Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, Flashback написа:

Нямаш коментар, който да не съдържа обидни квалификации към потребители,

то има и груги такива потребители, но явно страдаш от офтамологичен проблем

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Да не свърши войната, че започнахте за форума и стойностните в него потребители да говорите?

преди 1 минута, В. Велев написа:

Които да говорят правилните неща. Т.е. само това, което ти харесва.

Не, бъркаш се жестоко!!! :nono:

Стотици пъти съм казвал, че аз не съм на никоя страна!

Всеки, който има със какво да разсъждава отдавна щеше да го е разбрал това.

Мразя да се лъже и да се пишат глупости тип пропаганда, които не са верни. :rolleyes:

преди 3 минути, В. Велев написа:

И кой определя кои са стойностните?

те не са си вдигнали, тук са си - просто техниката се разви до степен че стават излишни знанията им

преди 7 минути, Flashback написа:

...

Хайде бъди конкретен. Кое точно правило на форума съм нарушил?
В противен случай е клевета.

преди 1 час, Flashback написа:

Profruit, наложително е да потърсиш консултация с психиатър!

За него е вече много късно, налазила го е яко старческата деменция, психиатрите не могат с нищо да помогнат.
Дъртият живее под наем в държавно израелско жилище и се чувства длъжен да угодничи на янките, които подаряват милиарди помощ всяка година на пропадналата му държава.
Никога не бил собственик на никакво жилище в палестинските пустини, щото там цените са астрономически високи.
Колкото повече наближава краят на живота му, толкова по-злобен става.

преди 1 минута, Звяра! написа:

Не, бъркаш се жестоко!!! :nono:

Стотици пъти съм казвал, че аз не съм на никоя страна!

Всеки, който има със какво да разсъждава отдавна щеше да го е разбрал това.

Мразя да се лъже и да се пишат глупости тип пропаганда, които не са верни. :rolleyes:

преди всяка 5-та тема бе за ентивирусния отдел - сега програмите сами правят това което те правиха

преди 2 минути, Profruit написа:

Хайде бъди конкретен. Кое точно правило на форума съм нарушил?
В противен случай е клевета.

че не си на неговото мнение:)

преди 10 минути, Flashback написа:

... като теб! ;)

Нямаш коментар, който да не съдържа обидни квалификации към потребители, които са на различно от твоето мнение, което е нарушение на правилата на форума! Същото важи и за Profruit!

И за пореден път да се пoвторя, че аргументите "ad hominem" показват единствено вашето безсилие и безпомощност да защитите тезата си с валидни фактически аргументи. 

Грух ти не си потребител нито и останалите платени бедни тролове, разхвърлящи пропаганда за човекоподобни.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

За него е вече много късно, налазила го е яко старческата деменция, психиатрите не могат с нищо да помогнат.
Дъртият живее под наем в държавно израелско жилище и се чувства длъжен да угодничи на янките, които подаряват милиарди помощ всяка година на пропадналата му държава.
Никога не бил собственик на никакво жилище в палестинските пустини, щото там цените са астрономически високи.
Колкото повече наближава краят на живота му, толкова по-злобен става.

Започнаха ти илюзиите. Стягай синковеца за русия

преди 54 минути, Flashback написа:

Аз много добре разбирам защо Profruit e толкоз афектиран и от два дена не знае на кой свят се намира. 

Накратко: Байдън вчера предложи сделка за разрешаване на конфликта в Газа и призова Хамас и Израел да я приемат. ЕС също приветства представения от Байдън план за спиране на огъня в Газа, който се състои от три фази. Хамас разпространи изявление, в което реагира положително на предложението на Байдън, обаче твърдото крайно геноцидно ядро зад Нетаняху е твърдо против тази сделка.

Израелският опозиционен лидер Яир Лапид също призова Нетаняху да послуша Джо Байдън и да се върви към траен мир.  

Това са трите фази, предложени от Байдън, всички са съгласни с предложението, вкл. ЕС, ООН, Арабските държави, Хамас, израелската опозиция.

Само правителството на Нетаняху е против:BAVY8.thumb.png.b39c2416abcd999994a467706ee3ae8e.png

Източник от извора:

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2024/05/31/remarks-by-president-biden-on-the-middle-east-2/

Фаза 4 или по-нататък е малоумните ислямисти пак да тръгнат да колят, отвличат и изнасилват цивилни? :wub:

преди 1 минута, В. Велев написа:

Унгария спокойно може да напусне ЕС - през това време Великобритания го направи - но на Орбан не му стиска да се откаже от еврото

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

преди всяка 5-та тема бе за ентивирусния отдел - сега програмите сами правят това което те правиха

Те са пет-шест пенсионери, които по цял ден дращят глупости за русия! Правят го от различни профили и сигурно си мислят, че ние не можем да разберем това. Много по-малко са от нас!

Ако имаха малко акъл в главите целият този цирк нямаше да го гледаме. ;) Нито нещо ще постигнат, нито ще променят ситуацията, всички глупости дето ги пишат е за едно голямо нищо. Запълват си свободното време.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

че не си на неговото мнение:)

Плоската земя и мнение. 😎

преди 3 минути, Белгиеца написа:

...

Абе изрусения Магдаленчо. Нали ти предложих среща в Швейцария, бе дебил. Обещах пред форума, че ще ти налея бензин в румънския бидон и ще се изсекна на плешивото ти теме.

Какви са тези малоумия за държавно жилище?
Жилищата са две в Израел. Под наем или твое. Живях 8 години под наем и пролетта на 2012г купих в брой апартамент от 108кв.м. Днес цената му е 1 000 000лв. Това ми е главницата като се върна в България след 15 години. В квартал "Киликура" на Сантяго де Чиле купих малка вила от 65кв.м на два етажа през 2018г. В Поморие купих малък хотел през 2022г. Отделно триетажен дом в Якоруда и наследен апартамент в кв 'Красно село" София ДТЕБПМ проста издухана.

преди 22 минути, Gift написа:

Съветски Трол доносник, не се ли усещаш 

Атидже е в Берлин,  Роузи е в Лондон.    Какви тролове в Мосейково му се привиждат на Кокич!?     И съветски?     Горкият и той е превъртял...

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

А ти на Шилото вече и от това ли започна да разбираш???   Направо си за кандидат сътрудник на Би Бой!?   

преди 6 минути, attj написа:

А ти на Шилото вече и от това ли започна да разбираш???   Направо си за кандидат сътрудник на Би Бой!?   

откакто съм на 10 нямам проблеми - вече доста години - така са и други потребители

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

откакто съм на 10 нямам проблеми - вече доста години - така са и други потребители

Браво

преди 23 минути, attj написа:

Атидже е в Берлин,  Роузи е в Лондон.    Какви тролове в Мосейково му се привиждат на Кокич!?     И съветски?     Горкият и той е превъртял...

Защо не можеш да изкараш и за мляко

преди 4 минути, _nib_ написа:

,,Хороший парень!!! Дожить ему до нашей всеобщей победы!!! Русские и украинцы - один народ, гады нас разделили!"

Гошко до гроб ли в паралелната вселена за кисело мляко

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.