък някакви подвижни сараи с дуло. Технология невидимка от уралските заводи. Не случайно Йенс каза, че е крайно време азиатския Израел, да стане член на НАТО. Не случайно Финландия, Чехия, Румъния, Унгария, Дания не признават Газастан, защото си чакат военните поръчки от Израел.

Крайно време е клана на Шойгу да вдигне на вилите изкукалото старче и да си крадат по старому. Крайно време е генералите на Галант, да вдигнат мекотелото Биби и да се свърши този цирк. Апропо, предай на прасето с корупциите, да учи коран и да си ушие блузка от газастанското знаме. Онзи ден извлякоха телата на още три отвлечени. Единият се оказа баща на дъщерята на Шани Лук - две годишната им дъщеря кръгъл сирак. Вчера пак извлякоха от шахтите нови 10 убити заложници. Преди дни безпилотник думна хамасовски главатари. Палатката им натъпкана с амониции и го отнесоха съседни "мирни". Разбира се, вердикт от ООН - биби палач. 10 тунела с Египет и 80 шахти на границата с Египет унищожени. Що така бе ханъми? Нали се клехте, че сте блокирали ислямистите. Направиха се на обидени и след една седмица пак се натискат, да бъдат парламентьори, защо нанайси помощи от САЩ
В това време хуило лупи по Харков с C-300 и планиращи бомби натъпкани с 500кг тротил в жилишни квартали, магазини. Снощи пак. Това е държавен тероризъм. хуило си прави селфи с хания, машал и цялата ислямска братва. И ти това смяташ за нормално!?

C-300 е занитна ракета прихващач. Клас земя-въздух. СССР-то толкова е "наср.ало" в годините на застоя, че днес хуило ги харче с лека ръка. Това е ракова икономика. От зори до зрач са чукали Т-62 танкове и С-300. Раковата икономика изяжда всичко. Ресурси, мозъци, капитал и затова през 1990г до 1993г ватенките обикаляха по продуктовите магазини като зомбита. Предлагаше се само тархун, чай зелено слонче и бисквити "гранит". Така ще е и сега. Яйцата им от снощи пак поскъпнали. Прекалено много петли и липса на колхозници, защото заминали на гурбет на хуиловското СВО.

Преди един месец се върнах от Япония. Мечта ми бе да я посетя. Две честоти на градската мрежа. Возих се в влака куршум. Посетих тойота. Абсурд японка да се ожени за чужденец. Нулева толерантност към камиларската религия. Абсурд да посетиш обществено заведение, ако си татуиран. Абсурд китайски гастербайтер на работа в заводите им. Нагазаки е жив прежив, даже дървета оцелели от атомния удар. Никакви контейнери и кошове за боклук по улиците. Никакви, разбираш ли. Те се водят победена нация, а хуило, който дерибейства вече 25 години превърна ерефия в африкански кенеф. А, да снощи раздава поредните тенекийки. Някакъв "самовар" без ръце и без крака се изтъпани, изсумтя заучена фраза,  а путьо го гледаше с празни очи. Споко, ще повторят ... ще повторят участта на сталинските самовари.

Човекът е човек, когато е на път, а когато не е е форумно зомби. В онези години, когато пиехте вода от маркуча, мотото на моята тайфа бе "Когато цъфнат теменугите". До един си бихме капаците от кенефа на 16-та република. Факт!

преди 1 час, AAUUXX написа:

Кой ти е набивал това в главата ? На мен не са. В какво по напред си очаквал да бъде Русия?

Хайде бе... Само дето сума ти години се пробват да те минат с едни и същи приказки като тези дето ги каза по-горе. Никаква креативност няма.  В тъпотиите определно нямат равни и сега ще си носят последствията. Не знам дали този път някой ще ги спасява от собствената им самодостатъчност.

преди 11 минути, Profruit написа:

В това време хуило лупи по Харков с C-300 и планиращи бомби натъпкани с 500кг тротил в жилишни квартали, магазини. Снощи пак.

И разбира се лъжеш след като ще успееш и обективно да се аргументираш вместо да разпространяваш това, което няколко украинеца вече са предали на стадото?

току-що, maxthon написа:

И разбира се лъжеш след като ще успееш и обективно да се аргументираш вместо да разпространяваш това, което няколко украинеца вече са предали на стадото?

Нивото ти на обективност клони към - безкрайност.

Гадни укри - като видят отворен люк и го пълнят веднага. 2 пъти.

Нещо гори в/около компресорната станция на Турския поток. Зареждайте запалките че кой знае...

преди 4 минути, kosyo написа:

Нивото ти на обективност клони към - безкрайност.
Гадни укри - като видят отворен люк и го пълнят веднага. 2 пъти.

В XXI век танк без климатик!? Ти хендра на безаналоговата консерва.
Толкова и за оптиката им, датчиците и управлението на огъня. Отворени люкове, за да не се задъхат и от време на време, да подават глави с бинокли на очи.

преди 8 минути, maxthon написа:
преди 22 минути, Profruit написа:

В това време хуило лупи по Харков с C-300 и планиращи бомби натъпкани с 500кг тротил в жилишни квартали, магазини. Снощи пак.

да, както знаем, "укрите" сами си бомбардират града/градовете/ , а рашистките "асвабадители" ги замярват с букети цветя и хуманитарна помощ, провизии и лекарства за угнетеното от украинско иго, хора

:giggle1:

преди 25 минути, Profruit написа:

Израел е нападнат на 7 октомври. хуило напада на 22 февруари. Неговото СВО се сгомняса и премина в безсмислена война. хуило е притиснат от санкции.

