Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Clipboard01.thumb.jpg.80ee38c027310fbb3873552c063fedc2.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Лично аз се надявам, ако мобилизират нашите мъже, те да вземат оръжията и да тръгнат право към парламента и министерския съвет, както и  към военното министерство и централите на партиите, искащи мобилизация. Тази на ГЕРБ е в НДК. Интересно ще стане тогава!

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел.

@Киро Н. - честит 2 юни.

Атака точно по плана. Забързано е видеото че тия кокошарници са бавни:

преди 1 час, Anneliese написа:

Лично аз се надявам, ако мобилизират нашите мъже, те да вземат оръжията и да тръгнат право към парламента и министерския съвет, както и  към военното министерство и централите на партиите, искащи мобилизация. Тази на ГЕРБ е в НДК. Интересно ще стане тогава!

Ще потеглят към Берковица а ти през тва време дупчи  перфокартите за байряка кат додат да е готов хихи

Останките от една велика цивилизация:

Буханката за закуска:

на 23.05.2024 г. в 23:22, Киро Н. написа:

Косе

С радост ще ти напиша какво мисля за порестата ти тиква.

Но нека стане 31 май :)

Кире 31 май мина. Може да се изкажеш свободно вече. Нищо не те спира.

преди 3 часа, Anneliese написа:

Тебе и още няколко съветски кибика ше ви мобилизират

Добро утро Косе

Украйна няма вече електрогенерация.  Ако има някакви опити за "самоделни поправки" ще има корекции.

Ти ми кажи какво става с ударите по РФ ?

Разрешиха ли ги ? 

ПП

Относно тиквата ти - Ами затруднен съм към кой зеленчук да я определя. Гулия, пъщърнак, ряпа.

Нещо там за пълнеж към картофите и морковите. 

Не се имай за голяма работа. 

Профруит сега ще громи нашите чугунени, комунистически глави.

Човека си е направо писател, пише интересно и красиво.

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Добро утро Косе

Украйна няма вече електрогенерация.  Ако има някакви опити за "самоделни поправки" ще има корекции.

Разрешиха ли ги ? 

ПП

Относно тиквата ти - Ами затруднен съм към кой зеленчук да я определя. Гулия, пъщърнак, ряпа.

Нещо там за пълнеж към картофите и морковите. 

Не се имай за голяма работа. 

Профруит сега ще громи нашите чугунени, комунистически глави.

Кире, мерси за комплимента , но доста слабо включване. Аз мислех че ще кажеш нещо защо не се сбъднаха празните ти бълнувания. Искаш ли да ти ги припомням и да ги обсъдим с тебе? Сигурен съм че отново ще бъде многословен както преди, докато ги бълнуваше.

И като повтаряш едно и също какво очакваш да постигнеш   ?

Ще има ескалация дали днес, утре или други ден - неизбежно е.

на 14.02.2024 г. в 14:52, Киро Н. написа:

Добре Реджи - да видим кой разбира повечко от краварска политика.

Аз казвам - минимум до май,

Право в очите на разбирача на краварска политика. Ясно се вижда кой я разбира повече.. Кире тая кристална топка нещо наопаки ги показва нещата при тебе.

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Е как нали беше до месец май? Как така днес/утре..

на 3.05.2024 г. в 21:27, kirko12 написа:

Ванката

Докато дрънкахте тука руснаците пресякоха стратегическо шосе и нещата станаха ясни.

Украйна загуби. Това да ти е ясно.

Днес 3 пъти летяха кинжали, в Кривия рог замина склад, Одеса беше уважена, Харков -3 пъти.

С това темпо до края на май ще вдигате чаршафа и назад към Киев.

Чудя се какво ли има под чаршава. Нека позная - другаря Пу на калъп с другаря Си..

И тука Кире не си познал(сега е момента да кажеш че не било за тая година)

преди 14 часа, Flashback написа:

Брей, 150 милионна Русия имала демографска криза, тогава какво ли да кажем за най-бързо топящата се нация в света, а именно България, която по време на демокрацията загуби близо 2 милиона души?! Oт 9 милиона население през 1988 г., населението на България ще се стопи до 5,4 млн. души до 2050 г. 

Направо ви се чудя на манията да изкарвате Русия по-черна отколкото е, а не си гледате наш'та много по-мизерна кочинка. Да ви напомня също, че Русия ще си прибере православно руско население от бившата Украйна, колкото населението на две Българии. 

20-тe дъpжaви c нaй-бъpзo нaмaлявaщo нaceлeниe в cвeтa:

Бългapия e нaчeлo, a Русия дори не е в първите 20 по този негативен показател

839482036_.png.5372b623b94048e730bbeadd79fa8e9a.png

1.png.d0201c60fa8f4ac4519caef27717ec42.png

OC_Population-Decline_July21.jpg

https://www.visualcapitalist.com/ranked-the-20-countries-with-the-fastest-declining-populations/

Тя тази класация въобще НЕ може да хване русия ,руски троле /фалш шведски/ . Аз ти давам статистика от самата русия през 2021 г. А сега при война нещата са все надолу .Тъпакът за това се моли рускините да раждат по 7-8 деца и до известна степен може да се обясни ,защо той иска Украйна към рф.Населението на твоята русия променя своя славянски образ и  става вси повече азиатски ,а в Украйна  са със славянски образ  така де, да има рф по-цивилизован образ има ццц. 

