Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Вярно, че вече започна да става горещо, но това не е повод да се държиш като цапнат с мокрия парцал за освежаване. Няма нужда да се започва с поредната доза клишета за демокрация и ценности след като Нюланд беше изловена как се обяснява кой да бъде назначен да управлява. Защото суверенитет не означава граници.

И убийството на стотици хиляди украинци си е жив мир. Жалко "човече ". Я обясни как сникерсите, са по голямо и противоречащо на международното право вмешателство от зелените човечета в Крим и Донбас?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ама Всички? Ама абсолютно всички? Толкова очевадно, съзнателно извършено убийство бе смъртта на Навални, че единственото което  мога да ти отговоря е, ИЗМЕТ.

И разбира се в момента пишеш в сферата на конспирацията след като си предоставил неопровержими доказателства, че е убит.

току-що, Митко Вълчев написа:

И убийството на стотици хиляди украинци си е жив мир. Жалко "човече ". Я обясни как сникерсите, са по голямо и противоречащо на международното право вмешателство от зелените човечета в Крим и Донбас?

Вече ти обясних, че след като един вече се намеси не очаквай друг да си трае. А първоначалната намеса сам може да стигнеш до извода дали е точно след Майдана с това "кого да назначим" или е много преди това.

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Русия https://bnr.bg/horizont/post/101729441/es-obvini-rusia-v-nasilstvena-mobilizacia-na-krimski-tatari. От самото начало. Факт е, че от това безумие и двете държави ще излязат с много жертви и загуби на инфраструктура. Но най зле ще бъдат териториите "освободени" за кратко от Раша.

Кое, това че населението и инфраструктурата и населението на д

преди 11 минути, maxthon написа:

И разбира се доказателства за това няма и нужда да се представят. Нещо предоставено да видя в статията?

За кое, затова че освободените територии ще понесат най много щети от освобождението?  Достатъчно руснаци доброволно отиват на фронта.  https://www.facebook.com/share/v/8D869R3kRbj4gVgZ/

За кое, затова че освободените територии ще понесат най много щети от освобождението?  Достатъчно руснаци доброволно отиват на фронта.  https://www.facebook.com/share/v/8D869R3kRbj4gVgZ/
В статията пише за нещо насилствено без да има доказателства за това представени. За Украйна е пълно с видеоматериали за насилствено отвличане по улици и дори и от къщите на хората.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 12 минути, maxthon написа:

И разбира се в момента пишеш в сферата на конспирацията след като си предоставил неопровержими доказателства, че е убит.

Вече ти обясних, че след като един вече се намеси не очаквай друг да си трае. А първоначалната намеса сам може да стигнеш до извода дали е точно след Майдана с това "кого да назначим" или е много преди това.

Е, не беше убит, беше поставен по нареждане на путин в условия несъвместими с биологично оцеляване. Той не го е искал и не е виновен. Къде е това, "кой да назначим" произнесено от висш западен служител? Да сравняваш сникерсите с зелените човечета, е като сравнението от тошев сникерса, за тежестта и риска от среща с Кончита с десет пъти повече убийства в Русия спрямо ЕС. Шизофрения . 

Е, не беше убит, беше поставен по нареждане на путин в условия несъвместими с биологично оцеляване. Той не го е искал и не е виновен. Къде е това, "кой да назначим" произнесено от висш западен служител? Да сравняваш сникерсите с зелените човечета, е като сравнението от тошев сникерса, за тежестта и риска от среща с Кончита с десет пъти повече убийства в Русия спрямо ЕС. Шизофрения . 
Съкилийник ли му беше, че знаеш? Не го е искал? Напротив той е поискал да бъде преместен там. А за сникерсите наистина ли мислиш, че нещата се ограничават само до тях?

преди 2 минути, maxthon написа:

В статията пише за нещо насилствено без да има доказателства за това представени. За Украйна е пълно с видеоматериали за насилствено отвличане по улици и дори и от къщите на хората.

Спомням си множеството подпалени военкоми в Русия. Явно в знак на съпричастност към целите на СВО. И като израз на желанието да отидат на фронта.

Спомням си множеството подпалени военкоми в Русия. Явно в знак на съпричастност към целите на СВО. И като израз на желанието да отидат на фронта.
И сега може да си ги спомниш. И разбира се да покажеш това голямо множество.

преди 4 минути, maxthon написа:

Съкилийник ли му беше, че знаеш? Не го е искал? Напротив той е поискал да бъде преместен там.

https://www.facebook.com/share/v/8D869R3kRbj4gVgZ/  това на фона на опорката на платен трол "Закономерност, която при последния случай всички обясниха, че няма нищо от това, което говориш." . Та кои са тези абсолютно всички извън руската пропаганда?

https://www.facebook.com/share/v/8D869R3kRbj4gVgZ/  това на фона на опорката на платен трол "Закономерност, която при последния случай всички обясниха, че няма нищо от това, което говориш." . Та кои са тези абсолютно всички извън руската пропаганда?
Един от първите направил това беше и не кой да е, а Буданов. Думите бяха две - естествена смърт.

И сега може да си ги спомниш. И разбира се да покажеш това голямо множество.

https://www.dw.com/bg/masovi-palezi-na-bura-za-naborna-voenna-sluzba-v-rusia/a-66415668. Да не забравяме, че в Русия на дугин и илин, сталин и путин, безсмислената смърт по заповед отгоре, се приема за норма открай време. Там никога човешкият живот не се е ценял. Качвал съм статистики. Убийства, самоубийства, аборти тотал щета и пример какви не трябва да сме.