Така е, с едно уточнение. 22.02.2022 започна пълномащабната открита захватническа рашистка операция продължение на войната, а за начало на войната бих сложил датата 20.02.2014г  с която дата изографисана на медалите , путлю награди военопрестъпниците окупирали Крим за "перфектната" им военна операция, след което продължиха с настъплението в Донбас и цепенето на територии.

преди 27 минути, Profruit написа:

Не РФ, а джуджето няма да остъпи. Това е негова война, а не на ватенките.

И това е така, просто знаем какво се случва с диво животно притиснато в ъгъла. Почва още по яростно да хапе и квичи със всичките средства с които разполага / започна ядрената реторика/

преди 1 минута, miro20 написа:

да, както знаем, "укрите" сами си бомбардират града/градовете/ , а рашистките "асвабадители" ги замярват с букети цветя и хуманитарна помощ, провизии и лекарства за угнетеното от украинско иго, хора

Издирва се обективност дали се стреля по военни цели или както се твърди по жилищни сгради. Ако не може да се предостави такава обективност за последното, значи се лъже. Ти ще му помогнеш ли с намирането или ще пееш заедно с него в хор Лъжковци?

преди 3 часа, bigiadri написа:

А ти с руска пропаганда . Това искат тъпаците в БГ да има такива като теб ,руски тролове. В продължение на по-горното написано от мен ,мога и да ти покажа един НЕ възможен сега ,но възможен сценарий, ако НЕ се взематпосочените по-горе мерки и теглилки ,руски троле. Русия окупира Украйна струпва войски там  ,НАТО отговаря със същото . И започва едни провокации от руска страна в балтийските държави в Полша,Румъния,НАТО ще се сдръжа и това тъпаците ще си го помислят за слабост.Същевременно ще започне руска  военна интеграция с тези страни ,които са благосклонни към тях ,например Сърбия. Правят съвместни учения  например 30-40 хиляди тъпака в Сърбия правят учение със сръбски военни. В един момент бомбандират София и нападат БГ ,това вече е било в миналото и е било при войната в Украйна . Вие троловете ще припнете да ги посрещате и да дават инфо на тях за нашите войски  ,а също така на места ще започнате да вземате местна власти т.н. Резултат една напълно разрушена България и вътрешни конфликти .Ще кажете това е невъзможно и защо ? Защото БГ е в НАТО и ЕС ,защото това НЕ може да се допусне .

Така е. Аз също давах примери но в другия подобен аспект - "необозначен тежковъоръжен аскер" нахлува и отцепва къеджалийски републики.

Мирни тютюнопроизводители вадят от сушилните с тютюн последни модели турско въоръжениеи превземат околните селца и градчета....

Бабички от съответния етнос разревани целуват земята и крещят " Хоть камни с неба, ние сме на родинууу"

След няколко години продължават с исперихски и др републики...

Които веейки знамена на османската империя единодушно гласуват присъединяване към османската имп... пардон.. към Турция.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 минути, maxthon написа:

Издирва се обективност дали се стреля по военни цели или както се твърди по жилищни сгради. Ако не може да се предостави такава обективност за последното, значи се лъже. Ти ще му помогнеш ли с намирането или ще пееш заедно с него в хор Лъжковци?

Бъди , ти днес какво точно празнуваш? Тая година пак се каня за Италия - как е радиацията там тия дни?

P.S. пиши на лично на какво си - изглежда добро и силно.

преди 4 часа, bigiadri написа:

Изобщо каква ви е далаверата ,какво печелите като подкрепяте  един агресор ,които масово руши и убива в Украйна,ли?

Едните като макстонката , са рашистки платени тролове.

Други тукашни са... ползените идиоти https://kultura.bg/web/за-полезните-идиоти/

И като тяхна фракция са верните соц комундели, които по дефоулт поставят матушката пред всичко свое , било то лично или национално.

Есть слух, что принято решение начать сбивать разведывательные БПЛА "третьих стран" в Чёрном море.

Ну-с, если окажется не просто слухом, значит переосмысление началось.

@milhelipilot

Дали дрона и самолета дето кръжат сега край Крим са ги чували тия слухове..

преди 30 минути, kosyo написа:

Хайде бе... Само дето сума ти години се пробват да те минат с едни и същи приказки като тези дето ги каза по-горе. Никаква креативност няма.  В тъпотиите определно нямат равни и сега ще си носят последствията. Не знам дали този път някой ще ги спасява от собствената им самодостатъчност.

Мен с нищо не са минали ,теб как те минаха ? Надяаам се ,че не е в онзи смисъл си имал предвид?

преди 24 минути, maxthon написа:

...

Много кофти PHP-скрипт. Да ти натриса цитати на блокиран.

Докато бомбеха вчера Харков, този самовар се закле в вечна вярност на дядо Кабай.
Логично, абсолютна зависимост от парични знаци го карат, да лицемерничи. Вътре в себе си изгаря от съжаления. Милион %-та.

wWdjy9o.png

Момченцето, което ср.а на пейзажа. Това не е биологичната му майка, а жена на НКВД-ист.
Какие бабки - такие и тапки.

nDgkBVt.png

току-що, AAUUXX написа:

Мен с нищо не са минали ,теб как те минаха ? Надяаам се ,че не е в онзи смисъл си имал предвид?

Ами с  едни разкарваници до  самая болшая само и само да се убедя колко по-добре се живее на запад. Доста добре ме убедиха, че това дето ти го писа няма нищо общо с истината. Така че в този смисъл имаше полза. Съветвам те и ти да го направиш.

преди 1 минута, Profruit написа:

Докато бомбеха вчера Харков, този самовар се закле в вечна вярност на дядо Кабай.

Гледах го , тъжно и извратено .... :getout:

Ама за рашапропаганда с маоумните путинисти , минава...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.