Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, kosyo написа:

В Белгород снощи го усетиха.

Така е ,Зеленски също казва че е било ужас снощи

Цитат

В нощта на 1 юни руските окупатори нанесоха масиран ракетен удар по Украйна. Целите са били цивилни, инфраструктура и енергийни съоръжения.

Това обяви украинският президент Владимир Зеленски, като публикува видеозапис с последствията от руската атака. Той каза, че Русия е използвала голям арсенал от оръжия, предава УНИАН.

Русия с нов мощен удар! Украйна е в пламъци

„Тази нощ Русия воюва с повече от 50 ракети и около 50 безпилотни летателни апарата „Шахед“, които бяха насочени към юг, център и запад. Благодарен съм на нашите войници, в момента има екипи, които работят на място, за да осигурят възстановяване и помощ на всеки пострадал“, отбеляза Зеленски.

https://www.standartnews.com/svyat/zelenski-progovori-za-uzhasa-v-ukrayna-562134.html

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Добър ден драги козяци 

Как е Косе избиха ли руснаците до крак ? Май не.

Бизнес климата в Одеса не може да се мери с Белгород.

Силно касетъчно било времето.

https://dnes.dir.bg/na-fokus/masirana-ataka-moskva-udari-odesa-i-prichini-shteti-na-energiyna-infrastruktura-v-5-oblasti

ПП

Да нямаш Пво е гадно.

Зельо само за това говори. Дадоха му 4 патриота сега иска 30

преди 13 минути, Gift написа:

Колкото и да седиш тука повече не ти дават като на съветски пенсионер без квалификация. 

Той е роден в Лондон, но работи в Берлин. Вече пише в мъжки род!!!
Скътал 20 килоевро за покупка на нов Opel. В понеделник като отворят магазините ще се нареди на опашката. Само че, ще го купи в София, защото опел продава по-евтино. С рестото ще напълни резервуара и газ към Берлин. Нема лабаво, казаците, бандеровците и Белгиеца пасти да ядат.

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Добър ден драги козяци 

Как е Косе избиха ли руснаците до крак ? Май не.

Бизнес климата в Одеса не може да се мери с Белгород.

Силно касетъчно било времето.

https://dnes.dir.bg/na-fokus/masirana-ataka-moskva-udari-odesa-i-prichini-shteti-na-energiyna-infrastruktura-v-5-oblasti

ПП

Да нямаш Пво е гадно.

Зельо само за това говори. Дадоха му 4 патриота сега иска 30

Ей Кире , викам изпуснах те.. Бе от снощи се каня да те питам днес каква дата е?

Виж Косе

Точно днес не можеш да ми развалиш настроението.

Зеля се изпусна - това е просто чудесно.

Няма да има газ :)

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Виж Косе

Точно днес не можеш да ми развалиш настроението.

Зеля се изпусна - това е просто чудесно.

Няма да има газ :)

Ама аз не ти говоря за това - аз просто питам днес каква дата е .. Сложно ли е това за тебе?

преди 18 минути, Profruit написа:

Скътал 20 килоевро за покупка на нов Opel. В понеделник като отворят магазините ще се нареди на опашката. Само че, ще го купи в София, защото опел продава по-евтино. С рестото ще напълни резервуара и газ към Берлин. Нема лабаво, казаците, бандеровците и Белгиеца пасти да ядат.

В илюзиите е голем, само дето от 89г. не е излизал от съборетината на село и не му е яссно наистина какъв род е. 

преди 11 минути, Киро Н. написа:

Пиши си Косе :)

И чакай перемога - по водопровода ще дойде ...

До къде стигнахме Кире... да не знаем коя дата сме.. Или да не искаш да ми кажеш. Хайде де не бъди такъв лош. Помниш ли колко беше наперен в началото и как само ме пращаше наляво надясно а сега .. Нито да копам , нито да лъскам, 0 внимание. Дори да една дата не искаш да ми кажеш.

Виж сега аз след като прочетох как за липса на поздрав един руZнак наръгал друг гледай колко културен съм станал. Затова много внимателно и учтиво те питам за датата.. Пук ти и да ме отговориш аз ще проверя до къде си с предсказанията. Под секрет да ти кажа - проверил съм и си малко назад с материала. Какво назад - нищо не си познал човек. Тотал щета сте и 2-мата с бъдито. Но съм културен :)

преди 51 минути, Gift написа:

Колкото и да седиш тука повече не ти дават като на съветски пенсионер без квалификация. 

И колко е това?   

току-що, attj написа:

И колко е това?   

Задай въпроса си към наблюдаващия ти доктор в интерната. 

Взехте ли Киев???

преди 37 минути, Profruit написа:

Роузи, Атидже, Маруся и Тодор са различни личности.  Четворен акаунт.  Не преплитай нещата.  За Опел Астра само Атидже умува.   Маруся сега е в Харков.

преди 1 минута, attj написа:

Роузи, Атидже, Маруся и Тодор са различни личности.  Четворен акаунт.  Не преплитай нещата.

За Киев нищо не каза?

преди 3 минути, Звяра! написа:

За Киев нищо не каза?

Няма да бъдат в НАТО.   Коригират грешките  на лидери на СССР.   

току-що, attj написа:

Няма да бъдат в НАТО.   Коригират грешките  на лидери на СССР.   

Значи сте го взели вече? 

Така ли е?

преди 8 часа, AAUUXX написа:

Финландия не са заплаха за Русия ,те винаги са били в добри съседски отношения и едва ли ще допуснат бази на НАТО на тяхна територия.

Темата с вицове не е тук. 

преди 34 минути, Звяра! написа:

Значи сте го взели вече? 

Така ли е?

За какво им е?   Важно им е да няма НАТО там.    

преди 3 минути, attj написа:

За какво им е?   Важно им е да няма НАТО там.    

Ще има!

преди 19 минути, attj написа:

Роузи, Атидже, Маруся и Тодор са различни личности.  Четворен акаунт.  Не преплитай нещата.  За Опел Астра само Атидже умува.   Маруся сега е в Харков.

Аха! И до там я докарахте, от една компа, да се редите и дращите по ред.
Хайде малко милост към феновете ви. В края на писането, да лепите жокер, за да става ясно кой кой е.
Определено микрохирургията ми е професия и винаги са ме привличали болните мозъци 😎. Политкоректно нестандартните, та не се връзва сказката четири личности, да яздат общ акаунт. Жалко наистина, че индиеца Манодж Нелияту  Шямалан няма рег в любимия форум на Кал. Истинска храна за продължение на франшизата "Стъкло". Думам ти Кире, сещай се кirko-щеймесре.

И пак, защо опел?
Имах един немец приятел и той замина да живее в Банско. От него научих, че в немско казвали продай опела и си купи автомобил.

преди 5 минути, Profruit написа:

И пак, защо опел?

Атидже работи като юрист в Берлин и отговаря - защото е германофренска кола с екстри като при премиуммоделите.  Още не го е купила.  Тя е за 30 години и утре може да е на друго мнение.   25 000 Евро не са кой знае колко много пари.   Много са за хора на 72 тодини като Кокич.   

Пан Зельо довтаса на конференцията за сигурност Shangri-La Dialogue в Сингапур, отново ще проси пари и оръжия, както и ще се опита да привлече държави от Азия, които да подкрепят малоумната му "формула за мир". 

преди 19 минути, Profruit написа:

😎. Политкоректно нестандартните, та не се връзва сказката четири личности, да яздат общ акаунт. 

Няма ли да има санкции за тези?

Наградете ги със вечен бан!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.