Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Дискутирано е, и гарантирано и доказано са руски военни престъпления срещу цивилни граждани. Твоето са наистина ГНУСНИ опорки на руската пропаганда, дори не посочваш коя от лъжите ти, за кое от престъпленията е.

Виж сега той бъдито не ги разбира тия работи. За него работи да му извадиш старите му изказвания и да го питаш какво мисли за тях. И тогава зацикля.. Тогава задължително попадаш в игнор листата му. Работи на 100 % .Ето Кирето го е срам да ми каже дори коя дата е днес. Затова се е фокусирал единствено на общи приказки. Искаш ли да ти покажа как ще изчезна като започна да му цитирам за зърнения коридор как ще иска да превключи на друга тема веднага.. Той е отчаяна тройлка и знае че с това не може да се бори.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, Profruit написа:

Tи си най-токсичния трол в този форум!
Елементарно е да направиш USB Killer. Ръгаш в порта на компа на гнойника. Натискаш един път бутона и  всички мостове, хъбове, D+/ D- шини, контролери на рам памети, памети и изобщо цялото дъно изпада в вечна корупция от 4kV naprevenie. И компа става само до го пъхнеш под кацата с зеле, за да не се клати.

С кеф бих изпразнил килера в корумпирания ти комп, за да се оттърва от пърхането ти около публикациите ми.

Как откъде бе? От инсайдерите!!!
Току-що съобщиха, че са арестували заместника на Герасимов.

Profruit, наложително е да потърсиш консултация с психиатър!

За твое добро! 

С Вълчев под ръчичка с радост ще ви окажат нужната помощ в Карлуково!

100906282_.png.2f17150111b020b9050037bc971c24ea.png

преди 5 часа, Звяра! написа:

Взехте ли Киев???

Оставихме го за десерт.

преди 3 часа, Звяра! написа:

Няма ли да има санкции за тези?

Наградете ги със вечен бан!!!

Ти от добрите ли си?

преди 1 час, Profruit написа:

Калин също вижда, така че моите съобщения избледняват. Калин отпусна прекалено синджира и правилата му са прекалено либерални. Причината е ясна, кликове на паплача, за да покрива разходи за издръжка.  Участвам в няколко технически англоезични форума и ако си позволя калдата тон там веднага идва бот с червена лампа и ми чете правилата.

Беднотията до какво ли не води. А може би алчността?

на 29.10.2022 г. в 18:17, maxthon написа:

До няколко дена ще видим въпросните "потопени" кораби в действие, но щетата вече е направена. Зърнената сделка отпада за неопределено време. И преди да си започнал на хленчиш точно по този въпрос - Не това не е шантаж.

Бъди , тука тестваме нещо с тебе. Я кажи как е зърнената сделка? Мина май неопределено време,а? Не бе не е шантаж това - само е тестово пускане. След това ще минем и през зелените ракети - така че се подготви

преди 12 часа, AAUUXX написа:

Финландия не са заплаха за Русия ,те винаги са били в добри съседски отношения и едва ли ще допуснат бази на НАТО на тяхна територия.

А Русия за Финландия... Риторичен... даже не е и въпрос.

Иначе, да, "винаги са били в добри съседски отношения". и 1939-1940, и 1941-1944... СССР никога не е пожелавал фински "изконно руски" територии, не е поискал и получил (доколкото знам) "създаване на военна база на полуостров Ханко", не е  суспендирал "договора за ненападение от 1932". Зимната война (1939-1940) не се е случила, нищо че заради агресията си "СССР е изключен от ОН". Това долу също са инсинуации...

Цитат

Съвременни историци, базирайки се на спомени на някои от съветските лидери като тези на Никита Хрушчов например, са на мнение, че съветските управници нарочно са поставили неприемливи искания, защото в крайна сметка са имали за цел война, която да доведе до пълното завладяване на страната.
За целта е подготвен и официален сценарий, който да "узакони” нападението. Марионетно правителство съставено от финландски комунисти емигранти в СССР начело с Ото Куусинен, трябвало да обяви Финландска демократична република и да покани сталиновите войски, които да му помогнат да установи "диктатура на пролетариата" в страната. Инсцениран е и пограничен инцидент - няколко артилерийски изстрела до селцето Майнила, за които Съветите твърдят, че са дадени от финландска страна и са убили трима червеноармейци.
На 30 ноември 1939 г. Съветският съюз нахлува във Финландия.