преди 5 минути, maxthon написа:

Един от първите направил това беше и не кой да е, а Буданов. Думите бяха две - естествена смърт.

И за мен Буданов е голяма личност, но чак ВСИЧКИ. Естествено, при условия несъвместими с оцеляването на човек в неговото състояние.

И за мен Буданов е голяма личност, но чак ВСИЧКИ. Естествено, при условия несъвместими с оцеляването на човек в неговото състояние.
14 случая от общо колко военкомата? При всички случаи са били поне няколко хиляди. И 14 случая са множество? До момента има поне няколко стотин (може да са и хиляди) документирани случая на отвличане от улиците на Украйна. Няма място за сравнение. А Буданов за негово съжаление няма да оцелее. Нито собствените му сънародници ще му простят, нито и господарите му за добре свършена работа

Очаквано. Според първоначалния план.       https://news.sky.com/story/russia-weighs-up-its-biggest-tax-shake-up-in-almost-25-years-as-putin-scrambles-to-finance-ukraine-war-13146522

преди 3 минути, maxthon написа:

14 случая от общо колко военкомата? При всички случаи са били поне няколко хиляди. И 14 случая са множество? До момента има поне няколко стотин (може да са и хиляди) документирани случая на отвличане от улиците на Украйна. Няма място за сравнение. А Буданов за негово съжаление няма да оцелее. Нито собствените му сънародници ще му простят, нито и господарите му за добре свършена работа

За три дни. Нормално. Отколко нагоре ще е доказано, че руснаците  не искат да са жертвен добитък на путин?

Очаквано. Според първоначалния план.       https://news.sky.com/story/russia-weighs-up-its-biggest-tax-shake-up-in-almost-25-years-as-putin-scrambles-to-finance-ukraine-war-13146522
За три дни. Нормално. Отколко нагоре ще е доказано, че руснаците  не искат да са жертвен добитък на путин?
За три дни дали има повече от 14 отвлечени? И продължават да го правят. Да си чул нещо за военкоматите? Чуваш за тези в Украйна.

преди 1 час, maxthon написа:

Топки винаги може да има. Имаш ли топки да покажеш обективно каква е случката с полуцайката? Чак тогава може да има коректен коментар

Аз ти го показах и чакам да ми обясниш какъв освободител трябва да си за да правиш подобни неща. На теб и доклад със самопризнания от полицаите да ти покажа пак ще ми пишеш глупости.

Иначе ходят на 9-май и гордо повтарят как са се борили с нацизма.

Същият си като германците през ВСВ които докато не ги завели в концлагерите не повярвали. 

А ти понеже имаш топки не си спрял да бягаш от въпроса.

Аз ти го показах и чакам да ми обясниш какъв освободител трябва да си за да правиш подобни неща. На теб и доклад със самопризнания от полицаите да ти покажа пак ще ми пишеш глупости.
Иначе ходят на 9-май и гордо повтарят как са се борили с нацизма.
Същият си като германците през ВСВ които докато не ги завели в концлагерите не повярвали. 
А ти понеже имаш топки не си спрял да бягаш от въпроса.

Показал си го обективно? Дай по-сериозно. След като сам предлагаш да покажеш доклад освен да вземеш и да го направиш. Ще си малко по обективен от колкото сега.

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Русия поканиха ли на този форум за мир?

Аутсайдери и страни от 3-тия свят не са поканени.

преди 2 минути, maxthon написа:

Показал си го обективно? Дай по-сериозно.

Аз съм сериозен и те питам, ти си този който 3-4 пъти бяга да ми отговаря. И това е всеки път.

Нали наци?

Аз съм сериозен и те питам, ти си този който 3-4 пъти бяга да ми отговаря. И това е всеки път.
Нали наци?
Несериозно е да ми показваш един гол текст и да казваш да го коментирам.

Показал си го обективно? Дай по-сериозно. След като сам предлагаш да покажеш доклад освен да вземеш и да го направиш. Ще си малко по обективен от колкото сега.

Все по-отчаян звучи. Бъди какво стана със зелените ракети дето ги нямат. За ПВО-то от Белгород не ти се говори, за радиацията в Италия също, за Белгородското ПВО-също , обаче искаш повече обективност.. ти се къпеш в обективност просто.

А забравих и зърнения коридор - също ти е забранена тема.. Обективно погледнато ти си доста обективен.

Атаките с 2 БТР през голо поле са много впечатляващи разочароващи. Нищо не остава от това месни щурмове.

И тази атака изглежда точно по ПЛАНА:

Впечатляващ резултат.

Много смело върви през минно поле, стигна цял 1 метър по далече от другарчето си:

преди 2 минути, kosyo написа:

Много смело върви през минно поле, стигна цял 1 метър по далече от другарчето си:

И таз мина ли е била менте ,не можа да спука и гумата дори ,но пък изплаши екипажа ще сънуват кошмари сега :speak:

Утре броячите няма да да доволни от резултатите от тия атаки. Няма да повярвате - имало е още една със същия успех..

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Добра логика :rolleyes:

преди 2 минути, AAUUXX написа:

И таз мина ли е била менте ,не можа да спука и гумата дори ,но пък изплаши екипажа ще сънуват кошмари сега :speak:

@maxthon пак валят отломки върху Белгород. Аз не разбирам това ПВО какво прави сега там?

https://t.me/zhest_belgorod/45155?single

Нали трябваше да ги пази, защо гърмят пак по себе си?

Не стига това ами и секретаря на съвета по сигурността на района е сдал фира при взрив на боеприпас:

https://t.me/vvgladkov/7574

Не можа да се порадва на наградата на Белгород за най-сигурен град.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.