ППСпециално за теб ,руски троле ,се постарах да ти намеря и линка:https://lenta.ru/articles/2021/02/18/statistika/

преди 19 минути, Киро Н. написа:

Kирка как така нали беше тесен специалист 

Къде е другия/другата ти съседка по легло в интерната 

Ура за новият герой от СВО:

"Суд в Петергофе арестовал 37-летнего экс-контрактника Леонида Попова по делу о покушении на убийство за нападение с топором на брата своей бывшей девушки, 26-летней Анастасии"

В статия има цяла поредица от геройства.

https://storage.googleapis.com/istories/news/2024/05/31/v-petergofe-arestovali-uchastnika-voini-v-ukraine-kotorii-izbil-svoyu-bivshuyu-devushku-i-yee-mat-ubil-yee-sobaku-i-napal-na-brata-s-toporom-delo-vozbudili-tolko-po-bratu/index.html

току-що, Gift написа:

Kирка как така нали беше тесен специалист 

Той си разширява... познанията в момента. Начинаещ е още- ей сега ще ме прати да копам, да лъскам, а той ще си разшири специалността. Кире не разбирам само защо излъга мойте надежди с големи очаквания. Сигурен съм че имаш какво да кажеш по въпроса и горя от нетърпение да го чуя. Знаеш имам и други твои цитати и мисля че ти ги покажа скоро. Не е нужно да лъскаш кристалната си топка- истина е.

преди 35 минути, Киро Н. написа:

Разрешиха ли ги ?

Разрешиха ,но без да използват ATACMS за това

Цитат

Разрешението, което е получил Зеленски въобще не включва единствените далекобойни ракети от САЩ ATACMS.

Президентът на САЩ Джо Байдън инструктира екипа си от експерти по сигурността да промени указанията за използване на американски оръжия от Украйна за поразяване на военни цели на руска територия така, че разрешението да не се отнася за употребата на тактически ракети с голям обсег АТАКМС, заяви в интервю пред Укринформ директорът за Европа в Съвета за национална сигурност към Белия дом Майкъл Карпентър.

http://www.budnaera.com/202403f/24030078.html

преди 6 минути, kosyo написа:

Той си разширява... познанията в момента

Един от най разширените е

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Значи нищо не стана.

Язък за гигабайтите плюнка дето се изсипаха.

Е може да намерят друг подход за достигане до РФ, например с дрони.

преди 12 часа, Flashback написа:

Profruit, наложително е да потърсиш консултация с психиатър!

За твое добро! 

С Вълчев под ръчичка с радост ще ви окажат нужната помощ в Карлуково!

100906282_.png.2f17150111b020b9050037bc971c24ea.png

Ти си за психиатрията  ,който те види веднага вика от там да те прибират, руски трол представящ се за от Швеция по този начин  

2024-04-21112232.thumb.png.28d5f43e3f4f74674659dd723300941d.png

преди 13 минути, Киро Н. написа:

Значи нищо не стана.

Язък за гигабайтите плюнка дето се изсипаха.

Аз тъкмо поразрових назад в твойте писания - страшно е просто. Ама едно по едно. Че за май месец позна ли или още лъскаш топката? Че имаме и други "познавания" на опашката..

преди 13 минути, AAUUXX написа:

Е може да намерят друг подход за достигане до РФ, например с дрони.

Или със стари ракети от 2007 срещу най-съвременното единствено в света ешалонирано ПВО.

Чакай ама това не беше ли ЧЕРВЕНА линия?

преди 12 часа, attj написа:

Митко е като променливите критерии на САЩ.      Я кажи защо САЩ  все се навират в спорни въпроси между Китай, Филипините и Тайван?     Остави я Маруся,  тя си е отдавна побългарена казачка.  

преди 12 часа, attj написа:

Митко е като променливите критерии на САЩ.      Я кажи защо САЩ  все се навират в спорни въпроси между Китай, Филипините и Тайван?     Остави я Маруся,  тя си е отдавна побългарена казачка.  

Я кажи защо, държавите в които човешкия живот има стойност и всички, включително путирасти като тебе, фалша и всички други искат да живеят когато емигрират в огромната част от случаите ги подкрепят? Да сравним "навирането " на Раша в Украйна, кои държави ги подкрепиха? Защо измета, като държави и отделни личности, работите за свят в който не бихте искали да живеете. Чиста шизофрения.

преди 25 минути, bigiadri написа:

Ти си за психиатрията  ,който те види веднага вика от там да те прибират, руски трол представящ се за от Швеция по този начин  

2024-04-21112232.thumb.png.28d5f43e3f4f74674659dd723300941d.png

Как може, така нали са все милионери. 

преди 12 часа, maxthon написа:

Хехе Дойче веле. Една сателитна снимка. Ние тук на запад си я пуснахме и веднага беше разкрита с фалшива дата на заснемане. От там свидетели и всичко друго отива в коша.

Вие обсъдихте? И кои сте тези вие, мнението на които е по меродавно от това на международни разследващи и законодателни органи https://www.mediapool.bg/ep-prizova-za-tribunal-za-ruskite-prestapleniya-v-ukraina-news344045.html ? Платени и Полезни проводници на руската пропаганда за умствено ощетени, измета и утайката на обществото. Колко обективно и стойностно е мнението на продажници като вас, готови да оправдаете всяко престъпление  според спусната опорка? Нещастни клоуни

преди 21 минути, kosyo написа:

Или със стари ракети от 2007 срещу най-съвременното единствено в света ешалонирано ПВО.

Ако все още летят може и с тях.

преди 22 минути, kosyo написа:

Чакай ама това не беше ли ЧЕРВЕНА линия?

Тези линии само забавят процеса ,но не могат да го спрат :hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.