Съветските ВВС първо бомбардират жилищните квартали на Хелзинки, Ханко, Котка, Лахти и Виборг в опит да деморализира финския народ, а едва след това започват бомбардировките над финските промшилени центрове и транспортни възли.

Да звучи познато... Риторичен... даже не е и въпрос.

Ооо, забравих. Русия няма нищо общо с СССР. И изобщо, тия агнета мноо изнагляха и за горкия вълк (в нашия случай - руска мечка) не остана бистра водица.

Знам и за краварите, не съм ги забравил гадовете.

едит: иначе... т'ва твърдение "те винаги са били в добри съседски отношения" е толкова тъпо, че не става не само за тролене, каквото вероятно е било желанието ти, а и за "бисерите".

преди 12 часа, AAUUXX написа:

Финландия не са заплаха за Русия ,те винаги са били в добри съседски отношения и едва ли ще допуснат бази на НАТО на тяхна територия.

Обаче вчера едно Forte обикаляше край Мурманск .. Ей така да се поснимат за спомен

преди 3 минути, maxthon написа:

Ех тия опорки. Математика нали знаеш какво е? Най-точната наука. Тя няма народност.

П.С. Виждам, че си взел отличен пример от джентълмена на форума. Или пък той от теб.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

И какво свързано с математиката написа платен троле? Математика, преди зелените човечета на путин в Крим няма ЕДНА жертва на етническо противопоставяне. На 24. 02. 2022 Русия нахлу в Украйна в разрез с международното право. На нейна страна категорично застанаха само КНДР, Беларус, Сирия, Еритрея. Все страни в които ти пожелавам, ти и децата ти да живеете, но не би го направил, защото може да си гнусен, но не си луд. В Русия има 10 пъти повече убийства от средното в ЕС. Най много хероинови наркомани в света. Болни от СПИН извън Африка. Разводи , аборти, изоставени деца в Европа. Ето това е математика, твоето са добре наизустени опорки от продажна измет.

преди 8 минути, attj написа:

Аз съм Маруся и пак те намерих.   Ти за мен си нещо не само като полезно изкопаемо.     На възрастта на баща ми си.     На 72 години .      Нищо още не си написал като за донос.   Има време.

Ти си евтин, нискоинтелигентен правещ се на луд, а всъщност само глупав трол. Един уважаващ се форум, не би търпял такива очевадни тролове, но пусто царица парица.

преди 7 минути, lebel написа:

Иначе, да, "винаги са били в добри съседски отношения". и 1939-1940, и 1941-1944... СССР никога не е пожелавал фински "изконно руски" територии, не е поискал и получил (доколкото знам) "създаване на военна база на полуостров Ханко", не е  суспендирал "договора за ненападение от 1932". Зимната война (1939-1940) не се е случила, нищо че заради агресията си "СССР е изключен от ОН". Това долу също са инсинуации...

Ооо, забравих. Русия няма нищо общо с СССР. И изобщо, тия агнета мноо изнагляха и за горкия вълк (в нашия случай - руска мечка) не остана бистра водица.

Какво искаш да кажеш с това което написа ,темата не е за Финландия ,а за конфликта в Украйна и Русия. Всяка държава на планетата е имала някакви териториални претенции в миналото си ,ще имат и в бъдеще си предполагам, а как тогава политиците са решили нещо по отношение на военна намеса или претенции за територия на база на техни позиции си е техен проблем. Аз визирах не политическата визия по отношение на Финланците към Руснаците ,а човешка такава.

преди 9 минути, Flashback написа:

Profruit, наложително е да потърсиш консултация с психиатър!

За твое добро! 

С Вълчев под ръчичка с радост ще ви окажат нужната помощ в Карлуково!

100906282_.png.2f17150111b020b9050037bc971c24ea.png

Извинявай, ти беше апологета на Русия офейкал в Швеция? Говорехме за психиатрична помощ, няма смисъл, не може да ви се помогне.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

И какво свързано с математиката написа платен троле?

Е каквото е трябвало да кажа свързано с математиката съм го казал когато се е обсъждало какво не е наред с Буча. Когато основното ти доказателство е с доказано манипулирана дата на заснемане няма какво повече да се каже по въпроса. Доказано по математически способ.

преди 8 минути, lebel написа:

Кои гадове, дето спасиха задника на руската мечка? Наистина излязоха гадове, трябваше да изчакат още малко нацитата да се обезкървят взаимно.

преди 6 минути, kosyo написа:

Обаче вчера едно Forte обикаляше край Мурманск .. Ей така да се поснимат за спомен

Къде са се снимали ,сигурно  са търсили водопада на река Лавна?

преди 1 минута, maxthon написа:

Е каквото е трябвало да кажа свързано с математиката съм го казал когато се е обсъждало какво не е наред с Буча. Когато основното ти доказателство е с доказано манипулирана дата на заснемане няма какво повече да се каже по въпроса. Доказано по математически способ.

Така де кажи за зърнения коридор с него математиката ти излиза. Него не си го обсъждал скоро щото нещо не ти се получиха нещата с кристалната топка? Те и на @Киро Н. му се счупи кристалната топка на този лесен въпрос.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Къде са се снимали ,сигурно  са търсили водопада на река Лавна?

Щом казваш. Само дето май правиш реклама на нещо дето не си го виждал,а?

Скучно порене:

преди 1 минута, В. Велев написа:

Беднотията до какво ли не води.

И до къде? Що не изплю камъчето?
Форумът е негово отроче, негов личен избор и начин на живот, средство за прехрана, въобще място под слънцето.
В това няма нищо осъдително или презрително.

99% от стойностните в началото на форума отдавна вдигнаха дърми, защото прецениха, че няма смисъл да си губят времето с гумени глави.
Ако вдигне мизата, точно вие пенсионерските оцедарки, безработните тьотки и форумни копейки първи ще ви отвее канализацията и  форумът ще се превърне в мъртви души закачен на инфузионна система. Скунксът от монтанския балкан също ще свие сърми. Стрината с лунния пейзаж в спалнята тоже.
Кесите тук по цял ден като в роден дом. Плюе ви се реклама, клацате и по този начин плащате разходите за ток, лицензи, поддръжка и т.н.

преди 1 минута, maxthon написа:

"Е каквото е трябвало да кажа, съм го казал." Бля бля бля, бля бля бля трола по тъча избега. Я признай  защо така, славиш явна кочина. Математика баце. Само умствено ощетен или платен, може да твърди, че путинова Русия е нормална държава, след моята математика. Не, "квото когато е трябвало съм казал". 

преди 2 минути, kosyo написа:

Щом казваш. Само дето май правиш реклама на нещо дето не си го виждал,а?

Кое не съм виждал ? Какво рекламирам? Очевидно не знаеш какво е реклама?  Ти какво рекламираш?

преди 4 минути, kosyo написа:

Скучно порене:

Спука му гумата май ?

Реклама на Мадяр за месец май:

@Киро Н. - ФСБ-то до кога ще го търпи този да ги трепе толкова зловещо?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Какво искаш да кажеш с това което написа ...

Щом не вдяваш, докладвай ме за спам.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

... Аз визирах не политическата визия по отношение на Финланците към Руснаците ,а човешка такава.

И аз...

Spoiler

spacer.png

преди 26 минути, Flashback написа:

...

Честито! Спечели безплатен билет!!!

varna-svilengrad-en.jpg

Явно старо, но не съм го мяркал до сега, а днес го има на доста места:

За съжаление не влезе в челната 10-ка , но все пак е добро

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

"Е каквото е трябвало да кажа, съм го казал." Бля бля бля, бля бля бля трола по тъча избега. Я признай  защо така, славиш явна кочина. Математика баце. Само умствено ощетен или платен, може да твърди, че путинова Русия е нормална държава, след моята математика. Не, "квото когато е трябвало съм казал". 

Колко пъти според теб трябва да се обсъжда Буча и това каква измишльотина направиха там? Основното доказателство, което ни се пробута (една сателитна снимка) е с доказано манипулирана дата на заснемане. Край по въпроса.

И предай целувки от мен на Грета Тунберг., но първо преди да си легнеш си измий краката.
Това от снощи важи за всички.

преди 2 минути, maxthon написа:

Колко пъти според теб трябва да се обсъжда Буча и това каква измишльотина направиха там? Основното доказателство, което ни се пробута (една сателитна снимка) е с доказано манипулирана дата на заснемане. Край по въпроса.

https://www.dw.com/bg/sledite-ot-prestpleniata-v-buca-svideteli-razkazvat/a-65198448                             Край по въпроса, се надявам да има в Хага.

преди 4 минути, maxthon написа:

Бъди , не разбрах пак за зърнения коридор? Там каква измишльотина беше.. нещо за неопределно време май каза ама не разбрах точно. Били ли метнал една кофа обективност и в тази посока.. Не че нещо ама трябва да му покажа на @Митко Вълчев как се прави, Удари едно рамо приятел и няма да те питам за зелените ракети-обещавам! Честна приятелска

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.